Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Айде на касите! :D

Искам конфигурация която да ми служи за леки игри, интернет, филми (например с CPU 2х2.6 - 2х3.00 може и др.  с РАM 4-8 гб , видео 1-2гб) но искам и съответните цени до всеки компонент. Ако може цените да са от надеждни саитове или магазини. И до 400лв. (имам си твард диск, каса, и записвачки :) ).
  • Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
Бисер в бисерите. Как намери за 2 минути драйверите, като не знаеш каква е картата? :wub:

Беше написана... :P Веднъж и аз да влезна в бисерите...  :shy11:  :whist:

Здравеите имам следния проблем,надявам се някои да ми каже какво да  правя.

Имам лаптоп Fujitsu SIEMENS AMILO m7440

Както си гледах филм и звука намаля, исе слушаше много слабо от лаптопа,включих колоните но и на тях същото.Реших че има продлем с линдолса и го преинсталирах.Но сега няма никакъв звук при инсталиране на аудио драиверите лаптопа се рестартита.и неможат да с еинсталират.Можели някои дами каже какво е станало,дали не е изгоряла картата? в биоса неми я  и показва.нямам икона за регулиране на звука щото неможат да с еинсталират драижерите до краи,сега като опитам да ги махна също се рестартира и неможат да с еизтрият.

Сега нека редактираме:

Здравейте, имам следния проблем,_надявам се някой да ми каже какво да правя.

Имам лаптоп Fujitsu SIEMENS AMILO m7440

Както си гледах филм и звука намаля, и_се слушаше чуваше много слабо от лаптопа,_включих колоните но и на тях същото._Реших че има продлем с линдолса Windows-a и го преинсталирах._Но сега няма никакъв звук. При инсталиране на аудио драйвърите лаптопа се рестартита. не_могат да се eинсталират._Може_ли някой да_ми каже какво е станало,_дали не е изгоряла картата? В биоса не_ми я и показва.ямам икона за регулиране на звука защото неможгат да се еинсталират драижерите драйвърите до край,._ Сега като опитам да ги махна също се рестартира и неможгат да се еизтрият.

Аххххххххх, обичам Българският език!!!!!!!!!!!!!!!

Иначе казано родна реч, омайна, сладка.

Как само си играл да редактираш поста. Евала ! :)

Иначе казано родна реч, омайна, сладка.

Как само си играл да редактираш поста. Евала ! :)

Може да е намерил някоя програма за автоматично редактиране на текст. Има доста добра такава и аз преди време постоянно я препоръчвах и давах линкове. 

Може да е намерил някоя програма за автоматично редактиране на текст. Има доста добра такава и аз преди време постоянно я препоръчвах и давах линкове. 
Всъщност на ръка правих всичко :) Аз и във форума всички тагове си ги пиша на ръка, не ползвам редактора :)

Според мен.

Според мен.

Така е. Пълният определителен член е ненужен в случая. Да не говорим, че Джо е пропуснал да добави един определен вътрешен пунктуационен знак на 1-2 места. Пък и защо „българския“ да е с главна буква(въпросът е риторичен)?

Според мен.

Така е. Пълният определителен член е ненужен в случая. Да не говорим, че Джо е пропуснал да добави един определен вътрешен пунктуационен знак на 1-2 места. Пък и защо „българския“ да е с главна буква(въпросът е риторичен)?

Едни му викат тъй ;)

Публикувано изображение

Редактирано от jonov (преглед на промените)

търся кадърен мъж с флекс, флашка и френски ключ

силикона от мене

Търси се.. ;)

Търси се.. ;)

Със флекса ще реже, с ключето ще разтваря, силикон ще и слага. Флашката, не ми е ясно за какво е, ама силикона не се ли слага в болница? :D

Аз съм кадърен и имам флашка. Може да дойде друг със флекса и трети със ключ.

Би трябвало да сложим един силикон.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Водопроводчик! Аз се чудех 4гб. флашка ще стигне ли. :lol6:

Здравейте на всички!  :) Дъното ми е:Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ,смятам да си закупя този процесор AMD Athlon 2 X2 270 3.4Ghz (двуядрен),НО тук се заражда една мисъл.. понеже дъното ми може да се отключи на 4 ядра .. какво ще стане с процесора ?? ( Има ли смисъл да взимам нов или трябва да е 4-ядрен за да направя това "отключване" , сега съм с DualCore AMD Athlon II X2 240, 2800 MHz  ?? ) :(

Абе и аз се чудя, ако мойто дъно му сложа някфо ядро и го отключа до 4 ядра какво ли ще му стане на процесора? Сигурно той ще се заключи на 8 ядра :D

Тва Мак ОС Хъ, тва Linux, Unix, Android, F1... сичко е по-леко от уиндоучетата на Чичо Били, само ти трябва един макентош комптър, за да ти върви добре... Пробвай на Виртуал Бокса на Оракъл, 'ко не верваш, бате! Прецини си сам!

Публикувано изображение

Тва Мак ОС Хъ, тва Linux, Unix, Android, F1... сичко е по-леко от уиндоучетата на Чичо Били, само ти трябва един макентош комптър, за да ти върви добре... Пробвай на Виртуал Бокса на Оракъл, 'ко не верваш, бате! Прецини си сам!

Митето е велик!!!

последния бърз win e xp. за по новите трябва ssd disk
Водопроводчик! Аз се чудех 4гб. флашка ще стигне ли. :lol6:

ако те перна по главата с те това може и да ти стигне

ей прост народ бе прост

:hit:

Публикувано изображение

;) Има проблем с тръбите :)

Публикувано изображение

Тц! Тръбите се "обслужват" с друг дивайс. Флашката служи за нарязване на външна линейна, цилиндрична резба. На тръбите се нарязва конична (може и нелинейна) резба, като за това се използва винтонарезна дъска.

Публикувано изображение

Какво стана сега?Този дивайс, не е флашка! Май ме нахокаха без причина. :yanim:

Тц! Тръбите се "обслужват" с друг дивайс. Флашката служи за нарязване на външна линейна, цилиндрична резба. На тръбите се нарязва конична (може и нелинейна) резба, като за това се използва винтонарезна дъска.

Пробвай с гугъл :)

флашка с цолова резба

лично аз съм си нарязвал тръбите едно време в банята с такава :D

Пробвай с гугъл :)

флашка с цолова резба

лично аз съм си нарязвал тръбите едно време в банята с такава :D

Много ясно, че има. В Щатите го карат на цолов стандарт и флашките им са цолови :) Само, че те нарязват цилиндрична резба! Тръбните съединения обаче, се изпълняват с конична резба! Инструментът за нарязване на външна конична резба, не се нарича флашка (поради ред причини), независимо дали се нагласява към диаметъра или е със статичен размер...

Виждал съм във www.vbox7.com много клипове които ги има във много лошо качество и във HD според вас как става щом няма тъкива програми ????

Авторът прави "логичен" извод, че ако един клип е в два варианта - с хубаво и лошо качество, значи този с хубавото е направен от този с лошото.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.