Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Всъщност, беше заради правописа ти, не заради това, че се гавриш с хард дисковете си. Но като е станало на въпрос. Аз имам 3 диска Hitachi - 120GB на 6 години и 2x500GB в RAID0 на около 4. Един приятел има 80ка на 7 и не е мръднал...

правописните грешки ми идват от "бързописа" който не проверявам преди да постна за допуснати грешки а поствам без да съм погледнал, както и пиша без да гледам,,, сори така съм свикнал :) и не ми пука особено за правописа ми в интернет пространството, важно е като пиша да не допускам грешки, което и правя, тука и натискам по няколко букви и т.н все тая ..Важен е смисалът!

Относно хардовете: Добре де защо тези тогава праят проблем.. При старият лаптоп е вторият който вече изгаря... Проверявал съм за подаване на повечко ток, но няма. При вторият постоянно следях живота псоледните му дни от 100 % постоянно слизаше надолу, и изведнъж ми показа 20 % след това беше до там... А "гаврата" с тези хард дискове не беше случайна. Но не ми се обяснява, имал съм причини, може пък да ми е било свързано с работата, няма значение, аз искам да разбера това коеот става при мен и при някои от познатите ми ..Друго ФАКТ според мен е че като цяло до преди 6 години КАТО цяло бяха качествени настолните конфигурации и лаптопите. Но тези 3-4 години просто бликат боклуци.. Това исках да споделя

Редактирано от pipetko (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

правописните грешки ми идват от "бързописа" който не проверявам преди да постна за допуснати грешки а поствам без да съм погледнал, както и пиша без да гледам,,, сори така съм свикнал :) и не ми пука особено за правописа ми в интернет пространството, важно е като пиша да не допускам грешки, което и правя, тука и натискам по няколко букви и т.н все тая ..Важен е смисалът!

"Бързописът" не пречи по никакъв начин на "правописът" ! :wink12: Спри да се излагаш , защото ако не ти е ясно всяко твое мнение вече попада в тази тема! И наистина "смисалът" е важен ,ако вместо да се вживяваш в отговорите, проста да се научиш да пишеш правилно ! :ph34r:

"Бързописът" не пречи по никакъв начин на "правописът" ! :wink12: Спри да се излагаш , защото ако не ти е ясно всяко твое мнение вече попада в тази тема! И наистина "смисалът" е важен ,ако вместо да се вживяваш в отговорите, проста да се научиш да пишеш правилно ! :ph34r:

не ми пука.. искам мнение относно смисАлът на мнението, а не проклетият правопис!

не ми пука.. искам мнение относно смисАлът на мнението, а не проклетият правопис!

Пука ти само и единствено да имаш мнения в този форум! Темата в която ще получиш мнение относно смисАлът на безсмисленото е точно тук , и точно за това / или ако не ти "святка лампата "/ , продължавай да не ти пука за "проклетият правопис"! :hush:
  • Автор

Ако не спазвате правописа не можете ясно да изразите мисълта си!

Пука ти само и единствено да имаш мнения в този форум! Темата в която ще получиш мнение относно смисАлът на безсмисленото е точно тук , и точно за това / или ако не ти "святка лампата "/ , продължавай да не ти пука за "проклетият правопис"! :hush:

Пука ми да имам мнение по това което съм писал, има ли други пострадал, причини и т.н евентуално, а не като цяло да имам мнения в този форум .... явно получавам подкрепа от хора които смао търсят да се заяждат не да помогнат с нещо... Като не ти Удисва мнението ми докладвай го.. или ако си админ го изтрий, не да ме занимаваш с глупости. Ще пиша така како намеря за добре. Моя си работа дали има грешки или не. Пак казвам искам мнение по разбиращото се а не по правописните грешки... не мисля че сте ми учители по български език, а сън убеден че допускате и вие такива.. .Айде сиктир!!!!!!!!!!!!! Лампата си ми святка, не се притеснявай. И да не святка не мисля че е твой проблем, и не мисля че се нуждая от съвети точно от теб който не ме познава и аз не познавам. Има бутони докладвай и изтрии за админи модератори и тем подобни.

Ако не спазвате правописа не можете ясно да изразите мисълта си!

Аз пък вярвам че се разбира, в другата тема която публикувах получих нужните отговори и въпреки грешките ХОРАТА ме разбраха : )

• Автор

Пука ми да имам мнение по това което съм писал, има ли други пострадал, причини и т.н евентуално, а не като цяло да имам мнения в този форум .... явно получавам подкрепа от хора които смао търсят да се заяждат не да помогнат с нещо... Като не ти Удисва мнението ми докладвай го.. или ако си админ го изтрий, не да ме занимаваш с глупости. Ще пиша така како намеря за добре. Моя си работа дали има грешки или не. Пак казвам искам мнение по разбиращото се а не по правописните грешки... не мисля че сте ми учители по български език, а сън убеден че допускате и вие такива.. .Айде сиктир!!!!!!!!!!!!! Лампата си ми святка, не се притеснявай. И да не святка не мисля че е твой проблем, и не мисля че се нуждая от съвети точно от теб който не ме познава и аз не познавам. Има бутони докладвай и изтрии за админи модератори и тем подобни.

Аз пък вярвам че се разбира, в другата тема която публикувах получих нужните отговори и въпреки грешките ХОРАТА ме разбраха : )

Това че хората се напрягат за да ви разберат не прави писанията ви по-грамотни. И следващия път може да не са толкова телерантни!!!

Айде сиктир!!!!!!!!!!!!! Лампата си ми святка, не се притеснявай.

И къде да ходя бе "българче" с подчертан , изразен правопис! Тук не е времето и мястото да се учим да пишем правилно - това се прави в училище , където ти е мястото ! Не проявявам интерес относно това колко вата е изгорялата ти крушка , която се опитва да "святка".

Това че хората се напрягат за да ви разберат не прави писанията ви по-грамотни. И следващия път може да не са толкова телерантни!!!

Дори бяхте достатъчно толерантни !

ама направо да. Сори не съм българче, май само живея тука :)

Тъп и много упорит! Комуникацията с теб е без никакъв смисъл , ти явно или се правиш на глупав , или наистина си!

CNN - "No comment" , това едва ли ще го разбереш , но все пак се опитай! Лека вечер и .........утре на училище. :whist:

Тъп и много упорит! Комуникацията с теб е без никакъв смисъл , ти явно или се правиш на глупав , или наистина си!

CNN - "No comment" , това едва ли ще го разбереш , но все пак се опитай! Лека вечер и .........утре на училище. :whist:

Не ме познаваш :) , но си прав че съм упорит. Ммм да, няма смисъл и се опитах да ви го "кажа" по лек и доста заобиколен начин, но бавно загряхте. :no-no: Мразя да ми се прави забележка без смисъл, лошо че се хващате на въдици ;) , а може би само това чакате, понеже си нямате друга работа. Идея нямам, не ми и пука особено... Приемам забележки без подигравки с ясно написани думи като "СПАЗВАЙ ПРАВОПИС" може би, но подигравките не ги толерирам. След това следва безкрайно мъчение към хората които излишно ме карат да се напрягам с глупости, и същевременно ми хабят нерви... Не ми пука за какъв човек ще ме сметнат, и без това надали някой от вас някога ще ме срещне, види и т.н в живота извън кибер пространството... Хев а найс лайф ;)

ПС: На даскало не ходя вече, малко съм големичък, но ми се щеше да съм там за още хубави мигове. : )

ПС: На даскало не ходя вече, малко съм големичък, но ми се щеше да съм там за още хубави мигове. : )

Жалко ! Наистина е необходимо да се посещава училище по програмата "Първолаци с мустаци" ! Не мисля повече да отделям време на особата ти , лека вечер и ползотворни допълнителни уроци /дано да не с платени/ по БЕЛ!

Процесор колкото си спомням беше Интел Колерон 2.66 Ghz,Видео АТИ не знам модел,рам памет 2 гб,два харда (80 гб и 160 гб) Операционна Система 7-ца.Дъно също не го знам.Както си работеше и се рестна и пак продължи работа по едно време направо изключи и до там.Вадих Батерията.Като го включа и издава един звук като "ПСССССССС".Моля помощ ... :(

според мен са изпуснали спирачките на IFA-та което ме подсеща за едни камиони от началото на предишната част

уоуу !!! много сте бързи и услужливи ! благодаря много ! а сега ако може да ми кажете нещо за зглобяването някаде на специялист ли трябва да го давам или и сам ще мога ;д ааа и ако може да ми кажете лаптоп ХП пресарио компакт модел е 4гб рам 500 хд 2 ядрен по 2.1 маи бяха колко пара го оценявате ? на 1 год

И ако може да ми обясните какво означава оверлок щото хабер си нямам :)

• 2 седмици по-късно...

Слънчице, поне бъди откровен и честен, когато лъжеш, като циганин.

momolord

:lol6:

http://www.kaldata.c...dpost&p=2212205

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

:lol6:

цялата тема е за тука :D

Поредният...

...И отварям аз таск мениджъра да видя какво става и гледам това нещо System Idle Process с стойности за CPU от 90 до 99.Никога преди не съм имал такива стойности или поне не помня да съм имал.Сега не знам какво значи това но мисля че е някакво натоварване.

И отговор...

Как няма да засича когато процесора ти се товари почти 100%.

Ей... Не се научиха... Шляпат отговори на сляпо...

Здравейте, търся програма която да показва колко километра изминава мишката

Защо бе - интересно звучи.
  • Автор

Защо бе - интересно звучи.

Бе проблема е че надали са й сложили 64битов брояч и при мен много бързо ще се препълни :)
  • 3 седмици по-късно...

Възраждам тази забравена тема...

У нас само въшливи кучета може да ни нахапят. Друго си е я гепард, я крокодил да те ръфа-някак по изискано е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.