Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премествана, оспамена, нежелана тема

Featured Replies

Докато са оправя с тия картинки............уф ....ама и аз следвам табелата....... :cool:

• Отговори 117
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

...Пробвал съм с мъже роднини и не сме се разбрали. За първия бях измислил едни високи проценти на заплащане, смятани върху това колко пари са заработили жените ( които той трябваше да назначава на работа в неговата съществуваща фирма). Той обаче понеже не върваше че подобно нещо може да носи пари и все та измисли че не било могло то така той да взима от труда на жена която официално му е служителка, по-малко пари отколто тя ще получава. Аз му предлагах система при която тряваше да намери само 5 жени и щеше да му се връзват по 750 лв. на месец, без той да работи. А ако беше намерил 10 жени щеше да си докарва по 1500 лв. Ама не, той човека гледаше в моята паница, аз колко пари ще изкарвам. Искаше му се той да има същият доход като мен. Да, ама щеше да му дойде малко много, нямаше да знае после в коя кръчма да ходи да си пие парите.

После като разбра ( от родителите ми ) по колко пари им пращам на работещите жени и се спука от яд.

Вторият роднина пък не иска въобще да обсъждаме по задълбочено системата. Вероятно беше подучул от някой завистник роднина, че с първия не сме се разбрали понеже аз нямам намерение на делиме баницата по равно и рече че заплатата си му била достатъчна.

С един който не е роднина и който ме беше намерил сам ( без аз да съм го търсил), говорихме доста пъти по телефона, ама като дойде време да се срещнеме - оня доведе жена му с малкото дете и тя да слуша кво ще се лъжеме. Хубаво, ама ако жена му трябва да му разреши, той за кво ми е ? И не се разбрахме.

....

Проблема ми изглежда по-скоро в това че са роднини. Може би трябва да преосмислиш смесването на бизнес и роднински връзки. Досегашния ми опит сочи че това обикновено не свършва добре

Не знам за вас, но аз се чудя, какъв с извинение галфон трябва да е човек, че да не може да прецени друг ( особено при условията за споделянки и много личните контакти които е имал с него ) и да пуска тема тук за чуждо мнение на база една снимка....

Мек.. за шаранчета ли ни вземаш... или си наистина и...т :cool:

А за тази тук, кво ще кажете ? Дали може да и се има вяра ?

Публикувано изображение

За таз може да се каже че не заслужава ама никакво доверие, особено с тази табелка за Карлуково http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :wub:

Заповядай:

Публикувано изображение

То нямам нужда от особена подготовка, освен може би на спринт на 400 м с (улични) препятствия:

1. Дамата има перфектен стоматолог, най-добрият в света!

2. Коафьорът й е само с една класа под зъболекаря, ама става.

3. И гримът й е топ класа, за да е в тон.

4.... А бе това дама ли е или дам, т.е. само на мен ли ми се струва, че виждам наченки на адамова ябълка?

Eдна такава като на аватара ти ако ми намериш, може да я прибера да не гладува, да поработва женицата. Хора сме, трябва да си помагаме.

Освен това, благодарение на всички точки дето си ми ги писала тайно по снимкаджийските теми, може да я уредя заради теб с по-високо заплащане.

Айдеееееееееееее , готово, далаверата е уредена .. Тя с този аватар и плюсчетата си заслужава напълно , за разлика от човек който познаваш лично :sobbing:

Айдеееееееееееее , готово, далаверата е уредена .. Тя с този аватар и плюсчетата си заслужава напълно , за разлика от човек който познаваш лично :sobbing:

Този пост, вземи го изтрий...Или поне го редактирай.

Този пост, вземи го изтрий...Или поне го редактирай.

Защо?? И ти ли получи проблеми с разбирането.. и хумора ..... или от солидарност някаква го написа ... разбирам, не се притеснявай, но не мисля да го редактирам...

Ей, пък да не видите и вий :sobbing:

Айде сега, нИдей че с твоя аватар и теб ще те уредят набързо за чужбина алоуу :hush:

..... или от солидарност някаква го написа ...

От модераторска куртоазия...

Ей, пък да не видите и вий :sobbing:

Да не си ни подучила....

Айде сега, нИдей че с твоя аватар и теб ще те уредят набързо за чужбина алоуу :hush:

Мен, ако може, в някой чуждоземски зоопарк...

Отдавна ме отсвириха мен, не съм покривала критериите.., тука ще стоя и ще си търпя, ко да прая... :sobbing:

какво е станало с тази тема?преместена и оспамена май бизнеса с дамата отпадна. :magnifier: .. :wow:

какво е станало с тази тема?преместена и оспамена

май бизнеса с дамата отпадна. :wow: .. :wow:

Не е отпаднал, само дама да се намери :magnifier:

Заповядай:

Публикувано изображение

Дам-ът е перфектен! Вдъхва доверие от раз! Трябва да се цани за експерт по протокола към някоя от политическите групи у нас!

Аз пък искам да ви попитам какво мислите за това момиче, вдъхва ли ви доверие,че мен нещо ме съмнява...никакво доверие и нямам....

Публикувано изображение

:(

И мен ме съмнява нещо! Ама ей сега гледах на леща и доверие....никакво!

(Иначе, ако някой има подобни проблеми като Мес, гледам на: 3 в 1, леща, Черен Петър и за по-тежките случаи-на слонски яйца)!Търся си и мъже за асистентки, за да ми чистят лещата...на процент( 50% от утайката и по един омлет в бонус от слонските)

То тук да не попита па нещо някой -

само гаргара да си правите баси

Публикувано изображение

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

То тук да не попита па нещо някой -

само гаргара да си правите баси

какво искаш да питаш дъще? кАжи, да ти кажа!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.