Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Добър Ден,Вечер или там каквото е.Имам проблем с ЛАН-а на дъно Ecs gs7610 ultra. Въпросът е защо когато си преинсталирах линдосът и когато си пъхнах кабелът в ЛАН-а компютърът въопще не реагира?(когато отидох в контрол панел->моите места в мрежата компютърчетата просто ги нямаше) Пробвах с драйвери , но пак нищо.Преинсталирах линдоса но пак същият проблем.Гледах в различни форуми и там пише че е възможен лек бъг на ЛАН-а.Преди като го преинсталирах го оправих по някакъв начин но не помня как ,ако някой може да помага

П.С Моля за извинение ако това не е правилната тема :]

Тоз' човечец сиг. учи гръцки линдос (Λίνδος) :yanim:

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тоз' човечец син учи гръцки линдос (Λίνδος) :yanim:

Колега ако нещо не сам написал както трябва е защото не знам как е на "жаргон" не съм толкова на ТИ с компютърните форуми че да знам всичко за всички много ... Много моля да не бъда цитиран повече.

П.С не уча гръцки просто не исках да пиша Windows..

П.С2 чак сега видях защо съм при бисерите правописна грешка от моя страна вместо "линдолс" аз съм написал "линдос" .Няма да го редактирам да се знае защо съм тук

Поздрави!

Редактирано от Punk3d4o (преглед на промените)

Windows е всеизвестна операционна система....

Ако желаете, ще премахна поста. :)

Вие от своя страна е желателно да опишете по разбираемо и четливо проблема.

(Каква е операционната система, кои мрежови драйвери Сте ползвал (от къде), какви настройки и т.н. и т.н.

Информацията за дъното, все пак е добро начало.)

Заповядайте да прегледате правилата на форума:

http://www.kaldata.c...tion=boardrules

Има там една точка 2.2 ...

"линдолс" , "линдос" - съвет, ползвайте Windows, ОС(операционна система) или поне ХР, 7-ца.

Нека не оспамваме тази тема повече.

Благодаря и спокойна нощ!

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Не е точно бисер (особено в конкретиката на форума), ама...

Търся мъжки крем.

кхм кхм...

Всъщност се търси крем, подходящ за мъже, де...

• Автор

Не е точно бисер (особено в конкретиката на форума), ама...

кхм кхм...

Всъщност се търси крем, подходящ за мъже, де...

бе хора всякакви...... :D

някои може ли да му помогне не мога да иснталирам вин от флашка Сд то ми е прецакано и намерих енда програама wintoflash обаче не ми тръгва защото ми е липсвало i386 поне такуж надпис ми искара даите линк на някое хубаво виндовсче или heeeeeeelllllllpppppppppppp :D

Правопис: 6+

Айде ще използвам темата и ще питам, като си свържа ТВ-то с лаптопа, как да го направя, че звука да се чува от телевизора, а не от лаптопа ? При филмите се правило някъде от плейъра, но аз не гледам филми, а предимно мачове он-лайн и играя на игри (ПЕС). Там как се прави фатката ?

Докторе, звъня ти да ти кажа, че нещо ме боли, ма не знам какво. Я ми кажи аз з аоперация ли съм или да си пия некви хапове?

:) Избор между две дъна...

И от мен глас за ASUS. Имам лаптопа на ASUS и се представя впечатляващо. Поздрави

:) Избор между две дъна...

Давам глас за марката не за конкретно дъно, но не разбирам защо ми цитираш поста ?
  • Автор

Давам глас за марката не за конкретно дъно, но не разбирам защо ми цитираш поста ?

недей да си даваш гласа за марка. Всяка компания има серии, които са пълен провал. Започвайки от Асус и стигайки до НР, Епъл и ИБМ :)

Истина е. Всяка компания има и добри и лоши серии. Не трябва да се гледа сляпо. Типичен пример са AsRock, които преди не струва, но последните 1-2 години много дръпнаха! Или HP- Павилиъните са боклук, но ПроБуук са прилични, добри бих нарекъл, макар и някои колеги да мразят марката. Е... Мразят е доста силно казано. Използвам го за примера.

• Автор

Истина е. Всяка компания има и добри и лоши серии. Не трябва да се гледа сляпо. Типичен пример са AsRock, които преди не струва, но последните 1-2 години много дръпнаха! Или HP- Павилиъните са боклук, но ПроБуук са прилични, добри бих нарекъл, макар и някои колеги да мразят марката. Е... Мразят е доста силно казано. Използвам го за примера.

В този ред на мисли имах един лаптоп НР със 160 MHz процесор (или някъде там), който изкара 3 години без да има и един проблем.В друга работа дадохме за подмяна на дънните платки половината от лаптопите НР

...

Аз имам HP Compaq 615 с AMD Turion печка, сега зимата ми е много добре с него... Но 3 години ми върши чудесна работа, покрива ми всички нужди и проблем не ми е създал...

ако е пирацки трудно се намира работещ инсталирал съм поне 10 и нито един не тръгна

Няма лоша ОС, има некадърен администратор.

...незнам как да ги изразя,ултравиолетови,навсякъде по екрана...Ужасни са!!!...

Значи...Относно проблема със лан картата или от сорта-провери как са IP адресите!!!Със рутер ли си?Ако си-не би трябвало,ако не си-трябват ти адреси. АЗ съм 100% сигурен ,че си погледнал това ,НО за всеки случай...

Значи...Относно проблема със лан картата или от сорта-провери как са IP адресите!!!Със рутер ли си?Ако си-не би трябвало,ако не си-трябват ти адреси.

АЗ съм 100% сигурен ,че си погледнал това ,НО за всеки случай...

А аз съм сигурен че някой ти е оперирал чувството за хумор ;) !

Аз като отворя АЙДА64 винаги ми е около 85 градуса, и на 110 гасне, но вече съм свикнал не ми пречи.Като инсталирам Уиндолс лаптопа хвърчи на прозореца и с някой диск му правя вятър да не изгасне.Одеве така си инсталирах ХП.На прозореца и 1 час му правих вятър и ми блокира ръката :D:D

Така де , Китайците и сервизите няма да останат без работа де :)

Снимката от ето този пост много ме развесели, та не се сдържах да я постна тук. Може да се хвърли и едно око на темата, за да стане снимката още по-смешна.

:D :D :D

радио оргазам скаип за поздрави *********** саит за слушане***********

очакваме ваще поздравчета

Чудя се при едно поздравче,ще получа ли оргазам.

Здр! кои лаптоп подържа linux и кой е най добрия до 1000лв като марка за windosw и linux тази тема я пускам защото има доста хора които копуват а после здават въпросите ? благодаря предварително! :speak::help::question:Публикувано изображение нека най добрата. марка победи.

Бях изтеглила антивирусна авира безплатно. Веднъж бях я пуснала да търси вируси. След като завърши, компа се рестартира. Но вече не ми излиза както обикновенно- да ми зареди и да ми се покаже работния плод. Въобще не влиза в работния плод, а ми изкарва че има някаква грешка. Намерих начин за рестор, но ми показва, чв не става (мисля,че е заради windows, защото е пиратски). Моля помогнете. Как да го оправя?

А дали излиза работния зеленчук?

Ето на това му викам доставка.

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.