Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да науча малко коте да не хапе?

Featured Replies

И какво толкова е сторено - зъбите са му отмъкнати като го приспах с бира, така че не е станало кой знае какво!

Затова пък котката ми сега не хапе малкия и когато вкъщи са сами двамата сме спокойни.

Това е насилие над животно и в този смисъл е противозаконно.

Това, какво общо има с поста ми?!

Кажи, че поста мине ти харесва или ти е неудобен и затова си го изтрила.

Постът ми не засяга по никакъв начин закона и всичко това, което е описано в правилото.

И какво толкова е сторено - зъбите са му отмъкнати като го приспах с бира, така че не е станало кой знае какво!

Затова пък котката ми сега не хапе малкия и когато вкъщи са сами двамата сме спокойни.

Какво си направил-че не разбрах-

извадил си зъбите на котето ли

:)

Това, какво общо има с поста ми?!

Кажи, че поста мине ти харесва или ти е неудобен и затова си го изтрила.

Постът ми не засяга по никакъв начин закона и всичко това, което е описано в правилото.

Насилието над животни ВЕЧЕ е противозаконно! Намери си закона и си го прочети! Не съм длъжна да ви попълвам дупките в общата култура!

Аз не съм правист, нито пък енциклопедия за да знам всичко! Откъде да предположа, че действието ми ще го третирате като противозаконно, още повече че е извършено в пияно състояние на домашния любимец. Няма да спорим де, щото диндито я чувствам, че ще се спече още повече...пък аз не искам да се конфронтирам с никого. :ph34r:

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

г-н C.O.M.O.D.O , като сте се регистрирали при нас , сте се съгласили с едно нещо . То се нарича

Правила на форума

както моята колежка и приятелка Динди ви е цитирала 2.12 от тях , аз ще ви цитирам друг

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

продължавайте да се " правите на интересен " и ви гарантирам санкция !

Лек ден !

Аз не съм правист, нито пък енциклопедия за да знам всичко!

Откъде да предположа, че действието ми ще го третирате като противозаконно, още повече че е извършено в пияно състояние на домашния любимец.

Няма да спорим де, щото диндито я чувствам, че ще се спече още повече...пък аз не искам да се конфронтирам с никого. :cheers:

Добре де, докато тук други ти наскачаха, аз опитвам да проумявам. Бил си пиян, направил си простотия. Но в трезво състояние представяш ли си това да беше причинено на теб? И съжаляваш ли? И иска ли ти се да ни увериш, че занапред ще се грижиш за животинчето до края на живота му (може да е в следващите 13 или 15 години)?

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Този пост преди модерирането му не съдържаше - нито имаше за цел пропаганда на противозаконни идеи. Нито нарушаваше законодателството. Нито популяризираше противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Още по малко пропагандираше каквато и да е дискриминация. Аргументацията за модериране с т. 2.12, е доста свръх заряда и насоката, които имаше текста...

Добре де, докато тук други ти наскачаха, аз опитвам да проумявам. Бил си пиян, направил си простотия. Но в трезво състояние представяш ли си това да беше причинено на теб? И съжаляваш ли? И иска ли ти се да ни увериш, че занапред ще се грижиш за животинчето до края на живота му (може да е в следващите 13 или 15 години)?

Доколкото разбрах, не той е бил пиян. Тази изродщина я е извършил трезвен, но преди това напил котето с бира от хуманни съображения. Анестезиолог и стоматолог - хирург. Моля се нещо да не съм разбрал правилно(тъй като постовете са изтрити и се ориентирам по цитатите), защото по гадно скоро не съм се чувствал. Съжалявам че въобще четох темата, днес(а и следващите няколко дена) би трябвало да ме вълнуват съвсем други чувства. Отвратително...

Доколкото разбрах, не той е бил пиян. Тази изродщина я е извършил трезвен, но преди това напил котето с бира от хуманни съображения. Анестезиолог и стоматолог - хирург. Моля се нещо да не съм разбрал правилно(тъй като постовете са изтрити и се ориентирам по цитатите), защото по гадно скоро не съм се чувствал. Съжалявам че въобще четох темата, днес(а и следващите няколко дена) би трябвало да ме вълнуват съвсем други чувства. Отвратително...

И това,което е останало неизтрито,е достатъчно да ти се сгади.

Влизаш да четеш за едно-попадаш на кръв и болка.

Съжалявам и аз че я четох,гледам снощи как ангорката ми си гризка сладко пиленце и плача за това коте,дето няма зъбки вече и никога няма да се храни нормално.

едиственото което остава като успокоение, е наистина котето да е малко, защото ако е така това са му били млечните зъбки и вероятността да се сдобие с нови е голяма, но това не оправдава "избиването" на млечните

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

E, това с ваденето на зъбите е чудовищно!Аз си командировах котарака на село. Там има много котки. Даже си го храним, но не го доближаваме, ако не му е кеф в момента. Не зная дали съм постъпила правилно, но така прецених, че е по-добре за котето и за нас.

E, това с ваденето на зъбите е чудовищно!Аз си командировах котарака на село. Там има много котки. Даже си го храним, но не го доближаваме, ако не му е кеф в момента. Не зная дали съм постъпила правилно, но така прецених, че е по-добре за котето и за нас.

Точно затова казват "треската в чуждите очи изглежда като греда в нашите". Аз все тая надежда, че котето без кучешки зъби ще доживее старините си при настоящия стопанин. В същото време, какво спохожда котките, масово заточвани по селата? Най-често скоропостижна смърт от отровена мишка, неизвестна болест или сачма от съседите (получена заради някое пиле, напито мляко, препикан домат или издран техен любимец).

Редактирано от animalprograms (преглед на промените)

Аз все тая надежда, че котето без кучешки зъби ще доживее старините си при настоящия стопанин.

Това "стопанин" ли е ?

Следващия път сигурно ще го напие с ракия и ще му изтръгне ноктите нали-да не дере.

Или пък козинката му ще опърли-да не пуска косми.

Това "стопанин" ли е ?

Следващия път сигурно ще го напие с ракия и ще му изтръгне ноктите нали-да не дере.

Или пък козинката му ще опърли-да не пуска косми.

Може така да стане, но може и да се разкае и да се поправи. Християните казват, че от разкаялите се грешници стават най-добрите праведници. Във всеки случай, ние нямаме никакво право да порицаваме и съдим някого за нещо, което "предстои" той да свърши.

Да се разкае значи-това значи да му купи протеза на котето.

Понеже аз не се сещам пък какво ще яде това коте-додето е живо още де,при тоя

Нашият го месим като тесто. По-спокойно и мило коте не съм имал, а сме имали и няколко вампири.Единственото, което ме дразни е , че всичко е в някаква перушина и мъх, а не обича да го решат.

Eй ама всички се вързахте бе... исках само малко да се закача с автора на темата. :hush: Няма извадени зъби защото нямам коте, така че не се тревожете. :) Честито Рождество Христово, приятели! Желая на всички от сърце Здраве, да сте щастливи и усмивката никога да не залезне от лицата Ви! Нека Божият мир, който никой човешки ум не може да схване, да пази сърцата и мислите Ви в Христос!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.