Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Колеги кандидат ясновидци, продължаваме с упражненията по врачуване.

gothicrock => За да прочете цялото съдържание, отидете на поста!  :D

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

gothicrock, това не е за бисерите. Това е световна класика. Чета редовно постовете на Belge в темата и мога да кажа, че не съм се забавлявал толкова, от сцените с онзи наемен убиец с многото пърхут на Тери Пратчет... :D. Трябва да му намерим издател, иначе ще е загуба за частта от човечеството, която не посещава форума.

gothicrock, това не е за бисерите. Това е световна класика. 

Е па аз си ги имам бисерите за световна класика. Та съм загрижен, че може някой да не е наминал покрай въпросната тема и да е останал ощетен. :P

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Здравейте! Наскоро си сложих по-актуализиран уйндовс 7, но след като върна компютъра от Standby нямам нито звуци, нито се чува нещо от микрофона. Тоя проблем без рестартиране не се оправя. Та искам да ви попитам дали има начин да се оправи без да се налага да го рестартирам постоянно.  Благодаря ви предварително :)

...

Носих лаптопа на ревмант на няколко места... смениха ми операзионната система от 64 битова на 32, почестваха го свмазваха го , преинсталирваха драйверите... резултатът е че не ми работят копчетата и го ползвам само с мишка... Играта върви на батерия а като го включа в тока забива...

Е тва му е скапаното на интернета ,не може да ни изтананика песничката завалията ...

Сигурно и на TrackID е изтананикал хахахахаха

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор

Живият дух на Вселената не се съобразява със законите на Айнщайн!

На някои хора трябва да им забранят да си правят блог :angry:

Тя струнната теория е интересна, но има разни дребни детайли, които я правят само възможна теория, а не утвърдена :). А иначе Алиа има и доста други изцепки :)

Тя струнната теория е интересна, но има разни дребни детайли, които я правят само възможна теория, а не утвърдена :). А иначе Алиа има и доста други изцепки :)

И още по-гнусното е, че се възхищават на човек(Левашов), който е отговорен за смъртта на няколко човека, заради своите „научни практики“...

за 128 битова система става ли ?

В темата за cyberfox...

Не може моя шев да ми разправя, как се живеело добре и едва ли не да съм му благодарен, че получавам на месец 430лв. заплата!!!!!

Не знаех, че шевовете могат да говорят... Публикувано изображение

Правописна грешка! Толкова ли си безгрешен! :mad:

P.S. Както винаги хейтъра Aquaris хареса твоето мнение!

Не знаех, че шевовете могат да говорят... Публикувано изображение

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Правописна грешка! Толкова ли си безгрешен! :mad:

Не, но когато сбъркам и се изцепя с нещо нелепо, попадам тук.

А като попадна тук не се мръщя.

Ако не бъркаме как ще се раждат бисерите?

пп. А ти винаги ли си толкова намръщен?

Не, но без да се обиждаш - това го приемам като присмиване, при положение че считам сайта и по-скоро форума за много по-сериозен от това да се дебне за грешка! За мен изцепване е нещо коренно различно, както и в случая не виждам защо мнението ми трябва да попада в бисери!

Не, но когато сбъркам и се изцепя с нещо нелепо, попадам тук.

А като попадна тук не се мръщя.

Ако не бъркаме как ще се раждат бисерите?

пп. А ти винаги ли си толкова намръщен?

Пичага, какво да ти кажа :) Ама след забележката се оправи :)

Да, написа си заглавието на английски, поне се усети, че българският явно не му върви :ph34r:

Ахаха, да, така е :D

Просто бутонът на "Ж" се намира близо до този на "Щ", а човекът не е погледнал какво е написал.

11 години бях със суб лоофер и като цяло звука ми се струва доста беден,въпреки големите децибели и мн колони.  :)

Е, човекът вероятно е чел спецовете в аудио раздела и е в правото си да се чуди как така, аджеба, щом има големи децибели и много колони, звукът му е кофти. ;)

Е, човекът вероятно е чел спецовете в аудио раздела и е в правото си да се чуди как така, аджеба, щом има големи децибели и много колони, звукът му е кофти. ;)

Да,но смешното в случая е че за 11 години не е научил наименованието за субуфер,а го нарича „суб  лоофер, ...

Да,но смешното в случая е че за 11 години не е научил наименованието за субуфер,а го нарича „суб  лоофер, ...

Ами, то не е прецедент. Заместването на 'у' с 'л' в думи, които на английски се пишат с 'w', си е практика на някои хора...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.