Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премествана, оспамена, нежелана тема

Featured Replies

• Автор

Стефкоооооооооо, никът ми Мес е регистриран на кирилица. От което следва че не се пише Мек. Питай по младите да ти обяснят разликата между изписването на кирилица и латиница как се "улавя". ------------------------------------ Ще се опитам да вникна в написаното в новите постове преди да отговоря нещо смислено и дам допълнителни пояснения.

• Отговори 117
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е тука не е раздела на чичо ти Стефан, дето ти се радва много на твоя негър в черно-бяло.

Тази снимка въобще не е правена за показване във фотографски раздел или на истински фотографски форум.

А това че ти и явно други посетители на темата сте на мнение че дамата ви харесва, си е ваша преценка. На мен тази дама не ми харесва. Ако ми харесваше, нямаше да е подходяща за обща работа, щото съм женен и съм щял да се чувствам леко гузен пред жена ми.

Та на тази тема става въпрос за нещо, за което трябват пари, които ти например ги нямаш.

Щеше ми се да я пусна в раздел психология, та да я видят хора с по-развита интуиция и те да си кажат "тежката" дума. Обаче, не ми се иска да ми я затворят щото не била за там, та я пуснах тук.

Сега, едно друго пояснение.

С роднини от моя страна не става, защото те са на мнение че било трябвало да делиме на половина доходите. А пък аз нямам такова желание. Понеже аз съм мозъкът който измисля всичко, аз съм този които има необходимите познания и опит и установени връзки с едни неизбежни бизнес партньори. Та роднините без мен, нищо подобно не могат да скалъпят да тръгне да работи. Освен това им стига акъла да се сетят горе-долу, че аз ако се занимавам с нещо, то задължително ще е достатъчно доходоносно според стандарта на живота при мен. И от там, почти сигурни проблеми за възникване на завист у тези роднини които не участват и опит да ми мътят водата, като настройват негативно към мен участващото лице. Щото на мен ми трябва само едно лице, не ми е нужна цялата рода.

Мили мой "мекичък"

Чичо Стефан никога не е имал раздел във този чудесен и голям форум. Чичо му Стефан/ на "Фодор" / е един обикновен ползвател с неголям във форума ранг на модератор, който всячески се стреми да бъде толерантен не само към "фодор" а и към всички Вас! Дали се получава, могат да кажат посетителите на форума. А на тебе би било редно "чичо ти Стефан" да ти се понрави поне малко, за честото толериране от което са лишени другите.

Не споменавай за щяло и нещяло "чичо Стефан", защото наместо Теб, аз ще хвана дамата за бизнеса. И на теб ще се наложи този път да развиваш тема в раздел "ПСИХОЛОГИЯ"

Не се притеснявай. Няма да ти я вземем.Но виж колко мераклии има за дамата. "Родата' ти, ще останат много доволни като прочетат тези постове.Както викат тинейжърите; "КАПИШ"

Стефкоооооооооо, никът ми Мес е регистриран на кирилица. От което следва че не се пише Мек.

Питай по младите да ти обяснят разликата между изписването на кирилица и латиница как се "улавя".

------------------------------------

Ще се опитам да вникна в написаното в новите постове преди да отговоря нещо смислено и дам допълнителни пояснения.

Обезателно се опитай да вникнеш в написаното, но се страхувам, че ще трябва да почакаме за добър отговор.

А как съм написал никът ти - на кирилица или на латиница, все едно бе "Белгийче". Кой ли му обръща на това внимание. Хората са вперили погледи в дамата, а не в никът ти. И аз като тях. На преклонна възраст - ами ще ми харесва я. Жена е, не е като теб - момче!Много си падам по жените - точно като ТЕБ. Но на мен и сега, по-често ми се отдава отколкото на теб.

Приятелю!

Kакто беше ти написал "Neo" Не баламосвай хората. Но честно признавам - твърде често успяваш както и сега. Всички ти повярваха, даже са ти написали едни такива коментарии, че ми става смешно. Абе ти евентуално като си бил студент, да не си учил Психология?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Ако няма чувства-интуицията действа.

Иначе става едно мазало мани...

Казвам го от личен опит-парила и духала супата.

Точно за бизнес идеше реч.

Последствията си ги нося и до днес.

Много си права за заслепяването породено от наличието на чувства.

Аз мисля даже че и без наличието на чувства, може да не работи добре интуицията ако има симпатия от едната или от двете страни.

Вчера като открих новите бутони на форума и прекарах няколко часа да чета по разни теми кой как е реагирал на критични към мен постове. И се хванах направо за главата, като видях поведението на една дама спрямо мен. От типично женско войнствено на едни теми, е станало положително на други теми, все едно че ми е чела мислите по телепатия какво е моето истинско отношение към нея. От тази жена например мисля че ще е добре да се пазя, в смисъл да си нямаме бизнес отношения. Щото аз тука ( където живея ) съм свикнал на приятелски отношения с разни познати жени и ако се прекарам да се подхлъзна по пързалката на приятелството между мъж и жена, ще вземе да стане опасна ситуация, предвид нейната способност да се досеща какъв съм всъщност когато не съм сложил маска за пред фоурм. За мой късмет тя не знае френски, та май няма страшно.

ако е мека душа,за бизнес нестава и проваля и другият.същото се отнася и за теб.

Абе май е точно мека душа.

Ще трябва много да си помисля по този показател. Мерси че ми обърна внимание точно за това.

Аз не съм от меките души, точно противоположен съм.

А и безнеса е пробвана с години дейност и добре разработена от мен по всички детайли.

Редактирано от Мес (преглед на промените)

Е тука не е раздела на чичо ти Стефан, дето ти се радва много на твоя негър в черно-бяло.

Тази снимка въобще не е правена за показване във фотографски раздел или на истински фотографски форум.

А това че ти и явно други посетители на темата сте на мнение че дамата ви харесва, си е ваша преценка. На мен тази дама не ми харесва. Ако ми харесваше, нямаше да е подходяща за обща работа, щото съм женен и съм щял да се чувствам леко гузен пред жена ми.

Та на тази тема става въпрос за нещо, за което трябват пари, които ти например ги нямаш.

Щеше ми се да я пусна в раздел психология, та да я видят хора с по-развита интуиция и те да си кажат "тежката" дума. Обаче, не ми се иска да ми я затворят щото не била за там, та я пуснах тук.

Сега, едно друго пояснение.

С роднини от моя страна не става, защото те са на мнение че било трябвало да делиме на половина доходите. А пък аз нямам такова желание. Понеже аз съм мозъкът който измисля всичко, аз съм този които има необходимите познания и опит и установени връзки с едни неизбежни бизнес партньори. Та роднините без мен, нищо подобно не могат да скалъпят да тръгне да работи. Освен това им стига акъла да се сетят горе-долу, че аз ако се занимавам с нещо, то задължително ще е достатъчно доходоносно според стандарта на живота при мен. И от там, почти сигурни проблеми за възникване на завист у тези роднини които не участват и опит да ми мътят водата, като настройват негативно към мен участващото лице. Щото на мен ми трябва само едно лице, не ми е нужна цялата рода.

Да съм казал нещо ? Че я харесвам , или подобни? Това е мое мнение (ако обаче ти е интересен , отговорът е не :giggle1: , падам си по по-млади !)

Предполагам , че ти е ясно също така , че визията не говори почти нищо за един човек. Аз просто предположих , че нямаш друга причина да го постваш това.

Ако бяхте на мое място, бихте ли се доверили на тази дама ?

На боб по снимка не хвърлям. Но! Щом ще правиш бизнес с нея, вероятно и имаш личните данни. Ползвай агенция, която ще и направи бекграунд-чек, ако си заплатиш добре (в което си много заинтересован) ще ти бъде предоставена информация за нейното минало, позиции, успехи или неуспехи, съдимости, евентуални измами, може дори да бъде установено с доколко достоверна самоличност се представя и още много други. Там специален човек ще ти предложи всички опции. След това следва само да направиш твоето (вече почиващо на факти) решение. Просто е и не ужасяващо скъпо...

• Автор

Снимката е правена нарочно и специално за да бъде показвана в Интернет , това е станало със съгласието на госпожата. Освен тази снимка съм направил и на лицето й от близо.

На боб по снимка не хвърлям. Но! Щом ще правиш бизнес с нея, вероятно и имаш личните данни. Ползвай агенция, която ще и направи бекграунд-чек, ако си заплатиш добре (в което си много заинтересован) ще ти бъде предоставена информация за нейното минало, позиции, успехи или неуспехи, съдимости, евентуални измами, може дори да бъде установено с доколко достоверна самоличност се представя и още много други. Там специален човек ще ти предложи всички опции. След това следва само да направиш твоето (вече почиващо на факти) решение. Просто е и не ужасяващо скъпо...

Опааа, тука нещо много интересно изкочи.

Какви са тези агенции и от къде ще съберат подобна информация ?

От полицайте ли ще я "купят" по втория начин и до колко ще е достоверно това което ще ми представят ?

Да се опитам да се включа и аз. 1. Загатни или си кажи направо какви бъдещи отношения смятате да имате заедно? 2. Кой е инициатора на съвместното начинание? 3. И двамата ли ще участвате с пари, ако е да в какво процентно съотношение, ако е не тя с какво ще участва? Конкретно за дамата: Много приятна около 40 годишна жена, забелязвана е от доста мъже /знае го много добре/, средно или малко над средно образована, стреми се да изглежда интелигентна, твърде вероятно е да е разведена от доста време с поне един голям син. Факта, че е облечена в бяло ми говори, че държи на реда и чистотата /включително и в отношенията - към нея/, отделно говори за това, че държи нещата да стават по "нейния" начин и е готова на всичко за да го постига. В крайна сметка ние не те познаваме и не знаем нищо за теб - имам предвид, че в едни бъдещи общи отношения си зависи и от двете страни. Един съвет: Ако сумата която смяташ да инвестираш е значителна за твоите възможности - задължително си направи консултация с адвокат и обвържете отношенията си с договор, ако не е смело се впускай - приеми го като поредната авантюра. Имай предвид, че дори да не е криза, с легален бизнес в България няма как да си на +, избягвай наеми на помещения, лизинги и кредити. У С П Е Х !!!

...

Опааа, тука нещо много интересно изкочи.

Какви са тези агенции и от къде ще съберат подобна информация ?

От полицайте ли ще я "купят" по втория начин и до колко ще е достоверно това което ще ми представят ?

За Белгия не знам, но в САЩ, това е стандартна процедура и голям бизнес. Ще се учудиш колко много публична информация витае в пространството. Адресна регистрация, притежавани имоти, съдимости (под формата на резултати от дела), ръководни длъжности в публични и/или държавни компании и организации, участници в държавни заведения за лечение от зависимости и тонове, тонове друго инфо. Та тези агенции се стараят да обхванат всички тези потоци информация и да я класифицират. Това е само явната/публичната информация, за другата не знам как се оправят. Потърси и си намери реномирана такава агенция при теб в Белгия. Те всички са дискретни спрямо клиентите си, така че няма да те издънят пред каката или да те изнудват по-късно.

• Автор

Да се опитам да се включа и аз.

1. Загатни или си кажи направо какви бъдещи отношения смятате да имате заедно?

2. Кой е инициатора на съвместното начинание?

3. И двамата ли ще участвате с пари, ако е да в какво процентно съотношение, ако е не тя с какво ще участва?

Конкретно за дамата: Много приятна около 40 годишна жена, забелязвана е от доста мъже /знае го много добре/, средно или малко над средно образована, стреми се да изглежда интелигентна, твърде вероятно е да е разведена от доста време с поне един голям син. Факта, че е облечена в бяло ми говори, че държи на реда и чистотата /включително и в отношенията - към нея/, отделно говори за това, че държи нещата да стават по "нейния" начин и е готова на всичко за да го постига.

В крайна сметка ние не те познаваме и не знаем нищо за теб - имам предвид, че в едни бъдещи общи отношения си зависи и от двете страни.

Един съвет: Ако сумата която смяташ да инвестираш е значителна за твоите възможности - задължително си направи консултация с адвокат и обвържете отношенията си с договор, ако не е смело се впускай - приеми го като поредната авантюра. Имай предвид, че дори да не е криза, с легален бизнес в България няма как да си на +, избягвай наеми на помещения, лизинги и кредити.

У С П Е Х !!!

1. Само бизнес отношения.

2. На мен ми трябва дама да ми помага на място в София, защото съм 2000 км назапад.

3. Никаккви пари не трябва да харчи тя, всичко поемам само аз. Тя даже и няма да трябва да работи, а само да намира други които да работят и да ги "управлява" да не се отпускат и да не мързелуват прекалено.

Значи добре си уловил желанието й да постигне какво си е намислила в деня на снимката. Тя се облекла така, както си е мислела че ще се представи в най-добра светлина, пред човек ( аз съм тоя ) който може много да й помогне. Не мисля че е готова на всичко. Но това не ме притеснява. Повече ми е на грижа да не звеме някой да й предложи някакво друго занимание, с по-добър доход и да не зареже това което правим заедно.

Договори вече са подписвали и други, които са работили за мен, но то е било повече за да ги страх от договора, отколкото аз да съм имал някакво реално желание да се занимавам да ги съдя за неустоики.

Mec, не познавам жената. Но самият факт, че си пуснал такава тема, означава, че (под)съзнателно ТИ й нямаш доверие. Оттам нататък - прави, каквото прецениш, че е правилно.

Е, това е вече друго. Сега вече по-конкретно: На никой не можеш да се довериш от 2000 км. разстояние. Обикновено нещата се правят по следния начин - назначаваш /доверяваш се на/ двама човека, ти си реши как да им разпределиш задълженията. по този начин те взаимно се контролират, а ти често поддържаш връзка и с единия и с другия, предразполагаш ги, коректен си - по този начин във всеки един момент знаеш какво се случва и кой как е оправдал доверието ти. Желателно е втория човек да е мъж, щото две жени... Един въпрос - защо на точно тази жена трябва да си довериш нещата в България? Не, че имам нещо против - въпроса е тя да не усети, че едва ли не за теб е незаменима и единствено тя би ти свършила работата. За проучването, това което си писал си много прав. Въпреки това /ако нямаш възможност лично/ помоли някой познат/а действително да я поразучи. Ако случайно ти е пратила CV - звънни 2-3 телефона и поразпитай сам. Според мен тази жена във всички случаи ще си намери или поне ще си търси и друго занимание, но може и да не съм прав. Ако въпросната дама работи в държавна структура имаш по-големи шансове. Напиши ориентировъчно бранша /отрасъла / дейността, в която смяташ да я ползваш. А според зодията и си я провери и сам - обикновено има доста верни неща в зодиите.

• Автор

Обикновено нещата се правят по следния начин - назначаваш /доверяваш се на/ двама човека, ти си реши как да им разпределиш задълженията. по този начин те взаимно се контролират, а ти често поддържаш връзка и с единия и с другия, предразполагаш ги, коректен си - по този начин във всеки един момент знаеш какво се случва и кой как е оправдал доверието ти. Желателно е втория човек да е мъж, щото две жени...

Един въпрос - защо на точно тази жена трябва да си довериш нещата в България? Не, че имам нещо против - въпроса е тя да не усети, че едва ли не за теб е незаменима и единствено тя би ти свършила работата.

Според мен тази жена във всички случаи ще си намери или поне ще си търси и друго занимание, но може и да не съм прав.

Напиши ориентировъчно бранша /отрасъла / дейността, в която смяташ да я ползваш.

Двама човека, ама ще трябват пари и за двамата, не става в един и същи град да са двама. А и с мъже не искам да си имам никаква работа, щото нещо все си мислят че са равни на мен и че почти веднага сме станали приятели и ще имат по-големи претенции за доходи.

Еми тази я познавам по един друг начин и понеже ми се е доверявала много, та за нея си мисля. Но за съжаление се опасявам че си прав че ще си търси и друго занимание. И като гледам тука че нещо й се радват в хор, та ме налягат едни съмнения.

За дейността нищо не казвам, щото както вика един бивш другар, това е фирмена тайна.

Но самият факт, че си пуснал такава тема, означава, че (под)съзнателно ТИ й нямаш доверие.

Еми то за това се правят маркетингови проучвания предварително, за да се разбере дали нещо е възможно или не е. Та задачката тука е, дали тази е подходяща и дали ще е достатъчно надеждна.

Това което правя на тази тема е следното:

http://bg.wikipedia.org/wiki/Мозъчна_атака

не съм го чел на български, но съм го учил на френски преди години, ако нещо не са го превели логично - гледайте на англиската версия, там трябва да е истината.

След като преминаха началните страсти, почнаха да изкачат полезни идеи.

Тя темата ще си остане тука, та и други хора ще могат да се възползват от общия резултат на колективното обсъждане.

Важното е да се раждат спонтанно възможно най-голямо количество идеи.

п.п.

леле, ако се бях сетил да я накарам да се поизкълчи малко като манекенка, щеше да се включат още повече ценители.

Добре, тогава разсъждаваме по метода на изключването: Ти си си направил сравнително добре сметката и сам си отхвърлил възможността да се довериш на близки, приятел или човек когото познаваш много добре. Явно въпросната дама притежава определени качества /или възможности/ които те карат да я предпочетеш. Какво ти остава - довери и се. Ако нямаше нужда от нея нямаше да го мислиш този проблем. Докато можете си бъдете полезни един на друг, но имай предвид, че биха могли да настъпят обстоятелства, които в момента не можеш да предположиш, така че знай, че си поемаш риска и се опитай да пресметнеш доколко той е оправдан. Между другото темата ти много ми хареса, жалко че като чели някои от съфорумниците ни не те разбраха правилно.

• Автор

Те съфорумците ме знаят от други теми и се чувстват "длъжни" да се разпишат с по нещо. Сега обаче ще си лягам, че стана късно.

Добре, тогава разсъждаваме по метода на изключването:

Ти си си направил сравнително добре сметката и сам си отхвърлил възможността да се довериш на близки, приятел или човек когото познаваш много добре. Явно въпросната дама притежава определени качества /или възможности/ които те карат да я предпочетеш. Какво ти остава - довери и се. Ако нямаше нужда от нея нямаше да го мислиш този проблем.

Докато можете си бъдете полезни един на друг, но имай предвид, че биха могли да настъпят обстоятелства, които в момента не можеш да предположиш, така че знай, че си поемаш риска и се опитай да пресметнеш доколко той е оправдан.

Между другото темата ти много ми хареса, жалко че като чели някои от съфорумниците ни не те разбраха правилно.

"Между другото темата ти много ми хареса, жалко че като чели някои от съфорумниците ни не те разбраха правилно. "

Ама ти това дето си го написал, насериозно ли го взе? Защото освем Теб едва ли има някой, който му вярва.

"Белгиец" !

Ама правилно ли те похвалих? Сложи си ръка на сърцето и си кажи честно. Хайде, разбули мрака на съмнението.

Много често пишеш и сам си вярваш. Но успяваш да привлечеш вниманието .Отракано момче си в очите на някои. Приятел, не се обиждай. Нека знаеш, че все още има хора, които не можеш да заблудиш. От форума те познавам сравнително добре. Не сме от вчера в него - Ти и АЗ! Нали така?

..Ти и АЗ!...

Хахаха, това прозвуча нежно и почти любовно! А е само Понеделник... Публикувано изображение

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

аз работя в немска фирма в българия. германците са си пуснали свободно работно място за изпълнителен директор на фирмата в бг. със конкур е назначен местен инженер.представител от германия идва на място и стресира обстановката на всеки 2-3 месеца. директора подава на германците подробен дневен доклад.на всеки три месеца се прави ивентаризация. бизнесът отдавна върви добре и нагоре. отношенията са работник-работодател. ако успееш да създадеш подобна схема,би трябвало да има успех.

Снимката е правена нарочно и специално за да бъде показвана в Интернет , това е станало със съгласието на госпожата. Освен тази снимка съм направил и на лицето й от близо....

Направи ми впечатление един факт, който вероятно е бил забелязан от мнозина, но май не видях да е писано по отношение на него (моля за извинение, ако съм го пропуснал). Дами и господа, не ви ли се струва твърде "служебна" тая снимка? Че дамата визуално е ОК, че и повече - това вече го отметнахме (почти) единодушно. Но нещо липсва на снимката, нещо, което забелязах още при първото преглеждане, но откровено не обърнах внимание на това. Темата обаче се разви, та хвърлих още едно око на дамата и подозренията ми се потвърдиха. Мес, защо лицето на дамата не изразява нищо? Няма и помен от усмивка, нито пък от каквото и да е настроение, липсва и презрение, ако щеш. Май не я снимат за пръв път по този начин, много добре е скрила всякакви емоции, а ти сякаш нарочно си забравил да напомниш да каже "зеле" и в тоя момент да я щракнеш. Дамата изглежда така, сякаш си я снимал за паспорт.

Темата е интригуваща, но твоята очебийна колебливост, сякаш нарочно преекспонирана на моменти, поражда някои съмнения по отношение на истинската цел на занятието.

И аз забелязах, че ни пуска информация на порцийки.Май нещо отива да ни бъзика...., не че е нещо лошо, но все пак да пише поне, да не се впрягаме.Много обичам да ме вкарват във филми, ама да има някакви граници все пак :)

Ако бяхте на мое място, бихте ли се доверили на тази дама ?

Искам от вас да ми кажете дали става за партньорка, на която може да се разчита за продължително време ( години ). Става въпрос да правим заедно двамата една сериозна работа, която ще изисква ангажирането на средства от моя страна.

Публикувано изображение

Кликнете на снимката за да се покаже в цял размер. Ползвайте функцията на бутона F11 за да видите снимката по цялата височина на екрана ви.

Снимката съм я правил лично аз.

Ако можете, помогнете ни с вашата преценка и съвети, моля ви !

Мес, ти сериозно ли очакваш да ти дадем съвет по снимка?Ужасно несериозно!

Ако все пак те интересува мнението ми:Дамата има излъчване "на село":Казваш, че е искала да ти направи впечатлени, а виж сам, как се е "барнала"!!!!Тоалет, прическа и обувки под всякаква критика!Разбира се, зависи, за какъв тип работа ти трябва.Ако искаш да е лице на твоя бизнес-не вдъхва респект-не е поддържана, млада е, а наистина изглежда около 40-те!, няма вид на особено образована, не стои на снимката сигурно.Това е скромното ми , но честно мнение относно визията й.Може и да не е фотогенична.....

От друга страна, в един бизнес, най-важното е нейните лични качества и познания да отговарят на типа работа, за който ще я наемаш.Ако ти трябва "питбул"-зависи от характера й, но от опит ще ти кажа, че мъжете не обичат да имат пряк шеф за жена.Затова не е зле, да имаш и един мъж в екипа си, дори и той да не дърпа конците действително.

Ако работата ти изисква мениджърски умения, трябва ти квалифициран човек с опит!И тогава напиши обява, направи конкурс и избирай.Естествено, че ще играе и интуицията ти и никога не си застрахован от грешки!Някъде по постовете си беше писал, че тя "нямало да работи, а само да наема или организира други хора..."Та това е най-важната работа!И изисква много лични качества, които една снимка няма как да извади наяве!

Много ме развесели темата!Не смятам, че по такъв начин-чрез допитване във форум, работодател може да си набере екип или да си рискува авоарите.По-сигурно, играй на лотария в Белгия!Взех отношение, защото ми се искаше да помогна с честно мнение и приятелски съвет- НЕ БЪРЗАЙ!, а не за да се заяждам или да критикувам жената от снимката....

Съвсем отделен случай е, ако си падаш по дамата и търсиш начин да я подсигуриш-само така свързвам темата с форума, в която е поствана....Тогава Мес, не се допитвай до форумците, ами си живей живота според собствените разбирания и норми.

Във всеки един от случаите ти пожелавам успех!

Моето мнение е, че дамата може и да е наред, ама тази тема показва,че при теб нещо има.

Някой ще бъде ли така добър, да светне мен простичката, какво прави тема със снимка и уникално безсмислен въпрос / идейки реч за някакъв бизнес /, в раздела "Секс..." :tease:

Някой ще бъде ли така добър, да светне мен простичката, какво прави тема със снимка и уникално безсмислен въпрос / идейки реч за някакъв бизнес /, в раздела "Секс..." :tease:

Епа, секса си е бизнес :money6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.