Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Някъде да се е споменало за финал?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря и от мен. Има я из някакви китайски сървъри, но са прекалено натоварени и не мога да я сваля.

Затова се регистрирах като бета тестер, но ще трябва да чакам, активиране на акаунта:

Avira Beta test program - Account Activation Page

Registration completed succesfully!
Your request will be referred to an administrator. You will hear soon about your possible activation. Please, have understanding that you cannot access the Beta Portal until then.
Thank you for your interest.

:bedtime2:

......................

Затова се регистрирах като бета тестер, но ще трябва да чакам, активиране на акаунта:

....................

И аз се регистрирах, даже получих писъмце:

Hello,

Your request for accessing the Avira Beta Portal has been approved. You can login with your usernme and password here on the following location:

http://betatest.avira.com

Note: Access to certain products will be granted based on your IT-Configuration from within your profile. You will be informed in the moment we will select you as a tester for one of our products.

Yours Sincerely,

Avira Beta Test Team

Обаче нещо не мога да дръпна бетата, ще почакам още.

И аз се регистрирах, даже получих писъмце:

Обаче нещо не мога да дръпна бетата, ще почакам още.

Avira beta products - download

Right now there are either no Avira products in beta test or you have not been selected by our administrators for available products.

Please note that we will select testers based on the IT infrastructure configuration within the "My profile" section. Once you have been selected you will receive a notification email.

И аз ще почакам.Предполагам на имейла ще ми пратят връзка за сваляне или ще мога да я сваля от профила си.

Сменили са й скина? Публикувано изображение

Би било добре на Personal-a да му сложат един Antispyware модул... Firewall-a на Avira като го видях какво прави на Premiuma, направо не ме оставя на мира за 5 минути. Как не ми блокира и svchost-a Публикувано изображение

А иначе в момента се пазя със Spybot-a от шпиони, защото винаги имам такива...

Преди година Avira беше "редова", защото виртуалната защита беше само NOD32 и AVG Free... Всеки иска защита, ама не иска и да плаща...

Аз ше зачакам да излезне финал на програмата и ше си го купя. После ша кажа какви впечатления имам от нея/

Те от две години все са в промоции - трябва да съм неинформиран за да ги купувам ! Освен това - не ги надценявайте - те са най-добри само в собствените си представи и мечти ! През този период все съм ги ползвал поне на един компютър и си ги харесвам още... Поздрави

Добре де, нали дадох шот за Avira 9 Бета. Само аз ли имам право да тегля бета версия? Има процес на регистрация, който е един и същ за всички бета тестери. Странно, приятели са ми тези немци, как може да имат такива сериозни ограничения за бета версиите? Ето линк за сваляне към 4storing: Avira Premium 9 Бета. Надявам се да не ме ми създават проблем за това.

И при мен е на немско-английски. Web Guard-а при мен така и не проработи,, "Service Stopped", а при опит за стартиране нищо не се получава, преинсталирах я, но не се оправя...

Добре де, нали дадох шот за Avira 9 Бета. Само аз ли имам право да тегля бета версия? Има процес на регистрация, който е един и същ за всички бета тестери. Странно, приятели са ми тези немци, как може да имат такива сериозни ограничения за бета версиите? Ето линк за сваляне към 4storing: Avira Premium 9 Бета. Надявам се да не ме ми създават проблем за това.

Два дни преди да я получиш беше за малко на компютъра ми (аз съм регистриран като тестер от предната версия), но я махнах бързо и се върнах на безплатната понеже не ми се занимава с тестове, а и едвали съм най-компетентния за това.

Авира премиум май има проблем с архивите.Позволи ми да сваля архив с вирус и го разкри при ръчен скан.Не е ли нормално да го прихване преди да стигне харда или поне само като цъкна върху него без да задавам сканиране да реагира.Ето и настройките за сканиране на архиви:

http://prikachi.com/files/512472X.jpg

Авира премиум май има проблем с архивите.Позволи ми да сваля архив с вирус и го разкри при ръчен скан.Не е ли нормално да го прихване преди да стигне харда или поне само като цъкна върху него без да задавам сканиране да реагира.Ето и настройките за сканиране на архиви:

http://prikachi.com/files/512472X.jpg

Тази снимка е от модула 'Scan' и е нормално да хване зараза в архива при ръчен скан.

Според мен трябва да провериш и същата настройка, дали е включена в модула 'Guard' -аналогична е, само дълбочината беше различна, но доколкото си спомням по подразбиране е добре....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Някой да е забелязал за колко време горе-долу обработват пратенета информация? Имам предвид на пратени нови вируси. На мен по принцип ми отговарят до един ден, но сега...май по празниците почиват...

post-167287-1230321279_thumb.png

Някой да е забелязал за колко време горе-долу обработват пратенета информация? Имам предвид на пратени нови вируси. На мен по принцип ми отговарят до един ден, но сега...май по празниците почиват...

Определено е така Публикувано изображение (за разлика от някои други като Microsoft и MBAM например).

И понеже днес е петък...(те в събота и неделя по принцип почиват)...значи чак в понеделник може би ще има реакция...

Публикувано изображение

EDIT:

Иначе дефинициите тайничко взеха да "набъбват" Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Днес Авира не ми разрешаваше да си инсталирам Microsoft Ofice 2003 :) стана единствено като я деинсталирах :P оставаше да заподозре някой важен dll файл и пак нов уиндоус.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Днес Авира не ми разрешаваше да си инсталирам Microsoft Ofice 2003 :speak: стана единствено като я деинсталирах :rolleyes: оставаше да заподозре някой важен dll файл и пак нов уиндоус.

Toва е доста интересно. Остава да споделиш с нас дали имаш лицензиран Microsoft Ofice 2003 или се мъчиш да правиш някаква импровизация от тракерите. За инсталация на Microsoft Ofice 2003 са нужни много малко детайли, не знам дали си заслужават вече усилията...

Toва е доста интересно. Остава да споделиш с нас дали имаш лицензиран Microsoft Ofice 2003 или се мъчиш да правиш някаква импровизация от тракерите. За инсталация на Microsoft Ofice 2003 са нужни много малко детайли, не знам дали си заслужават вече усилията...

От оригинален диск едва ли има зарази.

Окончание проверки: 05 Януари 2009 г. 19:29 Прошло времени: 19:50 мин Проверка успешно завершена. 2660 Проверка директорий. 97423 Файлы были проверены 0 Были обнаружены вирусы/вредоносные программы 0 Файлы определены как подозрительные 0 Файлы были удалены 0 Файлы были вылечены 0 Файлы были помещены в карантин 0 файлы были переименованы 2 Не удалось проверить файлы 97421 Неповрежденные файлы 581 Архивы были проверены 2 Предупреждения 0 Комментарии 32977 Объекты проверены модулем поиска руткит-программ. 0 Обнаружены скрытые объекты Това е лог от проверката на Avira Premium Security Suite след деинсталиране на Comodo IS Free. Авира и Спайбот си се харесват и пак са заедно - а аз няма какво да коментирам - защото нищо не е установено. Поздрави

.................

Това е лог от проверката на Avira Premium Security Suite след деинсталиране на Comodo IS Free. Авира и Спайбот си се харесват и пак са заедно - а аз няма какво да коментирам - защото нищо не е установено. Поздрави

Нищо чудно. Ти с тези блокировки на браузъра, с който не може да отваряш 90 и повече процента от сайтовете можеше съвсем спокойно да не използваш Comodo IS.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Нищо чудно. Ти с тези блокировки на браузъра, с който не може да отваряш 90 и повече процента от сайтовете можеше съвсем спокойно да не използваш Comodo IS.

Nologo, влизам навсякъде -ако е нужно и с изключване на защитни програми.Не е трудно. А Авира ми е баш-любимка за последните 2-3 години и поддържам валидни ключове за нея постоянно - при постоянните налични промоции е реално осъществимо. Тя ми е нещо като базов ориентир в неизвестното - нищо, че понякога я критикувам заради какво ли не . Освен това - ако някъде не мога да вляза от един компютър - пробвам от другите - те са с различна защита. Но най-рискувам с този дето сега пак е с Avira PSS - естествено е да се очакват и негативни констатации. Поздрави

............ А Авира ми е баш-любимка за последните 2-3 години и поддържам валидни ключове за нея постоянно - при постоянните налични промоции е реално осъществимо. Тя ми е нещо като базов ориентир в неизвестното .............

Останах с впечатление,че нямаш "любима" програма,както и да е.

Само искам да вметна(понеже беше споменал,че ползваш IE8beta), при настройки на IE7/8 beta на ниво"високо",каквото и да изключваш няма да имаш достъп до повечето сайтове,да не говорим ако решиш да дърпаш нещо ,просто няма как да стане.

Публикувано изображение

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.