Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2011

71 гласували потребители

1. 1. За кого ще гласувате на предстоящите избори ?

• Меглена Кунева, независим кандида
      11%
      8
    • Ивайло Калфин, БСП
      18%
      13
    • Румен Христов, Синята коалиция
      2%
      2
    • Волен Сидеров, Атака
      12%
      9
    • Росен Плевнелиев, ГЕРБ
      26%
      19
    • все още се колебая
      1%
      1
    • няма да гласувам
      12%
      9
    • Светльо от "Хиподил"
      11%
      8
    • Красимир Каракачанов, ВМРО
      1%
      1
    • Атанас Семов, РЗС
      0%
      0
    • Алексей Петров, независим
      0%
      0
    • Венцислав Йосифов, независим
      0%
      0
    • Андрей Чорбанов, БДО
      0%
      0
    • Николай Ненчев, БЗНС
      0%
      0
    • Димитър Куцаров, независим
      0%
      0
    • Николай Василев, независим
      0%
      0
    • Стефан Солаков, Национален фронт за спасение на България
      1%
      1
    • Сали Шабан Ибрям, Национално движение Единство
      0%
      0
    • Павел Чернев, Партия за хората от народа
      0%
      0
    • Мария Капон, Единна народна партия
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

В Правец, Ботевград и Етрополе са изключили тока веднага след края на изборния ден. А в Правец битката е много голяма в момента :( Президентския вот ми беше ясен от самото начало, а и не ме вълнуваше толкова. Росен, ще пази на Бойко креслото, до следващите избори, нали така казаха....

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

• Отговори 458
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Балотаж Плевнелиев - Калфин

Кандидатът на партия ГЕРБ Росен Плевнелиев и кандидатът на БСП Ивайло Калфин ще се явят на втори тур на президентските избори - следващата неделя 30 октомври.

Според прогнозните резултати на "Алфа рисърч" днес Плевнелиев и Маргарита Попова получиха 40 процента от гласовете, а Калфин и Стефан Данаилов - 30 процента. В гласуването за нов държавен глава трета в предпочитанията на избирателите остана Меглена Кунева с 14%.

Всички останали 15 кандидати останаха далеч назад - под процента.

Тези предварителни резултати съвпадат с почти всички предварителни проучвания на социологическите агенции.

Йорданка Фандъкова спечели още на първия тур нов мандат за кмет на София. Тя е събрала 51,9% от гласовете на избирателите.

Очакваната активност на избирателите е близо 50 %. Може да се очаква, че избирателите, които са отишлш до урните, са над 3 млн. души.

Удължаването на изборния ден е нещо, което не се е случвало от 10 години насам, каза говорителят на ЦИК Бисер Троянов.

Той обясни, че забавянето не се дължи само на висока избирателна активност, а и на още няколко фактора. На първо място е по-сложната процедура на избори за президент и вицепрезидент, кметове и общински съветници едновременно. Избирателите се затрудняват от дългите списъци и трите отделни бюлетини. Намирането на партиите или коалициите, за които искат да гласуват, им отнема време.

Друга причина е технологичният процес на проверка на изправността на бюлетините и полагането на двата печата - на входа и изхода, от членовете на секционните избирателни комисии. По думите на Троянов отчитането на изборните резултати също ще се забави. На предишните избори първите междинни резултати са излизали около 23.00 и не по-късно от 1.00 часа след полунощ. Сега обаче това ще стане доста по-късно, прогнозира Троянов.

vesti.bg

Росен, ще пази на Бойко креслото, до следващите избори....

При такава разлика в предварителните резултати е някак си смешно да се говори така.

Последният бастион на едните пада и е нормално явно да има такава злоба в изказванията им.

Но с Лидер,който не пое отговорност още на Парламентарните избори и погромен за Партията му резултат,и кампания съставена от Анти,а не от конструктивни настроения,няма как да бъде другояче.

Ясни се Кандидатите за Президент,които ще са на балотаж,и силно се надявам избирателната активност да е по-голяма на Вторият тур.

Трябва да се гласува !

Не народ, а паплач...ДОЛНА ПАПЛАЧ...5години гадините от ГЕРБ да ви мачкат, Бойко Борисов да се изказва ехидно и надменно "Като няма реализация за студентите, ДА ПАСАТ ОВЦЕ", а БСП доведе държавата до национална катастрофа едва ли не...Но не, драга ми ПАПЛАЧ, не, драго ми мазохистично идиотично-олигофренично общество, ти изглежда обичаш да те мачкат, да те унищожават :lol6: Срам ме е от теб@!

Ми грабвай пушката,Ернесто ! Само че,който говори така за Народа си и не уважава неговият вот,просто историята го изтрива.

По последна информация в другите два града тока е пуснат, но Правец още е без ток. А както ви казах, там Бойко е заявил претенции на живот и да не казвам на какво...

Това чакахме, балотажа, мерси.

И нарочно ще ида да гласувам за Калфин и Стефан Данаилов.

Абе да се похваля. в 21.05 часа бях последния гласувал. Исках да ми направят снимка за спомен, ама хората бяха толкова уморени, че им пожелах за следващите избори по един лаптоп, вместо двата кочана списъци. Час и половина чаках на опашката и след третия опит успях! Впечатление ми направи, че накрая бяхме останали почти само българи. Циганите се пререждаха и успяха да минат по-навреме. Наистина, още месец сигурно ще ми вони на цигани. Сигурно знаете как вонят. Добре, че имам малко хрема, та бе по-поносимо. За балотажите не ме търсете, моите избраници не са там. Ще си спестя няколко часа притеснения. ПП: По-нагоре в темата бях споменал по повод анкетата, че тук гласуваме по друг начин. Сами си правете заключенията.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Това чакахме, балотажа, мерси.

И нарочно ще ида да гласувам за Калфин и Стефан Данаилов.

Гласувай за ГЕРБ, тя ни "оправи" на задна, гласувай...Давай, покажи какъв мазохист си. Гласувай, за партията която те мачка...Нямам думи! Тотално разочарование...

Разочарован от ПАПЛАЧТА, която се нарича народ, която избра отново БСП и ГЕРБ, които доведоха България до това, което е днес-страна на разрухата!!! Не на мизерията, стига национални катастрофи и кризи безкрай!!!!

Ми грабвай пушката,Ернесто !

Само че,който говори така за Народа си и не уважава неговият вот,просто историята го изтрива.

Народ ли? Тъпи овце искаш да кажеш! Защо ли? Трябва да си малоумен, за да гласуваш за човек и партия, която по време на управлението не застана зад гражданите, не застана зад младите хора, а "студентите да пасат овце"!

Аз съм студент, исках да уча, исках да живея в България, искам да живея ДОБРЕ, а не в страна на разрухата, чиито останал капитал се изяжда и разхищава от свинете от ГЕРБ, ДПС и БСП и прочие паплачи.

Изглежда народът не си знае интереса, щом може да роптае по форумите разни за управляващите, а отново да гласува за същите тях!

Народ или паплач? ПАПЛАЧ, АЗ КАЗВАМ. ПАПЛАЧ!!!!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз приключих с изборите. Да избирам между Плевнелиев и Калфин е все едно да избирам между свинско и телешко, при положение, че съм вегетарианка.

Абе...не знам, дали си гласувал сега, но в моята секция имаше разни цигани, дето си записваха разни цифрички. Евала, че до осми клас са се научили поне на това. Но за форума не си прав. Погледни анкетата. Поне до тоя час водеха Сидеров и Плевнелиев с по 8 гласа. Хубаво го казаха вчера - циганските вълнения не могат да променят нищо, понеже някои хора като мен ще се амбицират да гласуват за някоя национална идея, но 90 % просто ще ги хване шубето, подклаждано и от националните телевизии. Затова и си гласуват пак за Герб и БСП. Старото е добре известно, докато новото е страшно. Съжалявам за Кунева. Отличен президент би бил, но...резултатите са такива, каквито са.

Абе...не знам, дали си гласувал сега, но в моята секция имаше разни цигани, дето си записваха разни цифрички. Евала, че до осми клас са се научили поне на това. Но за форума не си прав. Погледни анкетата. Поне до тоя час водеха Сидеров и Плевнелиев с по 8 гласа. Хубаво го казаха вчера - циганските вълнения не могат да променят нищо, понеже някои хора като мен ще се амбицират да гласуват за някоя национална идея, но 90 % просто ще ги хване шубето, подклаждано и от националните телевизии. Затова и си гласуват пак за Герб и БСП. Старото е добре известно, докато новото е страшно. Съжалявам за Кунева. Отличен президент би бил, но...резултатите са такива, каквито са.

Промяна и неизвестно с надежда за по-добро или падение тотално? Ти си избери.

Аз бях сигурен, че моят глас нищо няма да промени и бях прав. Изглежда единственият начин за промяна би бил с оръжие в ръка!

Не успах да гласувам. В моята секция имаше ~двучасова опашка пред мен и се отказах. На балотажа ще гласувам...

Промяна и неизвестно с надежда за по-добро или падение тотално? Ти си избери.

Аз бях сигурен, че моят глас нищо няма да промени и бях прав. Изглежда единственият начин за промяна би бил с оръжие в ръка!

Много си прав, макар да ми се иска изобщо да не се стига до оръжие. Днес, докато чаках на опашката, многократно си мислех за един Калашник и за това, че чернилките пред мен не са хора. Само като ги слушаш ти става ясно, че тия хора са най-големият ни проблем. Това е част от истината. Другата истина е истината на парите. Когато парите ръководят човек, то той прави неща, каквито прави. Ония с парите дават трохички по изборите, за да налапат голямата печалба в следващите 4 години. Аз си направих проста сметка. 30-40 лева на човек по 1000, прави 30-40000 лева. Кой в момента може да извади тия пари и ако ги извади, какво очаква да получи след това? Естествено, многократна печалба. и тая печалба пак ще е на гърба на обикновения избирател, който е залъган с трокичка по изборите. Сега, тук говоря за 1000 човека, но в моята махала по груби сметки отпреди десетина години, има поне 5000 мангала. Сумата нараства многократно. Това са сериозни пари, от които се очакват сериозни печалби. Инвестицията в избиратели си заслужава.

...

А аз мисля, че друг вариант освен оръжието няма.. Друг начин за промяна едва ли има.

Oплюхте гo тоз Бойко. Тц тц Червените "лисици" плячкосваха повече, отделно колко мафия имаше по-високите етажи, та даже и сега гледам мутрите предизборни плакати пуснали. А за Кунева - сиг. ще си даде гласовете на Калфин, съвсем случайно... Кунева има и договор с царя, относно земите му. Приела е и рушвет. Била добър Евро комисар, но има пръст в затварянето на реакторите... добър за кого - Европа или България? ЕДИТ: Темата напълно предразполага към конфликти тук, така че внимавайте с нападките ей :down:

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Какво предлагаш? И аз мислех СДС и ВМРО за свестни, ама като извадиха пачките си промених тотално мнението за българските политици. Герберите също бутнаха рушвет на циганите. Това ми го каза пък турчин, зет му на който е кандидат за общински съветник от СДС. Обаче, като се появи оня с пачката, се чудех какво става в тая държава. Мислех си да го снимам, но се отказах. Ама пачката бе доста дебела от двайсетолевки - поне 3 сантиметра. Не мога да преценя колко пари са това, но ако го бях праснал по кратуната...щяха да ми стигнат да замина някъде далеч. Имам 5 минути да мина границата, после да ме търсят колкото искат.

А аз мисля, че друг вариант освен оръжието няма.. Друг начин за промяна едва ли има.

Проблемът е, че оръжието трябваше да играе през 89-а, за да има истинска смяна на режима и да започнем начисто, а не с този дирижиран "преход", който старите муцуни и ченгета бяха планирали. И който все още е в сила и страдаме заради него. Вече е късно за каквото и да било. Прекалено сме омотани в хватката на всякакви международни институции и сили и никой не би позволил статуквото да бъде променено... Тази държава загива бавно, но сигурно - предадена от собствените си управници, които извършват предварително замислен и добре планиран геноцид над населението. Може да звучи прекалено черногледо, но за мен това е факт.

Проблемът е, че оръжието трябваше да играе през 89-а, за да има истинска смяна на режима и да започнем начисто, а не с този дирижиран "преход", който старите муцуни и ченгета бяха планирали. И който все още е в сила и страдаме заради него. Вече е късно за каквото и да било. Прекалено сме омотани в хватката на всякакви международни институции и сили и никой не би позволил статуквото да бъде променено... Тази държава загива бавно, но сигурно - предадена от собствените си управници, които извършват предварително замислен и добре планиран геноцид над населението. Може да звучи прекалено черногледо, но за мен това е факт.

А аз вярвам, че шанс има. Стига да го пожелаем. Но ако не го направим възможно по-бързо ни грози опасност от загиване и разруха.

Oплюхте гo тоз Бойко. Тц тц

Червените "лисици" плячкосваха повече, отделно колко мафия имаше по-високите етажи, та даже и сега гледам мутрите предизборни плакати пуснали.

А за Кунева - сиг. ще си даде гласовете на Калфин, съвсем случайно...

Кунева има и договор с царя, относно земите му. Приела е и рушвет. Била добър Евро комисар, но има пръст в затварянето на реакторите...

добър за кого - Европа или България?

Ще ме извиняваш, ама аз съм студент, а той се изцепи в предаване "Като няма реализация за студентите, овце да пасат".

Преди мразех Бойко Борисов, защото е въздухар, който нищо не прави и някак мами хората да го подкрепят, след това го намразих с изключителна злоба за това пренебрежение на младите хора и хората, които искат да се образоват и живеят тук. Ненавиждам го и бих му се изплюл в лицето, ако го видя. ББ е поредният крадец, поредното нищожество, което трябва да бъде унищожено, ако питаш мен.

БСП също ненавиждам, понеже живях и видях какво правят те. Нагли, долни, мръсни крадци.Кунева?-Кунева също е мизерница.

Кажи ми, тоя ББ какво свястно е направил, пари за университетите ли даде, пари за наука ли даде, пари за образование ли даде, пари за здравеопазване ли даде? Гледа ли репортажа с 3-ма млади учени от БАН, които на въпроса как се чувстват, достойно ли работят и достойно заплащане ли получават-Горките се разплакаха. А казват, че са били в Европа и са останали тук само от родолюбие. Ето така се отплаща нашата мила родина на родолюбците- С ПИРОНИ В КОВЧЕГА.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз приключих с изборите.

Да избирам между Плевнелиев и Калфин е все едно да избирам между свинско и телешко, при положение, че съм вегетарианка.

В тази аналогия, Кунева пилешко ли беше?

Аз приключих с изборите.

Да избирам между Плевнелиев и Калфин е все едно да избирам между свинско и телешко, при положение, че съм вегетарианка.

Култово :yanim:

още от сега започвам да те плагиатсвам, тъй като това се превръща и в мое мото :)

А за Кунева - сиг. ще си даде гласовете на Калфин, съвсем случайно...

Кунева има и договор с царя, относно земите му. Приела е и рушвет. Била добър Евро комисар, но има пръст в затварянето на реакторите...

:down:

Чакай малко :down: Как си представяш "Кунева да си даде гласовете" ?!

Моят глас да не би да и го дал за вечни времена, че тя да го дава на когото си иска ?

Борисов го боляло за слобото представяне на СДС и Атака xxxxD Добре, че Атака не спечелиха, че не виждам какво ще правят в тая продажна държава. Всъщност, никога не си позволявам да наричам България "тая държава', но сега го правя, защото октоподът е пуснал пипала навсякъде и не остана нищо свято в България! Хе, днес исках да си пусна някоя песничка на Епизод ( не ме таковайте за Епизод, говоря за песните им), но ми бе толкова кофти от цялата подкупна държава, че реших просто да си пусна чалга. Големи думи като "Левски", "Паисий", "Патриарх Евтимний"...нямат никаква стойност вече в България. Доказаха го тия избори. Видя се, че истинските българи са малцинство. Да ме извинят някои от вас, но сте овце - мазохисти. Нова дума в българския речник, но напълно подходяща за мнозинството, избрало отново Герб и БСП. ОВЦЕ-МАЗОХИСТИ!

Човек да не си даде мнението или да направи прогноза....

Аз няма да гласувам на втория тур, понеже на балотаж отиват двамата кандидати, давали парички за да спечелят гласове - тия на Герб и СДС-ВМРО. А за президент изобщо не си и помислям. Както казаха по-нагоре, предпочитам пилешко пред телешко. Хвани единия, че наеби другия. То единия си е педал по рождение де. Другият не мога да определя. Може би човек, който се е загубил и е попаднал на някакво случайно място.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.