Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Сплескаха ми се ъъъ...ще се направя на културна и ще кажа седалищните части от седене, а в главата си чувам разни мисли, не мои обаче Публикувано изображение

Абе - с тебе кафе ще пием ли другата седмица или няма ?

Ако ще пием - държа да бъдем на обществено място, заедно с Dia + Whitehart за свидетели. :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

и аз кво си мисля в момента :baby:

Ако си Джефри Елман, то значи и твоите чувам Публикувано изображение

За задните части съм сигурна, че ще се намерят желаещи за разпухване. Това не ти е проблем за сега. Въпросът е с мислите как върви номера?! Скучно ли ти е?! Интелигентни ли прихващаш или... - ще умрЯ от любопитство, ей! :Р

Ох, мани, мани - от къде тръгнах, та къде стигнах... Зачетох се в изслеванията на гореспоманития и бая се увлякох. Когнитивната наука била интересна, да й се ненадяваш Публикувано изображение

Абе - с тебе кафе ще пием ли другата седмица или няма ?

Ако ще пием - държа да бъдем на обществено място, заедно с Dia + Whitehart за свидетели. :)

Що? За да не те претрепя ли? Публикувано изображение

Сега ще ви напускам, отивам да се опъна, но не на диванчето, за което говори последно цитираният. Публикувано изображение

Ако си Джефри Елман, то значи и твоите чувам ph34r.gif

Опъни се, опъни се - няма лошо в това :)

Ако решите нещо - Whitehart ще бъде връзката.

Сеаг ми е едно такова спокойно...Утре ще ходя на гробища. Четири години минаха без чичо, а все едно вчера беше. Сънувах и него тези дни. Но пък знам, че тази нощ ще спя спокойно.

Ох, мани, мани - от къде тръгнах, та къде стигнах... Зачетох се в изслеванията на гореспоманития и бая се увлякох. Когнитивната наука била интересна, да й се ненадяваш Публикувано изображение

Сега ще ви напускам, отивам да се опъна, но не на диванчето, за което говори последно цитираният. Публикувано изображение

И на мен ми беше интересна, до момента на прочитането на една статия от въпросния. Пет минути след прочита осъзнах собственото си нищожество, предадох се тотално, преклоних му се и го бутнах далеч от себе си.

Та къде ще те опъват викаш. :)

Сеаг ми е едно такова спокойно...Утре ще ходя на гробища. Четири години минаха без чичо, а все едно вчера беше. Сънувах и него тези дни. Но пък знам, че тази нощ ще спя спокойно.

Ще спиш, разбира се http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

http://www.youtube.com/watch?v=7QC-6SIISQE

Ако ще пием - държа да бъдем на обществено място, заедно с Dia + Whitehart за свидетели. :baby:

WhiteHart + Dia : Къде да ви чакаме? :)

След утре съм free, така че ви чакам с разтворени обятия :):yanim::baby:

Сплескаха ми се ъъъ...ще се направя на културна и ще кажа седалищните части от седене, а в главата си чувам разни мисли, не мои обаче Публикувано изображение

Ако не са твои-не ти трябват.

:)

За задните части съм сигурна, че ще се намерят желаещи за разпухване.

Така ли му казвате

:baby:

Аз обичам да си измислям думички. Някои ми харесват просто като звук - как галят слуха ми. Не са общоприети. С две думи - отговарям за себе си, а не знам другите как му викат. :)

WhiteHart + Dia : Къде да ви чакаме? :)

Пристигам в неделя вечерта, и ще бивакувам в София до четвъртък вечерта включително.В петък си поемам отново насам.

Всеки ден ще съм на лекции във ВМА през деня - предполагам, че за кафе през деня ще удобно където кажете.

А иначе вечерите съм абсолютно фри

Аз обичам да си измислям думички. Някои ми харесват просто като звук - как галят слуха ми.

Не са общоприети. С две думи - отговарям за себе си, а не знам другите как му викат. :cool:

На мен ми хареса определено, лейди

:wors:

Аз пък си закусвам сандвича, дето си го направих снощи - с топено сиренце, шунка и кисели краставички, пия си кафето и чакам смяната на дойде, а дойде ли...дойде ли - аз си отивам в къщи и приключвам с работата за около седмица -две. До края на месеца всичко на всичко имам две дежурства :help wanted3: Дори и новината от преди половин час, която ми сервира колегата с когото бяхме нощни - а именно, че ще ме напуска не успя да ми вгорчи настроението.

Опъни се, опъни се - няма лошо в това :)

Ако решите нещо - Whitehart ще бъде връзката.

Нищо не мога да кажа, защото съм сама (Мишлето е във Ферара, а аз съм с ремаркенце)

Ако се върне в сряда таткото и ако ми позволи хихи, ще се обадя.

Между другото с Дийката искам да си чукна среща в немско, но не знам как да го организираме.

И на мен ми беше интересна, до момента на прочитането на една статия от въпросния. Пет минути след прочита осъзнах собственото си нищожество, предадох се тотално, преклоних му се и го бутнах далеч от себе си.

Та къде ще те опъват викаш. :help wanted3:

Ххихи, сама се опъвах хахах

Хм, нищожество - друг път.

След утре съм free, така че ви чакам с разтворени обятия :):wub::baby:

А... запази малко място и за мен, дарлинг :ph34r:

Ако не са твои-не ти трябват.

Де така да мислеха и една сурия умни глави :blink:

Хайде, оставям ви, че ме чака труд и творчество :baby:

Хайде, оставям ви, че ме чака труд и творчество :help wanted3:

Лек труд и красиво творчество.

Лек труд и красиво творчество. :)

Едит - Федора, исках да ти сложа една усмивка в редакцията си. Но пак, като един компютърен гений, съм натиснала нещо и излязоха цитати и не знам какви неща. Докато ти се усмихна, ти ще си свършила половината си труд и творчество. Ами... :ph34r:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

След проведените полеви изпитания мога да потвърдя, че преинсталирането на уиндоуси-миндоуси и офиси-пофиси ДЕЙСТВИТЕЛНО е направено като за най-проЗтите потребители, към която категория спадам и аз :baby: Ще пиша благодарствено писмо на другаря Гейтс :help wanted3: само с драйверите /забелязвате ли какви думи знам, а, а???/ имаше лек проблем - кой ти знае, че има такова чудо?! И тръгнах да вдигам скандал във виваком че не им работи интернета :):ph34r::blink:

Еми, поста ти леко ме успокои, че има и друг компютърно проЗ народ като мен.

Еми, поста ти леко ме успокои, че има и друг компютърно проЗ народ като мен.

Мери, слънце, нЕма да се пУашиш :ph34r:

Помислили са за НАС :)

беше шок да разбера, че имало и "драйвъри", но детето ме пита няма ли да пробвам и този диск :help wanted3:

Мери, слънце, нЕма да се пУашиш :blink:

Помислили са за НАС :)

беше шок да разбера, че имало и "драйвъри", но детето ме пита няма ли да пробвам и този диск :help wanted3:

О, Еми, ти си на мнооого по-високо ниво от мен. Трябва да ме чуеш, когато нещо се "счупи" с компютъра ми и трябва да обясня на нашия IT спецалист какво става... Той искрено се забавлява с мен, радва ми се с блеснали очи и винаги държи да му обясня очи в очи какво "му се е случило" /на компютъра де/. :ph34r:

О, Еми, ти си на мнооого по-високо ниво от мен. Трябва да ме чуеш, когато нещо се "счупи" с компютъра ми и трябва да обясня на нашия IT спецалист какво става... Той искрено се забавлява с мен, радва ми се с блеснали очи и винаги държи да му обясня очи в очи какво "му се е случило" /на компютъра де/. :baby:

е, аз вчера сутринта вдигнах съвсем камерно скандалче в офиса на виваком/щото е до нашия/ защо не ми работи интернета и държах веднага да изпратят група специалисти да оправят аварията :help wanted3:

Та, въпросният младеж ме светна за така наречените драйвъри :):ph34r::blink:

Виндоус... Де да ми се налагаше да правя това. Сега се забавлявам да създам мрежа между компютъра и телевизора с кроснат кабел, за да мога да си чеша крастата във форума през телевизора :rolleyes:

Виндоус...

Де да ми се налагаше да правя това.

Сега се забавлявам да създам мрежа между компютъра и телевизора с кроснат кабел, за да мога да си чеша крастата във форума през телевизора :blink:

ми............ краставо магаре........ :speak:

само с драйверите /забелязвате ли какви думи знам, а, а???/

Мисля да се запиша на курс при теб.....

п.п.Дайте идея как да си събера снимките, които съм поствала в различните теми през годините на едно място...Не намирам такваз настройка....

п.п.Дайте идея как да си събера снимките, които съм поствала в различните теми през годините на едно място...Не намирам такваз настройка....

Тц нямам такава идея, но имам идея, че ще ти бъде помогнато. :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.