Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Здравейте на 12 сам и незнам дали е сън,но ми се слу4ва неща който си спомням мисле 4е е сън но неси спомням да съм сънувала и така да предположим 4е е видение и слет видението забравям и като се слу4и се сещам много ми е странно да знаете какво е и несам луд това е реално аз си у4а вси4ко но това ве4е по4ва да става 4есто

Език свещен на моите деди

език на мъки, стонове вековни,

език на тая, дето ни роди

за радост не - за ядове отровни.

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

не разбрах пола на автора :no-no:

В модерни времена живеем! Всеки има правото да се самоопредели какъв пол е! Нали сме демократична държава.

Мене има ли ме бисерите? :D

Няма те, освен ако не са те цитирали анонимно...

Няма те, освен ако не са те цитирали анонимно...

Спокойно. Ще се постарая да вляза. ;)

Извинявам се да но и мисля 4е това нее дежа ву или там какво то е но как то кажете

...

Колега, самоиронията не е нещо лошо. Лошо е, когато не може да се самоиронизираме, а от там се мислим за богове. Примери в тоя форум много.

В модерни времена живеем! Всеки има правото да се самоопредели какъв пол е! Нали сме демократична държава.

Е, тоя/тая се самоопредели два пъти в едно изречение. И Азис не е правил това :P

A може да се чуди на пъпките под тениската...

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

Абе... На 12 е, все още не се е определило :D

Бас държа, че администрацията на форума изпадна в паника след тази заплаха. И да цитирам Just Human..

Аз пък държа да отбележа, че просто се подсмихвах на човека с ядрата... Да не вземем да си вадим грешни изводи ейй! :P:D

Аз пък държа да отбележа, че просто се подсмихвах на човека с ядрата... Да не вземем да си вадим грешни изводи ейй! :P:D

Какви изводи? Нямаше как да не те цитирам, защото направо ми взе думите от устата :) Не щото е бисер...

Сглобяват безплатно. Не забравяй да си го поискаш. И поискай гаранция на всеки компонент отделно, без гаранционна лепенка!

Поставянето на RAM е най-лесната част. Точно както включваш щепсела в контакта. Няма как да я обърнеш или нещо такова. Насочваш и буташ в "дупката".

Поздрави и лека вечер!

Е, понякога става грешка с дупките ;)

Е, мъжкото пъхаш в женското. Колко да се сбърка. Все са 2 дупки.

и в друга тема:

Тук пак става въпрос за дупка. За щастие, тоя път само една... Без грешки.

Заглавие на тема:

Питане за 220 волтов ток ,към лючове за лампи

Пита се, как се свързват 2 ключа в девиаторна схема. Очевидно напрежението е от основно значение.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Дали има начин чрез ръчни настройки на тайминг да тръгнат като дуал чанъл ?

Абе gothicrock е свестен човек,

ама като се втурне по тая пуста теория в някоя област и го губиме като сериозен събеседник ( по някоя тема ).

Па като се изхвърли веднъж че той най-знае нещо и после край, не се предава и това си е.

Голям образ е този Белгиец. :whist:

Проблема е в хард диска повреден е и губи данти затова win7 не стартира всеки път

За дати ли говорим или за джанти? Или? Да не говорим и каква е компетентността на мнението...

здравейте имам една видео карта nvida gForce 512 mb

опитах да я сложа на компютара но смисал самата дискета на картата не иска да влиза и немога да я свържа към компюутара

как може да го направя по друг начин? :(

Лаптопите не са за компютри, но може би ще ти върви що годе добре на Medium.

Вече няма да купувам лаптопи защото просто не са за компютри. :D

Нека да не цитираме typos, защото на всеки може да му се случи и не е забавно.

Форумни откровения. :)

Еми трябва да рече , че преди много години като се върнах от морето ( Варна ) и ме сърбеше нещо задника.

Отидох в поликлиниката в София при докторката по вътрешни болести и тя без да ме преглежда ме прати при хурурга. Що ме прати при оня не разбрах, ама отидах при него. И оня вика , сваляй гащите и застани на леглото на 4 крака ( да му се натъртиш де). И ми направи гъзобрък човекът хирург, щото външно нямало нищо. Леле, щях да се напикам като малко дете.

После вади някаква дебела книга и чете един такъв загрижен. Чете, чете па рече че за по сигурно трябвало да ме прати да ми бъркат в задника с някаква камера, щото го било страх да не е нещо туморче, понеже не бил опитен.

Айде отидох и в една болница да ме преглежда някаква специалистка , па тя вика че трябва пак да отида, ама след като съм си направил клизма братче. Олеле , направо ми изкара акъла тая, така сериозно ми говореше.

Хубаво, научих се и клизма кво е.

Като отидох изчистен клизматично и тя ми завря камерата в дебелото черво, почна да ми се повдига нещо. А па оня ръчка ли ръчка, не могла да види добре какво трябвало да има. По едно време съм бил пребледнял доста яко и ме остави на мира ядосана. Чете кво е писал оня хирурга и ме пита къв е тоя доктор. Аз й отговорих че е млад и че е вероятно неопитен и е чел в някаква дебела книга.

Значи жената се ядоса още повече, че ме е пращал при нея да й губя времето. Даде ми някаква бележка да му я нося и ми каза че не е намерила абсолютно нищо опасно.

Аз не му я занесох.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Нека да не цитираме typos...

Typo е накратко от typographical mistake. Имаме си български еквивалент - правописна/печатна грешка :)

Ето тука съм снимал ангелчето, ама не се показва да е видим за всеки.

Публикувано изображение

само езотерично посветените могат да го забележат къде е.

Неволи с компютърна кутия. :)

Наистина съм с CM690 но мога да кажа, че моята кутия е с ниско качество на зиработка и на материали. Още първия ден изтървах капака и се изкриви. Ушите на кутията влизат трудно в капака и аз много пъти съм оставал без кръст, докато го вкарам :P След 3 години експлоатация почнаха да ми се чупят крачетата на капака, които влизат в отворите на кутията. Повечето се изкривиха, а като реша да ги изправя... Държачите на разните компоненти като видеокарта се изпочупиха или не действат добре. Вибрации откъде ли нещаш, най-вече от вентилаторите на кутията. Все секаня да поставя някакви гумички, ама все забравям.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.