Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Аз имам преходник от към кибрита и мога да гледам филми през него :D
  • Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте :) Първо не знам доколко хаковете се водят за програми за това се извинявам ако темата не е за тук . Та проблемът ми е , че немога да подкарам хака когато го натисна ми излиза този прозорец -

http://prikachi.com/...52/5089652P.jpg . Подочух , че трябва да изклиуча антивируса и файер лола . Направих го но нищо не се получи . Някакви идеи как мога да го подкарам ?

Страшен ужас! Аз мислех че хаковете се водят за ядене. :D

Редактирано от frozener (преглед на промените)

Аз и един FlexType виждам там :D Златни са!!!!!!!!

Сега нещо и от мен. Става дума за инсталиране на Windows

..или директно чрез Daemon Tools ако искаш да го инталваш на този компютър.

..или директно чрез Daemon Tools ако искаш да го инталваш на този компютър.

Аз все си мислех, че от Daemon Tools Уиндоуса няма да върви добре, но явно my whole life was a lie. Веднага ще го пробвам!

как да си върна същиа вид на windows 7 проблем зарежда си като трябва и после излиза син прозорец и зарежда некви проценти и се растирва пробвах с F8 и там имаше sefe mode и настинах върна се самоче с класическо меню и на декстопа ми исписва безопасен режим исках да сложа някоя снимка самоче неми позволи пробвах да с тая програма да върна времето назад самоче неми позволи и ми изписва до когат сте в безопасен режим неможе да работи моля ви помогнете ми мерси предварително

Няма какво да говоря. Те по принцип килърите могат да връщат времето назад. :D

...ако телефона е твърде близко до компютъра и звънне следва че компютъра ще се изключи,защото телефона облъчва...

...

quickJO виждал съм телефон, поставен близо до кабела на мишка, да я мести по екрана... Много теоретично, би могло и да подаде код за кликване, макар че не съм виждал такова. Така че, веднъж на няколко милиона години, може да се случи да премести мишката на старт бутона, да кликне там и после на Shut Down. :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

Заглавие на темата :

Как да се отърва от този вирис

ето какво прави той- по някой път ми отваря калкулатора някой копчета по клавиатурата си рабатиха а сега не. Какво да правя

Имам същия вирис, някакви идей? :D :D :D

Ето един начин за дистанционно изключване , въпреки че автора не уточнява какъв е телефона - стационарен или мобилен Публикувано изображение

Днес нямах възможност да следя форума и сега не мога да насмогна - абе много бисери Публикувано изображение

Може да се направи нова тема бисери и правопис .

Aко проблема би дошъл от някоя час коя би могла да тя. Защото още като си го взех от производителя правеше така ..

Брей , кой гараж ли е производителя .

Захранването ми е 350в . Но немога да си го обисня още от както излезна от прооизводителя засича водих им го уш ми казаха че са го оправили пак засича незнам какво са правили .

На каишка или с верига го води .

Неми насица то направо си кара на много бързи обороти както каза по горе amd WORLD

Спиди Гонзалес

na RAM PMETA POKAZVA 80 gradusa

Аууу

Да сле д рестартиране проблема изчезва за кратко време и пак се в руща

ЪЪЪЪЪ

Междо другото е супер суха направо се рони

Кога успя да провериш

Само да попитам лентовият кабел за какво служи

Служи да придържа устройствата които свързва - ако паднат да не се изгубят .

Я да оставиш тия игри защото са ви промили мозъците и обърнете внимание на правописа .

...

Питай ме мене. Колко хора гризнаха дръвцето, колко още бисери съм изтрил и колко теми съм оправил.... Мани беги, че ми иде да убия някого!

Вземи си Самсунга, за мен лично е по-надежден телефон.

Пост от тема със заглавие "Intel SSD 320 vs Samsung SSD 830". :D

Пост от тема със заглавие "Intel SSD 320 vs Samsung SSD 830". :D

пхахахаха :D :D

И според Уикипедия:

"A Linux distributon is a is a member of the family of Unix-like operating systems buit on top of the Linux kernel. Such distributions(often called distros for short) are operating systems ..."

Не разбирам защо(за вас) една Линукс дистрибуция не е ОС ...

Така Така.Незнам дали караш на линукс,но като не ти харесва линукс,не се обаждай!!!!!

Какво да обяснявам. Митко наистина е сериозен. :D

Ехоу, внимавай да не стане толкова сериозен, че да извади мини-картечницата дет' си я е сложил на снимката. Преди известно време даже питаше от къде може да си купи такава картечница. :D

Ехоу, внимавай да не стане толкова сериозен, че да извади мини-картечницата дет' си я е сложил на снимката. Преди известно време даже питаше от къде може да си купи такава картечница. :D

Какво като извади най-много куршумите му да рикушират в Линукса му докато се ъпдейтва :D

Компютъра го ползват мама тати братми аз братми си сваля игри и оп на ц-то тати сваля филми оп на ц-то мама музика оп на ц-то се свалят ми та те станаха 100 и кусур гб и аз като сложа някоя програма и те заминаха ъпдейти тва онова

Намали малко коката, че нищо не се разбира.

проблема е че като избера празното пространство и не ми дава да го форматирам и да продължа, дава ми някаква грешка ( не си спомням каква )

Аз пък мога да форматирам празното пространство.

Зеравейте (администраторите ако още един път ми изтрият темата вече сменям форума) може ли да се отключи още едно-две ядра на този лаптоп процесора е athlon X2 II P320 2.10GHZ

Бас държа, че администрацията на форума изпадна в паника след тази заплаха. И да цитирам Just Human..

Може и още 3-4GB да си отключите, а защо не и някое видео HD8880? :)

kokata99 наистина е забавен

вкарай рам-та в жълтия или в черния слот и виж дали ще тръгне ама без старата памет ако не има гаранция

Значи ако не тръгне има гаранция ?

frozener, ще ни обвинят в пристрастно отношение...

А ето нещо от днес:

Здравейте, тази тема ми е втора за втори ден, защото ми беше некомпетентно изтрита.

Хммм да, тия некомпетентни модератори... Правилата на форума ряпа да ядат.

frozener, ще ни обвинят в пристрастно отношение...

А ето нещо от днес:

Хммм да, тия некомпетентни модератори... Правилата на форума ряпа да ядат.

Знам съжалявам ама много е пристрастяващо. Can't stop... need more funny posts

Господи... Няма те 2 дена и форума луднал дори повече, от колкото си го оставил...

Здравейте,имам един проблем на LFS.Когато я отключих с LFS 0.6B Unlocer но като вляза в играта и като си избера някоя друга писта ми дава фрешка

Колега аз ли не те разбирам или не съм прочел някъде както трябва, до колкото разбирам е настолен компютър, а това видео което съответно "чисти" е на слот ?

Става дума за проблем с компютър (най-вероятно във видео картата) и "колегата" предлага да се пробва с вграденото видео, по презумция, че всички компютри (настолните) имат вградено видео... :D

понеже съм абсолютен олигофрен моля някой подробно да ми обясни как се влиза в менюто за преинсталация.

е поне си казва всичко в началото не се налага колегите да откриват подобна информация в хода на процеса (О.о)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.