Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай на кого е коментарът

Featured Replies

Мне, дамата пише сравнително отскоро във форума, давам друг неин коментар:

Прочетох Изчезнала на карън Робардс и все още съм под въздеиствието й.Книгата е много добра,но и доста тежка(емоционално) на моменти.Седем години след като 5 годишната й дъщеря е отвлечена,главната е простреляна при обир,но има съмнения,че е опит за убийство.Започва да получава телефонни обаждания с гласа на дъщеря си( тежко е да се чете)До нея е най-добрият й приятел,а по-късно :clap: , частен детектив ,с който се запознават след отвличането.При последните две глави едва не ревнах с глас.Като се замисля това е най-тежката книга на авторката,която съм чела-в другите си има весели моменти.Ако решите да я четете пригответе си кърпички,доста докосва сърцето.

• Отговори 468
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Момичета, много се забавлявам, като чета тая тема! Мене хич ме няма в отгатването (не памет, а решето е то мойто... ), и се включвам късно, пък и ме мързи да се ровя (то и не знам къде, де! ), ама и

• Голата Маха
    Голата Маха

Ето едно цитатче и от мен: И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож". От две нощи не съм спа

• Голата Маха
    Голата Маха

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!!

Мне, дамата пише сравнително отскоро във форума, давам друг неин коментар:

liq t. – тя беше коментирала тази книга ??????????????????

Ето едно цитатче и от мен: И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож". От две нощи не съм спала,защото през деня сме по разходки и остават нощите за четене. Ако любовните сцени бяха малко по-описателни съвсем щеше да ми хареса,но и така е страшно увлекателно написана. Досега прочетох първите две,остават още две. Оказва се че съм фен на фентъзито/то аз си го подозирах,още от както ми харесаха "Кристален пламък" на Джейн Ан Кренц и "Синеокия варварин" на Линдзи,да не говоря за "Надарения" на Джой/ Та ако се сетите нещо такова,моля да споделите.

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!! :rolleyes:

Аууу,момичета за Линда или добро или нищо :down:

Всичко до което съм се докопала от нея е просто жестоко и оставящо приятни и запомнящи се емоции.

Всяка нейна книжка съм препрочитала поне по 4-5 пъти/"Белязаният Макензи"и"Среднощтна дъга" са изключение -тях съм ги препрочитала поне 10 пъти/

Пък "Сенки от мрака" е просто уникално написана.

Ооо,да знаеш че и 4-те книга са УБИЕЦ.

Аз не спах 4 нощи докато ги изям от кора до кора и мога да кажа,че с всяка следваща стават по-интересни:lol6:

Любимо ми е,че в следващите книги присъстват и героите от предходните и така си следиш и техните истории.Ако си по-внимателна дори може да отгатнеш за кого ще е следващата книжка.

Обожавам такива поредици.

Сега тая искрени надежди,че ще преведат и издадат в милата ни родина и останалите 2 книжки.

Току-що приключих на Айрис Йохансон "Издирването" и съм много доволна.

Сега ще търся "Не вярвай на никого"-главните в двете книги са приятели.

И понеже за единя ми хареса,силно се надявам и другия да е приятна изненада.

А нощес попаднах на една прекрасна и изпълнена със страст книга-"Ангелът и грехът"на Стела Камерън.

Просто книгата е нещо,което си струва/ако сте любители на силните страсти де :boxing8:/

Аз я излапах на един дъх.

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!! :scared:

туй да не е надето ве??? не ми се рови та не съм сигура ама тя обича недоспива зарад книга.

Ей къв сляп точен изстрел. Да ми се неначудиш ама... Та следващата чуденка от мен:

Момичета, да ви се похваля днес си взех предпоследния изпит от последната си сесия :) Имам 5, но моя голям срам е, че не четох за изпита, ами снощи си допрочитах книжката за Хен (Лаура). Като момента, който най-много ми хареса е за "красивата дама с едрия кокал"...т.е как най-малкия брат Зак разсейваше конекрадците и бандити Блекторн, преоблечен като жена и то доста красива ако смея да добавя, само че "малко" едричка. После пускаше "аванси" на братята си и особено на Монти, само за да предизвика ревността на Айрис... :lol6:

За изпита се успокоявах, че ще чета във влака към Свищов. Е, почетох малко де, но беше доста скучно и си викам защо да не почета малко от Дейзи, за да не заспя (станах 4 часа, че изпита ми беше от 8). От самото начало на книгата имаше някои доста забавни моменти, че хората във влака сигурно ме помислиха за луда...гледа си телефона и се хили самичка :speak: . Бедната Дейзи е преживяла наистина ужасни неща, била е простреляна в главата, а баща й е бил убит, но миличкият Зак е толкова безцеремонен и нетактичен :whist: , че просто нямам думи да го опиша така добре:

• Автор

Не съм Съни, но тъй като наистина това са моите патила по пътя към Свищов, мисля, че мога да кажа: Ти си, Пете! :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Следващата загадка:

Такаааааааа, захапахте ме на любимия ми поджанр книги. Публикувано изображение

Първо да отдам заслужено внимание на трилогията на Джоана - и на тричките оценка 10. "Сърца в пламъци" е една от първите, ако не и първата книга на тема викинги, която съм чела. Особено смешно ми беше, когато се оказа, че Кирстен е по-висока от повечето саксонци. Представям си какви лилипути са били. :rolleyes: А и как всички пленени викинги трогателно се грижеха за нея и я прикриваха, за да не се разбере, че е момиче. Невероятна книга. За съжаление все още си търся "Зимни огньове" на книжен носител. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Трилогията на Хедър Греъм - "Златната невеста", "Робинята на викинга" и "Господарят на вълците" - е отново невероятна трилогия. То аз май само десетки ще раздавам в тази тема, но какво да се прави. И за тричките десятка.

Друга "викингска" книга, за която се сещам, е "Мира" на Ашланд Прайс:

ПЛАМЪКЪТ НА ВИКИНГИТЕ Мира е научила от горчивия исторически опит на собствения си народ, че нордическите варвари могат да бъдат изключително жестоки. Така че, когато попада в обятията на русокосия викинг Брандър, ужасената красавица повежда отчаяна борба за живота и достойнството си. Но за нейно учудване бронзовият гигант укротява яростта й и запалва в душата й бушуващия пламък на любовта.

Препоръчвам я най-горещо на всички ,които не са я чели, с оценка 10 от мен.

Уф, за малко да забравя "Викинг" на Кони Мейсън, отново десятчица:

От момента, в който я вижда облечена само в лунна светлина, Торн Безмилостния разбира, че е омагьосан от къпещата се в горския поток девойка. Иначе как да си обясни дивите сънища, които тормозят нощите му и свирепата страст, изгаряща тялото му? Торн знае само един начин да развали тази силна магия - да грабне магьосницата и да я направи своя. Но когато го извършва, изведнъж разбира, че е изпаднал още повече под властта на Фиона - своята красива робиня.

Да подскажа малко, коментиращият пише основно във форума и създаде нещо към него, което всяка форумка ползва ежедневно :ph34r:

Да подскажа малко, коментиращият пише основно във форума и създаде нещо към него, което всяка форумка ползва ежедневно :)

Гането???????????? :question:

Не съм Съни, но тъй като наистина това са моите патила по пътя към Свищов, мисля, че мога да кажа: Ти си, Пете! :question:

тенкс блеки

Да подскажа малко, коментиращият пише основно във форума и създаде нещо към него, което всяка форумка ползва ежедневно :)

ееееееееее тоз тлъстак жокер мож да значи само едно Гани факирова. Даже нема и да проверявам дори с риск да сгреша. ААААА тя руми обадила вечи ама кой да ти гледа.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Ти си Руми :cool:

Пете, при такъв тлъст жокер :yanim:

Коментарче:

Момичета искам да изразя безкрайното си възмущение от настоящия екип на account-co.net.

Влязох днес от чисто любопитство и с безкрайно учудване установих, че днес на дневен ред за качване са така любимите ни книги...До тук нищо лошо, но както си разглеждам въпросните торенти, попадам на книга сканирана от мен, но в описанието на торента - това никъде не е посочено. Не искам да звуча, все едно че заслужавам Нобелова награда за това, но факт е че в наново качените торенти, не може да се разбере откъде точно идват, а не е редно да се възползват от нашия труд.

И как го правят, разни хора запазили книгите, защото това са торенти, които не се откриват във всеки сайт, подобно на филм или музика, напират да качват от свое име, книгите които Ние сканирахме.

Цитирам мнение на един от потребителите:

" Поредицата е старахотна.Ако не сте я чели много сте загубили.Препоръчвам ви я.и аз имам над 300книги но не мога да стана ъплоудер(не мога да вляза да дам заявка)"

На този коментар аз отговорих:

"А поне веднъж запитали се, откъде дойдоха тези тристта книги!

Аз имам въпрос, защо никъде в наново качените торенти, не виждам името на този, който си е направил труда да сканира книгата, за да може тя да я достъпна за всички?!"

Не смятам, че въпроса ми е в разрез с правилата, било тези на тракера или каквито и да било други, но два часа след като го пуснах, бях банната, а причината, отново цитирам:

"Такива коментари другаде не тук."

Щом там не разрешават, реших да пробвам тук, и от сега нататък на всяко възможно място в нета, ще изразя безкрайното си възмущение от наглостта и безочието на група използвачи (не искам да използвам по-груби изрази) и всичките им нови "помощници".

Не отричам, че книгите за това са сканирани, за да бъдат максимално достъпни за всички, но не мисля че приноса на сканиращ и редактор трябва да бъде умаловажен по този начин, а когато се опитах да защитя работата ни, това ми право, бе отказано.

Меко казано съм ядосана от тази проява на...дори не знам как да го нарека, цензура да речем.

Оооо,мисля че е Слава

Найн,найн,найн :P:P:nono:

Малко жокерче :) някой не се е познал :P

малко тлъстачево джокерче ли? за мен това е петенце наше.

Тя ще да е,аз не съм се изказвала в акаунт ...

Найн,найн,найн :P:P:nono:

Малко жокерче :) някой не се е познал :P

Оххх, ако го бях дочела докрай...щях да се позная...ама нали все бързам...голямото мрънкане идва от моя милост.

Бинго, Сън !!!! :):):)

Ми днес слухтя жокерта хихи. Инак големо ренде. Ето нещо и от мен:

Извинявам се за грешките.По принцип пиша много бавно на български и в старанието си да пиша по бързичко сам сгрешила.Не мисля обаче че тук следим кой пише правилно.Тук се забавляваме.Тук са събрани само прекрасни момичета и общите ни интереси ни откъсват от ежедневието.Откриваме нови приятели и такива дребни неща не трябва да ни вълнуват.Пък и най-добрите автори имат редактори.Не се имам за писателка просто споделям хобито си с момичета които харесвам и уважавам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.