Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Ами при лека справка с Google, виж само колко се оплакват...

Не ми се водят безмислени спорове

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 249,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тъкмо ми е тръгнало днес с проблеми свързани с Windows, сега и Office 10 ми дава грешка, да знаете как да я оправя? Публикувано изображение

Тъкмо ми е тръгнало днес с проблеми свързани с Windows, сега и Office 10 ми дава грешка.

http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2007-excel/microsoft-office-excel-sharing-violation-problems/7520dbbf-8b55-4b64-9b14-987e084ac0b2

Заповядай четиво по въпроса.

и само за справка office 10 =/= office 2010 ако тва си искал да напишеш

Имам следния проблем: инсталирах си win 7 na лаптопа,но след като заспи или като го затворя без да го изключвам интернета спира и пише няма интернет достъп, трябва или да го рестартирам или да забраня връзката и после пак да я разреша. От какво може да е това? ASUS K50IJ/WIN 7 32BIT

Редактирано от rasitooo (преглед на промените)

Viiipeer ти наистина си тежък случай.И аз съм със теглен от З===а Windows7*64-SP1-MSDN. И със офис2007г също от там нямам никакви проблеми.Всичко върви без проблеми.

Субтитрите ми не се кирилизират а имам инсталиран килиризатор какво да направя ? :cool:

да си зададее въпроса както трябва а също така и да прегледаме една малка темичка по въпроса: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=29819

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Едва ли е сложил 2002 на седмицата.

имам следния проблем от скоро съм с win 7 ultimate и някой от иконите на песните ми ги вади с некви снимки картинки а не с логото на winampa както съм свикнал може ли това да се оправи или трябва да се примиря така

имам следния проблем от скоро съм с win 7 ultimate и някой от иконите на песните ми ги вади с некви снимки картинки а не с логото на winampa както съм свикнал може ли това да се оправи или трябва да се примиря така

Асоциирайте песните да ги отваря с Winamp.есен бутон на коя да е песен и свойства - Open with

Асоциирайте песните да ги отваря с Winamp.есен бутон на коя да е песен и свойства - Open with

ми не то си ги отваря с winampa ама седат некви гадни картинки ето вижте

post-126545-0-90089500-1302707788_thumb.

И това е проблем защото? като имате картинка в таг-а, ще ви показва картинка, стига ревахте за глупости

И това е проблем защото?

като имате картинка в таг-а, ще ви показва картинка, стига ревахте за глупости

ми не е особен проблем ама искам да ги махна щото ме дразнат сиг има нелав начин

Извинявам,ако съм сбъркал раздела,но имам проблем сложих си win 7 ultimate 32bit сложиш му е бг пакет,но когато пусна филм с бг субс субтитрите ми са някакви ироглифи както и самият бс плауер,ако може как да си го оправя :) иначе всичко си ми е на бг език :)

Извинявам,ако съм сбъркал раздела,но имам проблем сложих си win 7 ultimate 32bit сложиш му е бг пакет,но когато пусна филм с бг субс субтитрите ми са някакви ироглифи както и самият бс плауер,ако може как да си го оправя :) иначе всичко си ми е на бг език :)

Промяна на езиковата променлива на системата

Езиковата променлива на системата определя набора от знаци по подразбиране (букви, символи и цифри) и шрифта, използван за въвеждане и показване на информация в програми, които не използват Unicode. Това позволява на програми, които не използват Unicode, да се изпълняват на компютъра, използвайки указания език. Може да се наложи да промените езиковата променлива на системата по подразбиране, когато инсталирате допълнителни езици за показване на компютъра. Избирането на различен език за езиковата променлива на системата не променя езика в менютата и диалоговите прозорци на Windows или други програми, които използват Unicode.

Щракнете, за да отворите "Регион и език".

Щракнете върху раздел Административни, след което под Език за не-Unicode програми щракнете върху Промяна на езиковата променлива на системата. Ако се покаже подкана да въведете администраторска парола или потвърждение, въведете паролата или потвърдете.

Изберете езика и натиснете OK.

За да рестартирате компютъра, натиснете Рестартирай сега.

Мисля,че беше това.

Сега ми остана един проблем скайпа не може да ми разчете бг езика излизат ми квадрадчета всичко си го оправих само това останах смених версиите но и това не стана моля помощ

От известно време имам проблем със sidebar-a, не бях го ползвал скоро, но оня ден реших да го пусна и всичко беше някво бъгнато! Защо така? Не мога ли по накакъв начин да го преинсталирам или да го изтрия и да го изтегля отнякъде наново? Преди съм го пускал и е нямало проблем пък сега като го пусна изглежда така http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Как да го оправя и на какво може да се дължи?

Публикувано изображение

Забелязвам един процес, който незнам къв е? Може ли някой да ми разясни, стои ми в папка windows

Публикувано изображение

дори бях го изтрил и той пак ми се появява?

Публикувано изображение

и още един има, който мисля, че е вирус и се стартират винаги, дори да нямат отметка тук

Публикувано изображение

Значи скоро си преинсталирах линдолса сложих ултимейт 86х от замунда с вграден интернет експлорер 9. Въпроса ми е как да махна страницата която винаги изкача на И9 от майкрософт.

Значи скоро си преинсталирах линдолса сложих ултимейт 86х от замунда с вграден интернет експлорер 9.

Въпроса ми е как да махна страницата която винаги изкача на И9 от майкрософт.

За промяна на homepage ли става въпрос ? Tools-->Internet options и в полето задаваш желаната стартова страница.

Забелязвам един процес, който незнам къв е? Може ли някой да ми разясни, стои ми в папка windows

Публикувано изображение

дори бях го изтрил и той пак ми се появява?

Публикувано изображение

и още един има, който мисля, че е вирус и се стартират винаги, дори да нямат отметка тук

Публикувано изображение

Изпрати twr7.exe на VirusTotal да видим какво ще излезе... Доста вероятно е да е някаква гад.

Прегледай и тази тема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.