Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Познай на кого е коментарът

Featured Replies

О това го помня - Инка и нейната реакция след коментарите ни за един списък с книжки, които не беше чела :whist:

Беше ми много тежко :top secret2:
  • Отговори 468
  • Прегледи 37,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Момичета, много се забавлявам, като чета тая тема! Мене хич ме няма в отгатването (не памет, а решето е то мойто... ), и се включвам късно, пък и ме мързи да се ровя (то и не знам къде, де! ), ама и

• Голата Маха
    Голата Маха

Ето едно цитатче и от мен: И мен ме зарибихте с "Тъмна любов"-то такъв мъж хич,ама хич не е за изпускане А аз сега се заплеснах по Лоис Макмастър Бюджолд - "Споделящият нож". От две нощи не съм спа

• Голата Маха
    Голата Маха

Явно трябва да пусна още едно цитатче от същата дама!!!

Хах, направо култов коментар. Пете, давай, ти си

ПП: Използвам случая да благодаря на Мимето за чудесната идея. Да ви кажа, взех да попреравям Дискусиите за коментари, даже тези още в началото... леле, такова умиление ме нападна... Публикувано изображение То не са закачки, то не е забава, то не е чудо. Благодаря ви, момичета, че ви има. Публикувано изображение

Следващият цитат:

За нищо, много мило и от твоя страна за "Жена с минало", много си бърза. Така ми разпалихте любопитството, че почвам да се чудя дали да не я почна. Тъкмо привърших "Тази нощ или никога" на Дара Джой, така се смях, книгата е страхотна. И освен, че главния герой оправдава прякора си "Лорд Секс", е и супер забавна, само като се сетя за гардероба и копчетата....

Поредното цитатче:

Само така, моето момиче, с радост бих добавила някое левче в касичката за скенера. :) Ох, Xesi, недей :beat::slap1: , в името на всеобщото благо е. Все пак са ХИЛЯДА ДВЕСТА И ОСЕМДЕСЕТ книги. :wow: Какво са те за нашата фирма :computer8::ill: Тъкмо до към 2178 година сме ги свършили, навреме за 200-ния ми рожден ден. :lol6: Страхотен подарък :gift:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ич не съм проверявала ама това толко ала петричко Бобич ми звучи. Ама можи и да объркашеф.

Ц,ц,ц, срази ме. Да не знаеш кръстницата на едногодишното ти бебче... Не е Бобчо Публикувано изображение

Ц,ц,ц, срази ме. Да не знаеш кръстницата на едногодишното ти бебче... Не е Бобчо Публикувано изображение

Гане, аз мисля че това беше твоя реплика, но като го пусна ти определено ме обърка, та не съм 100% сигурна :ph34r:

Ахахахахаха сразена, утрепана навряна в ..............и квот ощи. Малиииииииии много ма е срам. Ама Бобчо ги къдреше таквиз, ама пък тя ги къдреше зарад кръстницата.

Гане, аз мисля че това беше твоя реплика, но като го пусна ти определено ме обърка, та не съм 100% сигурна :ph34r:

Ами не бяха поставени ограничения, та и аз не съм се замисляла, че може да се объркате. Права си, аз съм автора, давай

Ахахахахаха сразена, утрепана навряна в ..............и квот ощи. Малиииииииии много ма е срам. Ама Бобчо ги къдреше таквиз, ама пък тя ги къдреше зарад кръстницата.

Нищо, нищо, да ти е простено, ша черпиш... :giggle1:

Ето следващият цитат:

Вече сме петък :ph34r:! Прочетох романа, както си помислих и в самото начало - бях го чела и преди ,но определено трябваше да си припомня някой моменти от сюжета , за да си кажа мнението. Не е лоша книжката като цяло, чете се лесно и има идейна линия, която авторката следва от началото до края. Хареса ми напрежението между героите и това за мистериозния град, но............. за жалост има и "но" - не ми хареса образа на главния герой , начина по който го представи...........ми........." Просто не ме кефи пича" - няма я грацията,сексапила и романтиката в този гирой или аз не я намирам в тип- американски мачо, вярно че се е опитала да го изкара авантюрист, но някак не се е получило. Мога да кажа , че и главната можеше да е малко по - друга, не говоря за визия , а една идея по-нежна и романтична. Засега е това от мен, чакам с нетърпение и другите мнения.

п.с. За Бога що за тъпо име е Бен!!!!! за герой на любовен роман!!!!:ph34r::shock11::giggle1:Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А това, май е Михаела (Gael ) :whist:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ето едно коментарче на за една книга, което ако го бях прочела по с време, нямаше да си купя книгата и в последствие да я прочета :whist:

:blink: "Непокорната" на Бъртрис Смол :):scared: ей тая книжка едва не ме отказа жанра като цяло... Беше една от първите на които попаднах в градската ни библиотеката едва я прочетох до края с беглата надежда все нещо хубаво да видя в нея, ама НЕ... толкова брутално нещо не бях чела Това с краля, да не говорим за цялото обучение на брата магьосник/ то не бяха топчета, то не бяха чудесии/ накрая как я почнаха и двамата... абе страхотия си беше... Добре че на следващия ми рожден ден една приятелка ми подари книжка на Норчето иначе Раца и любовни романи -А НЕ, МЕРСИ и колко щях да изгубя, а?

А що се отнася до Синеокия варварин аз много харесах книжката. Беше ми забавно и интересно да прочета нещо по-различно...

Позна, ти си :whist:

• Автор

Ето го и поредното коментарче...

Аз в момента съм на вълна Джули Гарууд -"Бюканън"

Мога само да пътвърдя,че тази жена е уникална.

Освен екшъна има толкова забавни моменти,че се смлях да се хиля.

Особено с Кейт и Дилъл"Бавно изгаряне",просто няма такива образи.

Умирам от смях как тя е приемала обажданията от неговите приятелки

Ето и един откъс ,просто не мога да се стърпя да го споделя:

— Джил Мърдок.

Тя се дръпна назад и влезе в дневната.

— Коя?

— Джил Мърдок — повтори той, като вървеше към нея. — Когато тя се обадила вкъщи, ти си й казала, че още не са ме пуснали под гаранция.

— Не помня…

— Хедър Конрой. — Той продължаваше да се приближава към нея, а тя да се отдалечава. — Казала си й, че си ми жена, но че не го разгласяваме, защото сме първи братовчеди.

Кейт се усмихна. Беше забравила тази история.

— Всъщност Джордан измисли това.

— Стефани Дейвис.

Тя прехапа долната си устна.

— Не я помня.

— Не можах да я изведа на вечеря, защото имах бубонна чума и бях под карантина.

Като цяло съм впечетлена от цялата поредица.

Паралелно с тях за отмора си припомних на Нора Робъртс -поредицата"Станисласки"

Естествено прекрасни,страстни и чаровни до един без изключение.

Лично аз трудно бих си избрала фаворит,но лекиНко клоня към Фреди и Ник "Единствена моя любов"-просто и аз си имах план да сгащя моя мъж и то не по-малко подробен и целенасочен от нейния.

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Мимче, забравих да благодаря за прекрасната тема. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Страхотно се забавлявам, припомняйки си какви сме ги дробили - направо ми заприлича на некой ретро-парад Публикувано изображение

Иначе за автор на коментарчето си мисля дали не е книжното човече или juli81 :wors:

• Автор

Мимче, забравих да благодаря за прекрасната тема. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Страхотно се забавлявам, припомняйки си какви сме ги дробили - направо ми заприлича на некой ретро-парад Публикувано изображение

Иначе за автор на коментарчето си мисля дали не е книжното човече или juli81 :speak:

Още с първото предположение позна, Бобчо, Книжно човече е :mad: Давай, ти си http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Следваща загадка :wors:

"Аз я "харча" Еймито, но вижте, има различни гледни точки,за това, що е бойна мадама.Определено от друг тип,но Клариса /Д.Деверо/ ама е бойна за три.И ако позволите личен,житейски опит-такива като Еймито виреят, ако им позволиш.Натоятелни са,но и разглезени.Виж, от такива като Клариска да те е страх-тихо,без демонстрации ще те поведам накъдето искат.

А,да.Ще класирате забавни луди глави или луди,бойни?Ако е второто,предлагам Брена от Зимни огньове! хихи./Ъъъъ,стана ли ясно,че в живота не обичам такива като Ейми/ "

Споделям мнението ти, Стаси - и според мен "Гордост" не е лоша, а "Нежна победа" е голямо разочарование; от съвременните на Макнот най-любими са ми "Спомни си кога" и "Нощни шепоти"!

"Съвършенство", "Рай" и "Двойна радост" просто ги харесвам, а за "Всеки мой дъх" ще си съставям окончателното мнение, след като я прочета поне още веднъж, че засега нещо се колебая между "не е лоша" и "харесвам я"... :whist:

В първия момент не можах да се сетя дали съм чела "Изкушение" на Катрин Харт, но след кратък поглед към файла си я спомних - книжката наистина е хубава и забавна! (макар че лично за мен не е от ранга на абсолютно-най-любимите ми исторически романи)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.