Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Здравейте първо .Значи Игра Контра 1.6 вече доста време и нямам никакви проблеми , днес си прейнсталирах пц-то вкарах всички драйвари, жава , дирекс . И играта с самото пускате и мурдане на мишката и ми сече на ОпенГЛ  , като сменя на софтолер варви но не струва . (играя през стеам). А пробвах ЦС (валве) Там не ми насича. Не ми от компа ,играя бая време не имало проблем , сега няма оправяне , дайте някаква идея

Редактирано от chochomen (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еми пита си човека, и поне се е сетил, че сигурно има начин. За разлика от мой съученик, едно време, който беше опитал да направи морски шах и имаше в програмата 18 функции за чертане на X и О - по една за всеки знак във всяко от 9те квадратчета съответно...

...Нооо... ти не разбирай, че не ти арексвам момата! Арексвам я. Даже много. Особено в сравнение с това, което аз бих нарисувал. От мен само пикаещи кози и опашките на лисици. Толкова! А дясната и ръка (ктиката с пръстите) е направо мъшка. Но винаги съм предпочитал обратната връзка да носи полезна информация... Най-много ми харесва мекият и силует и плавната отсенка на огънатия стан... Та така... Жабата обаче с жабното девойче, за ся няма кой да ти ги бие. Хау.

имам лаптоп тошиба преди 3 години искам да питам какви игри може дами предложете защото знам че много силни игри небиват да се играят на лаптоп колкото и да е силен   лаптоп тошиба сателит процесор 2.20 рам 4 гб хард диск д:368 гб ц:97гб 64-битове windows 7 четири ядрен процесор

Гугъл е компания, не броузер

Браузър е също и Muzila ползвам

Това просто реве за "бисерите".

А аз си мислих,че на моя Хром ли е,желязо ли е, му се вика браузер,а то било Гугъл.

Имам още и Mozilla,а пък т`ва Muzila к`во е незнам. :no-no:

Това просто реве за "бисерите". А аз си мислих,че на моя Хром ли е,желязо ли е, му се вика браузер,а то било Гугъл. Имам още и Mozilla,а пък т`ва Muzila к`во е незнам. :no-no:

Не се стърпях... Писах му... Иначе, тоя е страшен! Чакайте да дам и аз един виден литератор:

Здравейте, търся програма с която може да се играе от растояние нфс мост вантед или нфс ундергроунд 2

Здравеите 

Имам проблем с компиътара. С Windows Xp Sp3

проблема е че като избера примерно "my docoment"

ми изписжа сигорнилисте че изкате да изртиете

така прави на всичко останало даже и във скаип :)

... Без комантар.

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Аз тука единствен проблем виждам в граматиката ... то бива , бива ама един първокласник знае как се пише "компютър" ...

Пък тоз' Андрейчо си мисли, че неправилното изписване на една дума има нещо общо с граматиката. Присмял се хърбел на щърбел...

В отговор на въпрос, какво е захранването на компютъра, се получава следния отговор:

Мхм..Ами аз съм на компютър...И се захраннва с кабел :)

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Новобранец

23 мнения

Публикувано Преди 24 минути

Значи с 1 приятел смятаме правим LAN party , ще си забием ПС-тата в една стая и ще зобим.Така значи въпроса ми е как да го направим да може всичките ПС-та да имат интернет.Имам кабела за интернета < то ми е на Dial up > и 1 приятел мислим да си донесе vivacom ...

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Малко полезни напътствия за програмистите, които искат да задобреят повече:

Здрасти,

В горния код има бъг. Знам че звучи фрапиращо, но на компютър с турски локални настройки горният код няма да работи така, както очакваш. Проблемът е, че в турския език има две "и"-та - едно с точка (İ, i) и едно без (I, ı). Главното с точка отговаря на малкото с точка. И главното без точка отговаря на малкото без точка. А в английския главното без точка отговаря на малкото с точка. На компютър с български локални настройки "QUIT".toLowerCase() дава "quit". А на компютър с турски езикови настройки дава "quıt" ("и"-то е без точка). В тоя случай програмата ще се сбъга. Можеш да пробваш като зададеш турски локални настройки.

Малко полезни напътствия за програмистите, които искат да задобреят повече:

Съветите са си полезни. Локализацията, регионализацията и интернационализацията на текстове си имат своите подводни камъни. В случая имаме налице един добре описан такъв случай! Нищо смешно няма! На турски буквата "I" носи звуковата стойност "Ъ" и нейната малка буква изглежда така "ı". В такъв случай проверката, която на друг компютър би сработила безотказно, на компютър с турски регионални сетинги ще се провали! Нищо смешно няма...

Съветите са си полезни. Локализацията, регионализацията и интернационализацията на текстове си имат своите подводни камъни. В случая имаме налице един добре описан такъв случай! Нищо смешно няма! На турски буквата "I" носи звуковата стойност "Ъ" и нейната малка буква изглежда така "ı". В такъв случай проверката, която на друг компютър би сработила безотказно, на компютър с турски регионални сетинги ще се провали! Нищо смешно няма...

Сигурно е така, само където няма никаква връзка с конкретната тема, в която е написано. А и аз много сериозно съм дал тази препоръка - не се подвеждай от това, че постът е в бисерите. :wink12:

Значи с 1 приятел смятаме правим LAN party , ще си забием ПС-тата в една стая и ще зобим.Така значи въпроса ми е как да го направим да може всичките ПС-та да имат интернет.Имам кабела за интернета < то ми е на Dial up > и 1 приятел мислим да си донесе vivacom ...

ЛОЛ,големи игри ще падат ,дайте линк към темата бе хахаха,искам да дам съвет на човека

Нямам проблем със сд-то си в колата но как се разкодирва сд.Чувал съм че се закачат към компютър и се разкодирва от компютъра вярно ли е

...

Какви части са ми нужни за да подкарам по нивите игри на тази конфигурация

windows 7 32-bit AMD Sempron 140 Processor 2,0 gb RAM NVIDIA GeForce 7025 nForce  630

много ви моля да ми помогнете в избора на части  какво ми е нужно за да ми тръгне call of duty mw 3 saints row the third gta 4 и други но да е до 100 лева дано да имате предложения знам че мангизите са малко но за толкова толкова   :)

Моля помагаите !

Даже и се харесва сам! :lol6: 

Проблем с TP-LINK TL WR740N не иска да се свърже с лаптопа.

ех... лош рутер... не иска и не иска...

Със тези 100 пари да иде в зала и ще ги играе, та даже и ще му омръзнат. :D

да, ама не е  същото

обърнете внимание че той иска по нивите...а в залата няма ниви...или поне едно време нямаше

да, ама не е  същото

обърнете внимание че той иска по нивите...а в залата няма ниви...или поне едно време нямаше

Да си купи газов пищов за 60лв, нож за 40лв. и да ходи по нивите да играе модерна война 3. :)

Знаете каква графика ще има.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Да си купи газов пищов за 60лв, нож за 40лв. и да ходи по нивите да играе модерна война 3. :)

Знаете каква графика ще има.

Да, ама имаш само 1 живот

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.