Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2011

71 гласували потребители

1. 1. За кого ще гласувате на предстоящите избори ?

• Меглена Кунева, независим кандида
      11%
      8
    • Ивайло Калфин, БСП
      18%
      13
    • Румен Христов, Синята коалиция
      2%
      2
    • Волен Сидеров, Атака
      12%
      9
    • Росен Плевнелиев, ГЕРБ
      26%
      19
    • все още се колебая
      1%
      1
    • няма да гласувам
      12%
      9
    • Светльо от "Хиподил"
      11%
      8
    • Красимир Каракачанов, ВМРО
      1%
      1
    • Атанас Семов, РЗС
      0%
      0
    • Алексей Петров, независим
      0%
      0
    • Венцислав Йосифов, независим
      0%
      0
    • Андрей Чорбанов, БДО
      0%
      0
    • Николай Ненчев, БЗНС
      0%
      0
    • Димитър Куцаров, независим
      0%
      0
    • Николай Василев, независим
      0%
      0
    • Стефан Солаков, Национален фронт за спасение на България
      1%
      1
    • Сали Шабан Ибрям, Национално движение Единство
      0%
      0
    • Павел Чернев, Партия за хората от народа
      0%
      0
    • Мария Капон, Единна народна партия
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 458
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мен ми е много интересно в новинарските сайтове коментарите тази сутрин как рязко спаднаха плюнките срещу герб.Останаха само хора с действително отрицателно мнение. Платените форумни писачи явно загубиха работата си :)

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Не знам , но мен никой не ми е плащал и никога не съм харесвал позьорство на ГЕРБ ! Те само това умеят ! Живота на хора с всеки изминал ден става все по тежък благодарение на ГЕРБ ! С магистрали , инфраструктурни проекти и т.н. не се хранят гладни стомаси ! А с всеки ден се увеличават помещенията с надпис " Дава се под наем " ! Фирми фалират , но какво им пука на ГЕРБ за хората ! За ГЕРБ са важни магистралите и т.н. !

Най-странното е, че народът хем обеднява драстично, хем продължава да гласува за ГЕРБ. Да, голяма част от гласувалите за тях са го направили срещу пари, или заплахи, но все пак има някакви заблудени, които са гласували по лични убеждения. Ето за тях се чудя как може да има такива тъпанари с капаци на очите :help:

Не знам , но мен никой не ми е плащал и никога не съм харесвал позьорство на ГЕРБ ! Те само това умеят ! Живота на хора с всеки изминал ден става все по тежък благодарение на ГЕРБ ! С магистрали , инфраструктурни проекти и т.н. не се хранят гладни стомаси ! А с всеки ден се увеличават помещенията с надпис " Дава се под наем " ! Фирми фалират , но какво им пука на ГЕРБ за хората ! За ГЕРБ са важни магистралите и т.н. !

Не, че съм привърженик, но как си представяш една развита страна, без пътна инфраструктура?

Аз предпочитам да имам пари за ядене вместо да имам магистрали ! Досега как сме живели без тези магистрали а ?! Явно може и без тях , но без храна човек издържа до 40 дни ! По-добре да има работа и пари отколкото пътища ! Поне за мен храната е по важна от 30 км асфалт ! Щом досега сме могли без тях - и в бъдеще ще можем !

Може и една цел да имат - инфраструктора, но имат, и си я преследват, което им прави чест.

Магистралите, сигурно, за добитъка се строят.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Не знам , но мен никой не ми е плащал и никога не съм харесвал позьорство на ГЕРБ !

Да съм направил намек към някой от форума?Гузен негонен бяга.

Ето за тях се чудя как може да има такива тъпанари с капаци на очите

Тогава дай алтернатива за кой да гласуват тъпаците!

Хайде де!БСП-то ли е алтернативата?

Знаете да мрънкате и нищо повече

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Да съм направил намек към някой от форума?Гузен негонен бяга.

Нито съм гузен , нито има от какво да бягам ! А ти имаш ли ?!

Нито съм гузен , нито има от какво да бягам ! А ти имаш ли ?!

Казах че в новините изчезнаха платените драскачи.Ти веднага "ма на мен не ми плащат".

Аз от какво да съм гузен.Не ми отговаряй с контра въпрос.

Мен да си ме срещал в новинарските сайтове а ?!

Бе я не ме занимавай с глупости!

Кой те търси в новинарските сайтове?

прочети внимателно какво си написал и след това обвинявай някой , че гузен !

май ти си от гузните а ?! И гледаш да се покриеш веднага а :help:

Тогава дай алтернатива за кой да гласуват тъпаците!

Хайде де!БСП-то ли е алтернативата?

Знаете да мрънкате и нищо повече

Въпреки очевидно ниското ти ниво на интелигентност, ще се опитам да ти дам храна за размисъл с плахата надежда да се размърда някоя от двете ти мозъчни гънки и да се породи мисъл в главата ти. Това ще е последното усилие, което ще направя по отношение на теб, затова не се хаби изобщо да ми отговаряш по какъвто и да било начин.

Алтернатива при сегашния начин на провеждане на изборите в България няма. Единственият начин нацията ни да тръгне напред в развитието си е да последваме примера на Исландия. За съжаление, докато има коне с капаци, които предозират с гледането на телевизия и вместо да вярват на очите си, те вярват на очевидните манипулации на политически контролираните медии, няма как да се случи каквато и да е значителна промяна в родината ни.

Обидите ги сипеш ти......Не ми се занимава с дечурлиги, поне не тази вечер

Aбе, едно въпросче само-ти гербаджия ли си? А дечурлигата ги търси другаде, примерно в детската градина до вас. Изглежда, щом съм гласувал, по логически път можеш да стигнеш сам до извода, че съм далече от тая възраст...

Off като си помисля , че Б.Б, и ГЕРБ ги бива единствено в това да правят P.R. и във всичко друга са гола вода ! Не очаквам нищо добро от тази хегемония ! Само като се огледам колко зле без хегемонията на ГЕРБ ! При хегемонията не искам и да си помислям какъв дърво ще ядем !

Учудва ли те? Е, "да живее" ГЕРБ и куклата им на конци-президента на РБ... :help: (превод-това не беше хвалебствие, а изказ на ненавист към ГЕРБ)

Като какъв ? Като комунист ? Ако ти беше такъв,нямаше да допуснеш другарите ти да станат милионери на гърба на хората,Ернесто !

Викай "Венсеремос" и търси грешката при другарите си !

За съжаление, не съм живял по времето на царска България и малко след това, та да мога да променя нещата из основи. Опитваш да ми вменяваш вина за строй и действия, извършени от него, които лично аз не подкрепям. Сам си направи логическата връзка колко онзи "социализъм" се покрива с комунистическата идеология.

Ся...за първата част съм съгласен. Относно втората...аз в казармата имах време да осмисля нещата, да реша един-два сборника по математика и да вляза в университета след това. Научих се да копая с лопата и мотика, както и да се поставя на мястото на циганите, копаещи канал с кирка за телефонни кабели. Научих се да поливам градината с краставици и домати, както и да вадя картофи докато ми се изясни. Някъде из Плевенско разбрах от какво се прави колата и колко начина има за разбиване на бъз - една от съставките за Coca Cola. След това...станах най-добрият автомонтьор в поделението, та всички идваха при мен да тунинговам ЗиЛ-овете им. Наистина ги тунинговахме, преправяйки карбураторите, справяйки се с ограничителя на оборотите и така нататък. Кога щях да науча тия неща? Не по-малко важно бе, че се усъвършенствах в шофирането така, че след като излязох от казармата единствените ми произшествия бяха при паркиране с 5 км/ч, та чак досега. Е, като се научих да паркирам, нямам вече такива, само дето други некадърници ме удрят на паркинзите. Досега три пъти са го правили и единият случай бе най-куриозният - жена на моята възраст с дете оставя старото си Пежо на паркинга срещу мен, но без да дръпне ръчна спирачка и да включи на скорост. Резултатът бе плачевен. Тогава ми просветна, защо жените вършат такива неща. Ами няма казарма, няма дисциплина, няма кой да ги научи, че има и по-умни от тях. та затова и подобни гафове. Друго за казармата - година и половина тренировки, които ме подготвиха за следващите 15 години. Сега. Всеки разбира различно казармата, но аз още преди да вляза си имах идея защо го правя. Та идеята ми бе, че някога е съществувала Сан Стефанска България, а доста преди това и друга. Така, че набиваш крак с тесни кубинки и точка. Мисленето...ключ към богатството...а какво друго да прави човек по наряд, освен да мисли, мечтае и гледа звездите? 130 наряда под звездите не ми стигнаха да я измисля, но поне ме накараха да мисля.

Значи, аз щом аз от малък знаех от къде идват картофите, как се държи лопата и мотика, как се полива и мога да съм..подреден...та хора като мен биха могли да пропуснат казармата, базирайки се на твоите критерии... Да ти подшушна едно на ушенце, в казармата едва ли учат как се ходи с дупка в крака. Е, аз съм ходил 5км с такава. Както и други...подробности...които дори в казармата не се минават. Не говорим за руският СПЕЦНАЗ, там са вече изроди и част от обучението им включва да си разрежат крака и да го зашият с игла и конец...

От друга страна, тези казармени хомо истории и гавра с новаците не са определено от "хубавите" страни на казармата...

Е, мислещ човек си, та ще си спестя излишното писане и ще оставя някои неща да се подразбират сами.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Такаа, моят коментар ще е № 442, ако някой не ме изпревари докато го напиша, но все едно... Прочетох ги внимателно всичките, следя темата още от първия й ден. Много мъка се изля тук, по-малко надежда, още по.малко оптимизъм, имаше тук-там и мъдрост и прозорливост. Твърде много бе гневът, но най-много бе омразата. Ясни са победителите и победените, сега идва време да се изпълняват предизборните обещания, много огромната част от които мнозина не си спомнят, други се опитват да забравят, а пък мнозинството очаква някои да бъдат изпълнени. Ще дочака ли? А днес е обикновен работен ден, поредният напрегнат. Ходих из града по разни служби, хората сякаш не си спомнят вече за истерията от последните 2 недели, делничните проблеми са заличили обещанията, показността, простотията. Денят е хубав, слънчев, почти топъл. Майки се разхождат с децата си, делови жени и мъже бързат нанякъде, възрастни хора се жалват един другиму от болести, малки пенсии и самота. Та се питам струваше ли си тая лудница, излятата помия, жестоките обиди, поетите лицемерни обещания, противопоставянето. И как изглеждат те днес, в делничния ден, след като поредните избори са вече част от историята.

Ха :) Станишев стана червен като домат и пяна излиза от устата му :)

Е как няма да е, Гоце ще го измести от мястото му на шеф. Къде после ще си търси работа, като досега не е работил нищо!?

На 23 август 1991 г. Елцин издава указ за забрана на КПСС и на нейните структури....

Пожелавам на Новият Президент на България,да има същата смелост и да издаде подобен Указ !

Защото всеки знае откъде иде злото !

Ех, мечти... Както показа и руския опит, само забрана за комунистите не е достатъчна, трябва и по крути мерки да се приложат срещу тях.

Интересното на тези избори е, че нямаше загубил.Поне доколкото чух от изявленията снощи, а и днес попрегледах пресата.Абе чудя се да се смея ли, или да плача :) Предпочитам да се смея. А най-интересното от всичко е, че никой не си подаде оставката......Явно няма мъже в политиката....

Явно няма мъже в политиката....

Има, има. :)

Здраво държат поста и не го пускат. :)

То заради такова мъжество бившето СДС получи такъв резултат на изборите.

Мъжете в политиката си отидоха още с Андрей Луканов !

Ех, мечти... Както показа и руския опит, само забрана за комунистите не е достатъчна, трябва и по крути мерки да се приложат срещу тях.

Например? Да ни пратят в еквивалент на ГУЛАГ? Да ни пратят в изгнание? Да ни избият с автоматично оръжие?

Абе я се съвземете и евентуално почетете какво аджеба значи комунизъм, погледнете някое бледо резюме на идеите на Маркс и Енгелс и евентуално след това изкажете мнение дали онова, което е било и за което мразите всички комунисти подред, е това което е описано от тия двамката по-горе. Става ли?

А по времето на царска България не е имало сигурно насилие, не е имало нищо...Нито по време на "демокрацията". Нито престъпността не я има същата и на запад...Айде, моля ви се... Една партия няма която да мисли за хората наистина...

Явно няма мъже в политиката....

Намекваш за Сергей ли? Те двамцата с Доган са големите губещи след тези избори.

Да ни пратят в еквивалент на ГУЛАГ? Да ни пратят в изгнание? Да ни избият с автоматично оръжие?

Е-е, не толкова кръвожадно, да не сме комунисти! Достатъчно е да ви приберат парите.

Абе я се съвземете и евентуално почетете какво аджеба значи комунизъм, погледнете някое бледо резюме на идеите на Маркс и Енгелс и евентуално след това изкажете мнение дали онова, което е било и за което мразите всички комунисти подред, е това което е описано от тия двамката по-горе.

Чел съм достатъчно, започвайки с предтечите на комунизма - Томас Мор и Томазо Кампанела, и на живо съм го гледал предостатъчно.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Намекваш за Сергей ли? Те двамцата с Доган са големите губещи след тези избори.

И спечели мутра, в чиито ръце е цялата власт в България, понеже президента му личи, че е марионетка и сам не знае какво прави. Ако не друго, то Калфин поне говореше по-убедително и ясно.

Да напомня, от днес не ви командват комунягите, а МУТРИТЕ. И няма да има някой, който да им каже "не!"

Мразя БСП, но ненавиждам ГЕРБ.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.