Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Много си лош, но за една мама и това е безценно, ако искаш да знаеш. П.П. Бих предпочела да си остана на темата с мекиците, да ти кажа честно. :blink:

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Много си лош, но за една мама и това е безценно, ако искаш да знаеш.

П.П. Бих предпочела да си остана на темата с мекиците, да ти кажа честно. :blink:

Татковците също го намират за безценно, дори си разменят образци помежду си с общообразователна цел.

На снимката е резултатът от парченце мекица, дадена на малко бебе, за да я смуче и мълчи.

Някои родители са направо откачени... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

... парченце мекица, дадена на малко бебе, за да я смуче и мълчи.

Някои родители са направо откачени... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Добре, добре. Можеше да му дадат и пържолка /НавНав-ска/ да смуче. :speak::blink:

мисля да си ходя Публикувано изображение

Приятна почивка! :wors:

Добре, добре. Можеше да му дадат и пържолка /НавНав-ска/ да смуче. :):)

NavNav яде предимно хора... :)

Егати му и гостите имам. 'Дай вика да вдигнем масата'

Сус бе, как ще ми вдигате масата, тя си ми трябва.:biggrin: Де ще ядем утре http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Егати му и гостите имам. 'Дай вика да вдигнем масата'

Сус бе, как ще ми вдигате масата, тя си ми трябва.:biggrin: Де ще ядем утре http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Глей го па туй - и да яде иска :)

Твърдо съм решена да "изработя" и този петък отвсякъде. Нека му, щом все се прави на мой понеделник. Лек ден на всички.

Мисля си как в девет имам за половин час работа тук в града и как яко дим ще се изтрелям в гората при Тъп Чен Це То у дома. :)

Мисля си, че човещината още не умряла в България :) Защо ли ? Ами - сноищи си проверих сметката и цъфна едно преводче :wors: Тъй.След като има пари, решавам аз да си оправя задълженията към държавата и обществото.Днес в 8 и 30 цъфнах пред данъчното за да си платя данъка на къщата, на колата. Влизам вътре : На касата, жена на около 55 години.Добро утро.Казвам си ЕГН-то, смята ми жената - общо 481 , 30 лв.Добре, казвам, ПОС-терминал имате ли ? "Не.Имаме банкомат отвън." Баси.отивам до банкомата, пуска ми само 400 лв.Толкова е дневния лимит на картата.Връщам се вътре, почвам да ровя из джобовете - събирам още 80 лв и 50 ст.Викам и : "Ами -това е.400 лв от банкомата, и още 80.50 лв." . Недостига 1 лв.Тя ми вика - "какво правим" ? АМи какво да правим.Викам и : "Ами, няма да плащам данъка на колата.И тя се ухили, и вика : "Айде, ще ви додам 1 лв, пък Вие ще дойде после да ми ги дадете, изглеждате ми честен човек". И те така - всичко е платено, смао по някое време трябва да отида и да и дам 1 лв. :) Представяте ли си ? - изглеждам честен човек :)

Представяте ли си ? - изглеждам честен човек :)

Абе с какво ги омайваш тия жени бе... :wors:

Абе с какво ги омайваш тия жени бе... :yanim:

Да ги "омайвам" ?

Изобщо не ги омайвам, ами просто явно съм си такъв - честен, порядъчен па и скромен :hush:

..., жена на около 55 години...

Абе с какво ги омайваш тия жени бе... :hush:

Тия баби искаш да кажеш...:yanim:

:) Направо го закопа с две думи ;)

Ама виж сега, :yanim: аз не с лошото. Може да не съм разбрала. :mark:

Ма нямаше начин да не го отбележа, дойде си ми отвътре. Абе, що се оправдавам сега... :hush:

Днес е един абсолютен петък с шефско присъствие във форума и с точно набелязана фирма за приключване. Пуши ми кратунката :yanim:

Днес е един абсолютен петък с шефско присъствие във форума и с точно набелязана фирма за приключване. Пуши ми кратунката :yanim:

а аз съм сама. Колегата си взе два дни, шефа куцука нейде, а на мен ми е едно такова меланхолическо..............

Довечера съм на опера.

;)

Мислех, че и ти знаеш... Защо съм решила, че и ти си от омаяните?! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :hush:

Съм, съм. Док си ми е стара слабост на мен... :)

Аз на ресторант....в Правец :blink:

ми ............... като те влече.............. :speak:

Днес прочетох вестника и се накефих максимално. На вчерашното откриване на Мартенските музикални дни публиката освиркала цветята и поздравителния адрес от Вежди Рашидов :cool: , а поздравленията от Цецка Цачева били приети с гробно мълчание :yanim:

То и аз щях да се прибера в десет, а часът отива един.

Това както и да е, свърших стотина непредвидени неща, едно от което тубичка истински мавруд.

И както си шофирам блаженно, на два километра от имението телефона дзъъъннн, звъни гадта му недна, гадно звъни

Познайте, в три след обяд трябва да съм пак в града.

Много бързи тези хора бре, сутринта с кафето между другото сделчица сключих и веднага, намерили начин да си вдигнат покупката, та сега айде пак 20км. насам, 20км. натам и пак 20км. насам

И те така, нищо не се знае докато не си вътре :cool:

Вълшебнице, ко беше някой друг, ти казвам направо ставам леко нервна при подобно изказване :blink:

както си чета обявите и се ококорвам :yanim: "Давам безплатна квартира на слаба жена до 45г. срещу секс. тел. 0896/047084" :cool::blink::speak: това си е направо далавера. :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.