Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2011

71 гласували потребители

1. 1. За кого ще гласувате на предстоящите избори ?

• Меглена Кунева, независим кандида
      11%
      8
    • Ивайло Калфин, БСП
      18%
      13
    • Румен Христов, Синята коалиция
      2%
      2
    • Волен Сидеров, Атака
      12%
      9
    • Росен Плевнелиев, ГЕРБ
      26%
      19
    • все още се колебая
      1%
      1
    • няма да гласувам
      12%
      9
    • Светльо от "Хиподил"
      11%
      8
    • Красимир Каракачанов, ВМРО
      1%
      1
    • Атанас Семов, РЗС
      0%
      0
    • Алексей Петров, независим
      0%
      0
    • Венцислав Йосифов, независим
      0%
      0
    • Андрей Чорбанов, БДО
      0%
      0
    • Николай Ненчев, БЗНС
      0%
      0
    • Димитър Куцаров, независим
      0%
      0
    • Николай Василев, независим
      0%
      0
    • Стефан Солаков, Национален фронт за спасение на България
      1%
      1
    • Сали Шабан Ибрям, Национално движение Единство
      0%
      0
    • Павел Чернев, Партия за хората от народа
      0%
      0
    • Мария Капон, Единна народна партия
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Явно не четете внимателно-световният ред е едно,гладът е друго.Калфин няма да обърне посоката,но ще даде някакви,макар и минимални средства,хората да оцелеят.Разберете-става въпрос за физическо оцеляване.Човек за да мисли как да промени световния ред,просто трябва да е жив.Трябва да сме прагматици.Срам ме е,че една арогантна,полуграмотна и жестока мутра определя как ще живеем и дали изобщо ще живеем.Калфин е доста стъпала нагоре...А за световния ред-дано нещата тръгнат нагоре.

а от къде ще ги вземе тези средства, от мен който работя - за да ги даде на мързеливите крадци дето не щат никаква работа да хванат и през 2-3 години отиват под строй да гласуват и за целта им изкарват безплатни лични документи. а нали тази мутра стана арогантна благодарение на бсп, и с какъв критерий решихте че мутрата е полуграмотна , след като тя е защитила две докторски дисертации. а калфин колко има?

в този форум основно са мислещи хора, така че врели некипели не ни разправяйте и за двамата няма да гласуваме

• Отговори 458
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Доста глупав човек сте,за да Ви се обръща внимание.Форумът е за мислещи хора,а това с комунистическите пропаганди доказва що за клиширана и скромна личност сте...Написаното от мен не се отнася за Вас,не е лъжица за Вашата уста.

Мисля че никой не ви е обидил, така че не обиждайте и вие. А дали човек е умен, глупав, неразумен си е лично негова работа. Освен това в българия има свобода на избора!!!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lxDFKYlAqqA&feature=related

Не съм за БСП, но този клип винаги ме кара да се замислям до колко е искрен Росенчо....

Когато гостуваше в предаването "Нека говорят..." пак същите неща разправяше.

Росен може и да е бил искрен в някой момент тогава. Но всъщност съм сигурен, че много го блазни да стане президент. Президента си е президент до живот, както знаете. Взима си пенсията, има си контактите и ред други ползи, които могат да се извлекат от този пост. Напълно логично просто - дърпаше се, дърпаше се и накрая ...хайде да се пробвам.

По отношение на трудностите, които са изпитали избиратели и работещите в комисиите, искам да кажа, че обществото трябваше да бъде подготвено за това. Основната идея на правителството беше да се спестят пари. Аз лично мисля, че изборите не са нещо, от което трябва да се пести. Друг е въпросът колко е бил спазен изборният закон. В този ред на мисли съм изненадан, че няма да има касиране.

Явно не четете внимателно-световният ред е едно,гладът е друго.Калфин няма да обърне посоката,но ще даде някакви,макар и минимални средства,хората да оцелеят.Разберете-става въпрос за физическо оцеляване.Човек за да мисли как да промени световния ред,просто трябва да е жив.Трябва да сме прагматици.Срам ме е,че една арогантна,полуграмотна и жестока мутра определя как ще живеем и дали изобщо ще живеем.Калфин е доста стъпала нагоре...А за световния ред-дано нещата тръгнат нагоре.

Напротив,чета много внимателно и затова напомням,че изборите са за Президент.Ако бяха парламентарни бих разбрал донякъде това което пишете,но президента просто не е натоварен с изпълнението на социално-икономически функции.Калфин няма да нахрани гладните,да даде работа на безработните,да вземе парите на незаконно забогателите,да окуражи обезверените.Това до голяма степен е приоритет на църквата.Да се пише така си е жива демагогия.

Редактирано от larryone (преглед на промените)

Когато гостуваше в предаването "Нека говорят..." пак същите неща разправяше.

Росен може и да е бил искрен в някой момент тогава. Но всъщност съм сигурен, че много го блазни да стане президент. Президента си е президент до живот, както знаете. Взима си пенсията, има си контактите и ред други ползи, които могат да се извлекат от този пост. Напълно логично просто - дърпаше се, дърпаше се и накрая ...хайде да се пробвам.

По отношение на трудностите, които са изпитали избиратели и работещите в комисиите, искам да кажа, че обществото трябваше да бъде подготвено за това. Основната идея на правителството беше да се спестят пари. Аз лично мисля, че изборите не са нещо, от което трябва да се пести. Друг е въпросът колко е бил спазен изборният закон. В този ред на мисли съм изненадан, че няма да има касиране.

Формално е нарушен закона по много точки и алинеи, но едва ли повтарянето на първия тур, би довело до корекция в начина на провеждането му и ще се похарчат още много пари, без ефект. За мен проблема идва от постоянните промени, които правеше ЦИК, до последния момент, дори и през самия ден за избор. Така че когато няма точни правила, най-лесно е да бъдат нарушени...

Ясно че Калфин няма да нахрани,но и няма да позволим Плевнелиев да бетонира ГЕРБ,което значи смърт за два милиона пенсионери,които изградиха тази държава.Ще сме първи по смъртност,ще изчезваме...Бойко ни го заявява цинично,без увъртане.Докторските дисертации на Бойко са като докторските дисертации на Бай Тошо,с тази разлика,че тогава не умираха хора от глад,не заминаваха милиони,имаше икономика,имаше улици.В момента сме като лунен пейзаж.Разберете-Бойко е окончателното решение за физическо унищожение на българина.А що се отнася до циганите-това е един огромен проблем,с който политиците търгуват и толкова!В този смисъл,Калфин е по-доброто решение.Хората трябва да свикнат да търсят корена на злото,но с тъпите американски филми и чалга младото поколение безвъзвратно оглупява.Разберете-Борисов е екзекутор на народа ни в услуга на големите играчи на световната сцена-империи и монополи.Играе се на едро...Но в крайна сметка,който разбрал-разбрал...

Жалби напират, но балотаж за президент ще има!

При касиране на резултата в София нови избори – декември

Президентският балотаж не е застрашен. Това заяви говорителят на ЦИК Бисер Троянов пред Dnes.bg по повод намеренията на БСП да внесат жалба за касиране на вота за държавен глава.

Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви, че утре Изпълнителното бюро на партията ще заседава извънредно, за да реши дали да поиска официално касиране на президентските избори в цялата страна.

БСП вече обяви, че ще внесе жалба за касиране на изборите в София.

„Президентските избори се обжалват пред Конституционния съд. Обжалват се окончателните резултати, т.е. след втория тур“, обясни процедурата Троянов.

Така в крайна сметка каквото и решение да вземе БСП на утрешното си заседание, то няма да има отражение върху провеждането на балотажа на 30 октомври в неделя.

Относно намеренията на БСП да иска касиране на изборите в София, ако внесат жалбата си днес и съдът я приеме, в края на ноември - началото на декември може да се проведат нови избори.

Според процедурата Административният съд София-град трябва да насрочи открито заседание до 7 дни от постъпването на жалбата и да се произнесе по законосъобразността на решението до 14 дни от постъпването й.

Решението му може обаче да бъде оспорено пред Върховния административен съд в срок до 7 дни от обявяването. ВАС трябва да се произнесе до 14 дни от постъпването на жалбата в съда.

Така, ако се стигне до касиране на вота в София, нови избори ще има в началото на декември.

Петя Шекерлетова

dnes.bg

Частни фирми, които да развиват наука в България като че ли липсват. Квалифицирани специалисти, които все още не са си стегнали багажа има, но ако чакаме, и те ще си заминат. Никой не иска нищо на готово.

Образованието не ти дава гаранция, че ще си намериш работа, но дава гаранция че малко или много ще си образован човек.

В момента не се търсят много висококвалифицирани кадри, понеже реално нямаме никаква индустрия, IT сферата е неголяма, наука няма как да се развива.

БАН, или както някои я наричат "феодалните старчета" далеч все още не е съставена от старчета, соц.вишисти. Държавата ТРЯБВА да развива наука, защото държава в която не се развива наука, остава на задните места и винаги "изчакваща" най-новите технологии да дойдат. При условие, че другаде би било трудно да се развива наука, дай ми адекватна причина да убием БАН въобще и ме обори, че развита световна и европейска сила може да съществува без наука.

Не знам дали си гледал, но в момента БЪЛГАРСКИТЕ, подчертавам БЪЛГАРСКИТЕ учени от БАН имат някои уникални разработки, но нямат средства да ги развият. Да, на мнение съм че БАН, образованието и просветата и здравеопазването са приоритети на България. Полицията принципно има голям бюджет, но неправилно разпределен. Трябва да има големи промени и там.

Въпросът е, Максиме, че в момента реално не се търсят много висококвалифицирани кадри, а нискоквалифицирани, защото може да им се плаща по-малко От друга страна, ако не се развие наука и няма реализация за висококвалифицираните кадри, посмъртно БВП няма да се вдигне никога. Мога да ти дам пример с някои типично земеделски страни в Африка, например. В някои от тях 3/4 от БВП идва от земеделие и животновъдство...Да знаеш колко трагично са изостанали, горкичките...Това ли искаш и ти?(не знам дали правилно се изразявам, не съм икономист)

Та, Максиме, какво е твоето решение-Цяла България да обслужва туризма, цяла България да сее само нивите и нищо друго или какво? Нали знаеш, че няма да стигнеш далече без висококвалифицирани агрономи, инженери, филолози, лекари и прочие и прочие. Искаш или не, фактите са следните-В България целенасочено се убива остатъка от науката и т.н, защото по-лесно е да управляваш/РАЗБИРАЙ КОНТРОЛИРАШ/ прости хора, които живеят на ръба на мизерията и мислят само за оцеляването си. А ако има и ниско ниво на здравеопазването, че повече хора да умират от болести, то това е плюс-по малко пенсии и други разходи. Ако ти, Максиме, не можеш да разбереш цялата схема, то аз ти разказах част от нея.

Отделно, кажи ми, какво пречи БАН да съществува, откритите иновации да си ги ползваме в България, да ги продаваме по света и да печелим пари. Според теб, ако и когато се открие нещо ново, колко хора и държави ще искат да го имат и колко пари ще получи ученият и института, от патенти?

Какво пречи държавата да дава всичко необходимо на учените, а в замяна половината от парите на патента примерно да отиват в БАН. Мислиш ли, че учените не биха се съгласили на такава сделка и с радост не биха го направили?

Отделно, Максиме, нека ти намекна, че консуматорското капиталистическо общество с неговата пазарна икономика в текущият вид е обречено на гибел и самоизяждане. Не може потребителят да е длъжен да косумира и консумира и консумира продуктите от все повече бълващи ги фабрики, като безогледно се унищожават и изхабяват ресурси, само заради печалбата на лицето Х.

Ако не искаме да загинем не като нация, а като цивилизация, трябва да спрем да разхищаваме ресурси, което е типична черта за консуматорското общество и вместо да произведем 10коли, всяка от която се скапва за 4години, да произведем 5коли, всяка от която се скапва за 9години, например. И прочие и прочие. Основната цел в този свят е не само да потребяваш. Някои ресурси не се възвръщат, а алчният капиталистико-потребителски строй изпива остатъците от земните ресурси, само и само да произвежда нискокачествени и много като количество стоки, които потребителят постоянно да потребява, ако не за друго, то защото това което вече е купил, се троши за отрицателно време.

Консуматорското общество е урод и в името на благото на целият свят, то трябва да бъде заместен от друг строй възможно по-скоро, защото иначе то ще се самоизяде и ще доведе гибел на цялата цивилизация на човека.

Ако според теб в държавите не трябва да се развива наука от самата държава, може би ще ми обясниш какво прави Берлин-Бранденбургска академия на науките в Германия, Американската и Руската академия на науките какви са по структура и т.н и т.н Изглежда не си съвсем прав и се опитваш да пречупваш истината през своята призма. Хората успешно прилагат практики, които ти отричаш и заклеймяваш. Дори в "капиталистически САЩ" и "капиталистическа Германия" има такива академиии на науките. И сега?

И Максиме, длъжен съм и мога да приложа като аргумент фактът, че ти нямаш 1 ден трудов стаж и дори 1 внесена осигуровка. Мисля, че все пак е редно да ограничиш критиките си, докато не навлезеш реално на пазара на труда и не те заблъска живота. Може би, тогава ще си промениш мисленето...Или ще избягаш в чужбина, плюейки България?

Зависи от човека, зависи от човека :ph34r: Не си срещнал подходящият.

Кажи си честно, така мислиш или си платен агитатор. :)

Така или иначе се видя, че българският народ е съставен от олигофрени-мазохисти, които ще гласуват за този, който ги мачка, тъпче, унижава и прочие. Лично аз на първият тур на президентските избори гласувах за Стефан Георгиев Солаков, понеже той е най-чужд от съвременната българска политика от всички кандидати.

Лично на мен вторият тур на изборите няма никак да ми е приятен, и двамата кандидати са от партии, които не харесвам, но вероятно ще гласувам за Калфин, ако отида...Трябва да има коректив, ако има президент от Герб, правителство на Герб и мнозинство на Герб навсякъде, Герб и олигофренът Бойко Борисов ще си прекарват успешно всякакви лудости в ущърб на хората. Ако президентът не е човек на Герб, Герб ще имат някаква пречка да прекарват всякакви лудости. Не забравяйте, че президентът може да наложи вето на всеки един закон, за който се прави опит да се прекара.

Ами,честно-така мисля или поне се опитвам да мисля.

И най-гнусното в политиката на Бойко е,че настройва работещи срещу пенсионери и всички други групи.И българинът,който си знаем,че е предател,естествено,поддава на тази настройка."Разделяй и владей" е прастара игра,но това да го вкараш между бащи и деца,децата да са съгласни,само и само да получават те заплата,бащите им и дедите им да умират е мръсно,мръсно и недостойно.На всичкото отгоре,то пък едни заплати...Затова младите ще заминават,а България ще изчезва.

И друго нещо интересно-в България няма антиглобалисти,няма мощни протести срещу най-мизерните доходи,няма ВЪЗМУТЕНИ.Представяте ли си-в САЩ и Испания хората се възмущават срещу богаташите,при това,че техните доходи в сравнение с нашите са колосални.Що за народ сме?

Редактирано от Кръстева (преглед на промените)

Видно е за всички, че това бяха най-несвободните и дирижирани избори от началото на т.н.р "преход". Всички масмедии групово се изредиха да обгрижват управляващите, имаше някакви бледи подобия на предизборни дебати, в които участваха само избрани кандидати, т.е. на другите беше отказан равния старт. Свободни медии у нас отдавна няма, но сега това лъсна много явно. Тоталният хаос в изборния ден според мен беше умишлено планиран, навсякъде се извършваха изключително груби нарушения, от които е ясно кой печели... И накрая какво? Пак си останахме със старите и до болка втръснали ни мутри... И като заговорихме за мутри - процесът на мутризацията в България официално достигна пълния си апогей - след като мутрата Бойко е на път да се докопа и до президентската институция и по този начин да сложи ръка и на последната институция, която не контролираше. Срамувах се, докато гледах пресконференцията в НДК, докато той по изключително просташки и нагъл начин говореше на журналистите, и не се посвени да даде напълно ясен знак, че тази президентска двойка няма да бъде нищо повече от послушна маша в ръцете му. Не че другите са по-добри. Повръща ми се всеки път, когато видя наглата хамстероподобна мутра на Станишев и чуя популизмите и архаизмите, които ръси... България загива. Това е факт, който никой не може да отрече. Това загиване беше планирано още преди 89-а, беше много добре подготвено и изпълнено, и нито за миг нямахме шанс да бъдем наистина свободна и силна държава. Планираният геноцид продължава. Съсипаха икономиката, здравеопазването, образованието, войската, всичко... И това, защото у нас нямаше истинска смяна на режима. Всичко беше подготвено и добре изиграно, за да може същите ченгета и властимащи да ни управляват и сега, под различни абревиатури и организации. И няма как да променим нещата, поне аз не виждам начин. Нещата трябваше да бъдат променени наистина, дори със сила и кръв, още в началото. Румънците застреляха Чаушеску и жена му като кучета, но показаха, че при тях нещата наистина се променят. А тук всичко беше и е един театър. Само че на всички нас едва ли ни е много забавно...

Видно е за всички, че това бяха най-несвободните и дирижирани избори от началото на т.н.р "преход".

Тези са на второ място. Първото го държат тези от 1990 г. за Велико народно събрание и едва ли някога ще изгубят челното място в тази класация за изборите след 1989 г. :no-no:

Скандално! ДПС зове да не се гласува на първи тур за президент

Решението било сведено на избирателите с видеоклип

ДПС е инструктирало своите избиратели да не гласуват на първия тур на президентските избори, става ясно от скандален клип, излъчван по кабелната телевизия в гоцеделчевското село Брезница и качен в YouTube.

В клипчето, което е било въртяно редовно по телевизията в седмицата преди вота, се чува как мъж, вероятно шефът на местната структура на ДПС Исмаил Даракчи, разяснява как трябва да се гласува.

В разяснителната кампания той ясно посочва, че избирателите трябва да гласуват с бюлетина № 7 – тази на Движението за права и свободи.

Когато той стига до президентския тур обаче, говорителят от клипа заявява:

“По решение на централния съвет на ДПС нашите избиратели не трябва да гласуват на първи тур за президент и вицепрезидент на Република България. Затова избирателите на ДПС не трябва да отбелязват нищо в съответната бюлетина”.

Скандалният клип на практика обяснява ниската избирателна активност за президентските избори в районите със смесено население.

В Кърджали например за кмет са гласували 55,4% от имащите право на глас, а за държавен глава – едва 36,98.

Още по-фрапиращи са данните за останалите общини в областта. В Ардино разликата е почти двойна – 64,2% срещу 33,59%, а в Джебел е още по-смущаваща – 63,3% гласували за местна власт срещу 26,82% гласували за президент.

Както е известно, веднага след първия тур на президентските избори лидерът на ДПС Ахмед Доган даде указания на своите симпатизанти да подкрепят кандидатпрезидентската двойка Ивайло Калфин–Стефан Данаилов.

Така се очаква те да получат поне 100 000 гласа повече само от негласували на първия тур за избор на президент.

ВИДЕО

...И няма как да променим нещата....

Да, в БГ няма как. Обаче виж какво правят хората в Исландия. Ако гърците продължат, ще последват примера им :)

Предложение за нова методика на изборите. Пред изборните секции се поставят мишени с портретите на кандидатите, на избирателите се раздават арбалети с по една стрела. Най-навтъкания със стрели претендент отпада :) .

Уф, направо да закриват България догодина като суверенна (хахаха, суверенна, не мога да повярвам, че го казах) държава и да я продадат ако някой се навие да я купи. Мен ме боли главата вече и утре с голяма, ама много голяма погнуса ще ида да гласувам. Доктора да ме очаква в болницата - от сега предупреждавам, много ще повръщам. Ама много!

Бианка , днес ден за размисъл ... без агитации :giggle1:

Не агитирам. Просто предупреждавам :clap:

Варненци гласуват с бюлетини за Видин

Публикувано изображение

Бюлетини, предназначени за видинския избирателен район, са били доставени в няколко секции в район „Приморски” на морския град. Техният брой е 1291. Бюлетините са иззети и подменени с други от резерва на общината, съобщи за БНТ областният управител Данчо Симеонов.

Бюлетините са били за избор на президент на България и част от избирателите са гласували с тях, уточни председателят на ОИК Иван Лечев и допълни, че те ще се считат за валидни.

До 9,15 часа избирателната активност за президент е била 5,79%, а за местна власт - 5,95%. В ОИК е получена жалба за агитация пред секционна избирателна комисия в Каменар, но при проверката не е констатирано нарушение, разкри Лечев.

Същевременно от прокуратурата информираха, че до 10 часа във Варна и Провадия няма постъпили сигнали за нарушения на изборното законодателство.

В районната прокуратура на Девня са били образувани три преписки. По-късно те са приключени, тъй като не са потвърдени първоначалните данни за неправомерна агитация и купуване на гласове.

БЛИЦ

:cool:

Поздрав за феновете на бъдещия президент - гласуваш за Плевнелиев, получаваш Бойко :rolleyes:

Публикувано изображение

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Разликата между Майстора и Калфата в състезанието за Голямата награда на Занаятчийската камара закова на 10.0%. Това стана ясно, след като в БЛИЦ пристигнаха обновените към 15,00 часа резултати от оспорвания дуел.

Добилият отличен опит в строежите майстор трупа преднина още от сутринта. Към 15,00 часа днес той е спечелил симпатиите на 55% от любителите на занаятчийския бранш. За Калфата остават 45%, които са достатъчни да го задържат още известно време в надпреварата. БЛИЦ

Автомат за кафе агитира избирателите в Перник

Публикувано изображение

Автомат за кафе в Перник в изборния ден пуска чашки с името на един от кандидатите за кмет, партията, която го издига и номера, с който се гласува за него. Това съобщиха от предизборния щаб на неговия опонент.

В непосредствена близост до сградата на кметството в пернишкия кв. „Църква”, където се намира машината, има две избирателни секции.

За нарушението сигнализираха жители на квартала, които били учудени, когато решили да се почерпят с кафе от автомата. Чашки със същия дизайн се виждали и в кофите за боклук край автомата, както и в ръцете на членове на секционните комисии, които се ободрявали с кафе.

За сигнала са пуснати жалби до ОИК и до органите на реда.

btv.bg

БСП ще иска касиране в 8 общини

В Пловдив и Лом цената на глас била 100-150 лв.

30.10.2011 16:13

Публикувано изображение

Снимка: Булфото

Изборите трябва да бъдат касирани в осем общини - Силистра, Нова Загора, Балчик, София – град, Етрополе, Ботевград, Павел баня и Земен твърди Младен Червеняков, член на Оперативното бюро на Националния предизборен център на БСП.

Според социалистите касирането "ще се наложи" заради "стотици изборни нарушения".

"Шпиц команди действат в редица населени места в страната и правят всичко възможно, за да осигурят служебната победа на една политическа формация", каза Червеняков.

Никога досега в историята на българските избори не били подавани толкова много сигнали за нарушения, а в страната имало рязко радикализиране на политическата обстановка.

Според информация на социалистите например цената на един глас в Пловдив и Лом е достигнала 100-150 лв.

Освен това Червеняков твърди, че в редица градове при гласуването е използвано симпатично мастило: "Отбелязването в изборните бюлетини след едно известно време изчезва и бюлетините са недействителни".

"Имаме редица констатации от всички политически формации в страната, както и от международните наблюдатели, които поставят под въпрос демократичността и честността на провежданите избори", каза Червеняков.

dnes.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.