Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Ти па, аз пък им пожелавам, да имат възможност да си ги сменят често та винаги да са им новички и модерни...

...ма той много се ядосва последния път като сменяше пералнята...:)
  • Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

...ма той много се ядосва последния път като сменяше пералнята...:)

Тфа е щоту го е изненадала, пък аз му пожелавам смяната да е планова :blink:

Какви мислите мъчат в ранната съботна утрин тези Изумрудени Очи? Къде се губихте?

Дълго се учих да се отървавам от всичко, което ме мъчи и накрая като се научих разбрах, че... има и мисли, които ме мъчат. Сега пък се уча да си премълчавам. :blink:

А иначе вече съм тук. Виж ме. Точно пред теб. :)

Мнооого трудна работа за мен....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ами най-лесния начин да се справям с нещата /споделям опита си само/, е да си правя краткосрочни програми. Това, че прехвърляйки едното баирче, отзад се появява цял Еверест, това вече е друг въпрос. Абе, ако постигнем съвършенство, трябва да мрем. Виж кви сме си хубавки така - несъвършени и истински. :blink:

Тъй и тъй форума ми 5 минути работи, 20 го няма :blink: аз отивам да си напълня ваната. А и току що си затиснах пръста с вратата :blink:

Оф

оказа, че не климатикът и сухият въздух са проблемът за кашлицата, а имала бактериална инфекция :huh:

Тъй и тъй форума ми 5 минути работи, 20 го няма :mad: аз отивам да си напълня ваната. А и току що си затиснах пръста с вратата :blink:

нещо оплакваш ли се, а? :angry:

п.п.Диди е изтрещяла :blink:

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

нещо оплакваш ли се, а? :baby:

За втори път си посягам днес, баси :)

Какво ли ще е докато си залягам :P

И тока не ви спаси от мене днес :baby:

От мен имате едно "НАЗДРАВЕ" :P Салатата е готова, мезето - тоже, остава само да разредя ракийката, тъй като ми закова спиртомера на 60 градуса :mad:

От мен имате едно "НАЗДРАВЕ" :P

Салатата е готова, мезето - тоже, остава само да разредя ракийката, тъй като ми закова спиртомера на 60 градуса :computer2:

Ми щом си рекър, за здраве да е.

Отивам да си сипя винце, че окъснях.

Днес денят ан киселото зеленце. Сготвих три манджички с една голяма зелка.

Сърмички, кисело зеле с ориз и кисела супичка, а за вечеря ще си изпържа картофки.

Може да разкажа по подробно в кухнята.

Бе няма ли кой ад събуди Емилията, то бива спане, бива чудо.

Първо обеща да разкаже за операта, второ обеща на децата лазаня, трето просто липсва свежото и пижамено присъствие. :yanim::computer8:

:mad:

:dumbbells:

Ми щом си рекър, за здраве да е.

Отивам да си сипя винце, че окъснях.

Днес денят ан киселото зеленце. Сготвих три манджички с една голяма зелка.

Сърмички, кисело зеле с ориз и кисела супичка, а за вечеря ще си изпържа картофки.

Може да разкажа по подробно в кухнята.

Бе няма ли кой ад събуди Емилията, то бива спане, бива чудо.

Първо обеща да разкаже за операта, второ обеща на децата лазаня, трето просто липсва свежото и пижамено присъствие. :P;)

:clap:

:wors:

Поспах. Три часа и нещо. Разходих псето, прибрах химичния гений от урок по математика, и лазаная направих две тави. Нахраних. И сега си допивам кротко чашката с виното.

Ама нещо ви няма......... :angry:

Рапортувам :

Два маникюра в жертва още за днес. Единя със зеленета салата, другия насрещтно в хладилника :biggrin:

иди да видиш вчерашното ми културно мероприятие у другиот двор :cheers:

Рапротувам и аз : телевизорът и пералнята бяха поляти с 1 литър ракия и две гуменки "шумнско:" по 2 литра. Изядени бяха пет марулки, две връзки лучец и още толквоа пресен чесън ; домашен суджук и варени кокоши зародиши като мезе, а след това китайска наджа -ориз със зеленчуци сладко-кисело пиел, и пиле с бомбуци :cheers: Пералнята изпра за първи път, гостите си заминаха, аз си допивам остатъците от бирата и възманерявам да се опна, че от 24 часа не съм спал. АХа наздраве де :biggrin: баси.

Рапротувам и аз : телевизорът и пералнята бяха поляти с 1 литър ракия и две гуменки "шумнско:" по 2 литра.

Изядени бяха пет марулки, две връзки лучец и още толквоа пресен чесън ; домашен суджук и варени кокоши зародиши като мезе, а след това китайска наджа -ориз със зеленчуци сладко-кисело пиел, и пиле с бомбуци :)

Пералнята изпра за първи път, гостите си заминаха, аз си допивам остатъците от бирата и възманерявам да се опна, че от 24 часа не съм спал.

АХа наздраве де :)

баси.

аре, следващото пиянде :biggrin::cheers::)

Два маникюра .....

Искам твоите :baby:

аре, следващото пиянде :):biggrin: :biggrin:

...аз съм на сок,да си кажа аз :blink:

Искам твоите :biggrin:

...аз съм на сок,да си кажа аз :biggrin:

ето един светъл пример! :)

пиянде си ти :baby:

аз просто и се почервпам от време на верме :blink:

аз като се "почервпам" си пиша нормално :P :P :P

аз като се "почервпам" си пиша нормално :biggrin: :biggrin: :blink:

Искаш да кажеш, че аз не пиша правилмо ли ?!

Мммм...

Ще ми паднеш ти някой ден в ръчицките, ама да видим кога ще е .... :)

Искаш да кажеш, че аз не пиша правилмо ли ?!

Мммм...

Ще ми паднеш ти някой ден в ръчицките, ама да видим кога ще е .... :biggrin:

моли се да е по-далеч този ден защото това ще е денят когато ТИ ще ми паднеш в ръчичките :)

и се благодаряй, че се отказах от онова тъпо обучение в София :biggrin:

На опера ще ми ходи ...червена чанта ще носи...чорапи със жартиери ще обува...

Де го дават туй, а ?! :)

много шъ въ замоля, аз бях със стилен черен тоалет с дълбоко деколте, БЕЗ мартеница :biggrin:

е, осем-сантиметровите токчета няма защо да ги споменавам дори :biggrin:

много шъ въ замоля, аз бях със стилен черен тоалет с дълбоко деколте, БЕЗ мартеница :)

е, осем-сантиметровите токчета няма защо да ги споменавам дори :blink:

аз сникиите вече видях :biggrin:

и сега възнамерявяям да си опъна морно боди за последне път на леглото си :baby:

тъй че -желавам ви лека нощ, и да се пазите :biggrin:

аз сникиите вече видях :blink:

и сега възнамерявяям да си опъна морно боди за последне път на леглото си :P

тъй че -желавам ви лека нощ, и да се пазите :baby:

това само го прибирам като цитат :):biggrin: :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.