Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

тъкмо ей сега си дръпнах една песен с клип и плеъра ми я отвори , но като искам да отвора някой файл от папката ми с филми не иска.Как по точно да си задам тези права (ако може и пик4е) много ще съм благодарен :wors:

Редактирано от Sta4o (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изразих се неправилно, но ако си по-в час с нещата, не би трябвало да питаш. Означава, че като буутнеш диска с Windows 7 преди инсталацията да можеш да посочиш опция за Windows repair, а оттам имаш достъп до command prompt.

Относно това що за въпрос? Ами пробвай само една версия на Windows например като тази

http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/25675d1251414836-mbr-restore-windows-7-master-boot-record-mbr_05.png

тъкмо ей сега си дръпнах една песен с клип и плеъра ми я отвори , но като искам да отвора някой файл от папката ми с филми не иска.Как по точно да си задам тези права (ако може и пик4е) много ще съм благодарен :rolleyes:

Не обясних ли вече ?

Десен бутон на папката - Properties - Security - Edit - Add - добавяш се към потребителите и маркираш какви права искаш да имаш.

Поне Read & Execute ти трябват за да можеш да четеш от нея.

Публикувано изображение

Useless, или казано на БГ - безполезно! Не е тази функция. Даже записах специален диск от Control Panel\System and Security\Backup and Restore -> create system repair disk.

Useless, или казано на БГ - безполезно! Не е тази функция. Даже записах специален диск от Control Panel\System and Security\Backup and Restore -> create system repair disk.

Щом казваш !

Интересува ме, пълната версия на 7-цата, съдържа ли командата Repair в конзолен режим през boot cd? /.../ъпросната функция ми трябва, при положение че си омажа MBR.

искаш repair на MBR през боот диска:

ето ти: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1720008

стъпка 3

ха сега пак разправяй че не тая опция

Някой пробвал ли е Service Pack 1 ?! Отвчера съм с него и като , че ли Мозилата товари повече преди да го сложа ?!

Аз лично не успях да го заредя и инсталирам през Уиндоус/майкрософт/ ъпдейт.Други ъпдейти се изтеглиха и инсталираха,но Сървиз пак 1 Не. Дава грешка

errordetails code:80070570

Да не би да няма достатъчно място? http://windows.micro...vice-pack-1-sp1 тука пише за някакви изисквания за свободно място при зареждане през ъпдейт-а.

@iliev72:Аз точно вчера(оня ден...) изцепих коментар от сорта,че Мозила Файърфокс 4.0 не излиза,защото не е излезнал сървизпак 1 за уиндоус 7 и ще излезнат нови бъгове(може пък и прав да съм бил...)

Edit2:Това е било,липса на място - поопразних малко(@5ГБ) и се инсталира.Нямам впечатления обаче,само на 10 минути е.

Редактирано от манол (преглед на промените)

Защо като снимам например десктопа и го save-ам и като го отворя или кача някъде ми излиза 1/4 от екрана и нищо не се вижда ?? някакви идеи ?

Защо като снимам например десктопа и го save-ам и като го отворя или кача някъде ми излиза 1/4 от екрана и нищо не се вижда ?? някакви идеи ?

А с какво го снимаш и отваряш, къде го качваш, и т.н.?... Ако може - примерче?

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

Еми с Prt Scr и после paste в paint и с квото и да ги преглеждам и кадето и да ги качвам (prikachi.com за пример) пак така излизат на 1/4 от екрана ,а ето и пример http://prikachi.com/images.php?images/173/3034173H.jpg

Здравейте имам следният проблем ъпдаитнах си Windows 7 с SP1(Service Pack 1) и разбира се ми дойде онова гадно съобщение с лиценза и си свалих Windows Loader 1.9.7, което се води последна версия за кракване пуснах си го и ми излезаше съобщение като status: "modified uninstall other cracks".Порових се в нета и ми излезна как да изчиста старите кракове като влезна в CMD като администратор и напиша "sfc /scannow" е направих го всичко окей нали пуснах си отново Windows Loader-a зададъх му профил: Asus на всичко, сложих сериният номер в систем, който ми изкара Windows Loader-a дадъх му инстал и после се поя ви един прозорец с "Restart","Shut Down","Close".Разбира се дадох рестарт с идеята да се рестартира и да съм готов е да ама не се рестартира и го рестартирах през старт меню-то и пак излезна прозореца за лиценза, което означаваше, че нищо не е станало е ми повтроих процедурата още 5-6 пъти и нищо като дам на рестарт и нищо не става чаках чаках сигорно към 2-3 часа чаках и си го рестартирах през менюто, но нищо не беше станало та как да си кракна Windows-чето :)

• 2 седмици по-късно...

Извинете.. преди 3-4 дена намерих едно не точно приложение, не знам към какво да го определя но то уж ми отваря всички 7GB в GMail и ще мога да поставя каквото си поискам.. се тая.. проблема е следният.. Появи ми се една системна папка в която уж да поставям нещата но сега просто не мога да я премахна.. Имате ли някакви идеи как да разкарам тази простотия? Да подчертая --Това нещо не е някаква програма която мога да деинсталирам..-- :cool:

post-225147-0-88697200-1299700445_thumb.

добре, не е програма ами добавка към браузърите което е все тая махаме gdrive, маха се и папката

Хах успях да го намеря в Add/Remove Programs и там ми излиза като Gmail Drive Shell Extension.. Издъних са със коментара си по-горе но стават такива "издънки" :whist:

А за този проблем някой да каже нещо? Пробвах и това, но без резултат. Станното е че и Windows media pleyer 12 не ще да се стартира. Ето за какво говоря - Публикувано изображение

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Днес ми се прецака уиндоуса изписа ми, че не е актиширан, знаете там, заради уиндоус ъпдеит. Та сега си го преинсталирах и исках да попитам знаете ли кой ъпдейт да не слагам за да не ми се получи пак така.

Днес ми се прецака уиндоуса изписа ми, че не е актиширан, знаете там, заради уиндоус ъпдеит.

Та сега си го преинсталирах и исках да попитам знаете ли кой ъпдейт да не слагам за да не ми се получи пак така.

Можеше да си го активирате, вместо наново да се преинсталира.

Можеше да си го активирате, вместо наново да се преинсталира.

Опитах се чрез много програми и т.н. не стана, та ако може да ми кажете кой ъпдейт да не слагам

Типично в стила на MS - According to the research I did when this happened, the only full fix (recommended by MS) is a reinstall of Win 7. Repair install sometimes works, so try that first to retain settings and such. Това стана, след като инсталирах Kaspersky 2012 Beta. И след премахването и проблема се появи.

Извинявам се за трола, ако направя ъпгрейд, тоест това дали ще ми изтрие настройките на програмите и особено тези на Опера и всички букмаркове?

ако ще инсталираш, инсталирай на чисто така още повече ще замажеш положението и друг път не използвай бета версии на толкова важен софтуер като защитния на основния си компютър - хората отдавна са измислили виртуалните машини

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.