Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

имай вяра и търси усилено - е виж, даже в момента репортва към форума че си в софия (О.о)

:clown:

Абе вече не вярвам на надписи.На едно място пишеше "жени",а вътре-клозет.

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе вече не вярвам на надписи.На едно място пишеше "жени",а вътре-клозет.

На едно място пишеше "Мини", аз взех, че минах от там и то като почнаха да гърмят едни мини...

Добре бе хора кажете ми как може GOD OF WAR 2 да върви с 30 fps на pcsx2 на лаптоп: Intel core i5 четириядрен,РАМ: 6gb, Видео:nvidia geforce gt 525m (2 gb Vram)?Всимки нови игри на max летят,а тоя емулатор не ще...Виждал съм на двуядрен процесор и супер слабо видео,2 гб рам и GOD OF WAR 2 лети с 60 fps.А на мен ми се влачи и не се играе.Айде да ми обясните,как се правят тия настройки на емулатора,че нещо не мога да се оправя.В менюто ми е 60 fps,но ingame ми е 20-30.Даже намалих докрай резолюция и всичко друго и пуснах speed хаковете и пак същото :(.

Не знаех, че и емулаторите "летят" сигурно висш пилотаж или по-скоро извън орбита (:

Не знаех, че и емулаторите "летят" сигурно висш пилотаж или по-скоро извън орбита (:

Абе брат ти и***т ли си ?!Всеки го разбира по различен начин.Имам предвид,че върви бързо и други хора го използват!Ама нали,дай веднага да го сложим при бисерите.......

Ама нали,дай веднага да го сложим при бисерите.......

Че мястото му е за бисерите, не се коси за "закачката"

търся една народна песен и откъде да я изтегля

Ето част от текста:

В тая града болярска дошли са турци душмани конака да си направят български глави да скланят.

Събрали са тръгнали най - лични хора в Габрово при пашата са отишли на паша са ми казали: пари и злато даваме българи глава не скланят на турци не ще се молят, на турци друговерници.

намерих името на изпълнителя и песента, но не мога да намеря откъде да я изтегля. Капитан Петко Войвода - Баш българин турско мекере сечеше, но не знам дали това е правилното име.

Ако това не е правилното име на изпълнителя и песента кажете правилното име.

можете ли да ми кажете някакви сайтове и техните линкове откъдето мога да изтегля песента

Да ли не го болят пръстите от пеене ?

Здравейте.Наскоро си преинсталирах компютара,слагам кодексите след това слагам и KMPlayer.Като пусна филм картината е на малки квадрачета и леко размазана.Преинсталирах кодексите сложих други но пак е същото.Как да го оправя? ...

Значи, преинсталираш и слагаш Наказателният Кодекс, Кодекса за застраховането и още някой и друг кодекс да си ги четеш и образоваш :D

Според кодекса на труда, картината е неясна поради липса на трудов договор между компютъра и ЗКУ-то :popcorn2:

Започнал съм по мое желание,поради куб причини....

Пак добре, че не е поради квадрат причини... :ph34r:

Относно коментар, че ДДс-то не се плаща. И мой коментар, че е задължително последва:

Не ме разсмивай. Това не е вярно. Не искаш фактура няма ддс - искаш фактура има ддс.

Тя ако е красавица, 30 гр. от сиренето и 10 гр. от акото и изяждам без проблем.

Вярно, че за вкусове не се спори, но някои хора направо прекаляват.

Вярно, че за вкусове не се спори, но някои хора направо прекаляват.

Е има чак дума за това - копрофагия...

П.с. Забравих да кажа днес си купих лаптоп-а който ми предложихте и да се уверя че не е от машината ми сложих кабела и на лаптоп-а но и на лаптоп-а връзката е бавна?

Къде е логиката тогава..?

Обърнете се към доставчика си...! :)

Логиката е и че при компа интернета е бавен и на лаптоп-а е бавен

Доставчика ми идва за 4-5 пат вече проблем при тях няма и вика че бил вирус и да съм го махнел.

Е, на тва викам логика.......

Здравейте на всички и честита Нова Година!Имам следния досаден въпрос от Коледа насам като заредя ###### залепва страницата и нищо не сработва,излизането от нея става само с таск мениджъра.Как може да се отстрани проблема и дали има връзка с Явор Колев.

Шах и мат.

• Автор

Обаче, откъде са разбрали за това страниците и картината ?

От маите, това са влиянията на Космоса....:D

Оправих го компютъра, програмата имаше лиценз ( код )

но понеже изгоря едната плочка рам и няма да слагам антивирусна да не го товари, утре ще си вземам рам памет, каква препоръчвате

:diving:

:diving:

Ама тоя за RAM ли пита? Аз що му препоръчвам антивирусна :D

Мисля си че тази година североизточна България сме късметлии с времето :tongue2: ... Моите съболезнования към останалите части дето имат проблеми :ph34r:

Бреййй ! Цели части от България били регистрирани във форума !

Бреййй ! Цели части от България били регистрирани във форума !

Брееейй, някой пак реши да се направи на интересен май :D Пак ли проблеми с географията имаш :tongue2:

Ама тоя за RAM ли пита? Аз що му препоръчвам антивирусна :D

И той се чуди кое да сменя вече... кеф ти рам, кеф ти антивирусна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.