Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Формула 1 - дискусия, новини, резултати

Featured Replies

Ами точно това е разликата между мен и хейтърите :)

• Отговори 3k
  • Прегледи 343,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• skalata_73
    skalata_73

Днес се навършват 20 години от смъртта на Айртон Сена! Това бе последната му обиколка.   http://vbox7.com/play:6f0544a0bd Поклон пред паметта на шампиона!

• Поклон пред паметта на шампиона !   А само един ден по-рано на същата писта намери смъртта си и австрийският пилот Роланд Раценбергер .   Черният уикенд на Имола през 1994 г. завърши със смъртта

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Странно състезание в Монако, а?  Чак и аз не можах да повярвам каква глупост направиха Мерцедес.  А Диема спорт трябва да си върнат лиценза за излъчване, защото не спазват най-важното условие - да пок

Публикувани изображения

В този сезон определяща ще бъде комбинацията пилот-техника. Ферари отдавна трябваше да заменят Маса -крайно непостоянен, без психика на победител и равномерно представяне в продължение на цял етап. Допада ми начина по който пилотира Бътън-прецизен. Очаквам представянето на Грожан, Пол ди Реста, Шумахер, Кими, Пастор Малдонадо, Нико Розберг.

Този сезон Фетел ще бере сериозни ядове с Макларън ( Бътън § Хамилтън) ;) Сега просто извади късмет и стана 2 , но следващото състезание едва ли ще го има и тогава за него 3 място ще си е успех ;) И моята тези ,че грозните носове не носят предимство се доказа в този уикенд :)

Малайзия: Тренировка 1 23 Март 04:00 Тренировка 2 23 Март 08:00 Тренировка 3 24 Март 07:00 Квалификация 24 Март 10:00 Състезание 25 Март 11:00

Редактирано от jamc (преглед на промените)

И аз мислех там да слушам руски коментар и да гледам RTL :)

Излъчване от братушките ;) !

Малдовано ... Пастро ... пак прави отлична квалификация :ohmy: !

Луда надпревара върви :wink12: ... Браво на Кими ... за сега !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Благодаря ти Hanibal_Lektar. Гледам и чета коментарите тук:

http://www.f1-world....sq.php?id=12025 , http://www.liveresul...xt/?txtid=13318

Вижте как изглежда трасето: http://www.formulaon...cks&track_id=22

http://www.formula1.com/races/in_detail/malaysia_865/circuit_diagram.html

Браво на дядо, само с една обиколка и 3-то място на някакви си хилядни от първото и второто. Не знам какво щеше да стане, ако се бе понапънал в квалификацията :P Фетел ме изненада както никога досега. Райконен се съвзема, макар утре да отива назад в решетката.

Публикувано изображение

Добра квалификация. Време е Маковете да са 1ви и 2ри в състезанието. Go Mclaren!

В Малайзия нищо не се знае. Един дъжд и всички прогнози отиват по дяволите. Все ми се струва, че Шумахер ще направи отличен старт и поне един Макларън ще остане зад него. Вероятно тоя на Хамилтън, ако не се закачат. Уебър както винаги ще изостане или в най-добрия случай ще остане там, където си е преди първия завой. Ако все пак задържи позицията, има шанс да направи добро състезание. Дори допускам едно първо или второ място. Макларън тоя път не са толкова напред, колкото първото състезание. В състезателни условия Ред Бул показаха, че са много по-добри. Ако фетел обаче изкочи пред Марк, състезанието вероятно ще бъде същото, както миналата седмица. Разбира се, стига Шумахер да е бърз и в състезанието, защото иначе който е зад него, ще загуби доста от шансовете си за по-предно класиране. Абе...ще видим утре. Всичко може да се случи - дъжд, отпадане на някой фаворит и разбира се тактика и късмет.

5 линка от мен http://www.sportlemon.tv/c-10.html . Най-вероятно скоро ще има още.

Аз следя от stream от sky sports http://www.sportlemon.tv/v-2/18/56/v-385766.html

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Давайте лодките ... ще гребат до финала :wink12:

Мислех, че етапът е на "Сепанг", а не във Венеция :diving:

Е, тия ме ядосват вече. Ами да махат тия състезания по екватора. Не стига, че не може да следиш нормално Формула едно, ами и трябва да се ядосва човек за глупости като тая - прекъсване на състезанието.

Е, тия ме ядосват вече. Ами да махат тия състезания по екватора. Не стига, че не може да следиш нормално Формула едно, ами и трябва да се ядосва човек за глупости като тая - прекъсване на състезанието.

Докато парите движат нещата така ще е, което скоро едва ли ще се промени.

Ми то ако не го бяха спрели Макларен щяха да го обезмислят ... да затворят доставчиците си на двигатели с по 5-6 обиколки.

В Малайзия нищо не се знае. Един дъжд и всички прогнози отиват по дяволите. Все ми се струва, че Шумахер ще направи отличен старт и поне един Макларън ще остане зад него. Вероятно тоя на Хамилтън, ако не се закачат. Уебър както винаги ще изостане или в най-добрия случай ще остане там, където си е преди първия завой. Ако все пак задържи позицията, има шанс да направи добро състезание. Дори допускам едно първо или второ място. Макларън тоя път не са толкова напред, колкото първото състезание. В състезателни условия Ред Бул показаха, че са много по-добри. Ако фетел обаче изкочи пред Марк, състезанието вероятно ще бъде същото, както миналата седмица. Разбира се, стига Шумахер да е бърз и в състезанието, защото иначе който е зад него, ще загуби доста от шансовете си за по-предно класиране. Абе...ще видим утре. Всичко може да се случи - дъжд, отпадане на някой фаворит и разбира се тактика и късмет.

Лоша прогноза !

Хммм ... всяка състезание по една " тупалка " се натиска с големите " пасти на яде " . Миналата гонка Малдовано ... сега Перес ;) !

То ще се мръкне там след малко ! bildera_ какво ще стане тогава ... болидите нямат фарове ;) ?

БРАВООО ... Фернандо !!!

Каручката на Перез ... развали се нещо ;) ! Къде отиваш " с мечките ... мед да ядеш " ? :wink12:

другото дръвче на Малдовано взе да пуши нещо ... сигурно го карат с дърва !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Не съм доволен. Бътън с грешка, механиците на Мак. всички са за смяна. С двамцата допуснаха куп грешки, преди време направиха номер с гумата. Черния и той нищо не направи. Мак. Ред бул, мерцедес и Лотус видимо с настройки за сухо. Чакаме Китай. Go Mclaren!

Хммм ... всяка състезание по една " тупалка " се натиска с големите " пасти на яде " . Миналата гонка Малдовано ... сега Перес ;) !

То ще се мръкне там след малко ! bildera_ какво ще стане тогава ... болидите нямат фарове ;) ?

БРАВООО ... Фернандо !!!

Каручката на Перез ... развали се нещо ;) ! Къде отиваш " с мечките ... мед да ядеш " ? :wink12:

Ако не го бяха прекарали от бокса с тази допълнителна обиколка със сликовете за мокро, сега Алонсо щеше да свири втора цигулка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.