Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премествана, оспамена, нежелана тема

Featured Replies

Епа, секса си е бизнес :tease:

То и бизнеса си е вид секс, щото едната страна все е .....Ама аз пак не разбрах за темата :money6:

• Отговори 117
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

То и бизнеса си е вид секс, щото едната страна все е .....Ама аз пак не разбрах за темата :tease:

Темата е та*ак, автора си прави гъргара с нас......

Ако бяхте на мое място, бихте ли се доверили на тази дама ?

Искам от вас да ми кажете дали става за партньорка, на която може да се разчита за продължително време ( години ). Става въпрос да правим заедно двамата една сериозна работа, която ще изисква ангажирането на средства от моя страна.

Кликнете на снимката за да се покаже в цял размер. Ползвайте функцията на бутона F11 за да видите снимката по цялата височина на екрана ви.

Снимката съм я правил лично аз.

Ако можете, помогнете ни с вашата преценка и съвети, моля ви !

От писаното до тук си направих няколко извода (поправи ме ако греша):

1. Съмненията относно дамата са повече от нормалното в подобни случаи

2. Става въпрос за аутсорсинг на работа

С риск да пиша банални неща но един мениджър трябва да може да управлява (поне) пет неща:

1. бизнес връзки

2. времеви ресурси

3. финансови ресурси

4. технически ресурси

5. човешки ресурси

За да можеш да оцениш човека ти предлагам да вложиш известно количество време, усилия и финанси и да направиш нещо такова:

Осигури й някакъв финансов ресурс и й предложи да организира подбор на персонал за работата. Присъствай с нея на интервютата и участвай (повече или по-малко активно). Гледай и слушай как тя действа при интервютата, какво е избрала като място и време за да ги проведе, как се отнася към хората, как се представя и т.н. Накрая я покани на бизнес вечеря за твоя сметка за да обсъдите кандидатурите. Гледай какво поръчва, за колко пари, алкохол и т.н.

Останалото оставям на фантазията и разсъдливостта ти :tease:

С риск да пиша банални неща но един мениджър трябва да може да управлява (поне) пет неща:

1. бизнес връзки

2. времеви ресурси

3. финансови ресурси

4. технически ресурси

5. човешки ресурси

За да можеш да оцениш човека ти предлагам да вложиш известно количество време, усилия и финанси и да направиш нещо такова:

Осигури й някакъв финансов ресурс и й предложи да организира подбор на персонал за работата. Присъствай с нея на интервютата и участвай (повече или по-малко активно). Гледай и слушай как тя действа при интервютата, какво е избрала като място и време за да ги проведе, как се отнася към хората, как се представя и т.н. Накрая я покани на бизнес вечеря за твоя сметка за да обсъдите кандидатурите. Гледай какво поръчва, за колко пари, алкохол и т.н.

Останалото оставям на фантазията и разсъдливостта ти :tease:

Мисля си че тоя е толкова далеч от бизнеса и от отношенията с жените, че......Както отбелязах, темата я е пуснал за да се забавлява на чужд гръб.Ако пък греша и е сериозен, темата е за раздел психологични отклонения( време е да се появи такъв)

Ако бяхте на мое място, бихте ли се доверили на тази дама ?

Искам от вас да ми кажете дали става за партньорка, на която може да се разчита за продължително време ( години ). Става въпрос да правим заедно двамата една сериозна работа, която ще изисква ангажирането на средства от моя страна.

Публикувано изображение

Кликнете на снимката за да се покаже в цял размер. Ползвайте функцията на бутона F11 за да видите снимката по цялата височина на екрана ви.

Снимката съм я правил лично аз.

Ако можете, помогнете ни с вашата преценка и съвети, моля ви !

Смесено ми е визуалното усещане за жената! На пръв поглед (отдалеч ракурс) изглежда скромно, семпло момиче, ако щеш даже и послушно. При разглеждане в близък план на лицето (то казва всичко за човека) се забелязва една много тънка усмивка, но и една "мрачност" в характера. Струва ми се, че по принцип не е ведър човек, даже и да се държи като ведра и усмихната. Усещам я, съдейки и по облеклото и обувките, че лесно бяга и по тъча...

Редактирано от КИИП (преглед на промените)

Аз пък искам да ви попитам какво мислите за това момиче, вдъхва ли ви доверие,че мен нещо ме съмнява...никакво доверие и нямам....

Публикувано изображение

• Автор

Някой ще бъде ли така добър, да светне мен простичката, какво прави тема със снимка и уникално безсмислен въпрос / идейки реч за някакъв бизнес /, в раздела "Секс..." :giggle1:

Еми някой твой колега модератор я е преместил там, аз не съм го избирал секс раздела.

Вероятно, като има на разположение статистиките на посещаваемост в различните раздели, е преценил че повече хора ще я забележат там. Ако пък случайно и има наблюдения върху развитието на мои теми и по други форуми, знае че идеите ми имат голям потенциал и предизвикват силен интерес. Въпреки че на някои им изглежда че се бъзикам, аз си казвам истината, описвам си съществуващи събития от живота ми и това го разбират хората надарени с достатъчно доза проницателност и участват с конструктивни включвания. Ето ти тука един пример за много успешна моя тема, цели 14 страници и над 330 мнения са изписани там. Пълна е с откровения и това се харесва на хората.

http://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&t=1627424&i=1628861&offset=0

Аз пък искам да ви попитам какво мислите за това момиче, вдъхва ли ви доверие,че мен нещо ме съмнява...никакво доверие и нямам....

Тцъ...и от мене грам доверие... :giggle1:

Някой ще бъде ли така добър, да светне мен простичката, какво прави тема със снимка и уникално безсмислен въпрос / идейки реч за някакъв бизнес /, в раздела "Секс..." :giggle1:

Заставам за шефката (Шефке, нищо задно, разбираш ли :giggle1:) - темата си бе добре там, където бе, защото последното, което излъчва дамата е сексапил, въпреки доста предразполагащи дадености. А и тук-там в коментарите се намеква за видимо неосъществим бизнес проект.

Но от друга страна, подозирам, че и в този раздел няма да просъществува дълго, а ще се премести в най-долустоящия раздел....

Хитър поглед вади...пък и тия патъци...тцъъъъ много ме съмняват патъците....

Тцъ...и от мене грам доверие... :giggle1:

Аз пък и имам.....ша зема да завъртя някой бизнес с нея :giggle1:

• Автор

По 2-ра точка си познал, само че е по-точно една разновидност на аутсорсинг.

Иначе, съветите ти звучат прекалено академично, аз предпочитам да я карам на топли и сърдечни отношения и да изграждам доверие с партньорките. Само с жени се занимавам, щото съм им свикнал на тях. Е, някоя ако се опита да ми натресе и брат й, ще й се уреди въпроса, но аз няма да съм го търсил него. Ще е станало нещо като с връзки.

До сега колкото пъти съм се опитвал с мъже да се разбирам да въртиме някаква работа, все не е станало.

Аз пък и имам.....ша зема да завъртя някой бизнес с нея :money6:

Недей, тя е много съмнителна тая дама...

Честито Весе!

Аааааа, мерси :giggle1:

Заставам за шефката...

А аз тъкмо да кажа, че поне Хлевоуст е в правилния раздел, щото знае къде да застане :giggle1: и тя темата се премести :money6:
  • Автор

Моето мнение е, че дамата може и да е наред, ама тази тема показва,че при теб нещо има.

При мен има нестандартни идеи и умение да ги превръщам в пари. Това ми е таланта.

Аз пък и имам.....ша зема да завъртя някой бизнес с нея :giggle1:

тцъ,тцъ,тцъ.... изгоря...

тцъ,тцъ,тцъ.... изгоря...

Колкото автора на темата и аз толко ще изгоря от чешене на клавитурата, щото нали тва правим :giggle1:

А аз тъкмо да кажа, че поне Хлевоуст е в правилния раздел, щото знае къде да застане :lol6: и тя темата се премести :lol6:

Сега аз съм спокоен и не се оглеждам кой ми е изотзаде....ама в оня раздел питаш ли ме :money6:

Редактирано от Ракиено време (преглед на промените)

А аз тъкмо да кажа, че поне Хлевоуст е в правилния раздел, щото знае къде да застане :money6: и тя темата се премести :lol6:

ей, попиляхте се да се местите :giggle1:

Чакам си аз експертното мнение... :giggle1: и аз въпрос зададох....

Чакам си аз експертното мнение... :giggle1: и аз въпрос зададох....

На правилното място си с правилните хора :money6: , сподели ся, кво та гризе извътре....

Чакам си аз експертното мнение... и аз въпрос зададох....

аз като един експерт веднага ти отговарям на така зададения по-горе въпрос относно приложената пак там снимка: мнооого внимателно трябва с тази особа :giggle1:

• Автор

Темата е интригуваща, но твоята очебийна колебливост, сякаш нарочно преекспонирана на моменти, поражда някои съмнения по отношение на истинската цел на занятието.

Съмненията ти са излишни, дамата си съществува също толкова колкото и бразилските танцьорки от другата ми тема.

Ако искаш можеш да забележиш че един от глобалните модератори я е взел на сериозно. Ама на него съм му казвал на лична поща неща от които може да се досети че не се бъзикам. Това е било преди няколко седмици още. Тогава не съм знаел че ще пускам някой ден тази тема.

Със жените модераторки не съм си писал на Л.П. и като не ми знаят спатиите, та за това са скептично настроени към мен. Някой ден може да се случи и да ме "заобичат". За сега обаче, са от другата страна на барикадата = от феминистично войнствената.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.