Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бой в училище - какво да правя ?

Featured Replies

Здравейте, значи аз съм 14 годишен и ученик. Вчера се случи така че ударих едно момиче защото ме дразнеше(търпи-търпи ама колко) и днес тя извика приятеля си. Щом свърших училище (2 смяна - 18:30 часа) той ме причака и ме удари с юмрук в лицето. Мога да се бия но нему отвърнах защото се бях паникьосал(както става и повечето ми битки).Той ми каза че ако пак я ударя ще ми счупи зъбите а пък сега не си чувствам ченето(където ме удари). Кажете какво да направя за да мога да се защитавам!!! Ако го ударя ще стане по-зле за мен. ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ !!!!

• Отговори 64
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нищо няма да правиш. Ако ще ходиш да тренираш бойни изкуства, за да се биеш отсега ще ти кажа, че ще останеш разочарован. Не те съветвам също така да се събирате на групички и да се причаквате по улиците.Не трябва да има битки никъде, за училище да не говорим. Вероятно в момента ше ми подминеш поста защото си афектиран и си все още си тинейджър, но предполагам, че след време ще разбереш какво искам да кажа.

Като начало много голяма грешка, че си ударил момичето... Следващата стъпка е да ѝ се извиниш на нея!!! Ама искрено, ако ще отбиваш номера- забрави! И за капак: насилието ражда насилие, сам си го видял... Не търси начин да се "защитиш", ами се дръж нормално!

Днес и аз ударих момиче ( като за първи път ) , но тя няма приятел. Доста ме дразнеше и и залетях с юмруци ама не можах да я уцеля в лицето както трябва ( отърва се ) Ама аз няма да и се извиня и не съжалявам за това което съм направил :D

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Ако бях на мястото на приятеля на момичето, пък случаен свидетел на случката, щеше и от мен да ядеш бой.

Днес и аз ударих момиче ( като за първи път ) , но тя няма приятел. Доста ме дразнеше и и залетях с юмруци ама не можах да я уцеля в лицето както трябва ( отърва се ) Ама аз няма да и се извиня и не съжалявам за това което съм направил :D

Кока, престани да шмъркаш докато е време!

Колега знам че се шегуваш. За съжаление такива неща се случват в училище и засягат все по малки деца. Не е зашега.

Не се шегувам :D

• Автор

изпатих си и сигурно няма да ми за последен път ама по някой път те си го заслужават!!! търпи , търпи , търпи ама всичко си има граници

изпатих си и сигурно няма да ми за последен път ама по някой път те си го заслужават!!! търпи , търпи , търпи ама всичко си има граници

Що не я целуна? Я малко по подробно...С какво точно те е предизвикала?

Момиче не се удря, ама и тя явно е ку*ва щом вика приятеля си на помощ. Не и обръщай внимание и я подигравай пред другите да я злепоставиш публично. Така де, да и го върнеш един вид без насилие.

Момиче не се удря, ама и тя явно е ку*ва щом вика приятеля си на помощ.

странна логика вадиш..................... Ако твоята приятелка ти каже че някой я е ударил дали ще е к***а?

небой се,като пораснеш ще мислиш като нас,а сега го издебни и му вкарай един! :) да не те закача!лелеее като се сетя как се биехме в училище! :) два пъти са ми чупили носа!небой се!

То днешните тийнове освен да се бият, дрогирват, напиват и "чифтосват" друго не знаят :P

• Автор

не се притеснявам от това че днес са ме били , а от това че може да го направят и друг ден и то без причина sliderum всичко започна като си седях кротко на мястото й. Тя дойде и ми каза да стана , а аз й отвърнах че ще го направя след малко. Тогава тя започна да ме рита и закача. Три пъти й казах да престане ама кой да чуе. Накрая я ударих и това е резултата , надявам се крайния

не се притеснявам от това че днес са ме били , а от това че може да го направят и друг ден и то без причина

sliderum всичко започна като си седях кротко на мястото й. Тя дойде и ми каза да стана , а аз й отвърнах че ще го направя след малко. Тогава тя започна да ме рита и закача. Три пъти й казах да престане ама кой да чуе. Накрая я ударих и това е резултата , надявам се крайния

Е ти какво очакваш, и няколко пъти няма да ти е достатъчно, дано поне да ти дойде акъла в главата от боя .....

• Автор

аз съм един и я ударих един път , а те са двадесет е всеки ще ме удари поне по един път честно ли е ???

не се притеснявам от това че днес са ме били , а от това че може да го направят и друг ден и то без причина

sliderum всичко започна като си седях кротко на мястото й. Тя дойде и ми каза да стана , а аз й отвърнах че ще го направя след малко. Тогава тя започна да ме рита и закача. Три пъти й казах да престане ама кой да чуе. Накрая я ударих и това е резултата , надявам се крайния

Да питам ли какво толкова си правил тихо и кротко на мястото й? Не че това непременно би трябвало да предизвика нейното поведение, но въпреки това си се изложил като си и отвърнал по този начин.

Е предполагам не е взела бухалката и да е тръгнал да те малага с нея. А и не забравяй че в момента сте в пубертета, така че е нормално да се палите по-лесно.

• Автор

значи тя седи на първия чин , а на първия и втория чин седят трима мой приятели и тя. Говорех с тях за предстоящото ни изпитване(което бе благодарение на нея)

аз съм един и я ударих един път , а те са двадесет е всеки ще ме удари поне по един път

честно ли е ???

Ето един извод за теб, замисляй се преди да удряш, но си малък още ще го осъзнаеш по-късно.....

:offtopic_s: Станахте за смях. ;) Сега по темата: Моето мнение е, че трябва да се защитаваш от този, но не с бой, а просто го направи за смях пред другите, нарани му самочувствието да видиш, това е истинско отмъщение, лично тествано от мен. ;) А днешните момичета заслужават бой... На 12 са повечето и вече пият, пушат и ходят с дрехи за по 500 лв като №$%€§...

Посягането не води до нищо хубаво, има опции игнор, изтрий и т.н. Да ти минава ядът, да забравиш и темата, че си пускал да забравиш :)

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

значи тя седи на първия чин , а на първия и втория чин седят трима мой приятели и тя. Говорех с тях за предстоящото ни изпитване(което бе благодарение на нея)

И заради едно изпитване си тръгнал да я биеш. Сега няма да коментирам кой е крив и кой е прав, понеже няма гледната точка и на другия потърпевш(тоест момичето), но е малко смешно заради такава ситуация да се карате или биете. Така или иначе учителя е длъжен да ви изпита. Ако не се учи няма да има и хубави оценки.

• Автор

не беше заради изпитването , а заради това че й казах че ще стана след малко но тя продължи да се заяжда

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.