Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Добър ден,

Имах проблем със мишката, кабела не правеше добър контакт, и понеже

съм беден реших да си я поправя преди да взема нова. Отворих почистих

всичко. Конектора имаше 5 вида кабелчета едно без изолация и другите 4 с

различни цветове, забелязах че мултицета открива съпротивление на всяка

част от usb конектора. След като намерих проблема, отрязах проблемното

парче кабел, мързеше ме да вадя поялника а изолирбанд нямах и използвах

лейкопласт който на вид предположих че няма да направи пожар.

Кабелчетата бяха доста тънки но успях да свържа всяко едно по отделно.

Резултата бе напълно работеща мишка. Още преди манипулацията ми се

въртеше в главата да свържа всички проводници наведнъж, но се отказах

със идеята че може би всеки проводник върши определена функция като ляв

бутон - червен проводник, десен - зелен и т.н.. Идеята ми да пускам тази

тема е да попитам: загубих ли си времето да връзвам всеки кабел по

отделно и можех ли просто да вържа всичко на едно или съм направил точно

това което трябва да се направи?

Благодаря предварително за отговорите.

:)

• Отговори 2k
  • Прегледи 153,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам проблем със инсталирането на xubuntu. Тъй като нямам празен диск, затова опитах със флаш плеър обаче нещо не става. Стига да някъде по време на инсталацията и лентата изчезва..... Помогнете ми!

Тия от Адоби много си подобрили флаш плеъра, щом вече може и операционни системи да инсталира.

http://www.kaldata.com/forums/topic/19318-коя-linux-дистрибуция-да-си-избера/?p=2454810

Тия от Адоби много си подобрили флаш плеъра, щом вече може и операционни системи да инсталира.

http://www.kaldata.com/forums/topic/19318-коя-linux-дистрибуция-да-си-избера/?p=2454810

имах предвид флашка

Упрека е към колегата pconline :) да знае за друк път а не да се излага ;)

Както по-горе беше казано повечето хора тук дават съвети,които те самите
не разбират.По повод за F_PANEL му го казах,защото дори леко да е
излязъл кабела от Пинчето..ще му дава този проблем.Ако не знаеш
"Разбирач" че тези кабели водят до "Power"Reset" Бутони

http://www.kaldata.com/forums/topic/206303-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D1%81/page-2#entry2456087

Всичко си се заделя автоматично когато и за каквото има нужда. Нищо не може, а и не трябва да пипаш, и да променяш.

Заделя то трънки. Игри които искат 64мб видео забиват от време на време

То и аз забих от това твърдение... :eek:

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Така както сте се изказал с една дума "Ъпсурд" поне на мене ми прозвуча като "не купувайте монитора". А в действителност тя цялата конфигурация толкова си може и по нататъшна инвестиция само във видео не е особено разумна, ще е необходим и по сериозен процесор. Още повече говорим за IPS монитор и пълноценното му използване е за пор цели фотошоп и т.н. което автора едва ли ще направи в близко бъдеще. Въпреки това монитора е чудесен и дори да не се използва пълноценно ще дава невероятно картина.

Ех тез ПОР цели... може би има предвид че трябва да се ползва в тоалетната ли... знам ли... В обществените тоалетни такива ПОР цели съм виждал... като с фотошоп рисувани...

:lol6:  :lol6:

Здравеите.Имам следнич проблем,като вкл. компиютара нямам никаква картина на монитора.Вентилаторите работятдиодите за вкл./изк. не светят,вазможно ли е да ми е заминала видеокартата.

здр на всички много ви моля да ми дадете съвет таблета ми е QWERE 1007 ANDROID OS наскоро мои приятел се е мъчил да го отклучи и е объркал паолата многократно и сега ми иска адрес на гугъл  пробвах няколко пати обадих се и на собственика на таблета но никои от адресите не стават все ми изсписва че не е валиден и нищо немога да направя моля ако някои разбира да ми помогне

Едно изречение.

То не е завършено :D

И аз така си помислих. :)

И аз така си помислих. :)

Очакваме 2-ри дубъл...

Това нищо не е. Някъде назад в темата бях копирал едно мнение от двайсетина реда без нито една точка, запетайка или главна буква. Родна реч омайна сладка, реч на мама, татка и на бат'Бойко. 

Книжовен език!

Благодаря за доклада! Поздрави! п.с. Този език ми е най на сърце, най обичам на пиша на него, книжовен език!!! Прекрасен език!!!

Здравейте, имам проблем с играта майнкрафт. Като играя на играта около повече от 40 мин. Компютърът ми се изключва сам.Операционната ми система е Linux ; RAM: 8GB ; HDD: 1 TB ; Процесор: Intel core i7 3,3 ghz

Провери за вируси,ако не  то проблема е хардуерен!Можеш да видиш и какви са температурите докато е пусната играта.

Човека в следващите си постове продължава да подканва за сканиране за вируси на Ubuntu-to, въпреки че става ясно, че проблема е хардуерен...

тема за майнкрафт

Човека в следващите си постове продължава да подканва за сканиране за вируси на Ubuntu-to, въпреки че става ясно, че проблема е хардуерен...

тема за майнкрафт

Най-важното е:

Да почистиш системата от вируси,да има достатачно слободно място в локалните дискове.

Тази сутрин исках да поиграя на цс 1.6 и ми вървесхе както винаги с около 50-60 фпс но преди около час ресих да поиграя отново и тогава с узас видях 4е ми вурви с 30 фпс незнам от какво е но се притеснявам ако някои знае как може да ми помогне да го направи незнам дали е от драиварите или от не6то друго 6те дам параметрите на компа windows 7 32-bit AMD Sempron 140 Processor 2,0 gb RAM NVIDIA GeForce 7025 nForce 630 моля пи6ете

Моля помогнете!!!

Редактирано от chochomen (преглед на промените)

Моля помогнете!!!

С кое - с правописа ли, с граматиката ли, с CS-a ли?

Освен да го пердаши яко някой всеки ден, докато се научи на български, друго няма да помогне...

С кое - с правописа ли, с граматиката ли, с CS-a ли?

Освен да го пердаши яко някой всеки ден, докато се научи на български, друго няма да помогне...

С правописа ли? :P

И с цънтър страика които вървесхе нурмалну,

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.