Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Абе смешно ви е на вас, но аз като малък съм си патил. Все пак тоя калиев перманганат ме отърва от операция. А и доктора беше пекан. Дръпна я и ... такава болка не съм изпитвал никога след това :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе смешно ви е на вас, но аз като малък съм си патил. Все пак тоя калиев перманганат ме отърва от операция. А и доктора беше пекан. Дръпна я и ... такава болка не съм изпитвал никога след това :)

И на мен ми е помагал, но по лекарско предписание. Не някой нещо си казал не знам си къде....

:lol6: това с калиевия перманганат и пишлето просто ме убива :D ако знаеш само колко изгорени детски пишки минават през отделението ми заради подобни "съвети" ....... мисля, че блокиралите, но почистени по този начин лаптопи категорично са по-малко и губят съревнованието с пишките :D

Да.. лаптопите губят. Но цялото това просто ме уби :D Докторееее, Докторе... Колко можеш да споделиш ти... Ама аз знам и за големи хора изпатили си с това нещо, топейки си оная работа в тоя разтвор... Човешката глупост няма край!

сокет ам2 какво е и питам за http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg това бялото нещо то ли е сокет ам2 и за какво е това бялото нещо?

Странни бели неща има по дънните платки...
  • Автор

Странни бели неща има по дънните платки...

Ааа, това е бяло нещо под прикритие :)

П.П. И следващ коментар

говоря за това бялото нещо аз го махнах

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

http://www.kaldata.c...е/#entry2374640 :)

Брей , кога ме изпреварихте аз докато давам компетентни отговори - Вие цоп темата в бисерите :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

http://www.kaldata.c...е/#entry2374640 :)

Брей , кога ме изпреварихте аз докато давам компетентни отговори - Вие цоп темата в бисерите :)

Винаги може повече:

Сега изтудих процесора на балкона отвън и сега слагам да вида как е?

Айде малко да ъпна темата. Не се сдържах да не го постна това:

Здравейте,смятам да си зимам 2ГМ рам памет,но незнам компютъра ми дали ще ги издържа..Може ли някакъв съвет как мога да проверя дали компютъра ми няма да "гръмне"???

Темата.

Публикувано изображение

И още:

Като си пускам някои програми те се отварят.Но не се затварят остават там в картинката на къща.

„Проблеми с табелт Acer.“

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Днес децата разказаха играта на РС-то ми. Не, че нещо - оправих го но на клавиатурата светна диодче "Suroll Lock" Не съм виждал това някога да светва за нещо и изобщо какво беше това???

Не знаех, че съществува такова копче... :D

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Е има и 34 или 32-битов къвто беше виж

Голяма работа е 34 битовата версия на Waterfox-a! 2та бита отгоре, к'ъв скок в производителноста дават, не е истина...

Notepad++ доколкото знам и го използвам е програма за писане или редактиране на HTML сорс код.

Да май си прав не съм чел точно за какво се използва: http://en.wikipedia.org/wiki/Notepad%2B%2B :(

какви умения бе пич тря ми знание няма да оправлявам космически кораб. Какво трябва да знам за хардуера че там сати 2 3 колко кеш има. Компа няма да го сменям в рамките на 6 години и искам да стоя в модата до тогава затова 32 ГБ рам :Д . Кутията е по евитана затова

гледам да е максимално ефтино и мощно

закво ми е въздушно като мога да сложа водно и сега модата е да си с водно

и захранването кво общо има с произведителноста на компа ?

голяма кошница :Д:Д 2600 лева голяма може да кажеш на 3000 3500 лева па и някои неща мога да ги дам на брат ми

И гледам да не давам пари за маловажни неща кутия по добре да го дам за по мощен процесор там квот ще да е

Ако кутията ми дигаше произведителноста тогава по можеше да дам повече пари но тя кво само да вкараш дунното захранването и там другите неща

То цялата тема е мани, мани... Аз се опитвам да му обясня, ама той 8GHz тръгнал да прави. :D

Аз се опитвам да му обясня

"Само две неща са безкрайни..."

-- Алберт Айнщайн

Редактирано от flare (преглед на промените)

Сагата "сокери" am2 продължава. Този път ще се кормят лаптопи...

Утре обмисляме да разглобяваме лаптопите.

Утре ще изтудим по дълго време на балкона. Като миналия път

Темата.

О Господи, ти де що си там горе, не мож ли видиш твоите чеда що правят, не мож ли да помогнеш. О Господи, що тъй глупостта оставяш да се шири по земната шир? О Господи, какво сме направили, че да заслужим туй наказани?

...подмени темата на разговора с личните си напатки.

Ми лични са... :D

:D

Публикувано изображениеasko44 написа на 15 ноември 2012 - 11:33 :

Здравейте,можели няква програма за записване на windows мерси предварително

nero, burn aware, има много програми- платени и безплатни.не се научихте да му се не види. С малко упортство ако потърсиш в google ще намериш абсолютно всичко , даже и обяснено с картинки как точно се прави

отговора:

да тиии.......

Цък.

В чест на тези, които дават съвети за конфигурации. :D

Благодаря ви за помощта,за сега се отменя взимането на каквото и да било ще почакам месец два и ща събера пари за нещо хубаво(аз ги имах ама.. :biggrin: )в крайна сметка не играя по цял ден а да купя нещо и да си седи и сабира прах...

Днес си изтеглих програмата С++ много искам да се науча да работя с нея. Но не мога да разбера къде трябва да пиша код.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.