Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Здравейте! Възникна следния проблем. Каква е тази грешка и как мога да правя пряк път в същия дял. От грешката се вижда, че няма права.

Публикувано изображение

?

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да попитам как става подреждането на папки,виждам,че става по име,размер и подобни,но искам аз да си ги подредя както се подреждат на ХП-то.Моля споделете.

Здравейте!

Проблема е, че когато се опитам да инсталирам дадена програма, ми излиза следната грешка:

Публикувано изображение

Проблемът се появи след преинсталация на ОС. С Windows 7 Home Premium x86 съм.

Благодаря предварително !

Значи след рестартирането на лаптопа ми,темата изведнъж се промени и стана обикновенна (сива).Преди това беше с въведената от лаптопа..И сега като искам да избера друг стил не може,прозореца ми излиза в сиво,т.е. не мога да избера да сменя темата.

Десен бутон на десктопа,персонализиране какво дава.Трябва да има теми аеро.Изберете коя да е.

Да има,но са ми в сиво,т.е. не мога да избера темата,за да я поставя ..

Контролен панел,административни инструменти,сервизи и търсиш сервиза Themes.Ако не е пуснат го пускаш на автомат - върху него кликаш веднъж с десен бутон свойства automatic.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Значи излезе ми този проблем : "Диспечерът на прозорците на работния плот е забранен" Някой може ли да помогне ?

здравейте, съфорумчета! преди известно време си сложих 7-цата. обаче естествено аз си я свалих, изгорих и т.н. наскоро започнаха да ми излизат добре познатите прозорци да си регистрирам уиндовса понеже не ми е оригинален. това не ме притеснява изобщо :D притеснява ме че не ми се задържа уолпейпъра на десктопа и непрекъснато ми излиза черен екран. не си спомням да съм пипала нещо, я малко помощ :whist:

това е следствие от излизащите прозорци

мога ли да направя нещо?

Имам малък "проблем" . При кирилизацията на седмицата, бутоните са ми разместени и не са ми като на флекс тайпа. Малко ми е трудно да помня новата подредба на клавиатурата и искам да помоля, ако има алтернатива да се сменят бутони в луйндолската кирилизация, някой да е сподели :*

здравейте ,за първи път ще инсталирам уиндоус 7 и имам следния въпрос колко ГБ трябва да заделя за дял C

здравейте ,за първи път ще инсталирам уиндоус 7 и имам следния въпрос

колко ГБ трябва да заделя за дял C

Препоръчвам ти да си делнеш поне 50 GB.

здравейте ,за първи път ще инсталирам уиндоус 7 и имам следния въпрос

колко ГБ трябва да заделя за дял C

30 за да сте спокоен по-късно

здравейте днес инсталирах уиндоус 7 и имам такъв проблем ,на екрана най отолу има около 1см черна лента и ненам как мога да я махна

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Здравеите от около година съм с 7мица много съм доволен, но последната версия която сложих е малко бъгава а съсхто така и ми се е лепнал някъв спай или нещо от което немога да се отарва та утре смятам да слагам преинсталирам. Въпросът ми е може ли някои да препоръча читав релийз.

здравейте днес инсталирах уиндоус 7 и имам такъв проблем ,на екрана най отолу има около 1см черна лента и ненам как мога да я махна

може ли една снимка? драйвъри качени ли са?

Здравеите от около година съм с 7мица много съм доволен, но последната версия която сложих е малко бъгава а съсхто така и ми се е лепнал някъв спай или нещо от което немога да се отарва та утре смятам да слагам преинсталирам. Въпросът ми е може ли някои да препоръча читав релийз.

MSDN стига да имате достъп до него/тях :)

или отидете на "сафари" в една популярна "бананова" република

Здравейте! Искам да ми кажете къде трябва да вляза за да си направя ундоуса да ми е на Български, защото сега е на Испански БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

С какъв рейлиз си ,ако си ултимат дърпаш от ъпдейтите бг пакета ,инсталираш го и след това/ старт меню /контролен панел /регион и език и си променяш настройките на бг и после рестартираш .Успех

Здравейте! Искам да ми кажете къде трябва да вляза за да си направя ундоуса да ми е на Български, защото сега е на Испански

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

ако искапнският е инсталиран в последствие (за справка вижте предния пост) използвайте този начин, за да инсталирате и български езиков пакет

ако обаче windows е с фабричен испански интерфейс, няма начин той да бъде сменен без преинсталация

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.