Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

По тази логика, защо да не е ?

Имам рожден ден, поздравили са ме и искам на всички да сложа по един "плюс". Нямам ли право ? И ако нямам, защо ?

За каквото и да са темите, те са част от този форум. Може пък аз да искам да слагам "плюсове" на хората, които ме развличат и забавляват.

Не е ли дискриминация да сложа петте си плюса на петима, а другите да ощетя? :ph34r:

Това звучи като да дискриминираме хората с чувство за хумор.

Хората с изразено чувство за хумор са толкова видими и сладки.

Но те и в другите раздели са видими и правят чудесно впечатление.

Истината е, че за мен няма никакво значение репутацията на потребителите. Чета ги и си избирам такива, които яко ме кефят. Тях си ги търся по разделите.

Очевидно според логката на Нел и haidukpicaso -всички трябва да бъдем сериозни чичковци и лелички,да пишем само мъдри слова и то в другите раздели, а не в "празните приказки", тъй като пишейки там се принизяваме и ползваме форума не по предназначение

Очевидно не си прав. Самият форум се казва "Празни приказки и забава", макар че хумор не липсва и в техническите и във форумите за изкуство, дори в "Религия и мистика". Нито музика липсва.

Къде казах, че трябва да сме сериозни мъдри чичковци и лелички? Казах, че щом не се отчитат постове(т.е. празни), трябва ли да слагаме "+" на празното?

Ама не съм го кръстила аз този форум така... :down:

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

Не е ли дискриминация да сложа петте си плюса на петима, а другите да ощетя? :)

Стани ВИП потребител, за да са по малко дискриминираните. :)

Хората с изразено чувство за хумор са толкова видими и сладки.

Но те и в другите раздели са видими и правят чудесно впечатление.

Истината е, че за мен няма никакво значение репутацията на потребителите. Чета ги и си избирам такива, които яко ме кефят. Тях си ги търся по разделите.

От това разбираме, че посещаващите раздел "Празни приказки" по всяка вероятност не те кефят, защото ти сама заяви, чи в този раздел не влизаш и не пишеш. / ако се поразтърся, дори ще те цитирам /. Ако пък са ти безразлични, защо тогава гласуваш да им се отнемат или ограничат техните радости и начин на избор.

Очевидно не си прав. Самият форум се казва "Празни приказки и забава", макар че хумор не липсва и в техническите и във форумите за изкуство, дори в "Религия и мистика". Нито музика липсва.

Ама не съм го кръстила аз този форум така... :)

Щом има хумор в останалите раздели, защо да няма "плюсове" в този ?

Очевидно се хващате само за думичката "празни" и тя ви е пътеводител.

Други основни и сириозни аргументи до сега не прочетох.

От това разбираме, че посещаващите раздел "Празни приказки" по всяка вероятност не те кефят, защото ти сама заяви, чи в този раздел не влизаш и не пишеш. / ако се поразтърся, дори ще те цитирам /. Ако пък са ти безразлични, защо тогава гласуваш да им се отнемат или ограничат техните радости и начин на избор.

Неправилно ме разбираш, Шефче. Заявих, че почти не пиша, но не и че не влизам и не чета. :)

Казах, че са видими хората. Как да са ми безразлични?

Според твоят пост пък излиза, че плюсовете са някакви върховни радости и ако бъдат ограничени... ще тежат на моята съвест. Е нее, сериозно ли го казваш? :)

Не се ловя в "празни", а в неотчитането на пост.

Неправилно ме разбираш, Шефче. Заявих, че почти не пиша, но не и че не влизам и не чета. :)

Казах, че са видими хората. Как да са ми безразлични?

Според твоят пост пък излиза, че плюсовете са някакви върховни радости и ако бъдат ограничени... ще тежат на моята съвест. Е нее, сериозно ли го казваш? :)

Не се ловя в "празни", а в неотчитането на пост.

Къде сериозно, къде с доза ирония...Интерпретацията си е твоя.

Сега пък броя на постовете ли стана важен ? :)

Първоначално гласувах с " Нямам мнение " , защото ми беше все едно ! НО след като прочетох постовете на shefkata, Trichocephalus и proletsearch сам склонен за " ЗА " . Трябва да се забавляваме :) !

Не.

Това, че не се отчитат постове, което е прието преди.

Още колко пъти трябва да обяснявам позицията си?

Не.

.....

Още колко пъти трябва да обяснявам позицията си?

Аз задавам конкретни въпроси, не искам да ми обясняваш позицията си отново и отново.

Това, че не се отчитат постове, което е прието преди.

Репутацията е нещо, което също е прието преди.

Сега пък броя на постовете ли стана важен ? :ph34r:

Общо взето - каква е репутацията на някого, колко броя постове има и т.н. са важни за определен тип хора.

Няма нужда да обсъждаме мотивацията им в подробности , но форумите са им очевидно единственото място за себеизява и себеутвърждаване.Или ако не единственият -то водещият.Извън интернет този мотив също действа, но в по-слаба степен, тъй като е подтиснат от други ( по-нисши) импулси и не взема връх в потребностите на конкретния човек.

От тук идва и извода, че на тези хора никога не може да им се угоди, тъй като всяко нещо, което подронва създадеият им от самите тях имидж се приема на нож.Така беше с минусчетата.

Сега, когато няма минуси, а останаха само плюсове основният мотив е "защо някой има повече от мен".Това на мен и теб може да се струва странно и ...хммм..извратено може би, но пък за тях си е абсолютно сериозен мотив и поведенческа реакция.ако не са плюсчетата, на прицел ще бъде броят на постовете.Ако не е броят на постовете, ще бъде избраният аватар.Ако не пък той -ще е подписът, или какво и да се сетиш.Взе от нещо ще бъдат недоволни.

Единственият изход е просто да не им се обръща внимание на воплите :help:

Категорично "против".

Не се зачитат постовете, не се зачита и репутация.

Колкото до благодарността за поздрав, не мисля, че трябва да се изразява с "+", имаме си хубава думичка - Благодаря, ти... еди кой си, за вниманието, за удоволствието, което ми достави и т.н. Благодарност за хубавата музика, за хумора, за точността... защо да трябва "+"?

Темите са за свободен разговор и забавление.

Ами смятам ,че е по-добре да "плюснеш" отколкото да се пише "Благодаря ти","Много мило","Ти ми върна радостта в живота"Публикувано изображение.А иначе по темата ,аз пиша само в празните и плюсовете са ми оттам.Ако ги няма ,какво от това?Аз по това което мога да помогна се иска много труд и воля и не става пред монитора така че....значи не мога да помогна.Но ако ги няма плюсчета нима ще съм различен?Ми радвам им се като са зеленички ама в началото ми се искаше да са червенички.....И да обобщя -все ми е едно дали ще ги има или не ,Публикувано изображение

Ами смятам ,че е по-добре да "плюснеш" отколкото да се пише "Благодаря ти","Много мило","Ти ми върна радостта в живота"Публикувано изображение.А иначе по темата ,аз пиша само в празните и плюсовете са ми оттам.Ако ги няма ,какво от това?Аз по това което мога да помогна се иска много труд и воля и не става пред монитора така че....значи не мога да помогна.Но ако ги няма плюсчета нима ще съм различен?Ми радвам им се като са зеленички ама в началото ми се искаше да са червенички.....И да обобщя -все ми е едно дали ще ги има или не ,Публикувано изображение

и ще си останем с тебе без репутация.......... :ph34r:

и ще си останем с тебе без репутация.......... :ph34r:

Offtopic: Знам ,знам и не мога да спра безутешните си сълзиПубликувано изображение

Offtopic: Знам ,знам и не мога да спра безутешните си сълзиПубликувано изображение

ти представяш ли си жена без репутация?!? :ph34r: УЖАС

Аз предлагам да въведем репутацията и в чата. Все пак може и там някой да ми честити рождения ден и как ще му благодаря иначе :P Да пусна ли една тема "За и против репутацията в чата" :)

Аз предлагам да въведем репутацията и в чата. Все пак може и там някой да ми честити рождения ден и как ще му благодаря иначе :P

Да пусна ли една тема "За и против репутацията в чата" :P

:)подкрепям, ще праскам минуси, на всеки тряснал вратата

:)подкрепям, ще праскам минуси, на всеки тряснал вратата

Публикувано изображение

След като беше отнето жилото, сега си против намазването с мед, може би ? :baby:

Не бе док, не е против намазването с мед тя, тя е против намазването на другите повече от нея :biggrin: .. особено след като отровното жило е избито ...

Очаквам следващите предложения са да се премахнат всички раздели където тя ( или други ) не успяват да се изявят, и да ги оценят подобаващо ... :wub:

П.С Като махнем шегата и иронията , истината си е ясна... Останалото си е чисто лицемерие.. и някои хора се вързаха на "великолепните " доводи за съществуването на тази тема.. мдам..

Общо взето - каква е репутацията на някого, колко броя постове има и т.н. са важни за определен тип хора.

Няма нужда да обсъждаме мотивацията им в подробности , но форумите са им очевидно единственото място за себеизява и себеутвърждаване.Или ако не единственият -то водещият.Извън интернет този мотив също действа, но в по-слаба степен, тъй като е подтиснат от други ( по-нисши) импулси и не взема връх в потребностите на конкретния човек.

От тук идва и извода, че на тези хора никога не може да им се угоди, тъй като всяко нещо, което подронва създадеият им от самите тях имидж се приема на нож.

Незнам Док какъв имидж градиш но друг модератор такива глупости не говори.

Незнам Док какъв имидж градиш но друг модератор такива глупости не говори.

На модератор-глупак, разбира се :cool:

Всеки форум трябва да си има по един такъв - не може всички да ме все умни, нали ?

На модератор-глупак, разбира се :cool:

Всеки форум трябва да си има по един такъв - не може всички да ме все умни, нали ?

Не казвам за вашата особа че сте глупав.Срещал съм и много умни и интелигентни неща от вас.Просто се чудя насила ли се правите на такъв.Какво ви е мнението за зануляване на репутацията?

Не казвам за вашата особа че сте глупав.Срещал съм и много умни и интелигентни неща от вас.Просто се чудя насила ли се правите на такъв.Какво ви е мнението за зануляване на репутацията?

Питахте ме на каквъ се правя, какъв имидж градя, нали ?

И аз отговарям - на глупак :yanim:

Сега сериозно - за занулаването ли ? Лично аз нямам нищо против - какво значение има ?

Мисля, че сега вече разбирам. Хората с висока репутация са трън в очите на останалите.Затова е цялата патърдия в момента :yanim:

Хаххахахахахааха, искрено ме забавлявате с тези теми :cool:

:) Ние за какво мислиш сме се стълпили тука .. :yanim:

Вие говорите за плюсове и минуси, и спорите дали е правилно или не,като във същия момент си давате + на коментарите .И аз се забавлявах искрено,като ви прочетох мненията. А по темата гласувах ,"За"!

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.