Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Добър вечер. Реших да си взема нови слушалки за слушане на музика.Причината е ,че малко си развалих слуха от старите слушалки който бяха тип тапи и другата причина е че искам да слушам качествена музика.

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Привет слушам си музика с Ipod Nano, И сега съм си сложил музика,от друг комп,която я няма на моя комп и ме е страх да го пусна на моя ITunes, понеже се страхувам,че като го пусна веднага ITunes ще изпише "Syncho" и се опасявам,че пак ще ми остане само музиката,която ми е на моя комп и ще загубя,другата която е от друг комп сложена,как да премахна всякака Synchoniзация,като го включа Ipoda в компа,понеже автоматично се отваря Itunes И първото му нещо да е синхронизира след това ми дава да си боравя със Storaga на Ipoda Ми,къде мога да направя тези корекции в настройките да спря Синхронизацията,когато го свързвам с компа,да се конектва,но да не се синхронизирва а аз ръчно да си избирам кога да синхронизирва...

Благодаря...

Става въпрос за "3D" филм. Темата до тук като цяло е забавна, но това определение ме накефи:

За две картини една до друга не съм чувал, 3D е три изображения с различни настройки.

здравейте

Имам лаптоп HP Pavilion N3290 с процесор Pentium 3 ;500Mhz произведен 1999 г старичък но ще го ползвам само за нет.Проблема е,че нещо се скапа виндолса XP и се опитвам да инсталирам нов виндолс XP но не става.като пусна лаптопа ми показва следния натпис( 02BO;Diskette drive А error) и от долу пише press <F1>to resume ,<F2>to setup като кликна на F1 уш започва да зарежда виндолса и мисли бая и ми изписва ,че пореди някакъв проблем в един драйвер виндолс немoже да тръгне и да поставя диск за да се вастанови виндолса XP а то има диск само че предишния виндолс може да е бил друга версия на XP пробвах и с F2 с BIOS а пак същото прави а този виндолса го инсталирах на други компютър и тръгва без проблем можеби трябва виндолс с някакви драйвери понеже е старичък ако някой може да ми помогне да ми пише благодаря предварително.

Явно освен виндолса му се е скапала и клавиатурата - точката не рабайтен :ph34r:

Здравейте,на скоро се опитах да копирам файлове на CD.Как мога да разбера дали съм копирал диска без да го пускам на друг комп?

Някой може ли да обясни подробно как се изчислява тази сума след запетаята има много цифри ,защо е така ?

тези двете :

$0.48002 =

$0.00555 =

Тъпотията стигна нови висоти.

Каква ли ще е следващата тема?

Т'ва как никой не го е сложил вече? :D

Ако си под убунту, можеш да пробваш indicator-cpufreq и подобни, с които да регулираш честотата на процесора, яркостта на процесора...и всичко това, с цел да се пощади животеца на батерията.

Докъде стигнах, самоцитирам си писанията в Бисерите?! :(

...

Самоиронията е похвално качество. А това е очевидно объркване (искал си да напишеш дисплей), не бисер :P

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Автор

Самоиронията е похвално качество. А това е очевидно объркване (искал си да напишеш дисплей), не бисер :P

Човек и добре да живее попада в тази тема :D

Ама нали се сещаш колко се смях, щом зърнах творението си? Зат'ва - в бисерите! :P

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Мойра не съм родена в София, но имам софийско гражданство, за твое успокоение. Но съм гражданин на света, не на едно населено място.

Да дефинирам снобско ли? Можеш и сама да се справиш с гугъл.

как се нарича подложката за мишка?

Подложка за мишка?

Здравейте,искам да си увелича звука на телефона ми Sony Ericsson w550i.Как да го направя?

Пробвали от копчето за усилване и намаляване на звука?

Следващата тема която очаквам да видя е "сърби ме носа как да го почеша".

Заместете носа с част от тялото която на вас Ви харесва.

Клик и глупостта е на max!

слагай цитата тука че темата ще отиде в коша и язък за хубавия бисер.

таяся мод БГ аудио/ БГ суптитри

Заглавие на тема.

из темата " 70 000 българи са болни от шизофрения "

сега да се направя на пишещ идиот, какво е това психично болен човек:

представете си че всички хора живеете се намирате в един голям затвор (нарича се планетката Земя), самият затвор се контролира от извънземни енергийни разуми и сега хората вътре върху тях се употребява някакъв мисловен контрол (знаете за какво говоря гледали сте такива фантастични филми) и сега когато някой човек от затвора естествено нали всички сме там, когато този човек започне малко да се съпротивлява на този мисловен контрол какво става, ами той бива изпратен в карцера, нали това беше наказанието за провинилите се затворници, обаче в този затвор тука с мисловния контрол карцера вече се нарича психиатрична болница, а човека който е сложен вътре му дават название примерно че е шизофреник ( е има и други термини за уж такива "болести") и нататък какво става, на шизофреника който е в карцера (психо болницата) му дават едни психични лекарства, с тези лекарства извънземните енергийни разуми си връщат контрола над мисленето на човека и евентуално може да го пуснат от "карцера" ...................

иначе в затвора като сте, си живеете "нормален" живот, но има мисловен контрол над вас ........

това е истината за психично болните хора. - извънземните енергийни разуми са реално съществуващи неща

шизофреник се води "болестта" при която човек най-много се съпротивлява на мисловния контрол, други "болести" като асиметрични разстройства, разсичане на две на личността, фобии - страх от нещо, мании - аз съм Исус, афектирания някакви си, което идва от инфектиране на мислите на болния и др., това е все когато човек се съпротивлява по-малко

пич специалиста съм аз, по специализан от мен в областта на мисленето няма и никога не е съществувал такъв човек,

.....дефектна бройка ми се падна и сърка и е некачествено ! с трудно угаваеми кабели

Щом сърка,пък и кабелите са трудно угаваеми пишеме го бегалу.

Утре ако доставчика ти подаде по- висока скорост и лаптопа ти е по-слаб като параметри ,ще имаш ядове със сигурност от греене ,забиване и т.н . .

Тея високи скорости, ей, само главоболия могат да ти докарат :ph34r:

П.П. Дано сте ме разбрали какво питам щото на мен ми е трудно да си разбера питането :shy11:

Човека не е пипал iPhone през живота си, но затова и мненията му са такива...

Въпроса не е зададен в тема или секция отделена специално за Епъл! Те колко сервиза имат в България, и дали на всеки независимо къде живее, ще му е удобно(и изгодно) да пътува, за да занесе шибаната тухла на скъпа поправка(защото на купения на старо, или ще е изтекъл гаранционният срок, или ще липсват необходимите документи или каквото се сетиш друго, за да бъде гаранцията призната). Да не говорим за всички останали разходи свързани с използуването на телефона(които може и да не са проблем за американец, или който и да е друг с доходи от $4000+ на месец), дори да е напълно изправен. Няколко невнимателни клика, не където трябва, от човек който не знае какво прави, може да го направи собственик на апове и медия за стотици долари, които той нито може, нито иска да заплати, щото ги е придобил по невнимание. То на Ифъка където и да го пипнеш, ако и да си си го купил и все поне $1.99 ще ти вземе на брой пипане, даже и да е изключен :D

И продължение има, разбира се...

Има предложение да потърсиш втора ръка оригинален iPhone 3GS, но аз лично не бих дал такава препоръка, защото е много вероятно да попаднеш на телефон, който не е втора, а на доста повече от "втора ръка". Модела, е вече стар и крайно ограничен като възможности спрямо съвременните модели смартфони, най-малкото батерията ще е в неустановено предварително, но вероятно лошо състояние...Смяната на батерия на този телефон в домашни условия, е много трудно и изисква специални инструменти и набор от вулгаризми, а и цената на оригинална нова батерия, ако въобще успееш да намериш такава, е ...почти колкото цената на самият телефон на старо. Понеже не си пуснал темата в специална тема за иФон, ще те посъветвам да се поогледаш за оферти на съвременни и нови модели смартфони, които като цена с договор, примерно в офис на мобилният оператор който ползуваш, се покриват с тази, която си склонен да платиш. Дори да имаш вече течащ абонамент, договора едва ли ще е проблем да се преподпише, за да се включи и новият телефон, като може да изберете, дали да е с плащане на цялата сума или на изплащане на вноски заедно с месечната сметка.

Бисер след бисер, но е нормално, когато човек мрази без да знае защо мрази.

Човека не е пипал iPhone през живота си, но затова и мненията му са такива...

И продължение има, разбира се...

Бисер след бисер, но е нормално, когато човек мрази без да знае защо мрази.

Няма проблем! Затова пък има хора, които обичат, без да знаят защо обичат. Не съм казал, че мразя Епъл - презирам ги. :)

ooo тези дъна са много зле, аз имам такова само ,че друг модел като бутна компа след това не работи и трябва да сменям рамта и пак да я слагам/

Публикувано изображение

Мноо ли ти е смешно ве хлапе-та ти беше съшият преди време (:

За да недажам пари имаи малко укул

wtf?? Превод, аnyone?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.