Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2011

71 гласували потребители

1. 1. За кого ще гласувате на предстоящите избори ?

• Меглена Кунева, независим кандида
      11%
      8
    • Ивайло Калфин, БСП
      18%
      13
    • Румен Христов, Синята коалиция
      2%
      2
    • Волен Сидеров, Атака
      12%
      9
    • Росен Плевнелиев, ГЕРБ
      26%
      19
    • все още се колебая
      1%
      1
    • няма да гласувам
      12%
      9
    • Светльо от "Хиподил"
      11%
      8
    • Красимир Каракачанов, ВМРО
      1%
      1
    • Атанас Семов, РЗС
      0%
      0
    • Алексей Петров, независим
      0%
      0
    • Венцислав Йосифов, независим
      0%
      0
    • Андрей Чорбанов, БДО
      0%
      0
    • Николай Ненчев, БЗНС
      0%
      0
    • Димитър Куцаров, независим
      0%
      0
    • Николай Василев, независим
      0%
      0
    • Стефан Солаков, Национален фронт за спасение на България
      1%
      1
    • Сали Шабан Ибрям, Национално движение Единство
      0%
      0
    • Павел Чернев, Партия за хората от народа
      0%
      0
    • Мария Капон, Единна народна партия
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Всичко предложено от Трихо, минус монархията. Винаги е била във вреда за България!

• Отговори 458
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

1.)Разпускане на парламента, президентството и правителството.

2.)Всеобща мобилизация на населението над 18 годишна възраст

3.)Излизане от структурите на ЕС и НАТО

4.)Съставяне на временно правителство, анулиращо всички досегашни закони и закончета, служби и службички

5.)Свикване на Велико народно събрание, нова конституция, възтановяване на Монархията

6.)Съд за всички, участвали във властта или облажили се от властта след 1990 година насам.

Ммм ?

Ставам ли за президент с такава програма ?

Ти говориш за Израел, ама аз бих включил и жените по тяхно подобие :huh:

Trichocephalus написа на 24 септември 2011 - 23:20 :

4.)Съставяне на временно правителство, анулиращо всички досегашни закони и закончета, служби и службички

5.)Свикване на Велико народно събрание, нова конституция, възтановяване на Монархията

6.)Съд за всички, участвали във властта или облажили се от властта след 1990 година насам.

Ммм ?

Не, още с втора точка и Гражданската война си я предизвикал. Трета точка забравяш, че е двупосочна (нима Либия е в НАТО, но НАТО в момента е В Либия) - надявам се разбираш какво казвам. :)

Трета точка - хората с парите (говоря за тези наистина с парите, бивши номенклатурчици, генерали) няма да ти го позлволят.

Четвърта точка - и кой ще е монарх?! На какъв принцип, критерии?

Шеста точка - половината от семействата на България на съд...

Не, още с втора точка и Гражданската война си я предизвикал. Трета точка забравяш, че е двупосочна (нима Либия е в НАТО, но НАТО в момента е В Либия) - надявам се разбираш какво казвам. :)

Трета точка - хората с парите (говоря за тези наистина с парите, бивши номенклатурчици, генерали) няма да ти го позлволят.

Четвърта точка - и кой ще е монарх?! На какъв принцип, критерии?

Шеста точка - половината от семействата на България на съд...

НАТО влезе ли у нас - жална му майка. Същите "братчеди мангасарян" - от съседната тема за Катуница дето ще дойде да ги "спасява", ще го ошушкат до голо, включая и оръжията, с направление "Белканто" ОО-ОДЕ-ЕЕ.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

А след последните събития кандидатът на ГЕРБ - Плевнелиев ще изгори като плевня по време на бунт! Циганина "Цар" Киро е получил членство в ГЕРБ през 2009-та година, както и пропуск за Общинска Полиция. Плевнелиев нищо не може да каже по този въпрос, та той повече от 10 г. не е бил в България, само последните 7-8. Е? Има само една воля... волята на българите! :) Възмездието идва!

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Съдържа кадри от Катуница и кадри от Бургас - Откирване на Предизборната кампания на партия ГЕРБ!!!

Смятям, че коментарът за ГЕРБ и техните кандидати е излишен... но така е, всичко си има праг на търпението!

Редактирано от adXok (преглед на промените)

Ммм ?

Трихо, като станеш президент, няма да имаш права за да изпълниш програмата си....Задълженията на президента са да казва наздраве на Нова година, да се вози,спи, яде и пие на аванта, да раздава ордени за щяло и нещяло(нали и за мене ще заделиш един Ст.планина?)и евентуално да си избере някоя яка кака за говорител а и секретарки ще има бол.....

Опс, замалко щях да забравя, че се водиш и главнокомандващ на армията, ама и с oogle earth ще ти е трудно да я намериш ....:P

Трихо, като станеш президент, няма да имаш права за да изпълниш програмата си....Задълженията на президента са да казва наздраве на Нова година, да се вози,спи, яде и пие на аванта, да раздава ордени за щяло и нещяло(нали и за мене ще заделиш един Ст.планина?)и евентуално да си избере някоя яка кака за говорител а и секретарки ще има бол.....

Опс, замалко щях да забравя, че се водиш и главнокомандващ на армията, ама и с oogle earth ще ти е трудно да я намериш .... ;)

Ц! Медала вече съм си го заплюл а мен.

Само Капон отмени предизборни събития заради трагедията в Катуница

Кандидатът на ЕНП: Не разбирам как може да се пускат балони в дни като тези

Публикувано изображение

Единствено кандидатът за президент от Единна народна партия Мария Капон отмени всичките си предизборни срещи с членове и симпатизанти в област Пловдив заради трагедията в село Катуница.

„Не разбирам как може да се правят концерти и да се пускат балони в дни като тези. Не смятам за справедливо да се градят партийни тези про- и анти-, след като с години същите тези политици са договаряли гласове за изборите в Катуница и срещу това са си затваряли очите за беззаконията и дерибейството. Това е поредният случай, в който със страх и бедност биват държани хора на етнически принцип далеч от общественото развитие и свободата”, каза пред БЛИЦ Мария Капон.

blitz.bg

Само Капон отмени предизборни събития заради трагедията в Катуница

Кандидатът на ЕНП: Не разбирам как може да се пускат балони в дни като тези

Публикувано изображение

Единствено кандидатът за президент от Единна народна партия Мария Капон отмени всичките си предизборни срещи с членове и симпатизанти в област Пловдив заради трагедията в село Катуница.

„Не разбирам как може да се правят концерти и да се пускат балони в дни като тези. Не смятам за справедливо да се градят партийни тези про- и анти-, след като с години същите тези политици са договаряли гласове за изборите в Катуница и срещу това са си затваряли очите за беззаконията и дерибейството. Това е поредният случай, в който със страх и бедност биват държани хора на етнически принцип далеч от общественото развитие и свободата”, каза пред БЛИЦ Мария Капон.

blitz.bg

Поредния прикрит PR...

Поредния прикрит PR...

Това няма да и помогне да спечели изборите, но е постъпила адекватно.

Голяма реклама, няма що, тая не я знам и коя е даже нито ме вълнува

Капон?! Що за име е това - а, на евентуален български президент... Ще умра от смях! :)

Ц! Медала вече съм си го заплюл а мен.

Да, ама всички ме разубеждавате да се кандидатирам с такава програма :)

а аз друга и не искам..... тъй че ще ми е доста трудно да избера за кого да дам гласа си на тия избори.

Публикувано изображение

Теб те пазим за по-отговорен пост. Като падне Бойко, ще ни трябва премиер....

ма ще падне ......

всъщност -прав си - все някога ще е , ама ......

Ми то не е лесно да падне, с тоя турски чеп в задният му двор който го подпира, още повече знае, че ако падне, ще е на още по-дебел...

Е сложете една анкетка де.. Ше се получи нещо като вътрешен калдата вот. :)

Е сложете една анкетка де.. Ше се получи нещо като вътрешен калдата вот. :P

На едни избори имаше такава, но нищо не познаха ;) А и нали знаете, че циганите не четат и не пишат.

Моят избор го няма в анкетата...

За мен ли искаше да гласуваш, съкровище ? :)

Трябва ли да се обосноваваме за гласа си?

не разбира се :)

то и без анкета по постовете ни човек може да си направи сметката кой какво мисли, а оставаше и да се обосноваваме.

между другото, сега виждам, че съм направил гласовете да се виждат....

Това може да е проблем за някой хора, тъй че ще я нулирам и ще я направя отново, но без да се вижда кой за кого е гласувал.

извинявайте.

Абе аз не се притеснявам. В тоя Форум поне десет пъти съм споменавал, за кого съм гласувал през последните 20 години.

Волята на българите за изборите ще е показателна. Плевни ще изгорят, Калфи ще чиракуват, "независими" ще зависят от милостта на хората... Волята за промяна е дошла.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.