Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2011

71 гласували потребители

1. 1. За кого ще гласувате на предстоящите избори ?

• Меглена Кунева, независим кандида
      11%
      8
    • Ивайло Калфин, БСП
      18%
      13
    • Румен Христов, Синята коалиция
      2%
      2
    • Волен Сидеров, Атака
      12%
      9
    • Росен Плевнелиев, ГЕРБ
      26%
      19
    • все още се колебая
      1%
      1
    • няма да гласувам
      12%
      9
    • Светльо от "Хиподил"
      11%
      8
    • Красимир Каракачанов, ВМРО
      1%
      1
    • Атанас Семов, РЗС
      0%
      0
    • Алексей Петров, независим
      0%
      0
    • Венцислав Йосифов, независим
      0%
      0
    • Андрей Чорбанов, БДО
      0%
      0
    • Николай Ненчев, БЗНС
      0%
      0
    • Димитър Куцаров, независим
      0%
      0
    • Николай Василев, независим
      0%
      0
    • Стефан Солаков, Национален фронт за спасение на България
      1%
      1
    • Сали Шабан Ибрям, Национално движение Единство
      0%
      0
    • Павел Чернев, Партия за хората от народа
      0%
      0
    • Мария Капон, Единна народна партия
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Автомат за кафе агитира избирателите в Перник

Миналата неделя коза, сега кафемашина

;)

• Отговори 458
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Росен Плевнелиев е президентът ни за следващите пет години

Публикувано изображение

dariknews.bg

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Росен Плевнелиев е новият президент на България

Публикувано изображение

Кандидатът на ГЕРБ спечели категорично на втория тур срещу опонента си от БСП Ивайло Калфин.

Според резултатите от екзитпола двойката Плевнелиев–Попова събират 57,7% срещу 42,3% за съперниците им Калфин–Данаилов.

Новоизбраният български президент е роден на 14 май 1964 година в Гоце Делчев. Женен е, има три момчета.

Средното си образование получава в Природо-математическа гимназия "Акад. Сергей Павлович Корольов" в Благоевград.

В периода 1984–1989 г. завършва ВМЕИ "В. И. Ленин", София, със специалност "Изчислителна техника".

Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника.

Още през 1990 г. започва да развива собствен бизнес, тогава основава и започва да развива фирмата си "Ирис Интернешънъл". Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и някои знакови проекти в България: реконструкция на хотел Шератон, изграждане на централен офис на БНП Париба, център на Даймлер-Крайслер, Бизнес парк София.

След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания Линднер, работеща в областта на разработване, управление и инвестиции в недвижими имоти.

На 27 юли 2009 г. е избран за министър на регионалното развитие и благоустройството.

На 4 септември е издигнат от ГЕРБ за кандидат за президент, заедно с вътрешния министър Маргарита Попова.

dnes.bg

• Автор

Айде... на печелившите честито

Наздраве :D

Досегашният ми шеф в болницата взе , че стана кмет.Тоест ще продължи да ме управлява :sobbing:

Panta rhei дет викат в наше село :sobbing:

Ха :) Станишев стана червен като домат и пяна излиза от устата му :) Жал му било за мен, дето не съм гласувал нито за тях, нито за ГЕРБ. Талива избори нямало досега...а тогава кой ни предлагаше пари преди няколко години? Точно БСП. Тогава те така дойдоха на власт. Сега ГЕРБ извадиха повечко парички за циганите и червените посиняха като патладжани.

Наздраве :)

Досегашният ми шеф в болницата взе , че стана кмет.Тоест ще продължи да ме управлява :ph34r:

Panta rhei дет викат в наше село :cheers:

Лошо :) Аз преди години избягах на 35 километра от моя началник, но само след година дойде и пак ми стана началник :P Все още ми е началник. Лошо.

И кои са те?

Наздраве :)

Досегашният ми шеф в болницата взе , че стана кмет.Тоест ще продължи да ме управлява :ph34r:

Panta rhei дет викат в наше село :cheers:

И сега ако не се забъркаш в дебели игри ... то птичето веднъж само каца на рамото ша знаеш ! Хващай гребена на вълната и ...

Росен Плевнелиев е президентът ни за следващите пет години

Публикувано изображение

dariknews.bg

Дали?

1. Няма окончателни резутати.

2. Пет години са голям период.

3. Всичко зависи от Атака.

Разумът надделя. :) Жалко че тук в Шумен се разпоредиха циганите и турците.... На първия тур имаше пред секцията в която гласувах цяла банда цигани, които очевидно и най-нагло пред полицаите следяха своите колеги маймуни за кого гласуват.. А циганските махали все едно имаше свадби. И после Станишев ше ми говори че Герб купувал гласове.. Ха сега искам да удари една цунка на бойко и роската дясната бузка. Честито на привържениците на ГЕРБ. :cheers:

И кои са те?

Как кои ?

ТЕ

Разумът надделя. :)

...

Честито на привържениците на ГЕРБ. :cheers:

От цялата работа виждам само нещо положително - Доган вероятно няма да познае, че ще определя президента, както каза на пресконференцията си по едно време, но след това се усети и почна да условничи. От друга страна не очаквам нищо от тая марионетка Плевнелиев. Ама и Калфин да беше, нямаше да е по-различно от положението с Първанов - компромати и стискане на ръце.

От цялата работа виждам само нещо положително - Доган вероятно няма да познае, че ще определя президента, както каза на пресконференцията си по едно време, но след това се усети и почна да условничи. От друга страна не очаквам нищо от тая марионетка Плевнелиев. Ама и Калфин да беше, нямаше да е по-различно от положението с Първанов - компромати и стискане на ръце.

Президентът си е единственият независим управник в България - от него нищо не зависи :)

Аз заради това искам да си станем отново царство, да си качим Симеон на престола и да престанем да харчим пари и даправим кампании през 5 години нахалост ?

Аз заради това искам да си станем отново царство, да си качим Симеон на престола и да престанем да харчим пари и даправим кампании през 5 години нахалост ?

Тихууу, шъ тъ чуе и ще довтаса бърже :)

Да, нищо не зависи от него, но и на местно ниво на много места се появиха неизвестни кандидати с марката "ГЕРБ", които ще ни управляват. Кофтито е, че ако досега герб-кметовете имаха предимство и вземаха парички от правителството, то сега те няма да имат, защото са мнозинство. Просто ще изпълняват това, което им заповядат и в най-добрия случай ще стават независими от партията, която ги е издигнала.

Да, нищо не зависи от него, но и на местно ниво на много места се появиха неизвестни кандидати с марката "ГЕРБ", които ще ни управляват. Кофтито е, че ако досега герб-кметовете имаха предимство и вземаха парички от правителството, то сега те няма да имат, защото са мнозинство. Просто ще изпълняват това, което им заповядат и в най-добрия случай ще стават независими от партията, която ги е издигнала.

Абсолютно си прав - точно заради това и в повечето областни градове хора

а гласуваха точно с този аргумент против досегашните си кметове - "Нали виждаш, а гъге- нашия кмент не е с властта и града ни запада, няма пари за нищо, беработица, малдите хора бягат от тук, а виж - съседите в другия областен град, дето кмета им е от ГЕРБ колко са добре" .

Е, сега всички ще видим колко ще сме добре :cheers:

В Русе също печелите ГЕРБ, нали ? :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

А за царя май съм съгласен. Нека си стои горе, да ни представя на тоя и на оня, а ние да се занимаваме с борби :) Само дето не ми харесват престолонаследниците, които не знаят български. Ей там царят се издъни. А и нашият цар не е българин. Обаче аз предлагам друго. Имаме един полубългарски цар - Киро и един български - Бойко. Дайте да избираме един от тях, да го поставяме в двореца и да си гледаме работата вече.

А за царя май съм съгласен. Нека си стои горе, да ни представя на тоя и на оня, а ние да се занимаваме с борби :cheers: Само дето не ми харесват престолонаследниците, които не знаят български. Ей там царят се издъни. А и нашият цар не е българин. Обаче аз предлагам друго. Имаме един полубългарски цар - Киро и един български - Бойко. Дайте да избираме един от тях, да го поставяме в двореца и да си гледаме работата вече.

:) индобългарския след Катуница вече не е актуален, ама все ще намерим някой от същата боя, ако трябва :ph34r:

Абсолютно си прав - точно заради това и в повечето областни градове хора

а гласуваха точно с този аргумент против досегашните си кметове - "Нали виждаш, а гъге- нашия кмент не е с властта и града ни запада, няма пари за нищо, беработица, малдите хора бягат от тук, а виж - съседите в другия областен град, дето кмета им е от ГЕРБ колко са добре" .

Е, сега всички ще видим колко ще сме добре :)

В Русе също печелите ГЕРБ, нали ? :ph34r:

То бе ясно. На първи тур полицаят имаше 45 процента, а вторият и третият по 17. Сега са 60х40, но и двамата раздаваха пари. Тоя на ГЕРБ на циганите, а другият и на българите. Аз затова и не отидох да гласувам. Ако не раздаваха пари, щях да отида и да подкрепя ВМРО-СДС кандидата, но ме обхвана една апатия и не ми се чакаше отново на опашки. Майка ми все пак е чакала 1 час. Имало е пак цигани, дето се правили на болни, бременни и се пререждали. Аз минах покрай секцията и видях същото положение - цигани пред входа и варненски Мерцедеси в квартала.

аз тази сутрин гласувах в 9 и половинапо новото време и нямаше абсолютно никой.Предния път чаках около часа, между българи и индобългари( подобна история като при теб, но с много по-малко братовчеди.), но днес сутринта ги нямаше :ph34r:

В Сливен 50,02 за БСП и 49,98 за ГЕРБ :ph34r:

аз тази сутрин гласувах в 9 и половинапо новото време и нямаше абсолютно никой.Предния път чаках около часа, между българи и индобългари( подобна история като при теб, но с много по-малко братовчеди.), но днес сутринта ги нямаше :ph34r:

Ами то само в нашата секция се чакало по час. Пред останалите имало по 5-6 човека. Лошо разпределение на избирателите. Циганите си ги знаят, защо ни поставиха заедно с тях? Предните избори не бе така. Бяха ни разделили по някакъв начин и аз просто отидох, влязох и пуснах бюлетината. Досега винаги е било така. Сега не знам какво стана.

По неофициални данни Свищов май пак ще си остане единствената синя община - досегашният кмет Благов има преднина от около 3000 гласа пред кандидата от ГЕРБ и вероятно ще е новият стар кмет, при това за 4-ти мандат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.