Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

отгоре надолу: 1, 4, 5, 6, 7, 8 са задължителни, 19 май зависи от (5,6,7) така че все тая, 20 и 21 по желание или спрете си програмата на EGIS, добавките на яхуу, календара и ненужния мениджър който сте пльоснали, направете пак снимка и ще помислим тогава

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изключих ги по реда,който ми писахте,но като рестартирах и сега подредбата е другаpost-312302-0-13303900-1321473308_thumb.

да, ама процесите/програмите не се стартират с уин по-добре щеше да е спрете нещата от съответните програми, но и така става принципно

А другите неща си остават?Така ги спрях,защото не ги разпознавам повечето и исках потвърждение,че мога да ги махна от стартирането с ОС и да ги пускам ръчно,когато ми трябват,въпреки че много малко са мои.От няколко месеца боравя с лаптоп и 7ца и не съм запозната кое е нужно

какви кодеци ползвате за 7 кои са най добри

Никакви допълнителни освен тези, които идват с VLC и GOMPlayer.

проблема ми е в това че windows medai player не може да отвори flac и затова питам за кодек

проблема ми е в това че windows medai player не може да отвори flac и затова питам за кодек

За аудио във Flac формат използвам Foobar 2000

VLC също може да възпроизвежда Flac, а ако държиш на WMP виж това : http://wmptagext.sourceforge.net/

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Здравейте на всички! Скоро ми инсталираха Windows 7 Ultimate. Щайгата ми е сравнително добра...Intel Pentium 4 640, 3200 MHz (16 x 200) ,3063 MB (DDR2 SDRAM), 82945G Express Chipset Family (256 MB) и се разрових из форумите и установих, че Win Xp работи по добре с видеото от Win 7. Имам 2 въпроса: 1) дали Windows Professional ще се справи по добре с производителността от Windows 7Ultimate, абе въобще коя да избера?Искам да ми вървят игрите и да се справя добре и с браузването и работата. 2) другия ми проблем е че не мога да си сложа тапет, по точно той е сложен но не ми се визуализира. когато цъкна върху "покажи работния плот" ми се показва за части от секундата. Много се рових из настройки, теми сменях .... Благодаря предварително!!

2) а да ви "пищи" уиндоуса че не е легален? случайно да ползвате yamicsoft Windows 7 manager? 1) ние няма как да знаем - опитайте и вижте сами. мнението на всеки потребител е лично негово - а и конфигурацията Ви е нито риба, нито рак по отношение на уин 7

Привет, налага се да се допитам във връзка с ОС Windows 7 Ultimate и Internet Explorer 9. Проблемът, скойто се сблъсквам на този етап е, че при форуми, когато избера да прегледам новите мнения в тема - системата не ме позиционира на първото непрочетено мнение, а в началото на страницата - ползвам 2 форума и д вата е така. Можете ли да ме насочите къда да погледна, какви настройки :) . Направих актуалнит еупдейти, но проблемът не се решава

Здравейте

:(

Шифровах си един диск с BitLocker и всичко премина на 6 :)

Влизах в него, променях данни и нямаше проблеми!

Но, след като WIndows направи архив на Windows-а, изведнъж изгубих какъвто и да е достъп до диска. Излиза, че е 0B и, когато се опитвам да извърша някоя операция изписва "Windows няма достъп до диска"....

Как може това да се поправи, без да се форматира диска?

Windows: Seven Ultimate SP1

(това бе първия архив на системата и в него диска не е възстановен)

Преместих като самостоятелна тема проблема, ето тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=186946

Редактирано от Gibs0n (преглед на промените)

Здравейте! Някой може ли да ми помогне с windows 7 ultimate,защото в магазина казаха че ще върви много добре а сега е много бавен.

Как е бавен дай повече подробности ,на каква машина е инсталиран ,тоест какви са и параметрите .От къде си го купил след като ,споменаваш магазин .От кога е така ,кога е инсталиран.Инсталирани ли са нужните драйвери ,активиран ли е .

Имам следния проблем post-244902-0-63136600-1322000178_thumb. -получи след преинсталиране на Уиндоус 7. Всеки път когато включа или рестартирам компютъра се появява. Плс кажете как да го оправя.

като използвате по-читав активатор повече няма как да кажем без да сме в нарушение на правилата

Изключих ги по реда,който ми писахте,но като рестартирах и сега подредбата е другаpost-312302-0-13303900-1321473308_thumb.

Може ли да те попитам защо са ти две антивирусни и компютъра не ти ли се бави при интернет сърфиране? :) Имаш и комодо интернет секюрити и нод явно някой разбирач след пробният период на изтеклата ти антивирусна ти е инсталирал другата. По-добре деинсталирай тази която не използваш. Ако идеята да спреш стартиращи процеси е за да сработи по-добре компютъра :shy11:

Може ли да те попитам защо са ти две антивирусни и компютъра не ти ли се бави при интернет сърфиране? :( Имаш и комодо интернет секюрити и нод явно някой разбирач след пробният период на изтеклата ти антивирусна ти е инсталирал другата. По-добре деинсталирай тази която не използваш. Ако идеята да спреш стартиращи процеси е за да сработи по-добре компютъра :)

само Нод32 е,а Комодо е само стена

Здравейте, Откакто съм инсталирал Windows 7 32bit имам проблем: Понякога windows-а забива просто ей така предимно в игра ( не ми се е случвало в desktop ) с "looping sound" и се налага "хард рестарт". Първо си мислех, че е от Skype, но днес ми се случи и без да говоря. Пробвах с "WhoCrashed" за да видя къде е проблема, но не се получава. Windows 7 32bit 870A-UD3 (rev2.1) Athlon II x2 250 8500GT 400W PSU 2GB RAM DX9

DX9 на Уиндоус 7 ли сте слагали?

Е сложих го след това за да видя дали е от него.

Здравейте.

Писах по проблема ми в един друг форум, но до момента никой не се е включил, затова ще си позволя да попитам същото и вас, тъй като уча за изпити и не разполагам с много време.

Преинсталирах вчера следобяд, версията, която сложих е Windows 7 Ultimate Version 6.1 (Build 7600), а проблема е, че когато започнах да си инсталирам програмките, не можах да сложа почти нищо... Постоянно ми дава някакви грешки от рода на Unable to open the self-extracting executable file. The file is locked or in use by another process. The installation will terminate. или The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect... или Verify that the file exists and that you can access it.... errors, Contains an invalid path... и още куп други неприятни неща все от този род Публикувано изображение

Успях да инсталирам само Скайп, Мозила и Ю-торент... Нито Symantec ми прие, нито драйверите за графичната карта, нито BS player даже Публикувано изображение

Възможно ли е причината да е защото именувах компютъра на кирилица? Моля, ако някой разбира да каже как да го оправя, защото не ми се преинсталира пак само заради едното име Публикувано изображение

Благодаря предварително Публикувано изображение

Преинсталирах вчера следобяд, версията, която сложих е Windows 7 Ultimate Version 6.1 (Build 7600)

Опитай така:

You cannot change a user account by just changing the name. Just changing the name will make a cosmetic change only and not affect the underlying files/folders in the profile.

1. From an account with administrative privileges, go to Control Panel>User Accounts and create the new Standard user account named the way you want and at least one extra Administrator account. Call the latter "CompAdmin" or "Tech" or the like.

2. Log into the new Standard user account once so the profile files/folders are created and then log into CompAdmin.

3. Now go to Control Panel>System>Advanced>User Profiles>Settings

4. You will see where you can copy user accounts. Copy the old account to the new one from there. Use the Browse to select your new account (C:\Users\newaccount).

5. Log into the new correctly named account and make sure all your stuff is there and that it works the way you want. When you are satisfied, you can log out and into CompAdmin and delete the old user account from Control Panel>User Accounts.

If you wish to log into your new, corrected account automatically, do this:

Start Orb>Search box>type: netplwiz [enter]

Click on Continue (or supply an administrator's password) when prompted by UAC

Uncheck the option "Users must enter a user name and password to use this computer". Select a user account to automatically log on by clicking on the desired account to highlight it and then hit OK. Enter the correct password for that user account (if there is one) when prompted. Leave it blank if there is no password (null).

Ако не стане, пробвай това: http://www.sevenforums.com/tutorials/7417-built-administrator-account-change-name.html

Редактирано от Angello (преглед на промените)

Опитай така:

Ако не стане, пробвай това: http://www.sevenforu...hange-name.html

Стигам до стъпка 2 и забивам.. За да изпълня стъпка 3, трябва да бъда в новия акаунт с административни права или в стария, защото в нито един от двата не ми дава опция да копирам?

post-312986-0-95071400-1322232895_thumb. - само в този първия дефаулт имам опция за копиране

post-312986-0-55980700-1322232913_thumb.

post-312986-0-85368500-1322232925_thumb.

post-312986-0-85487900-1322232940_thumb. - този е сгрешения акаунт на кирилица

Редактирано от Plamfly (преглед на промените)

Стигам до стъпка 2 и забивам.. За да изпълня стъпка 3, трябва да бъда в новия акаунт с административни права или в стария, защото в нито един от двата не ми дава опция да копирам?

За повече информация, опитай тук: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-security/how-to-change-user-name-in-windows-7-professional/d95ddaa7-4235-454e-83d6-77232207c7e2

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.