Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

• Автор

Здравейте !

Взех си един нов компютър , обаче немога да му намеря подходящ windows.Инсталирам един които съм сложил на лаптопа , обаче дава грешки , защото компютъра е 128бита а лаптопа е 32.Ако може да ми дадете адрес за подходящ.Ето това е въпросния - http://www.pic.bg/kompyutri/kompyutri/pic/kompyutar-athlon-x4-game

ПП:Проблема е , че след като инсталирам апдеитите при стартиране се появяват някакви грешки и сканира за проблеми.И след малко време се страртира и повече от инсталираните ми работи изчезват

Ех, от кога си мечтая за такъв....
  • Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ех, от кога си мечтая за такъв....

И аз, предлагам да се допитаме до автора как да се сдобием и ние

Здравейте,на всички! Реших да клокна процесора ,но се появи проблем.Пробвах много комбинации от волтове и тайминги,но от 295 MHz ,при PCIe=100 MHz не се вдига повече.

Core 2 duo E 6400 (8 X 266) ,GIGABYTE GA-945p-s3 ,ATI SAPPHIRE X 1600 PRO 512 MB ,HDD 250GB SATA II MAXTOR , RAM 3350 (4 X 1 GB DDR2 667 KINGSTON) , TACENS 450 W -RAdix 4, OC- VISTA.

Прегледах много стр. в Интернет и всички имат проблем с това дьно (не моге да се получи по-голямо CPU от 295-297 MHz. Само едни франсета бяха постигнали 333 MHz при PCIe=110-115 MHz.Aз вдигнах на 110 и получих 325 ,вдигнах на112 и вече е на 330. В момента ппоцесора е на 330 MHz , Vcor.-1.23750 V и не вдига повече от 28 градуса , DiMMv +0.1 V-иначе се качва само на 2.1 V , тайминг 5-5-5-15 ,другите напрегения са на NORMAL. Видеото не вдига повече от 75 градуса. Компа работи нормално и синьт ми казва ,че игрите работят много добре .Вьпроса ми е, опасна ли е тази честота от 112 MHz на PCIe ; до колко моге да се вдига и до какво води това? Не мога да представя снимки на EVEREST и др. , защото не знам как става , за което се извинявам ! Благодаря предварително !

Ето един смелчага. :)

Какво става малко по-късно.Даваме нататък.

Редактирано от Alex&Ramesses (преглед на промените)

Какво става малко по-късно.Даваме нататък.

Не видях "бисер", ама може и аз нещо да не съм у ред!

Друг е въпроса с вманиачаването и последиците от него .... :)

Не видях "бисер", ама може и аз нещо да не съм у ред!

Друг е въпроса с вманиачаването и последиците от него .... :)

Бисерът е този :

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=172075&view=findpost&p=2138893

Но защо не си държи на мнението този човек - не знам.

http://imageshack.us/photo/my-images/11/83323840.png/ да питам тези тем добре ли това са в покои са дъното е малко високо май какво да направя за да охлажда по-добре компа на видеото е пасивно охлаждане с радиатор

Е 3 пъти четох докато разбера какво има в предвид... Тва запетая, тва точка, няма такива неща... Ами логическа свързаност за какво ни е? Може и без нея!

Същата ситуация. Тези хора толкова ли ги мързи да пишат, неграмотни ли са ... ?

моля помогнете имам един диск (на снимката) който е с драйверите за монитора ама ми дава fail instalation и не ги инсталира на друг комп тръгва да ги иснталира моля ако можете да ми дадете някъф линк аз търсих но неуспешно

Чукча писател, чукча не мислител!

Здравейте,

Карам по същество. Така ще правя купон в петък но баба ми взе ключа за апартамента, а нямам дубликат. Въпроса ми е следният: може ли да се изкара дубликат по някакъв начин без ключа ми. Чувал съм че с пластелин става но се пак някакви по-смислени идеи ? :)

Да действа смело:

Публикувано изображение

Е 3 пъти четох докато разбера какво има в предвид... Тва запетая, тва точка, няма такива неща... Ами логическа свързаност за какво ни е? Може и без нея!

Само 3 ?? !

Аз го четох 5-6 пъти и нищо не разбрах :)

Темата е: "Грешка на драйверите. Ако може помогнете "

Още при старта на компа ми се появяват надписи и емблемата на дъното (MSI MS 7267) и накрая на надписите им пише A: Drive error Press F1 to resume или нещо подобно къде да намеря нови драйвери или програма за оправяне на грешките или някаква друга идея ? В сайта на производителя не мога да ги намеря .

Верно липсата на хумор си е разпространено явление, ама някои са направо оперирани от него ......

:) Изобщо не прочетох, какво пише на опаковките. Сега ми е толкова смешно, колкото и на всички вас, :)

Ех, тези цици...Няма ли кой да ти стисне две цици между лицето, та да се кротнеш малко.

Едно лице, което не всеки може да си позволи !

Добре това вече е проклятие. Вързах компютъра с минитора с тоя кабел (PC - колонки), сложих слушалките в изхода за слушалки на монитора и звука вече не е бррррррр ми пррррррррррр. :( :( :(

Един прятел ми каза да си направя удължител, но не съм запознат какви точно преходници ще ми трябват. Някаква идея ?

Кое за теб jonov е бисер от това, което написах ? Монитора ми има вградени колони така, че ги вързвам с кабела, който е и от двете страни мъжки (не знам колко мм се води) демек от компютъра към колоните. После монитора има изход в който може да се вкарат слушалки.

Като не разбирам какво преходници и жици ми трябват да си направя удължител кво да напиша ? Че знам ли ? Поразрових се в нета и видях, че явно ми трябва 3.5мм мъжки от едната страна, а от другата 3.5мм женски.

звука вече не е бррррррр ми пррррррррррр. - това е бисера , ама не се засягай ;) То всеки ръси по някоя глупост от време на време :beer11:

Публикувано изображение

Не е ли по-добре да се каже мрежеста връзка.

То да беше само това,хубаво.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Здравейте и Весели празници ! :)

Искам да попитам възможно ли е чипсета ми nVIDIA nForce 7xxx-6xx (MCP67/MCP68) и видео картата ми nVIDIA GeForce 8600 GT да работят заедно. Примерно когато играя и 2те да работят заедно, за да върви играта по-добре. Благодаря!

А моето захранване е chieftec GPS,ама или са ме излъгали и няма джи пи ес или поне аз не можах да го намеря. :mad:

Здравейте, момчета и момиченца.. Значи искам да изповядам и моят проблем .. Та така моят проблем е следния, когато се опитвам да включа компютъра си, започва нали целия процес нормално, но монитора не зацепва.. Да поясня монитора ми е LG W42.. бла.. бла.. и проблема не е от него.. В долния десен ъгъл на монитора има една лампичка, която мига при изгасено положение и при включено е постоянна светлината. Пускам компютъра одоло при него всичко е нормално, но на монитора лампичката продължава да мига като дебил.. Това означава само едно, че нещо компютъра няма връзка с монитора ..

Конфигурацията ми е следната:

Intel Core 2 duo E3400 2.60gHz 2.59gHz

ATI RADEON HD 5570 1GB

4GB RAM

От София съм, ако може да ми оставите някакви телефони или контакти с сервизи и хора, които могат да помогнат ще съм благодарен.. Чакам върху темата цяла нощ и отговарям моментално на мнения! Мола ви опитайте се да дадете идеи и да помогнете с каквото можете..

Първо обръщението е важна.Навява младост.Доста пояснителна изповед бла бла бла.Лампичката сигнализира дебилност!!!Човекът е контактен мола ви се.

А моето захранване е chieftec GPS,ама или са ме излъгали и няма джи пи ес или поне аз не можах да го намеря. :mad:

имай вяра и търси усилено - е виж, даже в момента репортва към форума че си в софия (О.о)

:clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.