Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Microsoft Security Essentials - мнения и препоръки

Featured Replies

Деактивира или деинсталира ?

Публикувано изображение

• Отговори 402
  • Прегледи 75,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...

Здравейте! Снощи си сложих един уин 7 64 бита. Днес тръгнах да слагам антивирусна но се сетих само за старата - microsoft security essentials. Инсталирах я но възникна пробрем- не може да се актуализира... Ако случайно знаете как да предотвратя този проблем - казвайте. Ако не, идеи за хубава антивирусна програма.

" MSE изисква валидация на лиценза. Ако Windows-a ви не е Genuine (оригинален), може и заради това да е... "

Освен това мисля, че трябва да позволиш и ъпдейта на ОС т.е не ми се вярва, но ако си забранил функцията - разреши и опитай отново.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, търся отзиви за

Microsoft Security Essentials - добра и достатъчна защита ли е за моя компютър?!?

Първо за да я ползваш е нужно wuindos-а ти да е лицензиран,а не пиратски,друго- тежичка е,много по-добър избор за мен е аваст. И на XP не се държи много добре програмата,виж със 7 е друго нещо...Но според мен за сега от безплатните антивирусни най-доброто е аваст.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Някой има ли идея защо програмата се гаври с някои стари машинки? Примерно току що я махнах от една система, п4 3гхз HT, 1гб рам, win xp x86 sp3. Като хвана да местя някой прозорец и се усеща забавяне, а при рязко местене наляво надясно направо си прави екрана бял. А на няколко други машини ми се случи системния й процес ms eng нещо си да точи 50+ процента процесор. Деинсталацията помогна във всички случаи. Примерно слагам AVG free и всичко е наред. Това ми се случва на току що инсталирани машини. До колкото помня и под уин 7 се получава. ОС не е оригинална, но ъпдейтите им вървят и се мислят за оригинални. изключвам проблема да е в релийза, защото го слагам примерно на 20 компютъра и на 2 ми прави горния проблем с вирусната. Предпочитам да я слагам, защото нещата са много улеснени за потребителите.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте приятели ! Трябва ми антивиросната на Microsoft понеже на бащами са я препорачали ,но не приема windowsa и казва ,че е пиртски .Аз знам ,че е пиратски ,но разбрах и ,че има начин да се кракне без да ти разпознае windowsa .Ако някой може да ми помогне с „излъгването" ще съм много благодарен .

Няма как да стане, ако не ти е легално копието на Windows. :)

Редактирано от NikitoY (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Ей, забравихме я тази програма...

Нова версия: MSE 4.1.0552.0 Final

Има подобрения - хареса ми опцията при почистване на трудни зарази да възстанови повредени файлове директно от "облака"...

Източник comss.ru.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте имам лек и дразнещ проблем с

Microsoft Security Essentials постоянно ми излиза това съобщение ще ви го покажа, влизам в директорията която ми описва съобщението но няма такъв файл с подобно разширение, дайте моля ви мнение как да го премахна? post-330757-0-79742500-1352654282_thumb.

Изпрати ли го за анализ, както те подканва?

Има голяма вероятност да е зловреден код:

Most antivirus programs identify winmgr.exe as malware, such as TrendMicro identifies it as TROJ_BUZUS.BHE, and Kaspersky identifies it as Worm.Win32.VBNA.b.

Направи едно бързо сканиране с Malwarebytes и ако открие нещо, пусни нова тема в специализирания раздел ;)

да изпратих го, то това съобщение се появява само като включа компютъра, натискам върху "изпрати" и на следващия ден като пусна пак компа и отново пак се появява, извинявай за въпроса

luckyboy, но кой е специализирания раздел?? Аз за първи път пускам тема и ми е малко не ясно

Както казах добре е да направиш едно профилактично сканиране с Malwarebytes, за да не се пускат излишни теми.Раздела е този:

Както казах добре е да направиш едно профилактично сканиране с Malwarebytes, за да не се пускат излишни теми.Раздела е този: http://www.kaldata.c...-да-правя-сега/

---> темата е заключена и не мога да пиша в нея сканирах и ми отри това ----> post-330757-0-53045200-1352656972_thumb. да ги трия ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.