Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

• Автор

баба Гицка тука е оставил една заръка да се раздадат едни календарчета на целия астрал тука на Земята повода е турската чалъмаджийщина която ми е стоварена на главата ми някъде през 1997-2000г. (и през другото време е било така но по-слабо) (контейнера вече 11 години го прави почти същото нещо но с нематериална телепатия), каква е тази турска мазнотия и тъпизмо-кретенщина измислена от астрала, баба Гицка кретена-шемет ми обяснява че това са все мисли и телепатия и това е начин да се сломява енергията и част от обработката ха ха пичове от висшия енергиен свят всички вие сте пълни кретени отиваме на една поляна и почвате да си пускате "великите" телепатии () и чакаме да падне а де, така може да изчакаме млечния път да се завърти и нищо да не става, дето почти всъщност го няма този път, ама това е велик кретенизъм астрални тъпаци и тъпи кретени .........нататък който иска да си го пише  има още.............

те там висшите енергийни светове били много специални неща (в смисъл кой по-голям тарикат) в смисъл ако някой по-низш от тях им окажел някаква съпротива или им се опре на тяхните телепатични техните те тъпаците просто избеснявали до крайност в смисъл как може някой по-низш от тях да показва такова неща на тях ехе висшите специалисти (лекета) в областта на мисленето и телепатията и на пърдалните глупаци.

я сега за другото положение, те енергийните разуми всъщност били луди по това да са превзели някого и да се хранят с енергията на жертвата, сега тука баба Гицка казва че веднъж като видиш каква е тази енергия там на телепатия и и и нямало удържане, разума доста често мислел откъде да си намери някоя жертва или донорче и то от моята камбанария на кухо врабче може и да се каже че нещо всички разуми нещо не са наред в тази насока и аз не съм така, колкото и да са убежденията и приказките на баба Гицка кретена, дори стигаме до там че някой още по-велик всъщност управлява всички висши разуми, обаче той не виждал такова нещо, неговото мислене си било негово и той можел да си го провери и смятал че мислел напълно сам; то тука положението дори е още по шантаво, той баба Гицка не можел да ми пусне тази телепатия която върви при превзет разум дори и с неговите способности (можел да я направи донякъде на телепатия, колко донякъде така и не е уточнил) макар че я знаел много добре какво е , гледал си я в паметта ...........

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

• Отговори 777
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

• Автор

какъв е този крал Ела от сериала който сега го дават Vikings, според баба Гицка то го имало и така (той оня астралния шериф който бил на главата ми какви ли не прийоми е използвал около крал Ела) - крал Ела ела да те окрада, но все пак не било точно така но може да се каже за да се посмее човек на астралните шушукания на някаква си шляковица.........(баба Гицка ми показва всичките шушукания на астралния разум и вика виж там това нали го виждаш това е някаква част от камък това някаква извивка и другите такива една камара карантии някакви, за какво са им били тези неща, ааа някакво честотно балбукане май са пробвали, ама те нещо много им куцат нещо телепатичните алгоритми се смее знахарчето)

там оная румънката Ela Rose който иска да си я дундурка и по това време не е ясно как ще е на сцената на пеенето ..........

какъв е този крал Ела от сериала който сега го дават Vikings, според баба Гицка то го имало и така - крал Ела ела да те окрада, но все пак не било точно така но може да се каже за да му се посмее човек на астралните шушукания на някаква си шляковица.........

там оная румънката Ela Rose който иска да си я дундурка и по това време не е ясно как ще е на сцената на пеенето ..........

Баба Гицка Големанова беше преживяла много тежък ден. От два дена синът ù Кочо беше съставил новия кабинет след изборната победа. Днес баба Гицка беше посрещнала десетки роднини и близки от родното ù село. Всеки носеше я дамаджана с ракия, я пуйка червеногрива. Някой донесе и сукалче с 2 бутилки памидово вино. Само оня калпазанин Дочо не донесе нищо, па иска началник да става. Ееее, не че другите носеха  млади агнета, тлъсти кокошки и трепани диви зайци  само за курбан, ама нейсе. Голям ихтибар ù направиха, зер беше вече майка на Министър. Абе друго си е властта. Имат ти уважението, па и келепир има. Килерът се напълни. Даже баба Гицка даде онова охтичавото пиле на комшийката, да я споменува с добро, та и баба Гицка хаир да види. Докат шеташе около гостето, снаха ù два пъти я подмива и сменява ония пущини, дето беха като кюлоти, ама не беха. Пантерси ли им викаха или нещо подобно, оти баба Гицка не беше вече оная младата и пъргавата, както  я беше изтипосал оня хаирсъзин Ст.Л.Костов.

Баба Гицка свали ченетата, тури ги в бурканче от лютеница, пълна с хладка вода и си легна самотна. Мина малко време и в стаята се чу равното ù дишане, па даже от време на време и похъркваше сладко, сладко. И тогава стана що стана и баба Гицка засънува чуден сън.

какво сънува Баба Гицка? :)

• Автор

навремето връщам се с баба Гицка от пощата доста близо до нас и той ми вика така, я виж пътен знак, а да разрешено паркирането на таксита ли или коли изобщо и вика виж пише отдолу 3 места, аз му викам е и какво, той ама то това 3 Местана там като оня твоя Местан (лакет брада) от партията на ДПС (турците) от парламента, там дето си имаш голямата заигравка с тях и с целия астрал, е че хубаво де наистина голямо майтапче пак измислил ............

• Автор

живея в апартамент и над нас живее един турски мелез изцяло произведение на астралната телепатия и този мелез като стане сутрин към 6 или 6.30 часа и почва да тропа доста силничко и това тропане е все едно астрала пърди през астралните си клитори и то затова така ми въздействало продължава баба Гицка, да на мен ми е много ясно как ми действа нямам нужда от неговите обяснения и вече много добре виждам това нещо на телепатия какво представлява.

сега баба Гицка казва че след като напиша това нещо и положението за останалите хора щяло да стане още по-тежко и контейнера с неговата телепатия щял да ме накара да го напиша и какво от това ще кажа аз

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

каква е тази дума "омбудсман" (надявам се всички знаят каква е тази длъжност), сега тази дума има чисто турски корени, да речем думи като - омбашия и онбашия, тя тази дума е наложена от астрала там във връзка с великото заяждане с моята личност, на хората е казано че уж произлизала от някаква си датска дума което е едва 5% вярно, всъщност думата омбудсман мисловното й съдържание съвпада доста много с друга турска дума която се пише по-доста друг начин, но контейнера сега не иска да ми я каже коя е думата

омбудсман го има и в Европйския съюз, на английски е - ombudsman, дори навремето съм получил усмивчица от астрала когато ми я показват на английски е колко добре било (гледам кухи филми с астрала), идиоти кухи ........ турски думи в Европейския съюз е равно на голяма простотия........

идиоти кухи ........ турски думи в Европейския съюз е равно на голяма простотия........

то целия ЕС е една голяма простотия

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

гледам ще има някакви евроизбори и вървят сега едни агитации на отделните партии по медиите, обаче те тези агитации са почти все едни и същи както да речем още от 1990г. някъде, съдържанието на тези агитации и обещания е тъпо и еднообразно, новите партии или по-слабите имат следните лозунги - за 5 години заплатите от 100лв. на 3000лв., малко по-изявените партии са на от 150лв. на 2000лв и т.н., и всички говорят как ще оправят икономиката за 2 години ха ха, те тия големи шегобийци били, както всеки може да види икономическото развитие на страната някак си се таралянка някак горе долу на някаква вялост колкото да не заприличаме на тези дето ходят по контейнерите (за боклук) и се прехранват от това; сега партии като БСП и др. такива те имат по друга лайкучка в обещанията си те имат цели програми за развитие но не споменават никога на колко ще вдигнат заплатите и за колко години а и ще оправяли още повече да има демокрация, ако ги слуша човек как им звучат програмите и обещанията досега тук да е станало рай ама не е, няма и да стане

какво искам да кажа ли ами че тази цялата предизборна кампания на партиите звучи и изглежда много тъпо като някакви тъпаци да речем почват да се пенят с малоумните си обещания все едно стадо овце им гледа това което предлагат

днеска с човени утре с автобуси тип Чавдари с европейски сертификат за клас на енергийна ефективност А+++ - ха ха ха

• Автор

всеки знае какво значи думата "природа" нали .......... сега ще напиша как астрала (това са извънземни енергийни разуми нашественици, стоят да речем на 500-510 метра (тук сега трябва да взема метъра и да видя точно на каква височина обикновено се разполагат, пък и като съм на човек не мога да ги видя с очите си които виждат само светлина) над нас в небето постоянно, я нямало извънземни ха ха) е измисли тази дума, ами то е много просто думата природа идва от при-рода, значи има се предвид че когато сме сред природата тогава сме сред при рода си, понеже ние се раждаме на планетата Земя и това е нашето родно място така да се каже цялата екологична биосфера е родното ни място или рода ни, значи горе долу както другото значение на думата род нали рода на Хайваните колко голям бил (има се предвид някакъв род от хора), при думата природа това "рода" има по-голяма обхватност като се има предвид цялата планета и обкръжаващата среда не само роднините ни в рода, те роднините също са от обкръжаващата среда, но сега се включва и материята (всичко за което се сетите като почнете от дървета, почва, мравки, камъни и т.н. пластмаса дори измислена от астрала) около нас което е нещото наречено планета Земя, живеем май на някаква планета

и сега когато чуете как колко е хубаво да се разходи човек сред природата, то все едно чувате да се разходите в родната ви обстановка, но истинска природа чисто гори планини морета океани не замърсени от човека и без бетон да се разберем, значи да отидете на едно място което не е обременено от човешката дейност и което е всъщност биосферата или родната ви обстановка на Земята ......дори може да го разгледате и така нали да отидем на гости на рода си на село и там колко хубаво ще ни е да се видим с роднините си, същото става и като отивате сред природата или при-родата, може и при природата,  да - в неделя ще отидем да видим родата си на село ........

може и при природата - значи да се доуточни представката "при" какво значи в думата "природа", към това "рода" е сложено едно "при"  отпред (което значи сред) (при-рода) и става отиваме към (сред) природата, може и така отивам при бай Първан .........

• Автор

много трогателна песен (клип) се е появила гледам и си я припомних, става дума за това - Milk _ Sugar feat. Maria Marquez - Canto Del Pilon (Official Music Video)  - то сега няма да обсъждам целия клип че няма да ми стигне времето, но ще спомена само едно нещо, в клипа на време 3 минути и 3 секунди дават едно езеро и нещо лети насреща някаква животинка явно и според мен не е ясно какво е точно това нещо, щото на мен ми прилича на хвърчаща риба, според баба Гицка това било въздушната гъска на астрала така били казали астрал+ (но мимоходом) понеже тя телепатията на астрала понякога била такава и бла бла, тяхната на астрал+ била по друга, нататък се избистря с баба Гицка какво е това нещо наистина, почва гъски, пъдпъдъци не знам си какво и в крайна сметка не иска да ми каже какво е, сега го гледам на компютъра в 720р със скапано качество от Youtube и пак не се разбира какво е, контейнера хвърля боб по целия клип, дъвче жупел и мълнии и щял да ги подкара и той всички от клипа барабар с целия телепатичен апокалипсис на баба Гицка .........

сега това "въздушната гъска" е както въздушна пушка, не ми се пише целия разговор с баба Гицка, но накрая завършвам с това че мога да се изцвъкам на това "въздушното", ами защото не е напълно същото, сложено не съвсем на място, имало за цел да ме обърка, не знам си какво още, то нещото летяло нали във въздуха и това било въздушното му и още доста неща около това нещо .........

по-късно може да напиша и за сайта  DOWN2SEARCH то според баба Гицка май сайта е някъде също и около Китайската Велика Стена ........може да се каже че сайта е разположен в някаква лехичка близо до стената, опа забравих и някъде близо до лехичката може да се сложи и една малка къщичка 1.20 на 1.20 метра с дупка посредата на пода и после правим както астралния разум там се простира пране (движението с ръцете нагоре ) и викаме каквото ни душа си поискаме ........все ще става тоест ще е подходящо .......след кратка почивка от 20-30 секунди баба Гицка казва че направо може да засадим и едни домати в къщичката направо и по-торно ще е, че я виж там следващите му неща на астралния разум какви са а ........

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

ха излязла нова песен клип - Major Lazer - Come On To Me ft. Sean Paul - в този клип астрала навремето казал че сватята от Пазарджик ще умре от рак, там на една с едно червено чадърче и доста й прилича на нея, то по това време астрала се чудел май кого да убие, но вече без някаква причина, просто ми съобщават е този щял да умре, то това го знам още от 2001г. но как беше астрала ми обявил геноцидната война а пък аз обявявам великата енгебарска война или военно положение хи хи, сега тя сватята наистина умря от рак и не знам може и контейнера да я е убил, няма как да разбера кой го е направил, сега положението е съсвсем сериозно (като тъпаците от Министерството на отбраната едни танкове едни железни оръжия се приготвят ще си правим компот от тях) дори с баба Гицка стигаме до там че може и да се изцвъкам и на центъра на града, там онова изцвъкване в хола което се прави с астрала и сега с контейнера, изцвъкване не знаете ли все едно да се изплюете в една саксийка с цветя ..

Major Lazer- това прилича на мажорните лезърки супламентали,  които се слагат за по-добро енчантване на, на Енчантващите камъни в играта AION

между другото контейнера и той е тотално изкукуригал на тема телепатия в играта Аион, мисли че нещо ще ми направи с Аион телепатията, може да си пускаме ташунковска телепатия постоянно като на оная инстанция Taloc Hallow ..........

• Автор

сега върви един сериал The 100 сезон 1 и навремето 2001г. баба Гицка ме пита къде им е на тези горе на Кивота къде им е центъра за вторични суровини,  не са го давали, ами те там нали са били 100 години в орбита, нямат кораби имат някакви капсули да ходят на Земята и как си набавят руда, метали то тези неща им трябват,тази огромна станция й трябва метал, как ще стане това нещо 100г., обаче във филма се вижда че астрала продължава да прави рак на тези същества дето са долу на земята, то радиацията не прави тези мутации в телата прави ги астрала с телепатията си, хм дори може животно с две глави почти да направят явно, за Кларк няма да пиша, но с баба Гицка я пращаме на блок Цитаделата ......

ами Bellamy шефа на групичката на земята, той сигурно идва името му от балами ..........

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

излязла една песен клип - Indila - Tourner Dans Le Vide и в този клип по едно време изчезва една ръка някъде от лакътя горе долу (малко по-надолу), това сега било горе долу като на ръката на плаката на Iron Man 3 филма, дори мястото доста съвпадало и значи какво било  - актьора, който изпълнява  Железния човек можело да си загуби ръката от там (както е на плаката има нещо на ръката си метално сложено) по астрални причини, ама то взе да ми писва от амсаланщини или направо  от амбалажна хартия, ако ще си мерим телепатиите да ги мерим както трябва, а не изкукалите астрални разуми да осакатяват хората ..........

по-късно може да напиша и за новата песен на Shakira - La La La - в нея се пее How dare you ....... е тука какво беше, имам си моя собствена телепатия и ще си я цъкам както аз намеря за добре ......... и какво било гладуващите хора по Земята щели да бъдат малко по-добре, това като подаяние трябва да идвало от астрала ........

• Автор

контейнера (нематериален извънземен разум нашественик) ме подсеща че баба Гицка още 2001г. ме е посъветвал да си купя навреме телевизор HD плосък с голям екран (1080р , 30-40 инча), понеже може по някое време да се окаже трудно намирането на телевизори с плоски екрани, защото пазара щял да бъде залят с тези извитите екрани, според астрала много убаво се виждало на тях ...........

сега върви един сериал The 100

гледай Шепот от отвъдното

• 2 седмици по-късно...

Всеки от нас би могъл да си обърне внимание и да спре да пропуска знаците, било то в ежедневието или дадени по време на медитация или сън. (видението трябва да бъде проверено) Забързани в социалните си дейности понякога забравяме за себе си. Именно така се "губим". Когато човек се стреми да израсне духовно, малка доза здравословен егоизъм е задължителна. Иначе животът си тече и често се оказва, че сме пропуснали доста време. Тук сме само, за да се погрижим за духовното си израстване.Всеки от нас има някакъв Дар, понякога повече и никога не е късно да бъде развит, но да не позволяваме да бъде погубен заради егоизма на хората около нас. Гледайте Дарбата

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

"Външно министерство търси стажант-аташета"

това е заглавие на някаква си новина, обаче баба Гицка на времето ме пита каква е тази дума "аташе" и се хили ......., я да видим както е в заглавието, значи  "аташета" че то това е  -  "а"  +  "ташета"  и баба Гицка ме пита защо части от биологичнто ни тяло е в тази дума, аз му отговарям да пита астрала, мен тъпизми не ме интересуват, тя тази дума  "аташе" си е такава, кретенизъм някакъв и все ми е тая ..........

(гледам доста от музикалните клипове на баба Гицка плъзнали в музикалното пространство,  той на времето 2001г. поне 15 клипа беше направил че и повече, има клипове от  Планета ТВ, тези дето вървят по BoxTV  (например песента "Пияната Тояга",обаче не съм 100% сигурен на кого етази песен) и др.  има и клипове за които само е казал едни там така ще правят, а музиката и текста някой щял да ги измисли не било трудно)

един клип вече не толкова нов - Olly Murs - Hand on Heart , това е пак на  баба Гицка, в него има опити пак да ме сваля телепатично особено старата генерация като се сменя с новата там двамата певци си сменят местата, това било в отговор на онази песен на астрала дето такава трева нямало на растение на Земята и моторетката им нещо не можело да е такова конструкцията им както е показвал астрала .........липсва трабанта май или го има не помня, мацката и тя била измислена някаква си .......обаче контейнера не е направил лирическия му клип на тази песен има но не е това оригинала е друг, сигурно няма и да го направи много е остричък откъм мисли (телепатия)

сега гледах клипа пак на Deep Zone Project feat. Atanas Kolev - Zig-Zag (това е на астрала според мен) и сега на време 2:17 мин някъде певицата дийпзонката е с някаква шарена рокля нещо си и според баба Гицка това е точно Elena румънката от първите й клипове още  (Elena-Disco_Romancing-2010)...... а в последния й клип Elena e изцяло като Lili - Amelia Lily

нищо не разбрах за баба ти Гицка

• Автор

нищо не разбрах за баба ти Гицка

какво не разбра за баба Гицка, той е извънземен енергиен разум от нематериалните

обаче през 2001г. той се появява тук около Земята искам да кажа пристига тук след дълго летене из реалността и през нашата вселена, беше казал че като влязал в нашата материална вселена и летял поне 3 дена доката стигне до планетката ни, а пък тя вселената била големичка ..........

и баба Гицка като пристига тук и едно от нещата които прави е почва да гледа (изследва) моята памет, то бил я гледал цялата но някой места само е погледанал отгоре отгоре не се е занимавал подробно да гледа мислите на структурен строеж и гледал гледал обаче не може да намери памет в моята мисловна енергия която да е от минал живот, той гледал фолклора тука сред хората и имало прераждане някакво си обаче при мен няма и помен от такова нещо, той имал идея бил съм първо поколение енергиен разум току що създаден и се хили може би имал предвид първоразряден разум от нулево ниво само на 30-сетина години някъде, обаче забелязал че съм бил впрегнал една цяла астрална цивилизация да мислят и измислят нови и нови начини как да ме превземели телепатично, те астрала били доста на бройка не чак колкото хората но доста и мислят постоянно, онези пък другите величия сините идиотчета те пък били ми гледали подробно цялата ми памет и и те щели да си я вземат със себе си, да си вземат то паметта на човек е като разграден двор за енергийните разуми който ми дойде на посещение и всеки гледа какво е ставало до сега ............(при другите хора дори е още по-зле нематериалните разуми могат да блокират записването в паметта на дадени събитие случващи се на даден човек)

да написах малко общи приказки, но къде остава тогава прераждането, е че никъде то няма прераждане никога не е имало и няма и да има, ще има обаче заблудени хора да вярват в това нещо ..............

баба Гицка към края на престоя си тук беше казал че вече не му е много добре тук, той можел да стой някъде 30-40 дена и вече усещал някакви неща (мисловни усещания около мислоната му енергия) и щял да се понася наобратно че имал път да минава докато излезе от нашата вселена, според него тук му липсвала някаква енергия лъчение и затова е така .........

сега малко за контейнера, неща които знач обаче от баба Гицка (той контейнера почти нищо не казва за него си и за Чайника им) (според баба Гицка след като започнат да ми дават от сиропа астрал+ вече ми го били промотирали и той давал 1.5  - максимум 2 години и контейнера щял да се появи, щял съм да им нацеля Чайника), те там в Чайника според баба Гицка дълго време не смеели да излизат от тяхната вселена (Чайника) понеже мислели че като са отвънка по-дълго и ще умрат наистина, тоест могат да съществуват само в тяхната си вселена, обаче някак си установили че като стоят отвън и преминавали през някакъв процес на почти умиране и всъщност можели и отвън да съществуват обаче телепатията им нещо изпадала в някакво не много добро състояние липсват някои диапазони на телепатията на контейнера, то според баба Гицка той контейнера като е отвън от Чайника все едно карал на някакви си енергийни изпарения и затова е така, но може да прави кратки burst (след които си почивал дълго поне 2 дена) и тогава звучи като повечето нематериални разуми тоест тогава за кратко го докарва горе долу на нематериална телепатия каквата е знам ......(малко звучи и е на мисловен цвят като серниста киселина за вино но такава си е )

малко за астрал+, то според тях приказките на баба Гицка за контейнера и за Чайника били измишльотина негова целяща да ме превземе (то на моменти си е така) и според тях никакъв контейнер нямало и нямало и да идва, дори ме питат мене какво ми е мнението по въпроса ха ха и астрал+ щял да се разправи с мен бързо, първо било 3 месеца давали там на бръмчилката (астрален лазер на телепатия все едно) си като е пусната и съм щял да падна после станало на 6 месеца и после баба Гицка казва те като се изнервят и те ще почнат да убиват хора малко време трябвало и да пробват нещо по така ........

астрал+ те като пристигат 2001г. и в началото ми се правят на някакви жени специалисти в областта на телепатията и звучат доста да речем не добре, целта им е да не се усетя с кого телепатирам и още в началото почват фойерверките и анимацията може и лазерната анимация, значи пробутват ми че около главата на всеки човек имало някакво си поле и те  телепатите трябва малко да го отслабят или разместят за да могат да "влязат вътре и да имат достъп до паметта ми ха ха по това време моето мислене е още като на каша малко или астрален буламач ха ха, но както и да е успяват да влязат вътре и пускат някакви си две енергиий под формата на сфери (да речем сфера колкото 2 пинг понови точпета за тенис) и тези сфери се разхождат постоянно из главата ми и там бърникат постоянно, това било земна технология но секретна иначе ми показват пулта за управление на тези техника и това е компютър Правец 8 хи хи големи наивници,  и така след 3-4 дена на неуспешни опити да ми направят нещо на мисловно ниво най-накрая казват че всъщност това което съм чувал са извънземни енергийни разуми имащи телепатия и аз съм имал ха ха я де го дори в моя буквар го няма това нещо да не говорим за другите хора и много съм излъчвал телепатия и така били дошли до Земята, за другия астрал който отдавна е на Земята и превзел хората ни дума ...........и после си пускат истинската си телепатия мммм доста добра, е само съм чувал на идейно ниво и малко на практика че може да има такива мисли всъщност, те май били доста мощни телепати и разуми изобщо .............

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Lafka=Славка (това го знам още от 2001г., Славка е от 7 етаж на нашия блок, а пък Lafka е от Пайнер ТВ нещо си и го пиша това нещо понеже контейнера тука ме ядосва как астрала ме подмятал навсякъде с това Lafka, за мен е малко по друго яч стои това нещо, гледам сега на сцената на концертите на Планета ТВ го сложили най-отгоре това Lafka, дори според мен това е в моя ползва около телепатията на името Славка  .............)

сега имало опасност да закрият цялата телевизия Планета ..........ха ха

Lafka - това не идва ли от лафка където учениците ходят да си купуват закуски когато са на училище .....

всички нали знаят че хората могат да мислят, ами щом човек може да мисли то значи че този човек е енергиен разум, защото няма нищо друго което да може да мисли и да не е енергиен разум, просто щом имаме мислене това го могат само енергийните разуми.сега какво е това нещо енергиен разум, ами това всъщност е всеки един от вас, това сте вие, може да се нарече съзнание грубичко; енергийния разум е мисловна енергия която може да мисли, това е основната й характеристика, от какво е направена тази енергия не е много ясно, но тази енергия няма нищо общо с материята която ни заобикаля, нито с електричество, радиовълни, радиация и изобщо няма нищо общо с никакви материални неща; друга отличителна черта на енергийния разум е че притежава телепатия, могат да се пращат мисли от един разум на друг с различна цел от просто общуване до нападение телепатично.енергийните разуми каквито са и хората веднъж създадени (родени) не могат да умират, поне не съм чувал за такова нещо, това че хората умират е само тука локално на планетката Земя защото така трябва на някого, хората да си мислят че умират наистина и да не се знае какво става след смъртта, става това че ставате на енергиен дух и си продължавате съществуването някъде си.сега накратко какво е положението на Земята, ами почти всички хора са телепатично превзети от извънземни астрални разуми, който се хранят с мисловната енергия на всеки един човек; какво значи телепатично превземане ами най-общо вие си загубвате способността да мислите сами и няко друг ви управлява цялото съзнание и се храни с с вашите мисли (енергия); процеса на хранене на тези астрални разуми с мисловната енергия на кратко е следния, те ви пускат мисли постоянно, тоест казват ви във всеки един момент какво да мислите, а вие оценявайки тези мисли също на свои ред и вие мислите като създавате мисловна енергия и понеже са ви превзели телепатично (има енергийна връзка между вас и астралния разум във всеки един момент) те се хранят с тези ваши мисли.; действа се на принципа колкото може толкова повече да се изцеди енергия от хората, с помощта на всякакви средства.целия обществено-културен, социален (особено обиччат да създават такива проблеми понеже енергията потича повече), технически живот напредък и изобщо всичко което се случва с човешката цивилизация се контролира от тези енергийни разуми

...какво знаят хората е от типа на Стадото и на което му се тиражира-Т, всякакви постулати и зарибевки! :ph34r: 

За Генезиса на човека има достатъчно артефакти/писмени/ и НЕ писмени - Нещата опират до такова вменяване,че да има такива сайтове от които НЕ е целта да получиш адекватно знание и инфо!

Това време ще отмине много скоро - и запомни,то ще име име = на Нанотехнология!

• Автор

музикалния клип OneRepublic - Love Runs Out , това е пак клип на баба Гицка от 2001г. и този клип е изцяло посветен на техника Harper от сериала Андромеда (2000г) , в клипа са вкарани голяма част от движениеята които техника Harper прави докато ремонтира кораба Андромеда (и върви телепатията на астрала в това време), те двамата с този от OneRepublic доста си приличат ........... 

псесента се казва Love Runs Out понеже баба Гицка и той пробва неща от "обратната" страна на луната да ми пробута, дори ми показва Луната като обратна ха ха ......

музикалния клип OneRepublic - Love Runs Out , това е пак клип на баба Гицка от 2001г. и този клип е изцяло посветен на техника Harper от сериала Андромеда (2000г) , в клипа са вкарани голяма част от движениеята които техника Harper прави докато ремонтира кораба Андромеда (и върви телепатията на астрала в това време), те двамата с този от OneRepublic доста си приличат ........... 

псесента се казва Love Runs Out понеже баба Гицка и той пробва неща от "обратната" страна на луната да ми пробута, дори ми показва Луната като обратна ха ха ......

тая баба Гицка некой гутанец ще излезе ти да видиш

Публикувано изображение

• Автор

какво значи това гутанец някакви извънземни ли в (с) тела, в интернет намерих това:

Уфолози: Извънземните ще ни атакуват през март!

Новите Гутански кораби са били засечени от свръхсекретната американска система HAARP, базирана в Аляска. Тя е била проектирана да изследва феномена на северното сияние. Според експертите от SETI. Обектите, които системата е заснела са именно тези очаквани извънземни кораби. Те ще станат видими с оптичен телескоп след като достигнат орбитата на Марс. Американското правителство било информирано за ситуацията.

и като го чета това нещо се хиля като идиот поне половин час, щото - "новите космически кораби", значи те тези извънземните изкарали нова серия или модел на космическите си кораби и те земните хора вече са информирани за това нещо, интересно как хората знаят за тези нови кораби като никой не ги е виждал самите извънземни още, камо ли корабите им какви са , а те ни съобщават че имали нова версия ха ха ха, кретенизъм братче от селски характер .........

чакаме американските секретни  служби да обявят техническите характеристики на старите им космически кораби на гутанците и кой олигофрен журналист е написал че с HAARP  може да се  сканира надалеч в космоса, то си пише това е система за изследване на северното сияние, а не за дълбоко сканиране на космоса, тъпаци са всички журналисти  и учените де ама карай .......

чакаме американските секретни  служби да обявят техническите характеристики на старите им космически кораби на гутанците и кой олигофрен журналист е написал че с HAARP  може да се  сканира надалеч в космоса, то си пише това е система за изследване на северното сияние, а не за дълбоко сканиране на космоса, тъпаци са всички журналисти  и учените де ама карай .......

има да чакаш

то тва нали за тва е строго секретно и поверително

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.