Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам ако правя секс отзад без презерватив и се изхвърля в нея има ли вероятност да се разболеем от някаква болест или да забременее ? Отговаряте спешно е !

:lol6:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

:lol6:

:laughing5: Това нищо не е. В казармата спорех с двамина от определена етническа група, които бяха особено убедени, че ако жената уринира след секс, се "промива" и няма да забременее. Така и не ми повярваха...

Пичове въпроса ми е мога ли да презапиша вече записан диск с други файлове аз знам че не може но искам да попитам ? Имам и още един вапрос как мога мп3 дискове песните са ''cda'' и не ми тръгват без диска да е в компа как мога да направя че да си ги копна някак си и да си ги направя да ми тръгват ?

:yanim:Публикувано изображение

:laughing5: Това нищо не е. В казармата спорех с двамина от определена етническа група, които бяха особено убедени, че ако жената уринира след секс, се "промива" и няма да забременее. Така и не ми повярваха...

А, то мен онзи ден един (предполагам, че говорим за същата етническа група) ме убеждаваше, че това е най-сигурният метод да не забременее, а обратното - да забременее жената, номерът бил в това да си намажеш онази работа със свинска мас.....И то не за смазка при чистене на комина, ами при стандартен секс - маста задържала семето и жената задължително забременявала.

А, то мен онзи ден един (предполагам, че говорим за същата етническа група) ме убеждаваше, че това е най-сигурният метод да не забременее, а обратното - да забременее жената, номерът бил в това да си намажеш онази работа със свинска мас.....И то не за смазка при чистене на комина, ами при стандартен секс - маста задържала семето и жената задължително забременявала.

Кажи го това на оня със шоколадовият шейк от преди 1 час дето беше на дупка и спешно му трябваше помощ...

Това трябва да се види :whist:

Ето няколко реда елитен правипис... по темата ... хаххаха

1 :

повярвай ... наистина не е фред ... за 1 минута 85 градуса ... егати .. утри я карам ... каквото искът да правят картата ми е в гаранция и този проблем искъм да ми се отстрани

2 :

има ;) той ми каза ако искъм може да ми я вземе той и ще купи друга за негова сметка ;)

3 :

не казвам че не е 2-ра рака :) искъм да каже че шанса да ми я сменят е много голям ;) апък и ще си доплатя

.

Пичове в Д-то ми имам 368гб

Не е точно бисер, ама извадено от контекста звучи много яко. :D

Не е точно бисер, ама извадено от контекста звучи много яко. :D

Може би съкратено 368 гъби?

Вероятно акаунта ви е баннат. Можете ли да достъпвате портала без регистрация?

Интересна е болднатата дума.Да стъпиш до портала вероятно.Но влизаш ли,тоест престъпваш?Откога го дебна капитана.

Размерът на папката Уиндоус е по-голям от 180 МБ

Майтап си правиш...

Майтап си правиш...

Ма как така? Моята е едва 100 KB, някъде има проблем!

Девойка отива в село на гости у баба си.

- Бабо, а къде тук може да се ходи нощно време?

- Ей в тая кофа, сине...

Здравейте!

Не знам дали съм в правилния раздел. Прощавайте, ако съм.

Ей, до къде го докарахме... :D

Ей, до къде го докарахме... :D

Някои от по-възрастните хора наричат "сине" и внучките си. Нещо като "чедо". :D

Някои от по-възрастните хора наричат "сине" и внучките си. Нещо като "чедо". :D

Тоя коментар е за долният цитат. :) Просто като пускаш ново мнение скоро след последното си, форума ги обединява двете автоматично.

Идеята беше: до къде я докарахме, да се извиняваме, че сме уцелили раздела :D

Зравете проблема ми е че нямалсъм аудиоустройства след като има :( Моля Ви за помощ-благодаря предварително.

И отговор на горното:

при включен микрофон нямала аудио устроисво.инсталирано е hing definition audio device -32 битов win7

Гледам, разбрали са се ......няма нужда от допълнителна помощ ;)

Не видях подходяща теам за това публикувам тук. Ако се налага преместете :)

За тука е.

Та напоследък ми се случва да изследвам доста отвратителни хард дискове на Хитачи.. Не знам защо, но супер, мега бързо се развалят и от най малкото вибриране ..применро от бас на малък съраунд в близост..... Забелязал съм още че с тая грозна марка са и повечето лаптопи в Бг... Имма чуството че това е купи си за да се развали. Имам един Гуджитсу ..харда м усе развали след 8-9 месеца... По някъква причина с малко тупаници ..ТРЪГНА :Х , но другия който взех "ЧИЕСТО нов" от магазин уж, но имаше инсталиран ОС на него вече, въпреки това той и 8 месеца не моаж да изтрае ...Единственото нещо с което го бях мъчил беше 1 час на път с кола ..знам че мнгоо вреди, но ми се струва че по старият ми лаптоп модле от 96-а година харда му издържаше при абсолщтно всички условия.. няма загряване.. няма вибрации и на път и на бой, на всичко ...Питам се защо аджеба слагат тея боклуци във лаптопите.. Взех си един самсунг за 1500 лв :Х ...... Взех си преносим хард диск Уж на СИЙ ГЕЙТ и познайте ПАК проклетото ХИТАЧИ .... и той 8 месеца .. и издъхна целия ..просто тотал ..язък за 1 ТБ информация и всичкото дето съм го сабирал сумати шибани години ..е мамка му WTF ?! Тряа ли да си възраждам старата бракма и да я побългарявам с извънземна техника за да знам че няма да откаже... Преносимия хард си признавам че падна в работещо състояние 3 пъти за 5 минути (не съм виновен аз, друг го унощожи) .. Но не се е зареждали нищо.. смисъл смао плочите се въртяха уж в заспал режим.. и познай.. Нправо не знам.... Нямам пари вече да поддържам тея проклети неща... Най лошото е че не мога да събера и за шибани дискове да си спася всичката информация кочто е около 400 ГБ ..фани си земиси парата де ми тряа да спася всичко тва :Х, а в проклетия СКай драйв на тъпис хотмайлс ен може да се качват папки.. ми аз пък тряа да си играя с почти милион файлове да има пиша една по една папките и да ги качвам..... за архивиране и дума да не става... Харда ми е пълен и няма как да стане тая магия след като папките са с по 20 Гб информация повечето, а аз имам едва 19 свободни ...Кво да правя баси :(

ахахах по-скоро е директно за албума Смях до сълзи във Facebook профила на Kaldata

ахахах по-скоро е директно за албума Смях до сълзи във Facebook профила на Kaldata

Е, то доста неща от тази тема са за там. Когато препрочетох първата част, едвам не се задуших от смях... Макар че то си е и за рев...

Много смешно... pовече ми е нуджно да знам защо другите хардове се развалиха, при положение че съм ги пазил ..Да този падна... Въпреки това съм правил тестове върху стари хард дискове на по 10 15 и 20 години и върхо подобни падания и в пъти по тежки хвърляния блъскания излизаха няколко сектора и работата на харда не секваше и все едно нищо му нямаше, имаше случай в който уиндоусът се повреди, но след форматиране, нищо му нямаше и дори нямаше грешни сектори при проверката. Тесвах един хард на стар лаптоп ...Много удари, заби операционната система... След форматиране и преинсталация , харда работеше перфектно, нито главата засичаше нИЩО единсветно няколко Мб липсваха, въпреки това лаптопа е на 15 шибани години и е в отлично състояние.... Топзи преносим хард падна вярно 5 пъти но от височина около 30 сантиметра НА МЕКО!!!!!!! повтарям НА ШИБАНО МЕКо.. .Айде кажете ми как всички нови или поне на ХИТАШита все попадам де да се развалят ( както и на мн познати сее случвало и са идвали при мен ) ОТ МАЛКО ДА СЕ РАЗВАЛЯт.... ТОВА имах предвид и веднага някой да ме нападне, сори че си спестих в предното си мнение още 20 реда за да напиша по подробни обяснения за глупавите хора!!!

За тука е.

Редактирано от pipetko (преглед на промените)

Много смешно... pовече ми е нуджно да знам защо другите хардове се развалиха, при положение че съм ги пазил ..Да този падна... Въпреки това съм правил тестове върху стари хард дискове на по 10 15 и 20 години и върхо подобни падания и в пъти по тежки хвърляния блъскания излизаха няколко сектора и работата на харда не секваше и все едно нищо му нямаше, имаше случай в който уиндоусът се повреди, но след форматиране, нищо му нямаше и дори нямаше грешни сектори при проверката. Тесвах един хард на стар лаптоп ...Много удари, заби операционната система... След форматиране и преинсталация , харда работеше перфектно, нито главата засичаше нИЩО единсветно няколко Мб липсваха, въпреки това лаптопа е на 15 шибани години и е в отлично състояние.... Топзи преносим хард падна вярно 5 пъти но от височина около 30 сантиметра НА МЕКО!!!!!!! повтарям НА ШИБАНО МЕКо.. .Айде кажете ми как всички нови или поне на ХИТАШита все попадам де да се развалят ( както и на мн познати сее случвало и са идвали при мен ) ОТ МАЛКО ДА СЕ РАЗВАЛЯт.... ТОВА имах предвид и веднага някой да ме нападне, сори че си спестих в предното си мнение още 20 реда за да напиша по подробни обяснения за глупавите хора!!!

Всъщност, беше заради правописа ти, не заради това, че се гавриш с хард дисковете си. Но като е станало на въпрос. Аз имам 3 диска Hitachi - 120GB на 6 години и 2x500GB в RAID0 на около 4. Един приятел има 80ка на 7 и не е мръднал...

Редактирано от flare (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.