Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

аз имам идея да си опъна диванчето, да си нахлузя пижамката и да откъртя един зимен сън :cool:

• Отговори 2k
  • Прегледи 97k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

аз имам идея да си опъна диванчето, да си нахлузя пижамката и да откъртя един зимен сън :cool:

Те това правя от снощи и така ми омръзнаааа

обаче и не ми се прави друго :speak:

обаче и не ми се прави друго :cool:

подари си мързелуване :speak:

довечера ще направя лазаня :)

довечера ще направя лазаня

Аз до 19 часа съм сама и съм решила да се отдам на разкрасителни процедури, че от два месеца не съм се поглеждала в Глидалото...А, чета и за вазелина...

подари си мързелуване :cool:

довечера ще направя лазаня :speak:

ъхъммм.. а сега не мога да се оттърва от него :)

ако ме болеше колко ме е премързяло, сега щяхте да кусате пшеница

аз ще готвя кисело зеле с ориз (може би)

ъхъммм.. а сега не мога да се оттърва от него :speak:

ако ме болеше колко ме е премързяло, сега щяхте да кусате пшеница

аз ще готвя кисело зеле с ориз (може би)

не се преуморявай обаче :cool:

Аз до 19 часа съм сама и съм решила да се отдам на разкрасителни процедури, че от два месеца не съм се поглеждала в Глидалото...А, чета и за вазелина...

За подобни продцедури имам вълшебно биле на такава основа.

Немска маз с вазелен, течен парафин, токоферол ацетат, бета каротин, невен, парфюм и пречистена вода.

(чек да му видя името)

Melkfett - 250 мл. купила съм го за 5,60 последния път

Освен всичко което е писано там за вазелина, за изгаряния и рани след като е преминало началното лечение е просто незаменим.

Но има два вида : единия е на основа вазелин, а другия на основа крем - втория не го препоръчвам (просто крем някакъв)

не се преуморявай обаче :cool:

шесстарая :speak:

Разбих ги с презентацията за ливанската терористка... Сега с какъв кеф ще изпия едно каЙве..

Melkfett - 250 мл. купила съм го за 5,60 последния път

Този ли е? В аптеките ли да питам?

Публикувано изображение

Този ли е? В аптеките ли да питам?

Тц моят изглежда малко по различен.

В аптеките, да там се продава, но искай да ти го отворят за да го видиш от вътре.

Вълшебния е с жълтеникав вазелинов вид.

Другият с вид на бледо розовеещ крем.

Сега ще потърся, ако не го открия ще ти снимам моята кутийка. :cool:

Ето гоооо ...

Публикувано изображение

Това у нашата фамилия се знае още от десетина години най-малко, милиони пъти ни е спасявало от разни напасти.

Зет ми има проблемна кожа която по ръцете най-вече се цепи до кръв, това е единственото нещо което му помага.

Редактирано от Вили* (преглед на промените)

Това у нашата фамилия се знае още от десетина години най-малко, милиони пъти ни е спасявало от разни напасти.

По късно като излизам , ще го потърся и ще се пробва задължително, че много ми е суха кожата на ръцете...След всичката химия, която мина през ръцете ми опрях до обикновенния прост ВАЗЕЛИН....

П.П. Намерих го в нета - ще го намеря...

Редактирано от Бел (преглед на промените)

аз имам идея да си опъна диванчето, да си нахлузя пижамката и да откъртя един зимен сън :blink:

Мечка такава :angry:

Вие сте търкаляшки :(

Сега с какъв кеф ще изпия едно каЙве..

Не ми говори за кафе, че днес за малко да светна като крушка, заради пустото кафе.

Стоплих си вода в микровълновата и като да я вадя, обърнах чашата право в контакта. От там реших, че трябва да изключвам контакта и така...Беше хубава картинка :P

Точно той е, никаква химия. Сестра ми на какви ли дерматолози не води батко, какво ли не опитаха, нищо не помага, само с това биле се спасява човека. :angry:

Разбих ги с презентацията за ливанската терористка...

Сега с какъв кеф ще изпия едно каЙве..

Браво, то от отличничка като теб, друго не сме и очаквали.

Да ти е честито ! :blink:

А аз обмислям най-накрая да си сваля пижамката и да нахлузя нещо така по работно, дано да ми се получи :speak:

Мечка такава :down:

Вие сте търкаляшки :(

Не ми говори за кафе, че днес за малко да светна като крушка, заради пустото кафе.

Стоплих си вода в микровълновата и като да я вадя, обърнах чашата право в контакта. От там реших, че трябва да изключвам контакта и така...Беше хубава картинка :P

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Колко пъти да ти казваме, че тези неща не са за малките дечковци бре сладурче. ;)

А аз обмислям най-накрая да си сваля пижамката и да нахлузя нещо така по работно, дано да ми се получи

Лека работа...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Айде и аз ви напускам....за неопределено време...

п.п. Весенце, да подадеш на вдовица или сирачета нещичко (квото ти душа дава)....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

аз имам идея да си опъна диванчето, да си нахлузя пижамката и да откъртя един зимен сън :)

Досега го правих това нещо :mad:

Ей, как ви подуших отдалече....

Опъвал си диванчето? Докторе!

знаеш ли каква отливка от някои части от бодито ми има на него ? :blink:

да бе двеста :lol6::lol6::lol6:

точно си мислех за мавруда

Довечера ще ми идват на гости кръстниците и съм сложил ракийката във фризера да се смразява, бирата в хладилника , а виното е на терасата, за да придобие и то добра температура.Менюто ще е китайско, пиенето се знае.

Поводът е новият ни телевизор, новата пералня ( днес и с това се сдобих, между другото) и изпращането ми утре за София :)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif...че много хора го правят с неодушевени предмети....

Е, не всички обичат козите си, нали се сещаш ? Някои пък си нямат домашни любимци, тъй че опират до неодушевени предмети :)

Ама пък -какво от това, важното е обичане да става

Поводът е новият ни телевизор, новата пералня ( днес и с това се сдобих, между другото) и изпращането ми утре за София

Ей, сега ти завидях.....

п.п. Пожелавам ти тоз телевизор и тази пералня да ви устискат до пенсия....:)

знаеш ли каква отливка от някои части от бодито ми има на него ? :)

Внимавай ти да не барнеш некоя ръждясала пружина, че ще ти скъсат задника от инжекции 8)

Замислих се, че всъщност отливката на части от бодитата ни върху диванчетата ни са начина, по който диванчето отвръща на обичането… И точно тогава става ненужно и го заменяме. Верно, че и с диванчетата е като с човеците. Ъхъ. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

п.п. Пожелавам ти тоз телевизор и тази пералня да ви устискат до пенсия....:)

Ти па, аз пък им пожелавам, да имат възможност да си ги сменят често та винаги да са им новички и модерни...

Замислих се, че всъщност отливката на части от бодитата ни върху диванчетата ни са начина, по който диванчето отвръща на обичането… И точно тогава става ненужно и го заменяме. Верно, че и с диванчетата е като с човеците. Ъхъ. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Какви мислите мъчат в ранната съботна утрин тези Изумрудени Очи? Къде се губихте?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.