Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Предполагам си с 7-ца.

Да (windows 7 ultimate)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да (windows 7 ultimate)

Това от форумите пробва ли го?

Open this with Windows Explorer: %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\ and tell me what you see?

When choosing only one image for the desktop background there should be only TranscodedWallpaper.jpg and the slideshow.ini should be empty. Is there something inside the .ini file? Maybe it would be possible to force some changes removing the content of the .ini file

Това от форумите пробва ли го?

Open this with Windows Explorer: %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\ and tell me what you see?

When choosing only one image for the desktop background there should be only TranscodedWallpaper.jpg and the slideshow.ini should be empty. Is there something inside the .ini file? Maybe it would be possible to force some changes removing the content of the .ini file

Ако някой намери решение на проблема да ми го прати както този файл защото може да объркам нещо . Благодаря .

problem sus dekstopa.zip

Ако някой намери решение на проблема да ми го прати както този файл защото може да объркам нещо . Благодаря .

Махни това скриване на файловете, което си направил, или поне файла, който искаш за тапет.

отваряш експлорер - уин бутон+е

копираш : %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\

и го поставяш в експлорер, натискаш ентер и ще ти се покажат два файла. Триеш файла slideshow.ini и рестартираш.

Махни това скриване на файловете, което си направил, или поне файла, който искаш за тапет.

отваряш експлорер - уин бутон+е

копираш : %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Themes\

и го поставяш в експлорер, натискаш ентер и ще ти се покажат два файла. Триеш файла slideshow.ini и рестартираш.

Изтрих файла и рестартирах, и нищо не стана :)

Изтрих файла и рестартирах, и нищо не стана :D

Е ти какво искаш да стане?

Е ти какво искаш да стане?

Еми прочети по горе и ще разбереш !

Изтрих файла и рестартирах, и нищо не стана :*

Скриването на файлове на С и D устройство как го направи и след това върна ли го, или още всичко е скрито?

Еми прочети по горе и ще разбереш !

Съжалявам не съм компетентен и не мога да помогна.

Скриването на файлове на С и D устройство как го направи и след това върна ли го, или още всичко е скрито?

Влязох във C и всички папки ги скрих ,след това така направих и със D . А след това си върнах папките да не са скрити и сега нищо не е скрито . Поне се утешавам че имам някакви притурки , ама слаба работа .

Благодаря на

bluelight вече мога да си сложа снимка на декстопа като изтрих двата файла ( slideshow.ini TranscodedWallpaper.jpg) :)

Искам да питам дали някой е забелязал силно забавяне на системата след около месец два от инсталацията на windows 7 ultimate 64bit sp1 ( дръпнат от Замунда) . Пише че е регисттиран, всичко по драйверите е добре но влачи безобразно. Дали е някой ъпдейт който е саботаж от Майкрософт, нямам идея как да го разбързам, процесора е на 1 процент натоварен и при 4 бг рам се държи като компютъра ми от преди 10 години.

Здравейте! Със уиндоус 7 съм и искам да го направя да е на Български защото сега е на Английски. Какво трябва да направя?

Здравейте! Със уиндоус 7 съм и искам да го направя да е на Български защото сега е на Английски. Какво трябва да направя?

Пускаш Уиндоус ъпдейт и ти се появяват опции за 36 езика,включително и български,стига да е ултимейт.

Здравейте, с Windows 7 Ultimate x64 SP1 съм и рамта ми се качва до почти максимум. Когато бях с Windows 7 Ultimate x64 нямаше такива проблеми !

Моля, някой разбирач да ми отговори защо по-дяволите се случва това.

Изображение:

Публикувано изображение

Редактирано от Evoluti0n (преглед на промените)

Проблема е бил в utorrent-a като сийдвам сабира яко рам нз защо някой знае ли защо така става ?

memory leak, чест проблем при уторр особено в комбинация с висока скорост и некомпресирани BD-та препоръчва се използването на последна версия, макар че нещата са относителни и индивидуални за всеки потребител променяли ли сте опциите за disk caching?

Здравейте, имам проблем с партишъните при инсталация на Windows 7. Проблема е такъв- имах 5 партишъна 2x50GB 2x350GB и един 80GB! Исках да си преинсталирам windows-а и да съединя двете 50-ки, но като дойде ред при инсталацята да трия партишъните, изтрих ги и стана така, че windows-a не ми направи 100ГБ unpartitioned space както очаквах, а си останаха 2 unpartitioned по 50ГБ т.е не ми ги съедини автоматично. Проблема е такъв ясно е, че нямаше как да ги съединя,защото пробвах всичко, но като тръгнах пак да си създам 2 партишъна, единия се създаде, а другия ми даде грешка от сорта на "Cannot create partition. Error... 0x800...". И сега на едната 50-ка си заредих Windows-a, а другата просто изчезна! Моля помогнете! :huh:

една снимка от диск мениджъра ще внесе доста яснота по въпроса, но при всички случай ще е най-добре да ползвате външен софтуер за управление на дисковото пространство - като напоример парагон бля-бля

С Windows 7 съм, и когато се опитвам да инсталирам някоя програма ми излиза следното съобщение:

Do you want to allow the following program from an unknown publisher to wake changes to this computer?

Давам yes, след това ми се появява някаква грешка и нищо не става. Какво трябва на направя, за да отстраня този проблем?

Е дай каква грешка ти дава какво пише .Направи един снимка .

С Windows 7 съм, и когато се опитвам да инсталирам някоя програма ми излиза следното съобщение:

Do you want to allow the following program from an unknown publisher to wake changes to this computer?

Давам yes, след това ми се появява някаква грешка и нищо не става. Какво трябва на направя, за да отстраня този проблем?

Най-вероятно след като дадеш Yes на UAC съобщението, после ти казва че нямаш права(т.е. потребителят с който си влязъл няма права на администратор т.е. да инсталираш приложения). Също така проблема може да е по вина на някой червей или вирус(ако е на всяко приложение което се опитваш да инсталираш). Може и да бъркам но докато не споделиш грешката която ти дава няма как някой да ти даде решение на проблема.

Благодаря за отговорите? Грешката, която ми дава е : Publisher - No и Х, ограден в червено.

Привет!Моля за малко помощ-това са програмите,които ми стартират с ОС /Windows7 Home Premium/.Кои от тях мога да изключа да не се стартират? post-312302-0-05861800-1321465501_thumb.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.