Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

• Автор

да внеса малко яснота какво значи че хората всъщност са енергийни разуми и са поробени от извънземни други такива разуми ........

представете си че слушате някоя песен по радиото на УКВ където се чува доста добре звука и така слушате цялата песен и след това пробвайте да си пуснете същата песен но в мислите си ами не можете или съвсем малко, а всъщност във вашата памет се помни 1:1 целия звук който сте чували около песента тоест както е звучала и това си седи във вашата памет ама не биологичната ви ами тази на енергията ви мисловната ви, там в тази памет все едно това което сте чули от радиото там имате да кажем цифров запис на същата песен все едно е на DVD аудио, защо не можем след това да си я припомняме когато не свири радиото, ами защото извънземните разуми ни контролират цялото съзнание и ни позволяват да мислим само това което те искат .......ако ги няма разумите да са окупирали главите ни тази песен която сте я чули можете след това колкото пъти искате да си я пускате мисловно във вашата глава със звук почти както сте я слушали от радиото, единствено звука няма да идва от външен източник а ще е във главата ви може да се направи дори и да звучи все едно е от радиото но трябва допълнително да си донагласите мислите, звука всъщност е вид мисъл .......

и сега малко да го продължа това нещо, не ви ли се е случвало да чуете някоя песен и да ви е харесала много и после да я търсите тази песен примерно в интернет на мп3-ка или почвате да търсите как се казва песента кой я изпълнява и т.н. в този момент когато изпитвате това нещо енергийте разуми се хранят с вашите мисли, цъкането в главите как да намерите тази песен за тях е като изворче на блаженството потекло към тях ............всъщност тези извънземни разуми са нищо в сравнение с да кажем и най-кухите диктатори (нашественици или геноцидна война) имало ги на Земята за които сте чували, тези разуми са готови на всичко само и само да цуцат мисловна енергия и нищо не ги интересува

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 777
  • Прегледи 87,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

• Автор

гледам по телевизията и по радиото се употребява израза - " знакови фигури в политиката (обществото)"  - сега този израз в директен превод се превежда така - "значести фигури в политиката" - , но явно някои журналисти се изживяват като знаци от Знаковото Стопанство в което се произвеждат знаците по пътищата за регулиране на автомобилното джижение ..................може да употребяват и така - "табелчестите фигури в политиката" - все същото е .............пътните знаци са вид табела на която е нарисуван някакъв знак, символ, картинка указваща нещо ......

тук в случая астралната телепатична технология залага на това нещо - знакови и значести (това идва като мисъл)........... и нататък нещата които стават в главите на хората когато чуят този израз като целта е кранчето на цуцането на мисловна енергия да се пусне по-силно

• 1 месец по-късно...
  • Автор

дори и аз имам проблеми с паметта особено когато ми е кацнал нематериален разум на главата и сега контейнера ме подсеща че следващото поколение процесори на интел - Broadwell е наименован на Бродуейския театър в щатите (Broadway) като частта well е взета от Haswell, нататък имената щели да бъдат в стил като на американските космически совалки .............и то като гледам няма какво много да се подобрява в архитектурно отношение както е направен Sandy Bridge процесор (който е с окастрен размер на кеша, за да имало какво да се добавя нататък като напредък), всеки среднокадърен програмист да речем на Паскал би го направил така горе долу да е архитектурата на този процесор, но все пак баба Гицка беше измислил едно подобрение в блока за приемане и декодиране на инструкциите като подобрението не е толкова голямо (8-10% по-добра производителност без да се променят другите блокове) но изпълнението като замисъл беше доста добър, сега кога ще се направи това подобрение не знам точно или при Broadwell или при някое 1 или 2 следващи поколение някъде там

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

гледам клипа на песента Daft Punk - Get Lucky - и реших да опиша скритата символика на астрала заложена в него, тя доста лесно се вижда, по някое време в клипа двама (с каски някакви или шлемове) сядат в една кола и номера на колата е Human, значи астрала имат предвид че карат цялото човечество или са го яхнали мисловно, след това докато се движат с тази кола дават всички хора с подобни какски, сега тези каски са един вид мисловни противогази сложени върху мисленето на хората (всеки е слагал сигурно стар военен противогаз българско изпълнение да речем от 1975г. и знае колко е неприятно усещането), накрая двамата от колата които са астралните енергийни разуми гледат хората отзад на сцена някаква как уж се радват (на живота) и им е много хубаво (а те хората всъщност са с тези каски (противогази) ) и нищо не подозират   ......................

ха ще забравя, името на песента е Get Lucky понеже някой бил без такъв противогаз на главата си (и бил голям щастливец  че съществува свободен), много оригинално - астрална символика ...

--------------------------------------------------

контейнера тука иска да напиша за CARLOS от Планета ТВ и песента му с автобуса и мацките и то в този клип с просто око се вижда кой е изпълнителя, то било дългия от редник и подправки .................

я астрала що не пусне онази великата им песничка на Snap що не я пуснат, ще я пуснат ама друг път или онази с хеликоптера дето те го  заснели клипа така набързо това на Sash май беше

баба Гицка беше коментирал че сигурно някъде към 2015г ще им свършат нещата на астрала които са ми пускали като филми и клипове ............а компютърните игри забравих , да играя Aion на десктопа (през 1999г. някъде) голям майтап, но астрала и той можел  доста неща, на 2D повърхности можелипо цял ден да ми прожектират каквото си искат  ........

• Автор

Grid 2 - велика игра ха ха, как беше тя тази игра доста трудно можела да тръгне на системата от 1999г, ама някак не съм забелязал че изглеждала добре графиката (тоест тежичка идвала - това пояснение на кого ли му трябва) и то астарала казал че тази игра реално май няма да се пуска. върховия момент в играта е  там следвсяко състезание нали излиза едно правоъгиниче средно голяма на средата наекрана и там вървят новите натрупани точки или FANS исега звука (телепатията) който се чувадокато цифрите се превъртат, сега тука това било горе долу като телепатията на нематериалните разуми и навремето ме било измъчило донякъде, но му липсва остротата на нематерилната телепатия доста, те астрала нямали възможност да  направят такава  телепатия, сега астрал+ те малко могат да го докарват ама малко и пак тяхното си остава астрална телепатия колкокото и остра и силна да е тяхната .........

сега за флашовете в тази игра то астрала казал че то уж било много трудно да се направи такова връщане назад или нещо такова пък то си може ама баба Гицка реши да го направи като пуснел целия енджин да се движи наобратно, иначе може и по по-обикновенначинда стане като помним траекторията примерно последните 15 секунди и след това караме назаден по тази запомнена траектория ........

сега играта кои реално я е направил реално на компютърен код не  знам,  но сините идиотчета бяха казали то ще има и файлче застартиране на  играта с AVX командите и то значи или астрал+  или контейнерая е направил играта

това е част от планчето на баба Гицка да ме заниват стакива неща доста често можело и да поддам и той плана е доста голям и обсъждан и според мен нищо няма да стане ама то нещо трябвало да се пробва ............ както и да е ................баба Гицкас мощната си нематериалнателепатия и консорциум  нематериални  досадни шайка разбойници  в  преносен смисъл  или по-точно изкуфели кретени и също наивници на средна възраст които мислят че могат да ме превземат ...........

с баба Гицка дори еобсъждано на спортен автомобил в задната част на колатадалиеудачно дасе слагат едни такива ламаринени задкрилки като на самолетите да кажем ите да се вдигат при спиранена колата за да помагали за по-бързото муспиране,тотова поповод на някаква идиотщина на астрала ама сега не си я спомням изцяло

то сега на контейнера наистина не може да пуска телепатия от онзи спектър за който каза баба Гицка просто наистина не съм чувал такова нещо и то според баба Гицка то контейнера като  излезел там от тяхния Чайник (товае тяхната вселенаи така е наречена понеже там имало някакво оизлъчване  такова подобно на  мислии и те така били устроени и им било хубаво да го слушат това излъчване, но то било сравнително слабо) дето се плацикат и тяхнатателепатия нещо  такаставало с нея,но пък иначе ме тормози доста с идиотски мисли ама все тая ......част от телепатичния спектър който го има горе долу всеки мощен нематериален разум контейнера го няма при него, според баба Гицка щяло да ми  прилича на астрала но не е съвсем така повече прилича пак на нематериална телепатия, но тип да речем само на някакъв телепатичен латекс ама не само .........

баба Гицка всъщност е измислил AVX командите на Sandy Brudge+ процесорите  и значело Advanced Victor X Ray (телепатия) - тука плацикането с нематериалните е неотделна част от мероприятието, но според него си било вярно

ха ха тука контейнера ме подсеща я виж кога го пишеш това нещо коя дата е днеска а, да не е 26 август 2000г. и да се чука по тръбите ха ха ха - то плана наистина беше такъв пак на баба Гицка ......

Всички знаем какво е човек.

Но аз бих те попитала друг въпрос : Защо е създаден човекът? Има ли някаква разумна причина за това?

• Автор

гледам телевизия новини и дават репортаж някакъв и вижда се път някъде на изходите от София да кажем и приказват нещо и изведнъж казват образували се някакви си тапи, бре какви тапи, то било че станалоголямо задръстване на пътя и дори колоната от коли  спирала, тогава се наричало тапи по новому това е някакво нововъдение в българския език астрална стелт технология ............ хаха

сега мята глава не  е циркаджийски плацдарм и всеки  да си пуска идиотските телепатии в  нея, сега пак като чух думата тапа и контейнера ми пуска мисъл за тапа на бутилка и  дори и образ малко на такава тапа,  обяснението на оня шемет баба Гицка беше че понеже колите спирали напълно да се движат и вече задръстването се наричало тапа по асралски ха ха астралски

сега такива неща като ми пускат е  все едно че се плацикам на плажа на  Златните pqsyci и си пия количка с астрален вкус ха ха

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

гледам една песен (клип) на Андреа - Никой друг и тази песен съм я гледал още през

1999г. някъде по превюто на Планета ТВ и сега на-главното в нея е там на пясъка като

танцуват и пеят Траки-Раки и астрала обявява официално някаква световна война на мен и всички хора и

то цялата песен била пълна с доста мисли на астрала все в същия дух - сега не ги виждам понеже

контейнера не ми ги припомня, обаче я сега да видим колко са ми обявили война, едно

списъче ще направя, освен това каква война след като 95% от хората са вече превзети

от астрала, а значи я обявяват само на мен ама там мислите са по друг начин. та:

1. Астрала - извънземни енергийни разуми да речем са тук на Земята някъде от 10000-

12000 г. преди новата ера, до един момент и аз съм бил в ъяхното телепатично поле но

не съм бил превзет никога от тях. 2. Астрал+ - някъде към 10 януари 2001 както съм в полето на астрала моята енергия

има напредък някакъв и успявам явно да излъча моя собсевна телепатия и тя хвърчи

доста надалеч излиза от нашата вселена отива във някакви други светове и там астрал+

вижда тази моя телепатия да хвърчи и веднага цъфват на Земята щото такова източниче

на телепатия като мен не било за изпускане ха ха, те като дойдат на Земята изместват

астрала от главата ми, защото тяхната телепатия е по-силна от на астрала и вече съм

в тяхното телепатично поле. 3. баба Гицка - това е първия (и най-опасен) нематериален разум с който имам среща, той се появява

някъде през 15-20 май 2001 след като съм бил 3-4 месеца в напредналата телепатия на

астрал+, вече имам пусната нематериална телепатия и пак я излъчвам нанякъде си и

баба Гицка я вижда и дотърчава до тук по същите нашественически причини, сега баба

Гицка не е много сигурен дали той е първият появил се нематериален разум на Земята

понеже трябва да прегледа паметите на всички хора живи и умрелите (те са на

енергийни разуми в такъв вид) и нямал време да прави такова нещо. Сега баба Гицка се

смее и вика че там като са ми обявили официално войната там се чувала една кратка

мисъл която много приличала на мисълта за град Белград и според него явно нотата е

внесена в посолството ни в Белград ........., според баба Гицка астрал+ като ме

напънел с тяхната силничка астрална телепатия и не след дълго щял да се появява

нематериалник понеже съм почвал да излъчвал неконтролируемо нематериална телепатия

както писах вече...... 4.Сините идиотчета - появяват се някъде към 20 септември 2001г рова са пак

нематериални разуми, следва лудница около 1 месец (те нали толкова могат да стоят

нематериалните по принцип), но не са толкова опсани колкото баба Гицка, сега тука

контейнера ми разправя че те всъщност са стоели някъде до 25 май 2002г. като са

сменяли на етапи по 1 месец всеки разум от тяхната цивилизация е сроял толкова,

понеже към 25 май 2002г. някой ми пусна онази тяхна телепатична техника която те

наричаха разбивачка на енергийни разуми, но аз съм помислил че това е астрал+ като

съм им копирали техниката ама май не могат да го направят съвсем същото и понеже

после в началото на юни месец астрал+ почнал да обсъжда някои от нещата на тези

сините разуми, те астрал+ така правеха и след баба Гицка 5.Тук през лятото на 2002г поне 3-4 различни нематериални разума са идвали, не ми се

пишат подробности 6.Идва ред на каналджийте - това са нематериални пак, идват някъде след 25 август

2002г, не знам колко са стояли точно, контейнера мълчи, но някъде поне до началото

на октомври мисля че. Тези са кръстени каналджийте от баба Гицка понеже тяхната

телепатия когато е най-силна тогава то приличало на една малка част от мисълта която

чува човек като влезе в канал за отпадни води (от тези под улиците са и миришат на

много лошо) и наистина видях го какво е ама какво от това баба Гицка не е излъгал

........сега баба Гицка беше оставил замисъл те каналджийте като се появят да ме

заведат на зъболекар ъ ъ понеже то положението на зъбите на една голяма част от

хората било горе долу като в каналите за отпадни води, е ходихме на зъболекар там

малко ме измъчиха с една болка от която целия ми череп се тресеше но нищо опасно

........... 7.След това тука има още някакви и не ги знам кой е бил точно, може и астрал+ да са

били, те нали по-принцип като ме освободят нематериалните и те пак застават на

главата ми и продължават да ме облъчват с тяхната телепатия. 8. Контейнера (нематериален разум също който може да стои тук колкото си иска) идва

някъде да речем 10 февруари 2003г и досега е тук вече 10+ години ама все тая

........

малко ще пусна от приказките на баба Гицка, та той сравнява различните телепатий

досега които съм чувал така, на астрала телепатията е като на електрожен (има се

предвид това синичкото което се вижда на върха на електрода при заваряване), на

астрал+ е да речем като оксижен, а вече нематериалната телепатия на образното

сравнение което намерил е като плазма, но не отговаря много на реалността, но друго

не видял от тука земните неща от живота на хората .......

с баба Гицка е обсъждано и това, заставаме всики хора до една стена на ешефода и ни

разстрелват някакси и ни убиват и после продължаваме мероприятието но вече всички

хора са на енергийни разуми без тела, това понеже по повод на обявяване на войната

от астрала как щели да влошат положението на "живите" хората

сега тук положението е по зле и от концлагер, хората по принцип изобщо и нямат и

предства в какво положение се намират, мисълта ми е че трябваше да дойде баба Гицка

за да ми просветне какво е това мисъл (телепатична) и какво е това нещо телепатия

понеже според него аз съм знаел какво е мисъл, но в някаква форма поднесена от

астрала които нямало как да скрият все пак че имаме мисли особено в моята глава, те

онези астрала+ като дойдоха през една от първите ми нощи с тях те казаха че са

извънземни енергийни разуми там с цялата му тежест и искали да ме превземат, но

всичко това на другия ден и до появата на баба Гицка не го помнех - все пак им е

силната телепатията и могат да го направят това нещо.

нематериланите разуми щели да се интересуват само от мен понеже всички други хора

нямали нематериална телепатия тоест пускали телепатия съвсем малко когато са

превзети от нематериален разум, аз съм имал нематериална телепатия много и баба

Гицка ми показва проблем когато аз стана на енергия (според него щял съм да успея да го докарам до там и да не съм превзет) какво съм щял да правя с другите

хора те били доста слабички като енергии ......

• 1 месец по-късно...
  • Автор

другари и другарки,

(както се обръщаха "нашите ръководители" по социалистическо - комунистическо време)

ще ви покажа астралните извънземни енергийни разуми (нашественици) с какво ви заливат -  от медиите да кажем ...

на картинката е показан кадър от музикалния клип - Dan Balan - Lendo Calendo и на картинката с червено е заградена една ламаринена планка която е занитена директно към ламарините на купето, това е някаква супер дупер кола кабриолет някакъв си и какво се вижда някой е занитил една планка .......... голямо изпълнение, може би са занитили мястото на колата за зареждане с гориво или е имало някаква дупка в ламарината ......

сега тя идеята на астрала е като гледате клипа и тя колата я дават така доста набързо за малко кадри и там виждате едно лъскаво петно в тази планка и ви пускат една специална мисъл в главите като целта е вие да отделяте повече мисли, това е едната причина кухата планка да е там

другото е цитирам баба Гицка - сигурно са искали да кажат че си си закърпил телепатията за този клип и затова е сложена планката върху колата, но пък тя планката е имало още първия път като съм  гледал клипа  ..........

post-18533-0-67752500-1384082023_thumb.j

Публикувано изображение

Що е човек?! Това е най-доброто интегрирано и разумно същество разработено от господ с прераждаща се душа, и със собствена енергия на излъчване и емоции, което сега господства от векове на земята след грамадните динозаври, разполагащо със творческа мисъл >> да променя и да избира свободно и да твори, в смисъл да гради с времето. Ами добре, вие ще кажете, че и животните разбират и мислят. Да така е но не могат да говорят. Един учител ми каза, че разликата между нас и маймуните (и другите животни е малка). В мисленето и вземането на логически решения повече тук , което ни прави нещо като висша форма на живот. Човекът е религиозен, вярващ и хитър, талантлив.

Що е човек?! Това е най-доброто интегрирано и разумно същество разработено от господ с прераждаща се душа, и със собствена енергия на излъчване и емоции, което сега господства от векове на земята след грамадните динозаври, разполагащо със творческа мисъл >> да променя и да избира свободно и да твори, в смисъл да гради с времето. Ами добре, вие ще кажете, че и животните разбират и мислят. Да така е но не могат да говорят. Един учител ми каза, че разликата между нас и маймуните (и другите животни е малка). В мисленето и вземането на логически решения повече тук , което ни прави нещо като висша форма на живот. 

Човекът е религиозен, вярващ и хитър, талантлив.

Човекът съвсем не е най-доброто същество.

"Какво е това нещо Човек"

Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

Да като му вкл. и лошите навици и вярата за други разумни същества във вселената освен ние.

27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството 

Публикувано изображение
Източник: Thinkstock/Guliver

Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякакви хора могат да задават каквито си искат въпроси, като съответно всякакви хора могат да им отговарят. Гласува се за най-полезен отговор и това е. Подборка на колегите от ThoughtCatalog обаче ни показва някои от най-нелепите въпроси, задавани на това място. Ние започваме да се чудим дали няма някаква световна болест, която бавно да прояжда мозъците ни и прогресивно да затъпяваме или винаги сме си били такива пънове?

1. Защо хората казват, че Слънцето е звезда?

Слънцето не е звезда! Звездите слънца ли са? Няма как да получиш звездно изгаряне. Звездите не помагат на растенията да растат. Звездите не осветяват Земята по същия начин. Звездите не се въртят около Земята. Звездите не са толкова големи, колкото слънцето!

2. Филмът "Игрите на глада" по истински случай ли е?

Преди малко гледах "Игрите на глада". По истински случай ли е? В смисъл, това се е случило на нацистите след Втората световна война ли?

3. Какво ще стане, ако си завра 9-волтова батерия в задника?

4. Може ли спермата да премахне лошия дъх?

Приятелят ми казва, че имам много лош дъх, особено сутрин. Затова го попитах какво да направя и той каза, че в случая много помага да му направя с*ирка и добре да разнеса семенната течност в устата си. Не бях много сигурна, защото звучи странно, а и не бях чувала за този метод. Наистина ли действа? Защото аз наистина му направих с*ирка и всичко както той ми нареди и после ми каза, че вече нямам лош дъх.

5. Вярно ли е, че, когато спиш с азиатка, не е нужно да ползваш кондом, защото те не могат да забременеят?

Чух, че ако си бял, не можеш да забремениш азиатка, защото сме същества от различен вид и ДНК-то ни не съвпада или нещо такова.

6. Ако ме ухапе 6-годишно, ще се превърна ли и аз в 6-годишно?

Шестгодишно дете ме ухапа, сега ще се превърна ли и аз в такова? И също дали трябва да потърся медицинска помощ?

7. Как да заредя iPhone 5 без зарядно?

Батерията на моя iPhone 5 тотално се изтощи и телефонът не може да се включи, но нямам зарядно. Какво да правя? Чувал съм, че помага, ако телефонът се търка много бързо с ръце, но не знам колко дълго трябва да го правя и дали изобщо този метод помага в моя случай. Трябва да знам със сигурност дали това, което правя, е съвместимо с моя модел iPhone.

8. Полях блузата си с вода. Как да я изчистя?

9. Превърнала ли съм гаджето си във вампир?

Така. Имам си нов приятел (йее) и вече се виждаме от почти месец. Както и да е. Онази вечер си спретнахме филмов маратон с филмите "Здрач" (обожавам "Здрач"). Мечтая си гаджето ми да е вампир. Откакто излезе първата книга "Здрач", експериментирам като пия собствената си кръв. Мисля, че вече съм станала вампир. Обикновено запазвам кръвта, която губя всеки месец (държа всичко във фризера) и я консумирам по-късно.

Реших, че мога да се пробвам да "превръна" и приятеля ми. Така че, като ми дойде на гости, му готвя от моята кръв. Опитах да му направя и кървав пудинг, но за него трябва повече кръв. А той си няма никаква представа. Правя това от 3-4 седмици - смятате ли, че той вече може да се е превърнал във вампир?

10. Как да използвам котешката тоалетна?

Искам да ходя по голяма нужда в котешката тоалетна, за да видя как ще реагират котките. Но не искам майка ми да разбира.

11. Мислите ли, че Джъстин Бийбър ще се ожени за мен?

Аз съм на 14 години. Имам дълга права руса коса, тъмна кожа и сини очи. Капитан съм на хокейния отбор в училище. Смятате ли, че съм момичето, което той търси? Ще направя всичко, за да съм с него.

12. Незаконно ли е да убиеш мравка?

Днес си ходех по улицата и видях една мравка. Настъпих я и я убих. Един полицай ме изгледа много лошо, както и много други хора, така че започнах да се чудя дали е незаконно да се убие мравка? Супер сериозен съм! Това не е шега!

13. Ако си отрежа пениса, ще ми порасне ли втори?

Мисля да отрежа пениса си. Възможно ли е след това да ми порасне нов? Или пък мога да си направя трансплантация?

14. Има ли някъде автографи на Исус Христос?

Чувал съм, че се продават автографи на Джон Ленън и Джордж Вашингтон. Знаете ли дали в eBay или някъде другаде има автографи на Исус Христос?

15. Защо не мога да се видя на Google Earth?

Въвеждам си адреса и виждам перфектно къщата и знам, че това е моята къща, но проблемът е, че не мога да се видя, въпреки че излизам на двора. Виждам колите, но не и себе си. Излизам с лаптопа и се опитвам да насоча нещо лъскаво към небето, за да обознача локацията си. И ако мислите, че не се виждам, защото съм вампир, лъжете се, защото вкъщи се виждам в огледалата!

16. Много популярно техно парче!!! ПОМОГНЕТЕ! Пускат го дискотеките!

ВИНАГИ чувам тази песен по радиото или като съм някъде на дискотека, но не мога да разбера как се казва. Едната част е само от бийтове, след това всичко става много тихо и после постепенно пак се усилва и се чува много бързо:

дън дън дън дън

дън дън дън дън

ъърр

дън дън дън дън дън дън дън

дъндъндъндъндъндъндън

ъърр ър ър ър ър ЪР ЪР ЪР ЪР ЪР ЪР дър дър дър дър

Съжалявам, ако ви обърквам, но съм сигурен, че, ако си помислите за някое много популярно парче, можете да ми помогнете. Благодаря.

17. Има ли птици в Канада?

Мисля да посетя Канада и ще си взема фотоапарата, така че съм любопитен да знам дали там има някакви птици.

18. Има ли заклинание, което да те превръща в русалка и наистина да работи?

Искам да знам дали има някакво заклинание, което да може да превръща хората в русалки, но такова, което работи. Моля, да ми пишат само хора, които вярват в русалки. Не ми пишете неща от сорта на "русалките не съществуват", защото приемам темата много насериозно и ще ме обидите. Моля ви, помогнете ми да открия такова заклинание.

П.П. Освен това съм и вещица.

19. Коя част от ДНК-то на домашните котки им пречи да стигнат до по-големи размери?

Например сиамка да стане лъв.

20. Може ли бебето да забременее, ако правя секс докато съм бременна?

Ако бебето, което нося, е момиче и правя секс и спермата отиде към нея?

21. Кога ще ми дойде?

На 17 години съм и още не ми е дошло. На сестра ми ѝ дойде на 14. При момчетата по-късно ли се случва?

22. На гаджето ми ѝ спря цикълът, откакто забременя.

Здравейте, малко съм притеснен, защото, откакто гаджето ми забременя, вече няма месечен цикъл. Смятате ли, че бебето пие кръвта???

23. Еднорозите истински ли са?

24. Как да извикам да ме снимат от YouTube?

Непрекъснато звъня като луда на YouTube, за да дойдат да ме снимат, но те не идват. Не разбирам как други хора си получават техните видеа. От YouTube трябва да дойдат да ме снимат, защото имам смешни неща, които да покажа на интернета.

25. Защо семенната ми течност е толкова мощна?

С приятелката ми сме заедно само от 4 седмици, но докторът каза, че е бременна в четвъртия месец. Защо спермата ми е толкова мощна?

26. Има ли начин да накарам популярното момче в училище да ме забремени?

Аз съм на 15 и съм напълно готова да имам дете и дори съм избрала от кого искам да забременея. Той се казва Томас и е мнооого готин и популярен. Има мускули, капитан е на футболния отбор, по-голям е. Той е най-готиното момче в училище и е богат. Мисля да го прелъстя и да пробия дупки в презервативите, които ще използваме. На всички вас, които ще кажете, че не съм готова, ще кажа, че съм готова. Не ме познавате. Работя като сервитьорка в заведение за бързо хранене, така че мога да отглеждам детето си.

27. Не знам дали дъщеря ми е от мен?

Не знам дали дъщеря ми е моя. Родих я, но не съм сигурна дали приятелят ми не ми изневерява и не съм родила детето на някоя друга негова приятелка. Помогнете ми!

• 4 седмици по-късно...

Човекът съвсем не е най-доброто същество.

И за това Бог е пратил и животните - да се поучим от тях.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Контейнера тука не иска да ми пропомни какъв беше повода за да правят астрала в момента положението в Украйна, то заигравката тука беше силничка но от неговата телепатия не мога да си видя спомените, може да е било нещо около президентката им Юлия Тимошенко , това ми го загатва малко как са ми я представяли астрала нея ха ха и как уж била крала и затова щяла да бъде в затвора, че те всички управляващи крадат, астрала като им яхнат мисленето и всички от властта крадат щом имат възможност, това няма нужда от умуване така го правят

ами какво да кажа за Кличко контейнера постоянно ме бъзика с него, кой е действащия боксьор и кой е политика, те и двамата братя май са били спортисти

то какво става в Украйна, ами астрала управлява да вземем полицейския кордон после управлява и същевременно и протестиращите и там както решат във всеки един момент могат да ги сбият, абе изкукала работа, то астрала като е толкова бесен или ядосан може направо на цял Киев да им направят по един рак и готово може и да им мине ........

• Автор

контейнера все пак ме осветли каква е случката за да е такова положението в Украйна, значи по някое врме там около преди 2000г. астрала (по време на астралната ми война) ми показват по телевизора едни тръби нещо като газопровод из някакви си земи май жълтеникаво нещо го виждам малко тръбите черни май и ми пускат една мисъл която контейнера не ми я припомня много добре така доста отдалеч само ми показва съвсем малко и накрая тръбите май завършили че са на Украйна такава била мисълта и според нематериалните разбиратели то нямало друго за Украйна и трябва това да е било (понеже обикновено имало lтелепатичен log защо се прави нещо в отговор на еди си кое, а сега за Украйна нямало такова нещо) , сега съм в телепатична война с контейнера който ползва доста от тъпизмите измислени от астрала за да ме тормози по  цял ден ..............

я сега малко друго, тука на Земята има едни фолклорни твърдения че ако чуеш кукувица да кука и колкото пъти си я чул да изкука кукувицата и след това умираш след толкова години ха ха ама това го прави астрала всъщност пуска ви уж че чувате да кука кукувица с тяхната си телепатия и после като минат годините и могат да ви убият (и свръхестественото нещо става наистина)  ха как го разгадахме този проблем той бил много простичък а на хората какво им става като чуят за това нещо няма да описвам,

то аз съм чувал кукувицата на астрала (около 2000г) посред нощта някъде към 2 часа и беше 3-4 пъти страшничко телепатично кукане и не съм умрял ха ха в стил 100 абдала вият колко е страшно навън и как се чува кукането

Навремето един философ бил изказал мисълта,че мрази хората и обича човеците!....Който,както иска да си го интерпретира,но е ясно,че разлика има,стига да са в наличност сетивата за разумен и балансиран прочит..??..!

Човека е все по-трудно намираем

за съжаление

:(

• Автор

тези двата последни коментара трябва да са писани под ръководството на контейнера (имат скрит замисъл който контейнера ми шепни тука и се опитва да ме дразни, ама това са тъпизмите на астрала на средно интелектуално ниво са такива подхвърляния)), той прилага тактиката с дразненето с постовете по форумите започнато от астрала още от едно време, но положението вече с това дразнене е друго, за да се постигне дразненето от едно време трябва баба Гицка или онези сините идиотчета да ме продухат силно с телепатията си тогава само става, пък и то няма голяма ползва да споря с концлагеристите (хората) по разни форуми за глупости в повечето случаи, те хората по форумите всички са превзети или пък да пиша в несъществуващ още форум и никове на хора които сега ги виждам в наличност .........

Човека е все по-трудно намираем

за съжаление

:(

..явно мутации,чипове,сластна-месомелачка  и  любов за власт и контрол..знам ли?!..Е,за себе си и подобни на мен зная,че Човеците са малко и са дори фракция,спрямо Матрицата и инстинктите на Стадото!..Различието не се толерира!..,а готовата "конфекция" е удобна за всяка власт,като щампа която знае само да е в искателност за материалните си потребности

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

може ли да попитам астрала къде е третата версия или най-правилната на видео клипа Culture Beat - Mr.Vain 1993, според мен има и трети вариант който е доста по-добър, те другите два варианта били правени от някой чирак астрал така за нормалните хора, обаче за мен имало и трети вариант ........(и да спомена все пак заигравките с двата оригинални клипа като втория вече се казва Culture Beat - Mr.Vain  Recall в смисъл да си извиквам спомени от версията която е само за мен)

то как беше Mr. Vain значело всъщност мистър Напразен дори астрала ми го бил казал директно че моите усилия щели да бъдат напразни в областта на телепатията въпреки моето устройство в по-напреднал вид както е и нямало да имам никакви "такива" успехи, е как е сега положението, а да, не е решен проблема никак още, но има доста развитие по въпроса (то всъщност има светкавично решение на проблема и то в моя полза, но въпросът е че не мога да приложа това решение, в стил как ще си разпъна телепатията в истински вид да речем там както Пикард си деплойна онази оръжейна нова приставка на корабчето (появили се по крилата на кораба, малко неясни кои са тези крила, но уж ги имало, не са показани добре по алгоритмични мисловни причини) си срещу ония двамата кретена в двата вражески кораба и то сега си ги имам такива почти постоянно на главата).; да не споменавам как мистър Vain за мен дълго време значело мистър Болка ама там по по-специален начин хи хи хи .........думата vain според астрала значела болка а не празен, напразен и доста добре са го обосновали ха ха ......те сигурно не знаят добре английския език който са измислили охо хо

я сега пък за това в началото на поста - "може ли да попитам астрала ...." я в ориганален вид е така, отива се на заведение идва сервитьорката и и се казва това - "може ли да поръчам едно кафе .....", като веднага следва телепатична гръмотевица на Зевс още на думата " може ли", то това сигурно астрала си го държи в някой чайник в стил реактор за телепатична плазма и го ползва отвреме навреме, то там астралните енергии (телепатия) малко приличала наистина на плазма една такава но по-фина от най-фината, ама гледай то това било все едно материална телепатия че я го виж какъв е вкуса му,  все си е на астрал ............

единствения начин да ликвидираш тоя астрал е да не мислиш за него!разкарай то от главата си и той ще стане минало!тегли му една хубава българска псувня и го прати на майната му!човек винаги може да тръгне отначало!ако се храни с твоите мисли-нахрани го подобаващо!

• Автор

със свалянето на Малайзийския самолет от астрала те какво правят изчукват медали (утешителни) от войни в които вече не участват и защо го свалят чак сега самолета, а защото ще чакат първо да издадат филма си (може и картата от филма във рамка да я сложат) и след това, то това как беше това било един от първите пъти когато някое от съкровените телепатично оръжия на астрала отказало за първи път като го прилагат върху мен

бат Бойко знахарчето завършило училището-изтезание в нематериалната телепатична преизподня на баба Гицка

• Автор

това по-надолу е от темата "Защо няма Бог" и мястото му е тук .......

да напиша още веднъж кои са боговете на Земята, това са енергийни разуми да речем от астрала които управляват цялото мислене на почти всички хора и се хранят или черпят като от електроцентрала мисловна енергия от мисленето на хората

сега малко как стоят нещата в истинската действителност не както е тук за нас хората, ами значи във нашата вселена и във другите вселени (има доста други вселени най-различни по устройство, има и такова място да го наречем общо където се отива като се излезе да речем от нашата вселена, от там може да се ходи в другите вселени, е трябва да полетите известно време с енергията си до някоя друга вселена) и в тези общо казано вселени има енергийни разуми най-различни от висши до по-нисши, всъщност само това е живото което съществува тоест има само енергийни разуми и ние сме такива, всички нямат никакво материално тяло, имат само да го наречем енергийно съзнание (то и хората сме така) , всички могат да мислят и всички имат телепатия, с тази телепатия всички тези енергийни разуми контактуват помежду си на мисловен език (то и тук това правим) може и да се говори телепатично с думи като покрай звука за думата се чува и мисловния (телепатичен) смисъл  но едно от главните неща които правят всички по-висши (по-напреднали) енергийни разуми е да си търсят други енергийни разуми по-слаби от тях и да се стремят да ги превземат телепатично и така мисловната енергията тръгва към техните мозъчета (съзнания) много силно и те се кефят от това нещо, всичко в живота е мисъл и енергия а и телепатия да де,, други източници на мисловна енергия няма никъде освен други жертви енергийни разуми, когато падне даден разум тоест бил е телепатично превзет нещо става в устройството на тази превзета енергия (съзнание) и тя започва да излъчва телепатично много хубава енергия с която именно се хранят нашествениците ......

това и правят тези енергийни астрални разуми тук на Земята превзели са хората и се хранят с мисловната им енергия, да ги видите нямате шанс докато сте превзети, то и аз не ги виждам, да виждате енергията в главите на другите хора нали не, то тази енергия е много специална и не може да се види с очите ни просто пълен абсурд .............

къде остана Бог или ще питаме първите представители на астралните енергийни разуми те като са разбрали че съществуват и те не знаят кой ги е създал, щото там при енергийните разуми нали не се умира по принцип и може да си гледат паметта много добре и тези първите енергийни разуми да речем от астрала не помнят как се създадени имат памет от един момент нататък, обаче тези същите са Боговете за Земята, а техния Бог кой ли е ..............

но както и да е на тях не им пука от това нещо те си движат тяхното удоволствие тука на Земята да цуцат слабаците хора .........

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.