Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Никой ли не знае как да се оправи...аз попаднах на един руски сайт със същия проблем като моя но и понятие си нямам от руски ако някой може да разбере нещо http://www.tehnari.ru/f182/t31784/

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никой ли не знае как да се оправи...аз попаднах на един руски сайт със същия проблем като моя но и понятие си нямам от руски ако някой може да разбере нещо http://www.tehnari.ru/f182/t31784/

от тази тема:

При мен няма такава опция.

Нещата се оправиха от Realtek HD Audio Manager, има една кутийка да се отметне Speaker Fill и тогава дори изходящият звук да е стерео го превръща в мултиканален.

Не си споменала каква е звуковата карта, дано това помогне.

от тази тема:

Не си споменала каква е звуковата карта, дано това помогне.

Ами честно казано нз с каква съм но май са две http://prikachi.com/images/325/3576325w.png тази но не мога да я намеря в програмните файлове и тази Realtek HD Audio но пък нея не ми я отваря като цъкна на иконата http://prikachi.com/images/326/3576326B.png

охх изобщо ме няма по тея неща звукови карти видео карти :Д

качих драйверите и за сега върви добре това е само че няма аеро нее проблем

Би трябвало да има Аеро. Смени темата. Избери си някоя Аеро тема. С какво издание на Windows 7 си?

Редактирано от Vasilian (преглед на промените)

виндовс7 хоме премиюм но ми гълта рам памет много

Много, много, колко много ?

Според теб колко трябва да използва ?

Всяко приложение иска памет за да работи. Отделно операционната система използва памет за кеш, за системни операции, за драйвери.

Един въпрос на бързо.С рутер сме два комп. с кабел ,а третият с WIFI се свързва с интернет.Не мога да вляза в този с бежичната връзка да можем да си прехвърляме файлове между комп.Исками парола някаква и не мога да разбера дали ще стане изобщо.С др. комп. дето е с кабел нямам проблеми.

Потребителят на компютъра трябва да ти даде права за достъп до системата му.

Може да определи една папка до която всички други да имат достъп, да я сподели и да даде права за достъп на всички (Everyone).

Потребителят на компютъра трябва да ти даде права за достъп до системата му. Може да определи една папка до която всички други да имат достъп, да я сподели и да даде права за достъп на всички (Everyone).

Папката и дадох права ,ама на комп. как да дам.Той е с Windows7,другият в който визам с кабел е с ХР и само парвим домашната мрежа и става, а при 7-цата на др. комп. не ме пуска още от начало да вляза.А не е слагал никакви пароли.

Другият не е ли в домашната мрежа ?

Другият не е ли в домашната мрежа ?

Направих го и него да е в домашна мрежа.Но той се свързва безжично с интернета.Да не е това? И има ли др. настройки.

Направих го и него да е в домашна мрежа.Но той се свързва безжично с интернета.Да не е това? И има ли др. настройки.

Трябва да е в същата мрежа, като другите два.

Windows 2000 беше с 4 сервизни пакета,ХР с три,Виста с два а 7 с един.

Имам някакъв странен проблем.

Когато цъкна на папката Windows и дам свойства виждам, че е създадена на 14 юли 2009 а уиндоуса е преинсталиран на 30.05.2011.

Същото бе положението и при предната инсталация преди 30.05 където уиндоуса бе напълно различен.

Сега действащият уиндоус е Windows 7 Ultimate with Service Pack 1 (x86) - DVD (Bulgarian) с последните ъпдейти.

От къде може да идва проблема и евентуално как може да се реши?

Публикувано изображение

п.п.

Винаги по време на преинсталация правя формат на дял C където се намира старата инсталация.

Редактирано от Big_N (преглед на промените)

дата на компилация на ядрото, взима се от диска и няма нищо общо с датата на създаване от Вас

е вчера и аз се замислих за малко - просто рядко ни се налага да следим датите

да, следи това е препоръчителен списък със процеси които не биха оказали съществено вляние върху работата на ОС а и е правен доста отдавна в началото на живота на ОС когато все още повече или по-малко доминираше практиката наследена от хр да се спират всякакви сървизи с цел пестене на памет - нещо което не се вписва при свъременното състояние на pc системите и наличната в тях памет

никъде не сме казали че е задължително да спирате този или който и да е сървиз - аз също не съм го спрял

Здравейте трябва ми помощ за следния проблем. С оригинален windows 7 HOME PREMIUM съм но ми е на испански и искам да си го направя на БГ понеже нищо не му разбирам така . Имах проблем с фотошоп и исках да го махна но не можеше и затова сложих една програма windows 7 manager като си мислех 4е ако има проблем ще го поправи но оттогава не мога да ползвам IE имам проблем и с притурките на монитора и проблема с фотошоп си остана затова как да го направа на БГ

като за начало преинсталирайте си отново оригиналният windows, за да работим на чисто преди това обаче трябва да знаете че задаването на менюта за български език може да доведе до засичането на вашият windows като пиратски както и (евентуално) до незачитане на гаранцията......последното е строго условно

Всяка Неделя тръгва да ми прави back up, има ли начин да задам да престане с този back up, който всяка седмица в Неделя система иска да прави?

Всяка Неделя тръгва да ми прави back up, има ли начин да задам да престане с този back up, който всяка седмица в Неделя система иска да прави?

scheduler, потърси го и изтрий таска

мда, мерси. Дадоh му turn off, трябваха ми 15 мин да видя къде е този бутон и рекох да питам във форума :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.