Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това нещо Човек

Featured Replies

• Автор

баба Гицка има ли си мъж

:rolleyes:

четете темата внимателно, а не да пишете глупости, когато съм писал за баба Гицка и употребявам винаги "той", тъй че той да не е обратен ............

някой може да се чуди защо толкова рано се направи цифровизация на ефирната телевиязия в България особено астрала, ами защото през 2001г. на блок Българка (кухондрелския блок проектиран и създаден от кретените от астрала) кацна цифровата нематериална телепатия в лицето на баба Гицка, значи той може да прави телепатия която според мен би трябвало да се нарече цифрова ами щото не знам друга подходяща дума, значи когато се гледа телепатията там на най-ниско възможно ниво на спектрален анализ мислите но това всички разуми го можели, цифровото е по-друго как ли да го обясня (на кого ли да го обяснявам на контейнера, астрал+ или астрала все врагове), просто като се чуе тази телепатия и придобивам усещането че чувам цифров запис нещо такова и е много хубаво чисто и така нататък и това засега го може само баба Гицка (и моята павтарителница), онези сините идиотчета малко могат да го докарат но си признават че не могат да направят такава телепатия и сега някой може да си мислят че нещо залитам (и че предавам хората) и подобни неща, отговарям че ще си правя гаргара със всичко и със всички ........

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

• Отговори 777
  • Прегледи 87,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "Какво е това нещо Човек"   Ми, едно голямо нищо, което си мисли ,че е нещо! 

• 27 въпроса, които ще ви откажат от човечеството  08.11.2013, 10:59, div.bg           Източник: Thinkstock/Guliver   Вероятно сте чували за онлайн платформата Yahoo! Questions. В нея всякак

• човек=развъдник на болести и червеи.

Публикувани изображения

четете темата внимателно, а не да пишете глупости, когато съм писал за баба Гицка и употребявам винаги "той", тъй че той да не е обратен

то ако ти се разбира па нещо от твойте глупости

• 1 месец по-късно...
  • Автор

може ли да попитам астрала кога ще приключат с простотията около кризата с КТБ банка, (значи питам ги както си поръчвам кафе на астрална сервитьорка в Рига и контейнер бръмчащ злобно над главата ми), контейнера сега не иска да ми припомни точно случката заради която астрала прави операцията си около КТБ, но припомня неща около събитието, имал съм малка победа на астрала и бла бла ........, астрала щял да си внася пари в тази банка много обещаваща после щели да я фалират това е накратко планчето им още с баба Гицка го обсъждаме навремето, ама ибал съм ви и парите изобщо не ме интересуват, астрала да си направят с тях колаж или там каквото си измислят, астрала щом си имат кухундрелска телепатия да си я гледат и не ме интересува, оня пък баба Гицка щял да напърди парите дето са в КТБ банка на едно място и такова нещо се виждало, парите щели да станат на телепатична енергия  някаква си  ..............ами одита на банката е може би пе****ски таласъми правят този одит това е комисията която го прави одита състава им , те парите изчезнали незнайно къде сигурно астрала си е запалил телепатичен огън с тях и сега не знае как ще ги връщат на хората ха ха ха .........

" Тази нощ някой е изневерил, а на друг са изневерили. Снощи някъде някой е правил секс с някого. Хубав, пълен, забранен, първосигнален секс. От тези, които оставят следи по тялото и ухание в дома ти.
Спал си блажено в топлото си легло, докато някой е разбивал нечие сърце, докато друг пък е усещал в стомаха си първите пеперуди на влюбването.
Нечия възглавница е попивала сълзи от обида, от липса, а пък друга е била изритана на пода…
Тази нощ някои съседи не са спали добре, забивали са юмруци в стената, псували са и гневно са се завивали през глава.
Понякога нещата просто се случват. Въпрос на обстоятелства, на настроение, на определено осветление дори…Но никога не е въпрос на съвест. Съвестта е за децата…
Сега играем игри, от които сме се страхували преди. Всъщност това са старите детски забавления, но по-жестоки, по-животински, без кръв и сополи. Игри на ловец и плячка, на сила и подчинение, на стражари и апаши, игри на прелъстяване, на самодоказване…
Всички се бием в тази война. Понякога сме професионалисти, друг път – аматьори…
И най-важното: винаги има ранени и убити!
А ти къде беше тази нощ?"

Чарлз Буковски

• Автор

на горния цитат ще си изсекна носа както Христофорович го прави на Червена вода ......... малко астрални чалъми .........

• Автор

изкуфелия контейнер (енергиен разум) съвсем изкука, подкара доста репертуара на астрала от горния етаж, имам предвид тъпизмите от горния етаж на турския мелез, абе не мога да си гледам пенсионерския живот да си почивам и така нататък, вдига ми се кръвното и се нервирам силничко, не мога да разбера енергийните разуми имали висша телепатия, според мен имат висш кенеф на мисли, ама такава простотия да измисля висш мисловен разум то само керетени някакви могат да го направят, контейнера е като някакъв кратунковец цъка, шумулка там като оная отгоре с неговата си версия на телепатия и изкукуригването е тотално (неговите идейни планове, на контейнера), само пърдене от горния амсалак май не съм чувал още ...............имам си съседка която като ми позвъни на вратата и отворя и ми се стоварва резачката на някакви си кестени в огромно количество абе просто велик строй на астрала кенефената цивилизация цари около мен, контейнера и той е на второ място след астрала кретените ...............това тук го пиша под неговота диктовка той дава идейките какво да пиша, щото сам трудно става, може едно енергийно кълбо да изтърся тук на форума ще е достатъчно, може да напиша и за нашето казанче в тоалетната ни, вай там пък какви астрални мисли има, направо върховни мисли стил астрален капутчев .................

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Deep Zone Project feat. Atanas Kolev - Zig-Zag , хм горе долу добра песничка няма да я коментирам цялата щото така (астралното поднасяне на тази песен стои някъде на втори план и бъра бъра .....) само в песента се пее едно нещо " много пъти пробвах София и ......" ей ама то сега какво правим ами ей ся ще й се обадя и всички ще си глътнат ангелите аба така не стават тия неща пее пък една българска певица, а Dona май беше, то сега според баба Гицка ако съм можел да сваля астрала можело и да стане мойта работа със Софията ......... абе такова ту ............ ще стане ...... somespirit срещу всички кретени извънземни енергийни разуми и това е ..............

• Автор

по радиото върви напоследък една реклама едно весело гласче казва " с кого се обединяват Tom и Jerry в първи епизод ....."  обединяват се срещу Астралната бабичка-педерунгел от етажа над нас, астралната бабичка я има и в песента на Галин - Все напред от Планета ТВ, значи в тази песен накрая се търси астралната бабичка в спалнята над нас, то от просто по просто ..........

какво правим сега значи (тук мога да си пиаша "сега" колкото си искам" няма я астралната цензура като в кухата им игра AION)  в един мой пост преди време тук някъде из форума контейнера раздаде едни календарчета на целия астрал от името на баба Гицка и тези календарчета бяха едни икони всъщност как астрала щял да ме превземе някъде през 2014 година, така го били предвидили ...........тук от 3 дена съм си приготвил и един ковчег за мен след като гледах презентацията на Armin van Бурканев от 21.11.2014, значи тогава щяло да има второ тържество в астралния дворцов парк по случай моето превземане, обаче това второ тържество е всъщност второ тържество по случай падането на кулите на 11.09.2001 (тоест идвало второ, ще имали два повода тъпаците) , , контейнера има още един ден да сбъдне предсказанията на астрала, целия тръпна в страх направо ще изпуша всеки момент ............абе това ми звучи малко като стила на предсказанията на баба Ванга астралката .............

(баба Гицка беше поръчал ако астрала не направи презентацията си на Бурканев да е направи контейнера ама все тая, той баба Гицка държал това да го имало в принтиран вид качено на youtube защото така, там на великите им спектрограми на телепатията величията (енергийни разуми) да си го гледали ...........аз засега не мога да го виждам чак така ........ ха ха ха, на баба Гицка му е много лесно когато съм искал можело да дръпна това (копчето за изстрелване в космоса), е това де да стана на енергиен разум )

• Автор

днеска е ден за простотии велики нали астрала щял да празнува или отпразнува превземането ми и аз малко смях ще си направя по този повод, ами то и аз имам нужда малко да си почивам и да се развеселявам че те нематериалните с тяхната телепатия малко силничко ми идва ........

песничката (клип) Indila - S.O.S ха това е песен на баба Гицка не е на контейнера, то основната хамалска идея в нея е как съм пускал телепатични изстрели в космоса и нататък за помощ ха ха ха баба Гицка великия мислител със супер телепатията си добре е направил и клипа и песента, по някое време има и как се изнизвам на енергия от една бутилка ама тя символиката тук на Земята ви била такава бъра бъра сто чадъра ..........там плачения изживявания някакви си мъка и така нататък има си ги из клипа, певицата Indila в този клип е доста променена от астралното си звучене от предните й песени (тука бъра бъра не ме интересува много, кой както иска да се изживява) , хм този на пейката с шапката излегнал се откъде ли беше, баба Гицка мислел на първо време да забрани да се произвежда кашкавал че я виж той кашкавала лежал на пейката но после се отказал ..............да нататък пък певицата държи сърце червено на обич и на него пише SoS е ама направо ще си гътна мислителките сам (ха ха), такива заигравки елементарни просто в бакалницата ги раздават, но все пак добре го е направил и все тая гледаме клипа нататък, това местенце където се събира морето от 3 страни едновременно не съм го знаел, виждал съм едно друго подобно но то било на друго място ........онези жълтите усмивчици на балони ли на какво са дето ги държат на пътя двама младежи мъж и жена е то ся нали го знае какво е ...... значи баба Гицка почва той да ги слага тези символи на главите на астрала както в играта AION се прави, ама то с него не може да се спори да ги слага все ми е тая ................минаваме към края на клипа и там се вижда една табела и на нея пише нещо си и се вижда това KOPIA , to баба Гицка има предвид че моята работа малко била като това де на табелата ама другото "коптор" ама всъщност това на Земята за него си било чист коптор и мероприятията на астрала в копторския отдел (на телевизора), те знаят за кой раздел става дума не били толкова кухи ........след това има друга табела и на нея пише Love Story тъй ама не ми се слушат и такива постановки ами щото така, аха значи щял съм да си сложа една подобна табела но доста по хубава но така по надалеч примерно в някоя съседна галактика и там ще имам истинска Love Story не на кретените от астрала ама със същото .........е то друга едва ли има ама карай .........

(има и още една табела по напред в клипа там пишело че съм бил OP (така го произнасяли името ми мацките от състава Little Mix) ха ха може би съм бил от ОПЕК нефтените тъпаци организацията им ............. и ще получа залитане от рода на средно глупава постановка)

• Автор

шунта братче дръжте шунта ще пратим астрала да види къде е отишъл шунта, ами на Луната може да се каже то на този толкоз му се разбира кой както иска да си го тълкува ........другото дежурните им тъпизми ..........цялата операцийка имам предвид около шунта само онази част е малко по-специална, но то важи само за едно време тогава .........( и освен когато го прави баба Гицка)

The.100.S02E02.HDTV. това е шунта от тази серия, обаче контейнера нещо не можа да го направи на телепатия и трябваше да ми го припомня с облачната технология с помощни мисли (около събитието) за какво става дума, шунта приличал малко на шунка и баба Гицка (през 2001г) сега ми дава една филийка с шунка и да съм я изял това е астралната телепатия ........много добре изглежда този сандвич след като го изяждам (заявявам аз) и след като си прегазил (б. Г) астралната телепатия пита баба Гицка нататък как ще бъде (то това е според самия астрал), то телепатията на астрал+ по-друга работа идва .............сега няма да ми поднася сандвич с шунка тип ала астрал+ ами направо сандвич тип нематериална телепатия, бре то супер добре, сега тези сандвичи се консумират докато съм в леглото дремейки, но е все едно ям в кухнята дори по добре  ха ха

велик сериал е просто това , мисля да извикам куховейките да го гледат, те тези не могат ли да измислят и малко по-други сюжети мам му стара ами все трябва да имаме някаква си кооперацийка от хора с правилтелство и те се оказват абсолютни кретени всъщност тип изкукал окулт към някой тъпизъм а иначе са лигави праведници ..........

(Забележка: страничния зрител да не направи случайна връзка между шунт, шунка и фасунка ......)

Тази вечер санитарите пак са забравили за заключат стаята с компютъра...

• Автор

сега малоумника или наивника от блок Българка дето нищо нямало да промени от живота на хората ще си направи малко гаргара с някои положения на астрала, става дума за тази мода дето мъжете си слагат нещо като обици на ушите си, на едното ухо или и на двете и то прилича на поп нитове направо и според астрала така щяло да бъде и всички щели да възприемат това нещо като нормално, то сега приличало на хомесексуалност наистина но никой нямало да го забелязва, че то сега гледам просто е хит, апък то всъщност тези нитове по ушите на мъжете било пе де раска кабзаджийница, нормални мъже и обратни все същото е .........

(ей зомби концлагериста от горния пост да не се обажда през фунията на кретените извънземни)

Явно е че не си луд ами се правиш на такъв за да ти обръщат внимание.

Така че се радвай на поста ми.

• Автор

Явно е че не си луд ами се правиш на такъв за да ти обръщат внимание.

Така че се радвай на поста ми.

за какво да се радвам на поста ти, просто това е малоумно становище, там в този пост за серията на Тhe 100 S02E02 както съм го написал никой не може да разбере за какво става дума изобщо ха ха, то наистина в тази серия има нещо за шунт някакви неща стават там, това шунт е някакъв медицински уред, който иска да изгледа  серията ами нататък  ........ нататък е кретенската телепатия на астралните разуми, ха че то за хората няма никаква телепатия, е тъй ама то така било положението и и нататък някакъв лигльо "човек" ще ми заявява че съм бил в лудницата и от там съм пишел постовете си от стаята с компютъра, в лудницата имали стая с компютър, че знам ли може и да са им сложили и компютър,нямам информация как е там в това кретенско заведения, ама то това ми го пишел не човека ами или контейнера или астрала за да ме изнервяли, е то това ясно още от зората на простотията, толкова елементарни неща мога да мисля

само че пич виж какво, писал си санитарите забравили да заключат стаята, че то това може да е в окръжната болница за вътрешни инфекции и там си имат стая с компютър също, така че уточнявайте за ко иде реч маму куха, щото вие сте изкукали мислители недоносчета и не мислите какво пишете точно .........

за заключването защо се заключва стаята няма да пиша, щото лудите имало опасност като им изтече времето за занимаване с компютъра и после да го изкормят целия компютър затова се заключва в лудницата а в другата болница да не го открадне някой компютъра, важи и за лудницата, някой може да реши да ограби през нощта лудницата и да се снабди с компютър от там ........

• Автор

да се върна на песента Deep Zone Project feat. Atanas Kolev - Zig-Zag , какво прави Dooooom от играта AION в клипа (той е от моя легион и нещо не влиза в играта от известно време), ей просто нямам думи, значи като дойдело време за тази игра AION контейнера ако не са направени някои герои от астрала той контейнера ще ги направи, там чайове от Англия абе всичко (е не всичко но повечето), те я виж им новия легион как се казва - Висшето общество (HighSociety - не давам гаранция че е 100% така името на легиона им) ха ха, , ама той контейнера ще ги прави същите неща една карта колко човека има на нея да речем 500 май може да ги управлява всичките, нищо ще се гоним и с простотията там на AION, да то беше тежичко ама какво от това, а как беше сини части пак няма да мога да си взема еми то много не ме интересува, то с такива части са астрал+ така че мога да мина и без тях, то сега не можеш и abyss 4-та част май да си вземеш,е да то почти няма откъде да събирам cera medals (след кретенските намеси на контейнера в стил изкуфясал астрал) ама в краен случай шута на цялата игра и това е ........(тук стила е разговор между мен и баба Гицка ту той ту аз)

абе те тези лафаджии как беше в обявите им на астрала сега ще махнем едни итеми от шопа им с пари за да се освободяло място за нови е това е тъпизъм от рода на клингерийницата, едни тортички хвърчат към човек като се чете, то в този шоп много неща има тоест не виждам да са толкова много те сега щели да правят място за новите им тъпизми, може да нямат място на сървърите им сложили сървърните им програми на файлова система с ограничение до 4гб на дял и не може да се побира, да то 4гб нещо много идват за този магазин (shop), то я виж на твоя (моя) hard disk колко е заемала играта на времето, ами 2-3гб май, е виж е сега колко е оня вика астрала поне 20-25 гб ........... еми  ..............тя в началото не беше ли 600-700 мб играта, ама то не съм му виждал картите нататък тоест има нова графика нали заложена и то обема нараства на играта и то в движение се правели това нарастване, идейния план на играта беше на кукувиче врабче нещо такова май съм чул на времето .........

• Автор

искам да повдигна един въпрос от хигиенна гледна точка на нормалния "човешки" живот въпросът ми е нормално ли е целия панелен блок на 8 етажа да се отоплява на дърва и всеки ден тези хора които са на дърва да си цепят дървата с брадва в мъзата и аз живея на 1 вия етаж в блока и вдигат доста шум при това цепене на дърва ...........(сега не абсолютно всички са на дърва от блока, но  поне 70% са или някъде там)

ама то сега бил съм виждал по телевизията и кон да гледат циганите на 5 тия етаж в панелен блок тоест какво съм искал то тука така било - (това е кометар на сините идиотчета енергийни извънземни разуми)

сега друг е въпросът защо трябва да ги цепят тези дърва в мъзата ами защото си ги поръчвали на по-големи парчета и трябва да придобият големина която да може да влиза в печките на твърдо гориво затова се прави тази операция какво съм искал как да се отопляват синя ма .......... (тук продължава диалога ми със сините идиотчета, може и синя майки да станат ......бла бла)

те могат са си ги поръчват на по подходящи разфасовки тези  дърва ами да можело и имало и такъв вариант е там в Топливо или някое друго текезесе което продава подобни неща, може да се купят и дърва които почти нямало да има нужда от цепене, е  да ама те си вземат целия ваш  блок хората от него, от другите дърва дето са на едри парчета ами що ли питай Парцалев той ще ти каже защо ...... (тук говорят сините идиотчета на "празното пространство")

ама то сега какво толкова значи като стане 16.30 часа излизаш от вас и отиваш някъде другаде и към 20 часа може да се върнеш според сините идиотчета (разуми) можело и да са приключили с цепенето , а малко се чувало още, то сега остави сутрешното цепене на дърва там е по-друго, тогава може направо да караш ски спускане  по Хималаите от върха надолу, е стил то нали си добър спортист ще се справиш доста добре, ама спри да бърбориш и да се правиш на голямата работа, оня астрала трябвало да мисли за неговото си семейство те с какво да се хранели, тук при вас не било ли същото..... (тук е шляковицата на баба Гицка и не ми се разсъждава по нея точно сега в кой  стил била .........)

• Автор

КРИСКО - BILO KVOT BILO - нова песен излязла, това как да го разбирам като може би прощална телеграма от астралната ми невеста че било квот било между нас и ще ме оставя ами защото така, ще идват други величия тоест нематериалните разуми, ами то не го ли виждаш астралния разум какви ги говори то може и така да се изтълкува, мърморят ми на главата сините идиотки (енергийни разуми), той владее толкова добре онова жаргона или там фъфленето че понякога сам се забравя или не вижда какви ги е наредил ............ема то като ще се гледат тези неща трябва докрай да се гледат не като неговите забележки че то там много малко се завивало и бла бла .........

целия клип няма да го коментирам че ще се затъне до гуша в едни неща, само едно нещо, значи там на вариант 2 където се чува гласа на Трансформърс (това е от филма за роботите) но вече 2 вариант както писах, това е все едно Тодор мъжа на Славка от нашия блок се изнизва на пушек през някой комин на нашия блок (ема то трябва да се види телепатията на баба Гицка иначе така с думи малко не става сякаш или, ами има го на друго място доста прилича ако си гледа паметта астралния шериф може и да го види, но зависи какво ще гледа може заобленията си също да обърне внимание и на тях), става по-добре разбиераемо от тълкуването на астрала иначе си е другото робота от Трансформърс хванал лявата резба .........

• Автор

гледах тази серия Haven.S05E03.HDTV това е сериал и тук научих две стари неща, едното е че проблема между мен и звездния астрален шериф щял да се реши само ако единия от нас умре,абе той тоз астрала откъде ги вади тези стари тъпизми аха сигурно от Балканския си чеп може би, то ако аз стана на енергия нито той може да ме превземе нито аз мога , то и сега той пак не мои ако ще и чепажджийка коприва да използва........(нематериалните и те, но като съм на човек кроят разни изблици на напъни)

другото оттази серия което си припомних е че астрала щели да въвеждат някакви дъски и с тези дъски щели да се викат духове и тези духове ще правят свирки на едни шишета, нищо чудно сега да въведат и нещо такова там в оня раздел наистина, ама той оня астрала ги владее до съвършенство тези свирките на неговата чепка ........

• Автор

(сега продължава операция изпикаването на килимявката .......това е част от плана на нематериалните ами играем го)

Maître Gims - Zombie става дума за този клип, good work шибаняци, това мисля че трябва да е клипа който заменя онзи клип на този същия изпълнител където песента му и целия клип са в пе де раска посока направени и там със замах е махнат този клип и се появява този клип като това е израз на това колко е вбесен астрала и сега щял да покаже класа и ще си наточи затопорчването още повече, ами добре .......... сега този клип горе долу става в началото на клипа изпълнителя гледа замислено нагоре в небето в смисъл сега накъде идват извънземните от това манната небесна и това всички са мортус нещо такова, ами то това стандартни тъпизми, е чак да е добре направено но става ............обаче виж вика баба Гицка той и този новия клип и той има пе****ска насоченост, ами да .........но по-малко, ха ха смее се баба Гицка и пускаме клипа целия в положителна пе****ска мъка на която дори и жените може да видят висша телепатична техника, е какво толкова .......

взера ми изтекла застраховката за живот, то значи астрала запланувал да ме превземе на 24 ноември не на 21 и какво от това, висшата операцийка на астрала в Математическата гимназия хе хе те са изкукали идиотчета общо взето, абе защо в 10 клас като съм  тъпаците от астрала направиха част от класовете да речем 8 клас да учат следобед, брей как съм заспал по това време оле ле вай вай, абе кво става тука .....ами нищо бай насран Алах (астрал шериф) ти приготвил такова как се казваше церебрален прорез на живота ми, коментар на сините идиотчета ....... тоз лайнярник над главата ми етажа отгоре какво ще го правиш ме питат след малко а ......

• Автор

(следващите мои редове ще бъдат освиркани тотално но ще ги напиша .....)

КРИСКО - BILO KVOT BILO значи тази песен направена от астрала тя може да се тълкува и като отправна точка че те астрала ще почват да отпразнуват това тяхното в Библията, как беше идването на второто пришествие, ами защото то някyде до 2000г. на Земята цари тяхната телепатична техника в пълни мащаби, то и сега я има де на едри габарити, ама ето идва 2000г. и идва второто пришествие под формата на нов вид телепатия тук в околностите на Земята е малко в такъв вид няма тежестта на голяма териториалност ами добре ......

ами добре сега баба Гицка ме кара да пиша и да съм питал астрала те там кога са я писали Библията не е ясно много, но какво са имали навремето с това тяхно идейно планче за идването на второто пришествие мммммм, сега тук Doooom както прави героя му да се чуе ........да може и цялата нематериална телепатия да се подкара на това нещо, ама те астралните разуми both малко нямат идея как да го правят това нещо на телепатия , ся ко праим там от песента на Ицо Хазарта ..... нищо същото ......... (тук тайни телеграмки вървели ами да но ще го оставя така засега, кой както иска да си го разбира, може и пил съм си бирата със Ицо Хазарта пак, тоест все същото ха ха истинска бира , сега ограничаваме кръга малко но, абе я контейнера да ми пусне пак песента Хип-хопа някой ако не е разбрал досега то съм го написал коя е песента по-нагоре, аз слепци не виждам около себе си, той контейнера с неговата нематериалница малко ..........на билков чай все братче получих замъгляване на рецепторите ми телепатичните еми малко едно и също става наистина, но го докарва на sound в типично нематериална телепатия, онези бла бла .......)

тук съм освиркан понеже се вижда те величествата нематериалните и те правели същото както астрала, е има разлики (в най-различни направления) ама сега така, квот дал Бог просо да го яде ха ха ха

има се предвид че то кой да е енергиен разум (от висока клас и малко по-нисък също особено нематериален) като дойдел тук на Земята и за нула време овладявал там всичката кретенщина на кретена астрален шериф на мисловни техники които стоят в главата ми, ам убаво и нататък зема да взривя Слънчевата система ли какво да направя за да няма къде да идват никакви разуми изобщо .....астрала в преизподнята някак си тоест и той е да го няма наоколо значи една вселена място може да ми дойде добре за дистанция от астрала.......

предлагам КРИСКО - BILO KVOT BILO [Official HD Video] да се обяви или си го обявявам за мене си за златен хит и ще си го окача на абажура или полюлея ама онзи стария (изхвърлен вече, да то било румънския лайнярник над нас, все тая) на него с връв една, ама ще си го слушам на нематериална телепатия клипа ами щото така коренно много по-добро high звучене има от вкусов характер но и от съдържателен също, имам предвид цифрово изпълнение само за мене, някой да не обърка с звуците от горния етаж, то там нечленоразделни звуци се чували астрала правял секс с оная горе постоянно, ама може и тази дума нечленоразделни да я по разредим и да стане членове разделени, ама то астрала такъв секс прави мммм да и Doooom се съгласява почти веднага, може и дялкане астрала владее технологията няма спор ......може и с пор да правят секс знам ли астралска му работа

• Автор

Nana ''He's Coming''   това е песен аз я знам като "Nana is here" , сега как беше пък тук това е румънския козел в пъкъла, но вземам едни реотани за печка лъч и си ги монтирам по цялото тяло, правя цяла система от мрежа от тези реотани  по главата също задължително,после включвам ги някак си дистанционно към 220 волта и сега както в приказките отивам на върха на Айфеловата кула и реотаните са включени и греят е силничко и скачам от върха на кулата и летя надолу, бре то да се лети било хубаво надолу наистина, стигам земята и се сещам че съм малко и супермен и си включвам там летене някакво и почвам да правя едни кръгове около Айфеловата кула там в израз на възторжено удоволствие, реотаните трябва да са задължително български от някой ел. завод. може и турци да са работели в завода ами докато летя около кулата може да се опитам и това да проверя, то тази подробност нещо не ме вълнува много май сега .....

брей този луд ли е имам предвид баба Гицка сега през 2001г. ми бил пуснал тези реотани със сила по х50 той луд ли е или куку или каква е тази телепатия, не съм чувал такова нещо,аааа той клати глава виж по-горе българските реотани подобно, но друго наистина,  ами то това е нематериална телепатия какво да се прави мърмори си баба Гицка съдба  .........(тук нали такива жаргони си ползвате сега си бърка с една клечка за зъби в някой зъб и вика за зъбната телепатия после щото нали виждаш тук не ще да такова заседналото да излезе)

аха Nana е тук тоест какво било то голямата Херца е тук също и така го знам ........

къде е иншуърънса на астрала, как бе той трябваше да си получи кво беше полицата днеска ли кога, на тази песен ...........

другото Nana пърдана (турския кретен над нас) и нататък в контейнера за боклук .......

брей този луд ли е имам предвид баба Гицка сега през 2001г. ми бил пуснал тези реотани със сила по х50 той луд ли е или куку или каква е тази телепатия, не съм чувал такова нещо,аааа той клати глава виж по-горе българските реотани подобно, но друго наистина,  ами то това е нематериална телепатия какво да се прави мърмори си баба Гицка съдба

Ето го и бай Иван - прилича на едно хакерче от махалата, което вкъщи яйца на очи не може да си опържи на обяд, но затова пък умее чрез телефона си да хакне телефона на баба Гицка и да и спре турските сериали! :) каква е връзката между бай Иван и баба Гицка?

• Автор

аз не съм бай Иван иначе общото между мен и баба Гицка е че владеем нематериалната телепатия, сега то тука викаме Чеушеску, но виждам в момента само облачни мисли за цялата простотия и ся Ицо Хазарта тук помня нещо малко може да стана на бай Иван ако се има предвид някакви си ванове това е вид автомобил, абе тука това простотия велика и не ме търсете там оправяйте се кой как може, съвет да си направят всички разуми може и някои други величия да се извикат  и да си го обсъждат, на бодлива тел най-добре се вижда .........

утре ще бъде за Стойка присмехулка такъв шанс 1 на 1 милион се пада да се улучи десятката на турците ........

• Автор

Maître Gims - Zombie - връщам се към този клип, става дума за жеста на Канцлера от сериала The 100, да певеца прави като Канцлера, къде е коментара как е на нематериална телепатия ами няма го защото то астралците не могат да го разберат, може да си го гледат на цифрички наистина, ами хубаво тоест съдба значи създателите на астралците ги е ощетил един вид или как да се каже, я сега да пуснем астрал+, пич викат ми как се кефите (с оня б.Г, това е бг кой както иска да си го разбира било съкращение) там на вашите извивки те са малко  ......, е те онези са по-специални по границата може ........сега те астрал+ ми ги показват но в някаква си форма колкото да се сетя или видя за какво иде реч, иначе .........(данък добавена стойност въвели малко встрани казано) тоест много далечна работа но на някакво съдържание или как да го нарека го докарват ха ха

(ха забравих че тази песен се казвала Зомби, е чак пък да съм зомби Стойка присмехулка ще влезе в сила ама карай, там ръката на края на клипа брей аз знам кога Хасан Хасанович пие боза пред мен),  може и байрак и брей и башибозук и оня от брей турчина как му беше името а, да не е бей шефа им по селата, не другото, бре имам затруднения коя дума беше ....... да де  все там ........(о забравихме и каймак (на прясно мляко) и то било турска дума виж официално е въведена в турския сигурно значи помажки каймак да вярно, помаци има се предвид че някои хора може да имат затруднение), о после било обрям Борисович е то какво беше там в Чехия на светофара и течащия антифриз еми .........стига ми е надувал главата баба Гицка с откровени простотии ......и сега какво обрям то било на умрям е да и така и сега не ми е ясно контейера или астрала го уби ама той е там е на енергия и е превзет ами хубаво ...........той и тук е бил превзет през цялото време така че .....ко праим като Ицо Хазарта и .....

да се върна и на Indila - S.O.S - хм тази песен може и астрала да е правил тоест не знам, ако е на астрала онова тълкувание по-горе пак си важи, те сигурно са предвиждали бъдещето ли там през аладиновата лампа на Ахмед Доган знам ли

на нематериалната телепатия на баба Гицка може да ми покаже (или убеди, но става на уредби) че този клип (Indila - S.O.S) е на (правен е от) планетата Марс и нямам възражения почти, както пише там на телепатичните му мисли отговаря напълно клипа е на Марс, някой да не си помисли че е правен на Марс, може и на коча да стане , да става прилича на някакъв коч (животно някакво добитък) там на село дето съм виждал едно време няма проблеми .........

• Автор

един завършек ще пробвам да направя че тук контейнера не мога да му издържам като ме кара да пиша, значи става дума за оня "мой" сън на Петко Каравелов блока на 3-тия етаж където кукера педерунгел кретеняка турски над нас гони Надя (от 8 клас по това време, била в 8 клас по това време), ами то това е на шикалки, тъпаците да си го викат там на края на клипа на Ицо Хазарта че било добре премислен сценарии, то си е тяхно виждане кой колкото може ........

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.