Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2011

71 гласували потребители

1. 1. За кого ще гласувате на предстоящите избори ?

• Меглена Кунева, независим кандида
      11%
      8
    • Ивайло Калфин, БСП
      18%
      13
    • Румен Христов, Синята коалиция
      2%
      2
    • Волен Сидеров, Атака
      12%
      9
    • Росен Плевнелиев, ГЕРБ
      26%
      19
    • все още се колебая
      1%
      1
    • няма да гласувам
      12%
      9
    • Светльо от "Хиподил"
      11%
      8
    • Красимир Каракачанов, ВМРО
      1%
      1
    • Атанас Семов, РЗС
      0%
      0
    • Алексей Петров, независим
      0%
      0
    • Венцислав Йосифов, независим
      0%
      0
    • Андрей Чорбанов, БДО
      0%
      0
    • Николай Ненчев, БЗНС
      0%
      0
    • Димитър Куцаров, независим
      0%
      0
    • Николай Василев, независим
      0%
      0
    • Стефан Солаков, Национален фронт за спасение на България
      1%
      1
    • Сали Шабан Ибрям, Национално движение Единство
      0%
      0
    • Павел Чернев, Партия за хората от народа
      0%
      0
    • Мария Капон, Единна народна партия
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

БСП: Има основание за касиране на изборите
  • Отговори 458
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

По 60 лева награда за бедстващите пред "Универсиада"

Драмата щяла да приключи в 18,00 часа

Публикувано изображение

Ралица Негенцова

Представителите на секционните комисии, които прекараха кошмарна нощ пред столичната зала "Универсиада", където е базирана Общинската избирателна комисия, ще бъдат обезщетени с по 60 лева. Решението е заведено под № 1339 в ЦИК и бе публикувано на официалния сайт на комисията.

Сумата е потресаващо малка на фона на несгодите, които претърпяха чакащите. Повече от 17 часа след края на изборния ден представители на секционните комисии продължават да стоят пред залата. Заради грешките в протоколите и съответното забавяне на ОИК някои преспаха на земята, а други - върху чувалите, които носят.

В подобието на бежански лагер имаше хора, които не издържаха физически и припаднаха. Най-тежко беше за двама от тях. Единият си глътна езика, а другият бе откаран с линейка със съмнения за инфаркт.

Говорителят на Централната избирателна комисия Ралица Негенцова опита да успокои страстите на пресконференция днес. "По данни от Информационно обслужване, които въвеждат резултатите от СИК, до този момент голяма част от протоколите са приети и ако се върви с това темпо, до 17.00-18.00 часа биха били приети всички секционни протоколи на територията на Столична община", обясни тя. Така, ако всичко върви по план, преброяването ще приключи в законовия 24-часов срок.

РЕШЕНИЕ

№ 1339–ПВР/МИ

София, 24.10.2011

ОТНОСНО: организацията по предаване на изборни книжа и материали в ОИК – Столична община

На основание чл. 26, ал. 1, т. 3 от Изборния кодекс, Централната избирателна комисия

РЕШИ:

1. При предаването на изборните книжа и материали от СИК на ОИК - Столична община се допуска избирателните списъци и печата на СИК да се предава най-малко от един член на СИК на определено от ОИК - Столична община лице.

2. Когато при предаването на протоколите за установяване резултатите от гласуването се открие разлика между действителните гласове и гласовете, разпределени между кандидатските листи на партии, коалиции от партии и инициативни комитети, ОИК - Столична община отделя торбите на съответната СИК в обособено помещение, охранявано отвън от органите на МВР.

3. След приемането на протоколите от всички СИК ОИК - Столична община, заедно с членове на съответната СИК отварят торбата с бюлетините и установяват реалното разпределение на гласовете, което се отразява в протокола на СИК.

4. Задълженията на членовете на СИК за предаване на изборните книжа и материали се считат за изпълнени с предаването на торбите с бюлетините на комисията по чл. 242, ал. 7 от ИК или на ОИК - Столична община.

5. На членовете на СИК от Столична община по чл. 231, ал. 1 от ИК се заплаща допълнително възнаграждение в размер на 60 лева.

6. На основание чл. 18, ал. 4 от ИК лицата по т. 5 се освобождават от служебните им задължения до окончателното изпълнение на функциите им на 24 октомври 2011 г.

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимира Медарова

СЕКРЕТАР:

Севинч Солакова

blitz.bg

ТОВА Е ГНУСНА ЛЪЖА!!!!!!!!

Бях секретар на секционна комисия и висях в Универсиада 7 часа и нито вода, нито храна, нито въдух имаше там за хората, какво остава за пари!!! Това е манипулация и измиване на ръце за пред пресата. Не 80%, а 99% са сбърканите протоколи. Програмното осигуряване е на ниво 1986 г. Организацията просто малоумна. Полицейщината и терора над хората е чудовищен. Изборите са просто една ИЗМАМА!!!

Като чета, какво са изживели хората от секционните комисии си мисля, че ако аз бях на тяхно място бих се отказала и от жалките 60 лв и от участието си в комисията на балотажа...

И аз съм силно разочарован от "купените" избори, както и от лошата организация, поставена в услуга на някои, НО на балотажа, колкото и да не ми се иска, ще трябва да гласувам...за да избера от двата лоши избора, по-добрия ......

Публикувано изображение

Този послушко ви избраха... или си го избрахте. Мазно, гадно, гнусно... Калфин изобщо не го слагам... същата работа в ръцете на Първанов.

Тепърва в България ще става страшно...

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Аз също се опитвам да се самоубедя в нещо, но не знам в какво.

Хората от обкръжението ми, които са млади гласуват за Плевнелиев, а тези които са 55+ за Калфин. На едните им се чудя - "Малко ли им беше?", а на другите "Какво очакват?".

Моля, някой да ме купи, сега е момента. :P

Гледам, че в поста си посочил 55+ за Калфин /БСП/. По този повод ми стана интересно и се замислих, след около 10-20 години, като измрат /твърдия електорат/ кой ли ще гласува за БСП?

Така. Следизборните страсти отшумяха в мен и запретнах яко ръкави с хората гласували за Герб, СДС, ДПС и БСП. Всъщност, останах разочарован като разбрах, за кого са гласували някои хора. Чудя им се на акъла наистина. преди малко разговарях с колега, гласувал за кандидат на ГЕРБ в Русе. Някакъв полицай, който никой не е чувал. Всичко друго бих приел, но това ми дойде много. Как така пол;ицай ще става кмет на Русе? Къде е логиката? дано поне спре кражбите, че оня ден пак са почнали - CD-та по автомобили, цели автомобили и така нататък. Предизборно. може би тъкмо навреме, за да изберем полицай за кмет, който да ни оправи. Обаче аз останах озадачен от мнението на колегата, гласувал за ГЕРБ. И той се чудеше, как така тоя неизвестен никому полицай е получил 45 % от гласовете на избирателите? Днес поразпитах и за "паричните награди", раздавани в нашия квартал. Та ГЕРБ предложили преди седмица по 50-60 лева на циганин, докато СДС оня ден се задоволиха с 30-40. Обаче аз се питам друго. Кмет - полицай, предлагащ по 50 лева за глас...нещо не ми се връзват нещата. Кой дава тия пари? Дали това все пак не са техни опоненти, искащи да злепоставят дадена партия? Няма как да разбера това, но след като и полицията не се намесва, значи има нещо гнило. Не ми казвайте сега, че МВР не знае нищо. Знае и още как. Но след като СДС и ГЕРБ предлагат пари и ако приема, че някой друг ги злепоставя, то това могат да бъдат само ДПС и БСП. По-съм склонен да мисля, че това са ДПС, защото всички цигани накуп бяха доведени в секциите да гласуват за ДПС кандидата, който всъщност от доста години се кандидатира за кмет, но все безуспешно. Тук процентите за ДПС никога не са минавали 4-5 % така, че неговата мисия е безсмислена. Безсмислена за мен, но не и за него явно, след като толкова години упорито взема гласовете на цигани и турци. Изобщо, тия избори са пълна мъгла за мен. Пълна мъгла за мен е и това, кое кара хората, недоволстващи от заплати, работодатели, община...да гласуват пак за същите хора. Нека някой от тия хора се обоснове тук. Айде, за София е ясно. На София се обръща голямо внимание, но как стои въпросът с останалите градове? Нима, ако в 28 области имаме кметове от ГЕРБ, тия 28 области ще преливат от пари?

ще преливат те, ще преливат ......

ей -само си играем ние, залъгваме, че ние, с нашия вот решаваме какво ще става.

А той, кумирът на нашия Премиер, го каза отдавна : "Имаш ли пари ? Нямаш.като нямаш пари-нямаш право да решаваш ! "

http://youtu.be/UDc7b3kKC2E

Защо се учудвате, че хората с пари купуват изобрите ? Ами ще ги купуват - нали те са с парите, те решават какво ще става.Ние с вас -нямаме право на това.

Ще си мълчим.

На балотажа ще има още повече пречки за да не можем да гласуваме и да се месим в циганския вот.

Че нали всеки глас струва пари, ей.

Де се наирате вие ,bildera_,да се месите в решенията ? ?

Гледам, че в поста си посочил 55+ за Калфин /БСП/. По този повод ми стана интересно и се замислих, след около 10-20 години, като измрат /твърдия електорат/ кой ли ще гласува за БСП?

И аз си задавах тоя въпрос преди 20 години. Тогава им викахме "червени бабички". Е, 90 % от тия червени бабички измряха, а хората над 55 сега, тогава са били под 35... Под 35 ли казах? Че аз съм на 39 и се смятам за млад човек, който никога не би гласувал за комунистите по никаква причина. Едва ли след 20 години ще променя мнението и ще обърна резбата. Може би все пак тия хора ( +55) си спомнят с умиление годините преди 1989-та. Е, аз тогава бях на 17, та не съм видял нищо от "работническото дело". Въпреки всичко, пак си спомням много неща от тогава, които според мен бяха в плюс за тогавашната власт. Това обаче не може да ме накара да гласувам за партията столетница.

За партията -столетница щях да гласувам, ако Станишев след загубата на предните избори си беше подал оставката и постъпил като мъж на място да поеме отговорността за всички дела по време на мандата си. А той не го направи. Е как да гласуваш за подобен индивид ?! Костов едно време също не си подаде оставката когато трябваше. Заради това и СДС/ДСБ е на това дередже. как да гласуваш за него или за неговите хора ?! Само царят си подаде оставката от НДСВ. Заради това и го уважавам.Ама няма как да гласувам за него. Мхм. Тъй че сега се самонавивам за участие на балотажа :) безупешно засега.

Ето какво се случва когато истината се срещне със заучените приказки. Демонстрация на класическата герберска методология "Направихме много - БСП ми сра в гащите - не желая да говоря с вас".

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

ПОмниш ли снощи какво твърдеше ?

Кунева няма да подкрепи нито ГЕРБ, нито БСП

Не бих казала на хората, които ме подкрепиха, как да гласуват, заяви независимият кандидат за президент Меглена Кунева, която не можа да се класира за балотаж.

Тя бе категорична, че няма да ги призове да подкрепят нито Росен Плевнелиев, нито Ивайло Калфин.

"Не мога да видя основание да подкрепя трети мандат на БСП за президентския пост, или да подкрепя идеята, че цялата власт ще отиде в ръцете на една партия. Аз отидох на избори без посредник. Тези близо половин милион души, които са ме подкрепили, те са умни, те са независими, те са гръбнака на обществото. Един изправен гръбнак. Те ще решат", каза още Кунева, цитирана от "Фокус".

...

цялото интервю -тук

:)

Следователно прогназата ти не се оказа правилна, както и мнението ти за Кунева.

Не е лошо да си вземеш мъничко поука преди да се сърдиш и цупиш.

Идеята с издигането на Кунева си беше отвсякъде да не спечели РП на първи тур!!!

Лично съм я виждал тази жена наживо, на 2м от мен и има доста неприятно излъчване...

Аз също се опитвам да се самоубедя в нещо, но не знам в какво.

Хората от обкръжението ми, които са млади гласуват за Плевнелиев, а тези които са 55+ за Калфин. На едните им се чудя - "Малко ли им беше?", а на другите "Какво очакват?".

Моля, някой да ме купи, сега е момента. :P

Имам доста познати, които гласуваха на РП. Някои от тях имат фирми, други са на заплата над 3000 лв, а някои с обикновена 700.. И всички бяха под 40 години. Работят в ЧАСТНи фирми, не са държавни служители дето само си чешеат топките и мрънкат за щяло и нещяло... И определено не са прости хора.

Медиите излъчват това, за което им се дават парички - просто в България няма истинска журналистика. :(

Аз не обичам шкембе чорба! :P

........................................................................

Аз за себе си си направих извод, че явно нашата нация си заслужава положението, след като кандидатът на ГЕРБ взе толкова гласове след начина им на управление през последните 2 години. Има една много мъдра приказка, че всеки народ си заслужава управниците!

Братле, не знам дали знаеш, че в Бг медиите се изкупуват от ..... Догаааан!

Понеже работя в медия мога да ти кажа, че го дават ББ за щяло и нещяло, защото е атрактивен за тях.. Като се чуе, че ББ е някъде и веднага се праща екип. Щото като не го снимаш ти, ще го снима конкуренцията. Особено при нас както яко се плюе по него, ама пак го дават. Всяка медия се бори за хляба си.

Иначе е факт, че ТВ-тата яко манипулират хората. Аз затова и не гледам ТВ като съм си вкъщи.

...

И с какво е по-лошо управлението на ГЕРБ от предходните на него? По-добре ли живеехме преди? Знаеш ли кога съм се чувствал истински беден? 1997... когато отидох студент с 20 лева назаем и фланелка назаем. И после 2005. Когато получавах 200 лв заплата и изведнъж цените скочиха. И го усетих по джоба си. Защото обядвах за 2 лв на един стол и след това изведнъж взех да плащам по 3лв. Тогава се чувствах беден...

Гласувай за ГЕРБ, тя ни "оправи" на задна, гласувай...Давай, покажи какъв мазохист си. Гласувай, за партията която те мачка...Нямам думи! Тотално разочарование...

Разочарован от ПАПЛАЧТА, която се нарича народ, която избра отново БСП и ГЕРБ, които доведоха България до това, което е днес-страна на разрухата!!! Не на мизерията, стига национални катастрофи и кризи безкрай!!!!

Народ ли? Тъпи овце искаш да кажеш! Защо ли? Трябва да си малоумен, за да гласуваш за човек и партия, която по време на управлението не застана зад гражданите, не застана зад младите хора, а "студентите да пасат овце"!

Аз съм студент, исках да уча, исках да живея в България, искам да живея ДОБРЕ, а не в страна на разрухата, чиито останал капитал се изяжда и разхищава от свинете от ГЕРБ, ДПС и БСП и прочие паплачи.

Изглежда народът не си знае интереса, щом може да роптае по форумите разни за управляващите, а отново да гласува за същите тях!

Народ или паплач? ПАПЛАЧ, АЗ КАЗВАМ. ПАПЛАЧ!!!!

За кого и за коя политическа партия трябва да гласуваме?

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Защо аз трябва да казвам за коя? Въпросът е, че има някои, за които е очевадно че даването на глас си е чист идиото-мазохизъм.

Всеки преценява за коя да гласува, обаче да гласуваш за партия, която през управлението си скапа нещата още повече и ситуацията е по-зле...това е мазохизъм... и овча глупост...

А промяна на ситуацията в България изглежда, че няма да стане по друг начин освен със сила и натиск от народа. Сама разбирай какво имам предвид. Писал съм го на предните страници...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Изразявам лично мнение! Изглежда че ние българите сме най големите мазохисти! Защо? Ами да стоиш на опашка и да си гласуваш за този или оня, след като знаеш че ще те излъжат отново. Опровергайте ме, ако не е така! Ама няма да можете!

То изборите минаха вече, ако не си разбрал. Човекът ти каза, че иска да вади револвера. Аз пък разбрах най-сетне едно. Добре, че бяха тия избори за да ми просветне, че парички се раздават и от най-уважаваните партии и кандидати за политически места. какво повече да коментирам? Фактът си е факт. СДС и БСП са ми предлагали пари, а ГЕРБ също на комшиите. Нещо повече да имате да кажете? Ако имате, кажете го. Демокрация сме все пак. ДПС пък на листчета отбелязват цифрички пред избирателните секции. Аз май споменах почти всички парламентарно представени партии. За какво си чешем езиците изобщо?

Ернесто каза да се вадят патлаците. Логиката е такава.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ернесто каза да се вадят патлаците. Логиката е такава.

НАй-много ме кефят такива форумни "партизани" като Ернесто. Надъхват се от речите на Семов и се мислят за безсмъртни...

ПС: Както някой по-нагоре спомена - НА МЕН ЩО НЕ МИ ДАВАТ ПАРИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЯКОЙ?

ПС2: Че Гевара не е бил комунист....

Редактирано от electroface (преглед на промените)

НАй-много ме кефят такива форумни "партизани" като Ернесто. Надъхват се от речите на Семов и се мислят за безсмъртни...

ПС: Както някой по-нагоре спомена - НА МЕН ЩО НЕ МИ ДАВАТ ПАРИ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЯКОЙ?

ПС2: Че Гевара не е бил комунист....

Изказва си личното мнение човека. Нима е забранено. Вие като сте от "Голямото село" можете ли да го направите?

Ами явно, защото няма как да се дадат пари на всички хора и вероятно живееш в 'ненадежден' район. Моят район си е направо циганска махала така, че минаваме към надеждните.

Сега се сетих, че на предните избори шефът, Бог да го прости, бе кандидат за кмет и раздаваше по 10 лева на работниците, само че по списък. Мен ме хвана беса тогава и не се разписах така, че си останах без десетте лева. На тия избори, пак идваха разни в предприятието, правеха списъци, но мен не закачаха, защото ме знаят какъв съм. Отворя ли си устата, целия завод писва. А аз не си държа затворена устата във фирмата. Псувам наред - големи шефове, по-малки шефове, още по-малки шефове и така до десето коляно. Е, с годинките се поукротих, но имам в бележника си записан счупен пръст на крака, изпочупени кошчета за боклук, разни казани и така нататък. Дори шефът искаше да ми направи едно кошче с моето име, което да ритам. Изобщо не ми пука от дребни душици нито в тоя форум, нито на друго място. Навремето съм ритал и доста цигани в истинския смисъл на думата. Ритал съм всичко, което е попаднало пред очите. включително футболна топка :) Никой от вас няма да ме убеди, че е било правилно да гласувам за ГЕРБ, БСП, СДС или ДПС. Не, това никога няма да стане. Да, навремето Бойко ми хареса, защото ми заприлича на бунтар като мен, но след като дойде на власт се видя колко струва в действителност. Всъщност, подразни ме отношението му към националните въпроси и това, че остави Доган да си развява байрака.

Изразявам лично мнение!

Изглежда че ние българите сме най големите мазохисти! Защо? Ами да стоиш на опашка и да си гласуваш за този или оня, след като знаеш че ще те излъжат отново.

Опровергайте ме, ако не е така! Ама няма да можете!

Аз лично гласувах заради идеята. Знам, че Сидеров е смятан за психопат. Мен също ме смятат така, че нищо ново. Всъщност, гласувах за Сидеров, общинската листа на Атака и кмет от Българската национално радикална партия. Следващите избори ще гласувам само за БНРП. от 20 години си гласувам за тия, когато се появят в избирателните списъци. Това е кауза. Това не е опит за просия от политиците. Аз гласувах за кауза, а не за някой, който ще ми сменя памперсите! Не ми трябват такива хора, затова и бия шута на всички без кауза!

Цитат на Електрофейс: Лично съм я виждал тази жена наживо, на 2м от мен и има доста неприятно излъчване...

Аз също съм я веждала, (Меглена Кунева) на 1м.Тя привлече погледа ми. (знаете го, това усещане, че някой ви гледа) Гледаше ме уморено, замислено и очудено, сякаш се питаше за нещо, търсеше някакъв отговор за себе си. Мисля, че усетих болка. Беше себе си, истинска, неподправена и ми хареса. На екрана не я харесвам. Намирам я за неестествена, притворна и подправена с фалш в излъчването и много грим.

Бойко Борисов ми харесва, точно затова, че той, сред най-близките си и вкъщи, убедена съм в товая (мои впечатления), е същият този човек, когото виждаме от екрана. При него лицемерие няма.

Защо аз трябва да казвам за коя? Въпросът е, че има някои, за които е очевадно че даването на глас си е чист идиото-мазохизъм.

Всеки преценява за коя да гласува, обаче да гласуваш за партия, която през управлението си скапа нещата още повече и ситуацията е по-зле...това е мазохизъм... и овча глупост...

А промяна на ситуацията в България изглежда, че няма да стане по друг начин освен със сила и натиск от народа. Сама разбирай какво имам предвид. Писал съм го на предните страници...

Не ми отговаряш. Тези били такива, онези - такива.

Да се вдигаме на бунт, това ли ? Всеки бунт си има водачи и идеи. Вслучая какви са идеите и кои са водачите?

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Бойко Борисов ми харесва, точно затова, че той, сред най-близките си и вкъщи, убедена съм в товая (мои впечатления), е същият този човек, когото виждаме от екрана. При него лицемерие няма.

Не ми отговаряш. Тези били такива, онези - такива.

Да се вдигаме на бунт, това ли ? Всеки бунт си има водачи и идеи. Вслучая какви са идеите и кои са водачите?

Oтговорих ти. Честно казано, не мисля, че има наистина достойна политическа партия, на която хората да могат да поверят своите гласове, но БСП, ДПС и ГЕРБ бяха най-лошото от най-лошото.

Аз няма да ти кажа нито за кого да беше гласувала, нито за кого да гласуваш. Аз ще ти кажа за кого да НЕ гласуваш, според мен. Ти имаш разум, за да решиш сама, навярно?

Бойко Борисов е крайно отрицателен герой в моите очи, не искам да ми се появява някога пред погледа наживо дори. Неговото прословуто "Като няма реализация за студентите, ДА ПАСАТ ОВЦЕ" ясно и красноречиво показа реалното отношение на неговата партия към младите хора и хората въобще-"Като няма хляб, да ядат пасти" Казала Мария Антоанета. Скоро след това била обезглавена. Мисля, че е крайно време за "обезглавим" нашата "Мария Антоанета".

За идеи ли питаш? Бих могъл да ти нахвърлям няколко.За лидер ли питаш? А кой ще последва лидера/водача? Останаха ли още такива хора или такивато по-скоро са изключения?

А може би е по-добре да си замълча?(А до кога ще мълчим и траем!!!) Полицейска държава сме..Не се знае дали утре "красивият" Бойко Борисов няма да прати жандармите пред моята врата? :D:)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не се знае дали утре "красивият" Бойко Борисов няма да прати жандармите пред моята врата?

Не се съмнявай в това. Дори вече те подслушва със СРС-та. Такъв форумен "революционер", като теб, който призовава народа на оръжие, е голяма заплаха за властта. :D Аз на твое място, щях вече да копая землянка в гората и да сканирам селските мандри, като алтернативен източник за храна.

Oтговорих ти. Честно казано, не мисля, че има наистина достойна политическа партия, на която хората да могат да поверят своите гласове, но БСП, ДПС и ГЕРБ бяха най-лошото от най-лошото.

Аз няма да ти кажа нито за кого да беше гласувала, нито за кого да гласуваш. Аз ще ти кажа за кого да НЕ гласуваш, според мен. Ти имаш разум, за да решиш сама, навярно?

Бойко Борисов е крайно отрицателен герой в моите очи, не искам да ми се появява някога пред погледа наживо дори. Неговото прословуто "Като няма реализация за студентите, ДА ПАСАТ ОВЦЕ" ясно и красноречиво показа реалното отношение на неговата партия към младите хора и хората въобще-"Като няма хляб, да ядат пасти" Казала Мария Антоанета. Скоро след това била обезглавена. Мисля, че е крайно време за "обезглавим" нашата "Мария Антоанета".

За идеи ли питаш? Бих могъл да ти нахвърлям няколко.За лидер ли питаш? А кой ще последва лидера/водача? Останаха ли още такива хора или такивато по-скоро са изключения?

А може би е по-добре да си замълча?(А до кога ще мълчим и траем!!!) Полицейска държава сме..Не се знае дали утре "красивият" Бойко Борисов няма да прати жандармите пред моята врата?

Много са ми забавни някои хора. ББ не е открил подслушването, но само при него се вдигна повечко шум. И ако си мислите, че преди са подслушвали по-малко, и че по-малко са следели хората...

Ще ти кажа нещо интересно, братле. През 2008 год (на власт беше др. Станишев) кандидатствах за работа в ДАНС. Както и да е ... там процедурата се влачи доста. Та в един момент ми излезе друго предложение и хич не ги чаках тези. Дори не ги уведомих, че съм си намерил работа. Каква беше изненадата ми когато след няколко месеца ми звъни един образ от ДАНС и ми казва "Младеж слез пред работата ти да подпишеш декларация, че не искаш да продължи кандидатсването ти при нас.. :D

Отделно нещо малко конспиративно. В един US филм се твърдеше, че ако ти подслуват телефона чуваш гласът си като ехо в слушалката.. Ами в този мой период за кандидатстване доста често ми се случваше, а след като като се отказах и просто по съвпадение си смених и телефонния номер, на абсолютно същия апарат това престана.. :D

ПС: Ако някой случайно е обърнал внимание какво каза проф. М. Константинов преди изборите за властта на Президента:

НСО е под опеката на Президента и му дава информация УСТНО !!!! Без документация, т.е. Президентът знае АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ЗА ВСЕКИ ПОЛИТИК, без да има НИКАКВИ писмени доказателства за информцаията, която му е подадена... :P

И си мисля, че гражданското общество трябва да работи в тази насока - да няма такива канали за информация, при които не се знае каква е точно информацията и кой точно я притежава !!!

И, Ернесто, ако беше в демократичната US, вече да си зад решетките :D Там само за написването на думата "BOMB" в мейл, ще получиш в пакет няколко агента на ФБР пред вратата... :D

Редактирано от electroface (преглед на промените)

Аз лично гласувах заради идеята. Знам, че Сидеров е смятан за психопат. Мен също ме смятат така, че нищо ново. Всъщност, гласувах за Сидеров, общинската листа на Атака и кмет от Българската национално радикална партия. Следващите избори ще гласувам само за БНРП. от 20 години си гласувам за тия, когато се появят в избирателните списъци. Това е кауза. Това не е опит за просия от политиците. Аз гласувах за кауза, а не за някой, който ще ми сменя памперсите! Не ми трябват такива хора, затова и бия шута на всички без кауза!

Аз гласувах с три бюлетини за Атака. Заради идеята като теб. Не мога да пусна червена бюлетина. Заради паметта на баща ми, който е лежал в мазетата на ДС примерно заради един тъп виц за Никита Хрусчов.... ;) Или заради паметта на бащите на мои приятели, които имат много години в Белене и подобните места само заради това, че не приеха комУнизъмът. Това им беше греха и техните семейства бяха малтретирани дълги години от другарите юдео-комуняги. Не мога да пусна червена бюлетина. Алтернативата е да се гласува за комсомолското поделение на БКП - Герб, ама за мен не е никакъв вариант ;) И независимо от това все още ме глождят мисли за балотажа подобно на модератора Док. Но с 99% към момента няма да гласувам, за мен няма алтернатива на този балотаж. Моля да бъда извинен за спама.

Не се хващай за думата, беше метафорично казано по повод полицейщината в държавата. Не ми харесва какво става и как реално често се нарушава свободата на словото в България.

САЩ да е демократична държава? :Д

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.