Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Често компютърът ми издава звука " Пиб". Защо? Какво означава този звук?

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз имам такива очила и ефекта е перфектен. Стига само филма да е с високо качество :P Първоначално ще ти бъде много кофти с тях защото са много силни :D Но се свиква :P

Може би си е купил стерео очила с диоптър...

Може би си е купил стерео очила с диоптър...

Не са с диоптър филтъра им е доста тъмен и доста дразни на очите докато не свикнеш с тях :D И това защо е в бисерите не разбирам ? Ползвал ли си такива очила ?

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Ползвал ли си такива очила ?

Да, всички видове. (анаглифни, поляризирани пасивни, активни и с лентови филтри (като в арените))

И това защо е в бисерите не разбирам ?

Ами от кога едни очила са силни, когато са тъмни?

Редактирано от flare (преглед на промените)

Да, всички видове.

Ами от кога едни очила са силни, когато са тъмни?

Незнам как да то го обясня, но първоначално дразни. Цветът е силен. Поляризираните са перфектни .

Незнам как да то го обясня, но първоначално дразни. Цветът е силен. Поляризираните са перфектни .

Обяснението е много просто - всеки филтър може да подсилва определени аспекти на светлината. ;)

заглавие на темата "Имам 33 прониквания какво да правя"

Здавейте,реших да сканирам за вируси и Нод-а ми изписа,че имим 33 прониквания.Как да се справя с проблема?

това малко ми звучи като за 18+.... :clown:

по дяволите, антивирусната защита не е за малки деца все пак :clown:

заглавие на темата "Имам 33 прониквания какво да правя"

това малко ми звучи като за 18+.... :clown:

продължение с проникване... :lol6:

Как да се справя с проникванията

в Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове

Имам 33 прониквания в пц-то си как да се справя

:lol6:

Че и нахален бе!!!!

Добре благодаря за вниманието но трия папките то тука само теми пускам нищо друго писах там дето каза и файда нищо

Вече ставаш нахално нагъл! :mad:

ставам аз

дай шот дай онова и накрая пиши там

Този ще се излекува... 100% :D

То проникванията са едно на ръка. А като добавим и ника "празен хладилник", доста злочеста съдба ще да има този потребител. :)

Грабвайте пуканките:

Прецака ме ти... Аз още като видях заглавието и си знаех какво ще намеря там, ама после видях твоя пост и реших, че съм се объркал и ще е забавно... То добре да беше само писанията на автора, ама то цялата тема е за триене.

уникална логика :lol6: става ми любима реплика

Сладурка, изпълни една моя мечта, да влеза в бисерите !

я сега да дам и едно друго тълкувание на думата хомеопатия, да разгледаме английската дума homecide която значи престъпление има убит човек и сега малко странична логика, тя първата част на тази дума е home което означава дом или вашия дом

Брилянтен етимологичен анализ.

Думата е грешно изписана - homicide. И после идва от homo, т.е. човек, а не home, т.е. дом. Втората част е убивам - като в хербицид примерно, пак от латински. Връзката с хомеопатията също остава неясна, като имаме предвид, че и там хомео идва от другаде...

Иначе, голяма част от самата тема (изключваме мненията на медицински компетентните членове на форума) е за тука.

Иначе, голяма част от самата тема (изключваме мненията на медицински компетентните членове на форума) е за тука.

Голяма част от хомеопатите са доктори по образование, което също ги прави компетентни, а въпросните даже не са я изучавали. :D

Голяма част от хомеопатите са доктори по образование, което също ги прави компетентни, а въпросните даже не са я изучавали. :D

offtopic: По принцип се ходи при доктор, специалист по болестта ти, не по лекарствата, с които ще я лекуват. Така, че дрържа, на каквото съм казал. Ако има хомеопат с медицинско образование с мнение в темата...

Ако има хомеопат с медицинско образование с мнение в темата...

:offtopic_s: Не е така, защото тогава не трябва никой да се меси в такива теми, в които ТИ изискваш да сме всички с медицинско образование и аналогично трябва за компютри, софтуер, хардуер да пишат само програмисти, а любителите да си мълчат.

Брилянтен етимологичен анализ.

Думата е грешно изписана - homicide. И после идва от homo, т.е. човек, а не home, т.е. дом. Втората част е убивам - като в хербицид примерно, пак от латински. Връзката с хомеопатията също остава неясна, като имаме предвид, че и там хомео идва от другаде...

ха объркал съм наистина думата homicide, но тогава значението което дадох ще се промени малко така:

Какво е хомеопатия:

човешко затъпяване в областта на медицината и изобщо на мисленето на хората

понеже - Homicide (Latin: homicidium, Latin: homo human being + Latin: caedere to cut, kill)

и ако може да не ми се изтриват писанията или се срамувате от собствената си простотия ...........

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

ха объркал съм наистина думата homicide, но тогава значението което дадох ще се промени малко така:

Какво е хомеопатия:

човешко затъпяване в областта на медицината и изобщо на мисленето на хората

понеже - Homicide (Latin: homicidium, Latin: homo human being + Latin: caedere to cut, kill)

и то този английски и той е доста зле - homo human being - това ми прилича и на обратно човешко същество, обратно значи обратни сексуални наклонности, думата за лезбийка ама за мъж, имаше такъв израз - той е хомо .......

:D :D :D

Произхода на думата “Хомеопатия” е гръцки: Homoios – подобен; pathos – страдание и отразява основният й принцип: ПОДОБНОТО СЕ ЛЕКУВА С ПОДОБНО (Similia similibus curantur)

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Ако не уважавах и твоето мнение във форума,щеше да разбераш що е това българска дефиниция на дадена дума.

Мхм :dancing18:

интел понеже намалява реалните ядра и увеличава логическите я ако амд така и те напраят ще бият бая интелчета дакажем ако го напраят 4 ядрен 12 логически ядра да видим ми сега новия които идва 10 ядрен да кажем свалят го на 4 и ще има 16 логически ядра

И сега професорите започват то не се гледа само това то онова то трябва да увеличат това

Не е точно бисер, но наскоро ми направи впечатление как тема "Хлебарки"

е в раздел "Домашни любимци. Проблеми и съвети, свързани с отглеждането на домашни любимци."

Не го казвам укоризнено, естествено, напротив, беше ми много забавно :D .

Не е точно бисер, но наскоро ми направи впечатление как тема "Хлебарки"

е в раздел "Домашни любимци. Проблеми и съвети, свързани с отглеждането на домашни любимци."

Не го казвам укоризнено, естествено, напротив, беше ми много забавно :D .

Имам съседи, които дълги години си развъждаха хлебарки, защото...не бивало да се убиват живи същества... :D

Добре че всички останали се ангажираха с унищожаването на гадинките, защото бяха започнали да превземат целия вход.

Само когато компютъра е с 2 видеокарти работещи заедно се постига производителност достатъчно мощна за да върви всичко на максимум! - това дочете ли го?

Звучи като шега - но може и да не е толкова лоша машина в края на краищата...

Как ще е лоша машина само виж този цитат –-- " Четириядрен всяко ядро на 3600 Mhz" 14,4Ghz-ов процесор .Тази машина в следващите 10 години няма да се нуждае от смяна!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.