Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2011

71 гласували потребители

1. 1. За кого ще гласувате на предстоящите избори ?

• Меглена Кунева, независим кандида
      11%
      8
    • Ивайло Калфин, БСП
      18%
      13
    • Румен Христов, Синята коалиция
      2%
      2
    • Волен Сидеров, Атака
      12%
      9
    • Росен Плевнелиев, ГЕРБ
      26%
      19
    • все още се колебая
      1%
      1
    • няма да гласувам
      12%
      9
    • Светльо от "Хиподил"
      11%
      8
    • Красимир Каракачанов, ВМРО
      1%
      1
    • Атанас Семов, РЗС
      0%
      0
    • Алексей Петров, независим
      0%
      0
    • Венцислав Йосифов, независим
      0%
      0
    • Андрей Чорбанов, БДО
      0%
      0
    • Николай Ненчев, БЗНС
      0%
      0
    • Димитър Куцаров, независим
      0%
      0
    • Николай Василев, независим
      0%
      0
    • Стефан Солаков, Национален фронт за спасение на България
      1%
      1
    • Сали Шабан Ибрям, Национално движение Единство
      0%
      0
    • Павел Чернев, Партия за хората от народа
      0%
      0
    • Мария Капон, Единна народна партия
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Да идва Нибиру Мубиру та да се свършва

Кой тоя?

• Отговори 458
  • Прегледи 25,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може и за добро да е хегемонията.

Сега за една година ще разберем дали наистина ги бива за нещо, или само на призказки са добри.

Защото досега за добрите намерения Б.Б. само се оправдаваше, че президента го спъвал, кметовете по места го спъвали, това пречело, онова пречело.

Е - на ти сега всички в ръцете, да видим как ще се оправиш ;)

p.s. разликата в гласовете е 200 бройки - представяш ли какво ще бъде през седмицата -ще има да се броят бюлетини от пред назад и отзад напред :P

Хегемония за добро? Да бе да и един мармот завива шоколада в станиол.

И сега си трият гъзовете с предишните правителства, сегашни кметове и т.н. - и Борисов и Плевнелиев и тоя...как му беше името...Цветанов. Че и Стойков.

Ох, аз съм пияна, между другото. Преди 6 месеца спрях алкохола и тая вечер пих. Ама не от радост де.

Ааа...както и да. Щях да кажа нещо, ама тука от телевизора ми бучи на Плевнелиев вербалната диария и забравих.

Айде утре ще коментирам, че...

Официално предупреждение към Ernesto Che Guevara и dimd - спрете се до тук !

в противен случай ще бъда принуден да предприема репресивни мерки към вас двамата.

Официално предупреждение към Ernesto Che Guevara и dimd - спрете се до тук !

в противен случай ще бъда принуден да предприема репресивни мерки към вас двамата.

Готов съм ! Стига да покажеш къде нарушавам Правилата на форума ! Може и на ЛС !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

...И сега си трият гъзовете с предишните правителства...

Оф направо вече мога да им предричам думите. Все едно и също в продължение на цели две години и като връх на сладоледа цялата им предизборна кампания отново се основа на плюене по предишните. Не вярвах, че народът е чак толкова прост, за да им се върже за пореден път на буламачите, но ето на. Направо не знам какво бъдеще я чака тази държава. Можем само да търпим да ни доят цял живот.

Аз па се чудя, като не ви харесва някое предаване, защо го гледате? Това си е според мен мазохизъм....А всеки си има дистанционно и поне 100 програми, които може да си разцъква, докато намери нещо по свой вкус....

off topic: Даже котарака ми гледа депресирано в една точка.

off topic:

Даже котарака ми гледа депресирано в една точка.

И той ли е пиян? ;)

То май цялата тема е off topic Ама аз тва чудо дет го показа хайдучката не го познавам.....Не се друсам, а и пия качествен алкохол......Ама кат на земе, да не на върне после, че не сме много стока, еле я.....

Освен пари за образованието трябва и определена стратегия. Пенсиите могат да се вдигнат единствено чрез подходяща икономическа политика, която да увеличи производителността на нашата икономика. А казармата е абсолютно ненужна и армията изобщо не й е работа народът да се гордее с нея.

Но това са неща, които нямат отношение към президентските избори. ;)

Не си прав. Казармата е най-нужното нещо за мъжа. Винаги е съществувала казарма в един или друг вид, откак човекът е слязъл от дървото. Дори и преди това маймуните са се защитавали. Но въпросът не е само до защита. По-скоро въпросът е до това, младежите да влязат в правия път. Като под "прав път" не разбирам "послушание", а точно обратно - развитие на собствено мислене, което под една или друга форма се развива в казармата. Аз не се радвах, като ме уволниха от казармата. Човек свиква да е самостоятелен и иска да продължи така. Свиква да работи, разбира колко е трудно да се изкарват парите и след това ги цени много повече, отколкото сегашните младежи. Типичен пример има и в мненията на някои от тях в тая тема. Някак си не осъзнават, че парите са ограничени и че родителите им нямат задължението да ги хранят цял живот. Толкова за казармата.

Иначе, се изказах шеговито. Ама явно тук не се разбира от шега ;) Аз съм освободен след тия избори, защото отново видях стадото. Няма значение за кого гласува това стадо. Важно е, че изобщо гласува за тия, които водят най-голямата пропаганда и в същото време работата която вършат е да пълнят джобовете си. Съжалявам, но така мисля аз. За мен човек без достойнство, не е човек. Той си е маймуна с малко повече мозък, позволяващ му да общува със себеподобните си, а от там да се мъчи да ги прекара по всевъзможни начини.

...за да си напълни червата.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Важно е, че изобщо гласува за тия, които водят най-голямата пропаганда и в същото време работата която вършат е да пълнят джобовете си.

Резултатите показват, че са намерили правилния начин за водене на пропаганда. При това използват доста класическа стратегия. Интересното обаче е защо политическите анализатори и социолозите не говорят за това. ;)

PS: А казармата не позволява развитието на каквото и да е мислене.

Хегемония за добро? Да бе да и един мармот завива шоколада в станиол.

И сега си трият гъзовете с предишните правителства, сегашни кметове и т.н. - и Борисов и Плевнелиев и тоя...как му беше името...Цветанов. Че и Стойков.

Ох, аз съм пияна, между другото. Преди 6 месеца спрях алкохола и тая вечер пих. Ама не от радост де.

Ааа...както и да. Щях да кажа нещо, ама тука от телевизора ми бучи на Плевнелиев вербалната диария и забравих.

Айде утре ще коментирам, че...

Колежке, аз от 8 месеца не пия алкохол и нищо засега не ме е накарало отново да пропия. А бях...като си помисля, за 4 месеца опразних почти сам 70 кила ракия, а 4 галона бира на ден не ми мърдаха преди и след това. 25 кила качих по време на бирфеста в моя живот. Никак не е лесно да си просТ. Много от бисерите си в тоя форум изръсих на по 12 бири. Сега ги ръся без бири, ама това е отделен въпрос. Пиян съм от свободата и независимостта, която ми се осигурява от това правителство. Не завися от нищо и нищо от мен не зависи. Да е живо и здраво това правителство. Все някой трябва да обира негативите. Защо това да съм аз?

Off като си помисля , че Б.Б, и ГЕРБ ги бива единствено в това да правят P.R. и във всичко друга са гола вода ! Не очаквам нищо добро от тази хегемония ! Само като се огледам колко зле без хегемонията на ГЕРБ ! При хегемонията не искам и да си помислям какъв дърво ще ядем !

Резултатите показват, че са намерили правилния начин за водене на пропаганда. При това използват доста класическа стратегия. Интересното обаче е защо политическите анализатори и социолозите не говорят за това. ;)

PS: А казармата не позволява развитието на каквото и да е мислене.

Ся...за първата част съм съгласен. Относно втората...аз в казармата имах време да осмисля нещата, да реша един-два сборника по математика и да вляза в университета след това. Научих се да копая с лопата и мотика, както и да се поставя на мястото на циганите, копаещи канал с кирка за телефонни кабели. Научих се да поливам градината с краставици и домати, както и да вадя картофи докато ми се изясни. Някъде из Плевенско разбрах от какво се прави колата и колко начина има за разбиване на бъз - една от съставките за Coca Cola. След това...станах най-добрият автомонтьор в поделението, та всички идваха при мен да тунинговам ЗиЛ-овете им. Наистина ги тунинговахме, преправяйки карбураторите, справяйки се с ограничителя на оборотите и така нататък. Кога щях да науча тия неща? Не по-малко важно бе, че се усъвършенствах в шофирането така, че след като излязох от казармата единствените ми произшествия бяха при паркиране с 5 км/ч, та чак досега. Е, като се научих да паркирам, нямам вече такива, само дето други некадърници ме удрят на паркинзите. Досега три пъти са го правили и единият случай бе най-куриозният - жена на моята възраст с дете оставя старото си Пежо на паркинга срещу мен, но без да дръпне ръчна спирачка и да включи на скорост. Резултатът бе плачевен. Тогава ми просветна, защо жените вършат такива неща. Ами няма казарма, няма дисциплина, няма кой да ги научи, че има и по-умни от тях. та затова и подобни гафове. Друго за казармата - година и половина тренировки, които ме подготвиха за следващите 15 години. Сега. Всеки разбира различно казармата, но аз още преди да вляза си имах идея защо го правя. Та идеята ми бе, че някога е съществувала Сан Стефанска България, а доста преди това и друга. Така, че набиваш крак с тесни кубинки и точка. Мисленето...ключ към богатството...а какво друго да прави човек по наряд, освен да мисли, мечтае и гледа звездите? 130 наряда под звездите не ми стигнаха да я измисля, но поне ме накараха да мисля.

• Автор

Публикувано изображение

Плевнелиев: Президентството ще бъде център-нападател за стратегиите на България

Президентството ще бъде център-нападател за стратегиите на България, каза новоизбраният президент на България Росен Плевнелиев на първата си пресконференция в НДК. Той благодари и поздрави всички демократично мислещи български граждани за техния избор. Разбрахме, че политиците могат да бъдат успешни, когато градят доверие, каза Плевнелиев. Доверие се печели с честно, откровено отношение, когато изпълняваш своите ангажименти, каза той. Агресията и миналото не печели, бъдещето почели по посока на европейското развитие на България. Ние имахме ясни ангажименти. България ще има активно президентство, динамично президентство. Ще бъдат отворени вратите на гражданското общество, каза Плевнелиев.

Българското президентство дава категорична заявка за надпартийност, за динамика, няма да разделяме, няма да си правим сдружения АБВ и каквито и да е. Ще има обществен дебат. Като започнем през развитието на регионите, през по-добрата бизнес среда. Ще има реформа в системата на правораздаването, в здравеопазването, една много по-ефективна икономика, отбеляза новият президент. Електронното правителство – да имаме една икономика, която се развива и категорични ангажименти за външна политика.

Ако говорим за Голям шлем – той е за енергийната независимост. Няма по-важни ангажименти от това да стартираме мащабни програми и никой да не може да ни спре кранчето. Българското президентство ще работи и за българите в чужбина. Очакваме модерна администрация, очакваме много млади хора да влязат в президентството. Ще помогнем и на министерството на външните работи за посланиците с досиета – едно от първите неща, които ще направим. Млади хора, експерти на световно ниво да дойдат при нас. Това е нашата категорична заявка, каза Плевнелиев.

Преди години българите и България направиха своя цивилизационен избор, тази вечер – българите и България го потвърдиха. Няма отклонение от избрания път и това е победата. Благодаря на всички, които казаха категорично "да", каза от своя страна вицепрезидентът Маргарита Попова.

"Днес българите и България казаха на кого имат доверие, те избраха ГЕРБ като партия за европейско развитие, те избраха Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, защото са сигурни, те са убедени, че този избор неотклонно може да води България по европейския път на европейско развитие. Уверявам ви, вие направихте своя перспективен избор. Ние ще ви представляваме достойно в света и няма да се отклоним нито с крачка", заяви новият вицепрезидент.

Попова благодари и на всички наши сънародници, които са извън границите на страната. Българинът по природа е критичен, той трудно дава доверие, но аз ви уверявам, че с Плевнелиев ще работим така, че и тези, които не са гласували за нас, да променят мнението си. След време мисля, че вотът им ще бъде по-различен. Нашият успех е и нашата мотивация да оправдаем вашето доверие, да направим президентската институция близка до вас, каза още Попова.

Източник: БГНЕС

Анкетата приключи! Обявете официалните резултати от нея...Иначе ЦВИК, ще ни глобява по парче постна "пица", хм даже двойно - ще има и дължимо второ парче за ЗЯНков....

На 23 август 1991 г. Елцин издава указ за забрана на КПСС и на нейните структури....

Пожелавам на Новият Президент на България,да има същата смелост и да издаде подобен Указ !

Защото всеки знае откъде иде злото !

Той президента трябва да забрани и себе си ;) Аз казах решението или по-точно доктора доста преди мен - цар, армия, а от там насетне бих допълнил - въвеждане на репресивен апарат, който да репресира всички. Разбира се, в момента също сме репресирани от мутри, мафиоти, партии, цигани и шефове. Така, че не се безпокойте, няма да заболи. След това почваме да се борим срещу тая армия за да постигнем по-добър живот. Когато спечелим, ние ще станем мутрите, циганите няма да ги има, а партиите ще работят за нас. Ей това е решението.

Той президента трябва да забрани и себе си ;) Аз казах решението или по-точно доктора доста преди мен - цар, армия, а от там насетне бих допълнил - въвеждане на репресивен апарат, който да репресира всички. Разбира се, в момента също сме репресирани от мутри, мафиоти, партии, цигани и шефове. Така, че не се безпокойте, няма да заболи. След това почваме да се борим срещу тая армия за да постигнем по-добър живот. Когато спечелим, ние ще станем мутрите, циганите няма да ги има, а партиите ще работят за нас. Ей това е решението.

Билдеря ще е цар! Понеже знае как се строи...За военачалник - няма достоен. Мир на праха на Д.Джуров, ама няма да правим втора "Пражка пролет"! Няма ли?

Ако всички атакисти мислите по този начин - казвай къде да се записвам при вас ;)

Това според мен трябваше да се направи преди 15 години, и вече да сме се оправили.

Ако всички атакисти мислите по този начин - казвай къде да се записвам при вас ;)

Това според мен трябваше да се направи преди 15 години, и вече да сме се оправили.

Да! Десните ръце гипсирани в нали знаете кой поздрав...Атака да... но не семейния вариант на Болен-ското управление - само идейната част от преди Парламентарните избори...

Аз в партия не бих се записал никога, но нищо не пречи да си помечтая ( макар и публично) за по-добро бъдеще на бедния български народ, към който се числя и аз. Че Гевара го няма, за да каже, как точно биха станали нещата, но предполагам малко парички за студентите биха ускорили милитаризацията на държавата. В тях ни е надеждата, ама никакви ги няма. Тук ми направиха забележка, че с главите не трябвало да работим, ама май това само прави нашата младеж. За жалост не работят с точната глава и по точния начин. Изхвърлят се напразно, а циганите не пропускат.

Билдеря ще е цар! Понеже знае как се строи...За военачалник - няма достоен. Мир на праха на Д.Джуров, ама няма да правим втора "Пражка пролет"! Няма ли?

Благодаря за доверието, ама аз бих отстъпил мястото на доктора и бих му препоръчал теб да назначи за военоначалник. Отдавна те гледам екипиран.

Виж, после ще се разберем за парсата. Ама тихо, да не чуят. Който чуе да се прави, че не е чул. И за него ще има благинка.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Вече Герб командват парада изцяло :D То президента пък не играе никаква роля,но ако в тази държава имаше хора с добра психика без да се подават на pr-а който дори е в по-голями мащаби от този нa facebook,може би нямаше да спечели.За 2 години си направиха яка гавра с хората и с частния бизнес.Хвалят се че строяли магистрали-еми братлета 30 км довършек на магистрала,която е на 90% построена не е някакъв повод за гордост и широка публичност.Но пък сега като Плевнелиев стана президент няма с кого да имат да си мият мръсните ръце,може би извънземните ще им бъдат виновни защото са направили пирамидите в египет,и цял свят отива да ходи там,а не в българия за да гледа мадарския конник и белоградчишките скали и оттам се получава кризата-няма голям поток на туристи,няма кой да ни купува киселото мляко и прочие.Малко налудничево и детско звучи,но такива са им всичките оправдания...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.