Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премествана, оспамена, нежелана тема

Featured Replies

На правилното място си с правилните хора :money6: , сподели ся, кво та гризе извътре....

Абе глася и една далавера, ама подозирам, че ще ме метне нещо...

аз като един експерт веднага ти отговарям на така зададения по-горе въпрос относно приложената пак там снимка: мнооого внимателно трябва с тази особа :giggle1:

...абе и аз така мисля, ама да си попитам...че има сензори и сензори.., твоите може да са по-добри от моите....

• Отговори 117
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

По 2-ра точка си познал, само че е по-точно една разновидност на аутсорсинг.

Иначе, съветите ти звучат прекалено академично, аз предпочитам да я карам на топли и сърдечни отношения и да изграждам доверие с партньорките. Само с жени се занимавам, щото съм им свикнал на тях. Е, някоя ако се опита да ми натресе и брат й, ще й се уреди въпроса, но аз няма да съм го търсил него. Ще е станало нещо като с връзки.

До сега колкото пъти съм се опитвал с мъже да се разбирам да въртиме някаква работа, все не е станало.

Моите уважения, но ако не се замислиш над нещата, които ти подхвърлих и не тръгнеш сериозно няма да я докараш много надалеч. Но ти даваш парите, ти си решаваш.

П.П. И топлите отношения не премахват необходимостта от предварителни проверки и избор

П.П.П. Мисля че това за мъжете е по-скоро предубеденост, но това си е лично мое мнение

П.П.П.П Не мога да предпазя никого да си счупи главата :giggle1:

"Между другото темата ти много ми хареса, жалко че като чели някои от съфорумниците ни не те разбраха правилно. "

Ама ти това дето си го написал, насериозно ли го взе? Защото освем Теб едва ли има някой, който му вярва.

"Белгиец" !

Ама правилно ли те похвалих? Сложи си ръка на сърцето и си кажи честно. Хайде, разбули мрака на съмнението.

Много често пишеш и сам си вярваш. Но успяваш да привлечеш вниманието .Отракано момче си в очите на някои. Приятел, не се обиждай. Нека знаеш, че все още има хора, които не можеш да заблудиш. От форума те познавам сравнително добре. Не сме от вчера в него - Ти и АЗ! Нали така?

Отговарям: Да, до голяма степен вярвам на автора на темата, въпреки че не го познавам и не съм чел други негови теми и постове. Ако прочетеш цялата тема ще видиш, че една немалка част от изказаните мнения са много по-несериозни от самата тема / да не кажа спам/. Любопитно ми е защо хора, които приемат тази или която и да било тема за невярна, неистинска или несериозна - си губят времето да я четат и даже да коментират в нея. Все ми е едно дали някой ме е "похвалил", доколкото виждам под всеки пост има бутон, с който може всеки да изрази дали е харесал написаното в поста - това според мен не е точно "хвалба". И да аз специално не съм от вчера във този форум и това е така защото много ми харесва. Досега никога не съм си мислил и не съм си позволявал никого да заблуждавам.
  • Автор

Моите уважения, но ако не се замислиш над нещата, които ти подхвърлих и не тръгнеш сериозно няма да я докараш много надалеч. Но ти даваш парите, ти си решаваш.

П.П. И топлите отношения не премахват необходимостта от предварителни проверки и избор

П.П.П. Мисля че това за мъжете е по-скоро предубеденост, но това си е лично мое мнение

П.П.П.П Не мога да предпазя никого да си счупи главата :giggle1:

Аз съм плащал вече на жени да работят за мен. Всичко е отработено и разработено, трябва само пак да се задвижи системата. Имах голям мерак да го направя същото и в една друга държава ( в която си ходил и знаеш даже малко езика ), но там не стана, поради едни причини свързани с миналото, които нямат нищо общо с бизнеса.

А иначе от мъже не разбирам.

Пробвал съм с мъже роднини и не сме се разбрали. За първия бях измислил едни високи проценти на заплащане, смятани върху това колко пари са заработили жените ( които той трябваше да назначава на работа в неговата съществуваща фирма). Той обаче понеже не върваше че подобно нещо може да носи пари и все та измисли че не било могло то така той да взима от труда на жена която официално му е служителка, по-малко пари отколто тя ще получава. Аз му предлагах система при която тряваше да намери само 5 жени и щеше да му се връзват по 750 лв. на месец, без той да работи. А ако беше намерил 10 жени щеше да си докарва по 1500 лв. Ама не, той човека гледаше в моята паница, аз колко пари ще изкарвам. Искаше му се той да има същият доход като мен. Да, ама щеше да му дойде малко много, нямаше да знае после в коя кръчма да ходи да си пие парите.

После като разбра ( от родителите ми ) по колко пари им пращам на работещите жени и се спука от яд.

Вторият роднина пък не иска въобще да обсъждаме по задълбочено системата. Вероятно беше подучул от някой завистник роднина, че с първия не сме се разбрали понеже аз нямам намерение на делиме баницата по равно и рече че заплатата си му била достатъчна.

С един който не е роднина и който ме беше намерил сам ( без аз да съм го търсил), говорихме доста пъти по телефона, ама като дойде време да се срещнеме - оня доведе жена му с малкото дете и тя да слуша кво ще се лъжеме. Хубаво, ама ако жена му трябва да му разреши, той за кво ми е ? И не се разбрахме.

Моята цел е да ползвам евтината работна ръка, за да остават за мен пари от изработените. Такъв е бизнес моделът, който аз съм измислил. Да си стоят в София жените, да си изкарват по една нормална за в България заплата и да са доволни. Другите които имат претенции за повече пари , ами, да си ги изкарат сами. Аз не мога да им помогна, не съм печатница за пари.

аз като един експерт веднага ти отговарям ...

Нещо много категорично и бързо издаде присъдата, защо ли?

Нещо много категорично и бързо издаде присъдата, защо ли?

тъй сме ний експертите :baby:

;)

Съмненията ти са излишни, дамата си съществува също толкова колкото и бразилските танцьорки от другата ми тема....

Успокоих се, но нищо не знам бразилските танцьорки, ще трябва да я потърся нейде.

Друго обаче ме впечатли:

Публикувано изображение

Друго обаче ме впечатли:

Значи не само знаеш, къде да застанеш, а и знаеш къде да гледаш :baby:

Господина се самооценява, какво толкоз. Тъй и тъй няма български жени, дето да го оценят ;)

Значи не само знаеш, къде да застанеш, а и знаеш къде да гледаш :whist:

Господина се самооценява, какво толкоз. Тъй и тъй няма български жени, дето да го оценят :baby:

Верно е нема.... ;)

Значи не само знаеш, къде да застанеш, а и знаеш къде да гледаш :baby:

Господина се самооценява, какво толкоз. Тъй и тъй няма български жени, дето да го оценят ;)

харесах те http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

харесах те http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Значи, ако сега си постна една снимчица, ще ме обявиш за надеждна, така ли да го разбирам ;)

Значи, ако сега си постна една снимчица, ще ме обявиш за надеждна, така ли да го разбирам ;)

ако онази с табелата хич и не надейся :baby:

Ти я пУсни, пък ний щЪ направим анализа... :baby:

Редактирано от КИИП (преглед на промените)

Аз не мога да разбера едно.Човека търси жени за работа,вий две-три от по горните,кво се помайвате,а хванете изкарайте някой лев,де! ;)

Ти я пУсни, пък ний щЪ направим анлиза... :baby:

Аз съм се подготвил ;)

Редактирано от Ракиено време (преглед на промените)

Аз съм се подготвил :cool:

Заповядай:

Публикувано изображение

А за тази тук, кво ще кажете ? Дали може да и се има вяра ?

Публикувано изображение

Дай я в лице... :cool:

Ще сънуваш кошмари нощес...

по себе си ли съдиш? :cool:

• Автор

Аз не мога да разбера едно.Човека търси жени за работа,вий две-три от по горните,кво се помайвате,а хванете изкарайте някой лев,де! :cool:

Eдна такава като на аватара ти ако ми намериш, може да я прибера да не гладува, да поработва женицата. Хора сме, трябва да си помагаме.

Освен това, благодарение на всички точки дето си ми ги писала тайно по снимкаджийските теми, може да я уредя заради теб с по-високо заплащане.

Редактирано от Мес (преглед на промените)

nikilud.jpg

Наборе, отивам и аз да сА штракна - за да видим в края на деня кой е най-доверения тук.... :cool:

Eдна такава като на аватара ти ако ми намериш, може да я прибера да не гладува, да поработва женицата. Хора сме, трябва да си помагаме.

Освен това, благодарение на всички точки дето си ми ги посала тайно по снимкаджийските теми, може да я уредя заради теб с по-високо заплащане.

:cool: Такава кака,гладна няма да е останала,та да опре до твоята милостиня.

Тайно? Че,то отдавна гласуването не е тайно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.