Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Формула 1 - дискусия, новини, резултати

Featured Replies

Да ! На Булсат е и ако имаш Булсат ще гледаш , ако нямаш - няма да гледаш !

• Отговори 3k
  • Прегледи 343,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• skalata_73
    skalata_73

Днес се навършват 20 години от смъртта на Айртон Сена! Това бе последната му обиколка.   http://vbox7.com/play:6f0544a0bd Поклон пред паметта на шампиона!

• Поклон пред паметта на шампиона !   А само един ден по-рано на същата писта намери смъртта си и австрийският пилот Роланд Раценбергер .   Черният уикенд на Имола през 1994 г. завърши със смъртта

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Странно състезание в Монако, а?  Чак и аз не можах да повярвам каква глупост направиха Мерцедес.  А Диема спорт трябва да си върнат лиценза за излъчване, защото не спазват най-важното условие - да пок

Публикувани изображения

Е, нямам булсат. Ще си гледам по RTL. Не ме интересуват тъпи коментари. И без това не ги слушам, а гледам Live Timing-a. То един телевизор имам, само е за гледане.

Последно момчета къде ще гледам формулата :speak: Че не вдявам и една дума швабски ?

Какво толкова има за вдяване ? Аз понякога я гледам и по китайски телевизии през нета.

БНТ2 ще излъчи всички състезания/Гранд При/ на запис до час и половина след старта им!

Директните излъчвания ще бъдат само по Филм+SD и HD!

Тренировките също са по Филм+HD

Старта на 18 март е от 9:00ч. бълг.време LIVE по Film+SD/HD

На запис по БНТ2 от 10:30ч.

Последно момчета къде ще гледам формулата :speak: Че не вдявам и една дума швабски ?

Този сезон ще се явно ще се гледа през нета. Не искам немски коментар, а като не е на живо някакси не е вълнуващо. Друго е да знаеш, че събитията стават в момента някъде на пистата. Някой да има идея дали ще правят Ф1 Hd през нета? До колкото си спомням имаше предложения, но не знам дали дъртия ги одобри.

izabel1, ако е за гледане ... ще се гледа ... я в нета , я по някоя джингитайскта телевизия , НО друго е да си я гледаш до кабелния си оператор , на живо пред ТВ-то на родния си език !

Нали имаше някакъв закон че събития от национална и световна значимост са длъжни да се излъчват но свободни не кодирани телевизии ... цитирам закона па памет , НО някой юрист има право да ме поправи !

izabel1, ако е за гледане ... ще се гледа ... я в нета , я по някоя джингитайскта телевизия , НО друго е да си я гледаш до кабелния си оператор , на живо пред ТВ-то на родния си език !

Нали имаше някакъв закон че събития от национална и световна значимост са длъжни да се излъчват но свободни не кодирани телевизии ... цитирам закона па памет , НО някой юрист има право да ме поправи !

Ако става въпрос, дори шефовете на F1 имаха изискване състезанията да се предават от телевизии с голяма зрителска аудитория или така да се каже национални. Явно тия дето държат правата са ги убедили, че имат обхват над цяла България, което няма как да не е така, след като се излъчва от сателит ;) Що се отнася до езика, може просто да си гледаш предаването на запис, ако не следиш Live Timing-a като мен. Аз преди така правех, като пропусна някое състезание. Без да знам резултатите, теглех го от нета и си го гледах. Хем имаш възможност да натиснеш паузата, хем са ти орязали и рекламите ;) Да, ама последните години следя Live Timing-a главно, защото там ми е най-интересно. Виждат се неща, дето нито коментаторите виждат, нито пък може да забележиш на екрана. А що се отнася до RTL, сещате ли се как навремето F1 се излъчваше по DSF+? Тогава там си гледах всички тренировки на едно Юностче :) Така, че съм свикнал с немските коментари. Не знам, дали братушките няма да дават нещо, че по им се разбира, ама трябва да се следи ситуацията следващите дни.

Точно затова е сублицензирането на БНТ2 - некодирана и с национално покритие.

Точно затова е сублицензирането на БНТ2 - некодирана и с национално покритие.

БНТ 2 е САМО на сателит ! Говоря за свободна програма която може да се хване с антена ... цялата ни работа е такава :mad: ... ще го гледам on-line ... и стрийминги постоянно ще слагам линкове , с който няма да нарушавам правилата , хак да им е на булсатком ... измамници гадни !!!

БНТ 2 е САМО на сателит ! Говоря за свободна програма която може да се хване с антена ... цялата ни работа е такава :mad: ... ще го гледам on-line ... и стрийминги постоянно ще слагам линкове , с който няма да нарушавам правилата , хак да им е на булсатком ... измамници гадни !!!

Мен не ми е ясно, какво печелят от цялата работа. Надяват се на нови абонати? Аз онлайн няма да го гледам, защото онлайн ще гледам live timing :) Остава вариантът RTL и ако евентуално хвана някой български или руски коментар.

БНТ2 достига до максимален брой зрители

Техническият сигнал за разпространение на БНТ2 достига до зрителите кабелно, сателитно, наземно-аналогово и онлайн на bnt.bg.

Според лицензията получена от СЕМ БНТ2 за района на София ще се излъчва на честота - 650 ТХ, 43 канал и в мрежата на Близоо 137 канал. Каналът е достъпен и във всички пакети на Цифрова телевизия на Мобилтел/Мегалан Нетуърк/Спектър Нет на 14-та позиция за нови абонати и последен в листата за съществуващите.

източник

карта на ефирното покритие на БНТ 2

Публикувано изображение

Та не разбрах, какво са ти виновни Булсатком? :hit:

Редактирано от momolord (преглед на промените)

карта на ефирното покритие на БНТ 2

Публикувано изображение

Та не разбрах, какво са ти виновни Булсатком? :hit:

Господин Хейтър , искам да живеете в района на Враца или Видин ... да нямате пари за сателитна телевизия ... друга песен щяхте да запеете :mad: !

Що бе, в Айтос не се ли хваща с парче кабел? Нали си близо до Бургас.

Говоря Ви образно г-н Хейтър ... да не идвате никога на положение да нямате пари за хляб ... тогава ще Ви питам ! Не можете да схванете , когато нещо Ви се гледа ... а финансите ви ограничават . НО както съдя от постовете Ви ... по лесно е да мразите света :mad:

Нещо не си в ред, мойто момче. Аз ти говоря конкретно, ти ми говориш образно...Що за дискусия водим ми кажи? Така и не разбрах, какъв ти е проблема с Булсатком, какъв ти е проблема с гледането на F1, и какъв ти е проблема с гледането на BNT2? Или просто страдаш за хората, които не могат да гледат F1, защото нямат Булсатком, или не хващат BNT2 със стайната антенка? Та ще ми отговориш ли г-н Помагач, къде те боли и къде те сърби? Не знам защо си мислиш, че всичко което искаш да гледаш, трябва да ти се предоставя безплатно, че и ефирно. Нали знаеш, че безплатен обяд, няма. Безплатно е само сиренцето в капана за мишки. ;) И не аз мразя света, а ти, барабар с всички сателитни оператори. :D P.S. Представям си, ако затворят торент сайтовете, какво мрънкане ще падне тогава.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

momolord , знаеш ли поговорката " Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса! " ... приемай я както искаш !

Спирам да споря с теб защото ти си " кон с капаци " ... буквалния пример за хейтър ... и не се обръщай към мен " мойто момче " ... нито съм твое ... нито искам да бъда !

Спирам да се занимавам с теб ! Постигнал съм доста неща за да се занимавам с " дребно и зловно човече " като теб !

Остани си сам в злобата си ...

Не знам дали има начин да гледаш на запис, ама класирането ме изкефи, въпреки природата. 1 7 М. ШУМАХЕР 1:29.183 30.3 23.3 35.2 16 2 12 Н. ХЮЛКЕНБЕРГ 1:29.292 0.109 30.3 23.5 35.2 19 3 15 С. ПЕРЕС 1:30.199 1.016 30.4 23.8 35.6 23 4 5 Ф. АЛОНСО 1:30.341 1.158 30.5 23.5 35.8 13 5 14 К. КОБАЯШИ 1:30.709 1.526 30.7 23.9 35.6 14 6 11 П. ДИ РЕСТА 1:31.466 2.283 31.0 23.8 35.8 13 7 6 Ф. МАСА 1:31.505 2.322 30.8 24.1 36.3 14 8 20 Х. КОВАЛАЙНЕН 1:31.932 2.749 30.7 23.8 36.6 16 9 8 Н. РОЗБЕРГ 1:32.184 3.001 31.2 24.1 36.6 17 10 1 С. ФЕТЕЛ 1:32.194 3.011 31.0 24.4 36.6 19 11 2 М. УЕБЪР 1:32.296 3.113 31.1 24.4 36.6 20 12 24 Т. ГЛОК 1:32.632 3.449 31.4 24.2 36.9 17 13 21 В. ПЕТРОВ 1:32.767 3.584 31.2 23.9 37.0 15 14 10 Р. ГРОЖАН 1:32.822 3.639 31.3 24.5 36.7 11 15 3 Д. БЪТЪН 1:33.039 3.856 31.5 24.4 36.9 18 16 4 Л. ХАМИЛТЪН 1:33.252 4.069 31.4 24.6 37.1 11 17 18 П. МАЛДОНАДО 1:34.108 4.925 31.4 24.7 37.4 21 18 9 К. РАЙКОНЕН 1:34.275 5.092 31.6 24.8 37.3 7 19 19 Б. СЕНА 1:34.312 5.129 31.6 24.7 37.4 17 20 17 Ж. ВЕРН 1:34.485 5.302 31.8 24.8 37.7 29 21 16 Д. РИКАРДО 1:34.604 5.421 31.9 24.9 37.6 31 22 25 Ш. ПИК 1:34.770 5.587 32.1 25.0 37.6 13 23 23 Н. КАРТИКЕЯН 1:42.627 13.444 34.0 26.9 39.9 16 24 22 П. ДЕ ЛА РОСА 53.5 35.5 1

утре и в неделя качвайте линкове за директно гледане през нета ! :wors: пък ако са и на руски ще ви обичам много ! :no-no::wink12::)

утре и в неделя качвайте линкове за директно гледане през нета ! :wors:

пък ако са и на руски ще ви обичам много ! :no-no::wink12::)

Гледай ON-Line ТУК !

Успехи и приятно гледане приятелю ... а хейтъра ** ** **ХА !

още един стрииминг

http://www.bgsreshta.com/content.php?page=tv&channel=22

и хейтъра ... под вода !

Добро утро, шоуто започва http://premier--streams.eu/ приятно гледане.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.