Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

И той се чуди кое да сменя вече... кеф ти рам, кеф ти антивирусна.

Аз май не ставам за гадател, ама ми се привижда нещото тука, каточели май трябва ЗКУ-то да се менява :ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

явно днес си рашил да се заяждаш с мен или по скоро ти емъчно,гадно по скоро като че ли имаш завист и злоба,ами... остани си с нея

Toва се отнася за "емъчния" capnemo :). Направо се чудя на такива хора. Бас ловя, че е на 13 години и 2 месеца :clown:

Редактирано от Soul Of The Robot (преглед на промените)

а годините му от сътворението на вселената до сега брои ли ги?

• Автор

Toва се отнася за "емъчния" capnemo :). Направо се чудя на такива хора. Бас ловя, че е на 13 години и 2 месеца :clown:

Не е, ако потърсите текст от неговите писания в интернет ще откриете че е човек на редна възраст, би трябвало да е улегнал, помъдрял....

Поредни от многото "специалисти" завъдили се напоследък:

Тези 2,7Ghz са перфектни за Flatout 3 препоръчвам ти я също и Gta IV ще можеш да играеш. ;)Но ако искаш да играеш някое от новите Need For Speed не съм сигурен дали процесора е подходящ и за тях трябва да разполагаш с поне 10 GB рам.

Да не си с x64 ?

да

какво да правиа по обикновениали да го деинсталирам

Здравейте ! Изкам да си закупя видео карта nvidia agp ddr слод докато си купя ново пк ако може да дадете линк от каде мога да я зякупя?

имам следния проблем значи нямах никакви признаци на звук от компа деинталнах аудио драва и инстланах наново но уви като пусна колоните се чува някаф звук но с мнооооооооооооооооого праштене общо зето та*****ак Публикувано изображение някви идей? мисля си че е от буксата кадето пъхам кабела но нз,компа несъм го ползвал доста време а го ползва сестра ми и нз кво е правила...

Публикувано изображение

Когато не можеш да си редактираш заглавието :wink12: :

Публикувано изображение

Публикувано Преди 7 минути quickJO написа на 27 януари 2012 - 20:48 : Този твой приятел случайно да е pc_gamer? 1 въпрос само- Къде е процесора в тази конфигурация? Да, ние сме от едно село

Публикувано Преди 7 минути

quickJO написа на 27 януари 2012 - 20:48 :

Този твой приятел случайно да е pc_gamer?

1 въпрос само- Къде е процесора в тази конфигурация?

Да, ние сме от едно село

Къде му е бисера на това? :question:

Публикувано Преди 7 минути

quickJO написа на 27 януари 2012 - 20:48 :

Този твой приятел случайно да е pc_gamer?

1 въпрос само- Къде е процесора в тази конфигурация?

Да, ние сме от едно село

Предполагам въпроса относно процесора, защото липсваше такъв в конфигурацията...

Иначе за друго не виждам къде е бисера. Питах, защото познах конфигурацията на pc_gamer. Доста дълго я обсъждахме с него на ЛС и ми се видя страшно позната...

"публикувайте лог файла в следващия си пост"

как да го публикувам и какво е пост?

Публикувано изображение

Здравеѝте взех си лаптоп hp probook 4530s при инталиране на windows7 всичко мина гладко но след това ми излезе съобщение че не може да разпознае драйвари за pci simple communications controller пробвах през такс менъджера като го деисталирах но сега ми показва че няма драйвер за това устройство моля да ми помогнете от къде да го изтегля. Лаптопа е с тези параметри i3 2330 3GB ram intel HD3000 с ultimate x86.Благодаря ви предарително.

Давай Публикувано изображение

Кой е най-добрият процесор за това дъно: ASRock ALiveNF6P-VSTA

Според мен най добрия процесор ще e Intel CORE I 5 2300

За незнаещите едното е дъно за AMD, другото е процесор на Intel и са физически несъвместими!

За незнаещите едното е дъно за AMD, другото е процесор на Intel и са физически несъвместими!

Абе съвместими са, зависи колко ти е голям чука. Друг е въпроса колко е работеща тази комбинация :D

със нъм 8,и това не е друг двигател а просто базовият го мести да "духа назаде" а иначе си е надолу пригодени за вертикално излитане. и аз имам същият проблем като на

ioannidis първият проблем като съм с директс 10

РОДНА РЕЧ

web

Родна реч, омайна, сладка,

що звучи навред край мен;

реч на мама и на татка,

реч, що мълвим всеки ден.

© Ран Босилек

veso_exees'">

забравих да спомена ,че дъното ми е DELL

:question:

Ок! Вижте сега буфера искам да е с две тонколонки и един субуфер

да е 2.1 буфера да е около 25 - 30вата а тонколонките около 2*10вата

Марката да е лоджитек филипс или сони от 60 до 80лв

А компа

процес.-1.5гхц

ВЦ-SiS 741 Rev 00 64мб споделяне до 128мб

Рам-704мб

звукова карта-Creactive AudioPCI (WDM)

:ph34r:

Привет.

............

Надявам се да ме разберете, след това, което изръсих, защото и аз много не се разбрах, какво написах. :(

Няма ли някакав начин да си направя видео картата по–мощта, искам нещо от порядака на 512kb...

Грешката е неволна, но забавна :D Еххх, "мощна" видеокарта!

Грешката е неволна, но забавна :D Еххх, "мощна" видеокарта!

с чук и длето може да стане ;)

@Monster_Energy най-вероятно видеото ти прегрява :). Свали си Aida64 и си виж температурите. Сподели ги с нас, а ако мислиш, че са високи, отваряш страничния капак на кутията и почистваш хубаво от прах навсякаде.

И след една минута:

Препоръчайте някоя хубава програма за чистене на компа!?!?!?

:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.