Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

както си чета обявите и се ококорвам :yanim:

"Давам безплатна квартира на слаба жена до 45г. срещу секс. тел. 0896/047084"

:cool::blink::speak:

това си е направо далавера. :lol6:

... и то каква :lol6::lol6::lol6:

сега остана да смъкна някое и друго килце

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Днес прочетох вестника и се накефих максимално. На вчерашното откриване на Мартенските музикални дни публиката освиркала цветята и поздравителния адрес от Вежди Рашидов :cool: , а поздравленията от Цецка Цачева били приети с гробно мълчание :yanim:

То какво да очаква човек от русенци?! Толкоз си могат сега, друг път - повече Публикувано изображение

Вълшебнице, ко беше някой друг, ти казвам направо ставам леко нервна при подобно изказване :cool:

Нещо против думата баба ли имаш? Публикувано изображение

както си чета обявите и се ококорвам :yanim:

"Давам безплатна квартира на слаба жена до 45г. срещу секс. тел. 0896/047084"

:blink::speak::lol6:

E, дотам ли я докара Публикувано изображение

Кажи какво ще гледаш довечера?

E, дотам ли я докара Публикувано изображение

Кажи какво ще гледаш довечера?

Вилхелм Тел, Росини за първи път в Бг, постановка на Дан Джаноти

Мчи как, разбира се. :baby:

Вилхелм Тел, Росини за първи път в Бг, постановка на Дан Джаноти

Уау :cool:

P.S. Сега между другото и докато си почина отивам да разтоваря половин кубик дръвца които си закупих навръщане от града.

Не е добре за амортесьорите да ги разкарвам в пикапчето още 40-50 километра.

Тия баби искаш да кажеш...:ph34r:

Да ги оставите на мира бабичките ей! Няма 'а ми закачате контингента!

Аа. Мене че ме лажат. Я тоя филм съм го гледал бе! Мислим да кажем, оти дека ни'къв тел нема да опъва тоя Вилхелм. Ни за ограда - ни за лозе. Тиа по оперите само лажат. Миналио пат, чех да гледам Норма, от Белини. Е, ни норма има - ни белина. После гледам на плакато, с ей таквие букви написали - Фигаро. Е, те тоа требва да са му объркале надписо, си викам - требе да е Тигъро - за Сандокан демек. Еле като изкочи един у женски гащи и елече, и като се развика - тигаро тук, тигаро там - а я се оглиждам и ни тигър, ни Сандокан видех. Та и ти внимавай, оти они са написали Дамаджаноти, ама они мое и да са празни вече тия дамаджани. Така де, иначе отдека че играят росни артисите?

Обявявам края на тази работна седмица, да му се не види :P

Защо не започваш във вторник и не приключваш в сряда като мен? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Защо не започваш във вторник и не приключваш в сряда като мен? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Мъдър човек си ти, мъдър. Ще започна да взимам пример от теб :P

Баси.

Добрах се най-после до къщи.

Кафенце ?

С райбер...

С никакви райбери :)

Само със захар.

Ти си лошав :mad: и аз си отивам....чак в Правец :P

И не ми прати номер, на който да те тормозя. Прати едно ЛС, че си изгубих всичките номера от стария телефон. :ph34r:

Ти си лошав :mad: и аз си отивам....чак в Правец :P

И не ми прати номер, на който да те тормозя. Прати едно ЛС, че си изгубих всичките номера от стария телефон. :ph34r:

Върви върви - и зад Правец да отидеш, пак ще се върнеш :)

Мъдър човек си ти, мъдър. Ще започна да взимам пример от теб :P

...

Няма да сгрешиш.

От следващата седмица отстранявам и вторника като работен ден. :ph34r:

Ще се върна ми...Ти виждал ли си загубен черен гологан :P

Айде, целувки от мене за сега на всички ви http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Айде, целувки от мене за сега на всички ви http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И аз та цалувам....

п.п. Сакам да ви покажа настолната книга на брат ми (днес я щракахме за ФБ) - стои до главата му докато спи....:P

Публикувано изображение

Айде и аз обявявам край, най - после се приземих у дома. В града валя град, и после страшна буря, горкия Тъ Пи стоя сам в пикапа цели четири часа, а бях му планирала такава приятна разходка ... Мавруда е много приятно нещо, когато си се прибрал след един безкрайно дълъг, но и успешен ден :whist:

Преди няма и два часа внезапно се сдобихме с телевизор :whist:

Само успях да го настроя жена ми да си гледа сериала и дойдох на работа....

Мисля си за страхотния сайт Калдата, поздравления на неговите създатели :)

Сплескаха ми се ъъъ...ще се направя на културна и ще кажа седалищните части от седене, а в главата си чувам разни мисли, не мои обаче Публикувано изображение

Сплескаха ми се ъъъ...ще се направя на културна и ще кажа седалищните части от седене, а в главата си чувам разни мисли, не мои обаче Публикувано изображение

За задните части съм сигурна, че ще се намерят желаещи за разпухване. Това не ти е проблем за сега. Въпросът е с мислите как върви номера?! Скучно ли ти е?! Интелигентни ли прихващаш или... - ще умрЯ от любопитство, ей! :Р
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.