Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 2!

Featured Replies

Да, ама имаш само 1 живот

С подходящата религия - и рестарт. :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, ама имаш само 1 живот

Затова няма право на грешка :) Нали ти като пресичаш улицата знаеш това? Доста хора успяват в това начинание - пресичане на улица, стига да внимават и не рискуват прекалено много. 

Затова няма право на грешка :) Нали ти като пресичаш улицата знаеш това? Доста хора успяват в това начинание - пресичане на улица, стига да внимават и не рискуват прекалено много. 

Аналогията е неуместна. При пресичането на улицата (и нормални обстоятелства/участници) никой няма за цел да убие друг и никой не ползва средства, които са директно предназначени за оръжия.

Аналогията е неуместна. При пресичането на улицата (и нормални обстоятелства/участници) никой няма за цел да убие друг и никой не ползва средства, които са директно предназначени за оръжия.

Защо да е неуместна? Годишно по пътищата загиват повече хора, отколкото при военни конфликти. От тая гледна точка, пресичането на улицата е толкова опасно, колкото притежанието на бокс и газов пистолет. Ако се погледне статистиката, полицията рядко успява да хване професионалните убийци, да не кажа, че досега такъв случай почти няма. Значи, оня с Калашника внимава повече от оня, пресичащ улицата. 

Защо да е неуместна? Годишно по пътищата загиват повече хора, отколкото при военни конфликти. От тая гледна точка, пресичането на улицата е толкова опасно, колкото притежанието на бокс и газов пистолет. Ако се погледне статистиката, полицията рядко успява да хване професионалните убийци, да не кажа, че досега такъв случай почти няма.

Пак грешно ползване на статистически данни. По пътищата умират повече хора, само защото всички хора ползват пътища. Но вероятността човек участващ във въоръжен конфликт да загине е далеч по-голяма от тази на останалите хора.

Значи, оня с Калашника внимава повече от оня, пресичащ улицата.

А, тоя срещу него спи, така ли?

Редактирано от flare (преглед на промените)

Toва е тема,в която се поставят бисери от форума,а вие я пълните с безсмислени спорове и коментари извън темата!

И аз ще помоля да спрете!!!

Това не е ли в раздел "Празни приказки и забава". Точно всичко си отговаря - и приказките са празни и забавата е голяма ;)

Това не е ли в раздел "Празни приказки и забава". Точно всичко си отговаря - и приказките са празни и забавата е голяма ;)

И все пак се отклонявате от темата. Да, Празни приказки е, за това и ви моля, не съм ви сложил наказания...

Само да добавя- много е опасно да пресичаш улицата... Имаше едно време когато шофьорските книжки ги даваше Дядо  Мраз...

Да раздвижа темата :)

РЕМОНТ НА ЗАХРАНВАНЕ Публикувано изображение

Аз знам от човек от форума,и от практика,че се започва от кондензаторите първо тях трябва да смениш че и да намериш проблема и да го оправиш пак 

ще гръмне.Та за ремонта му,го свали от пц-то и с едно кабелче закачаш зелен за черен кабел. и включваш,и слушаш от къде идва пукането.Сменяваш и продължаваш. Обаче,както каза "badr", си е на твой риск да го върнеш на пц-то.Оправи си това само за спорта и малко познания.

Тема Голям проблем

Не знам дали е за тук темата но незнам къде да я пусна ...

Проблеа е че след преинстал интернет има когато си поиска той скайп постояно... а интернет страницитте се отварят мъчително...... и когато си поискат при диагностика на проблема ми дава че windowsa не е съвместим с устройството и не намира ДНС .... Аз мисл че проблема е в доставчика а вие ?

Познайте защо беше заключена: Грешен раздел и заглавие...

Оправи я на Проблем с интернета

Значи с windows 7 е мащината на модем на бтк... работеше перфектно но когато я преместихе на модем на близу всичко се оплеска .. скаип иа и-нет страници не се отварят ? отварят се само когато си поискат... ако не се отворят при диагностика windowsa казва че не работи правилно с усториството и нещо за днс че не намерен май .... връзката е с автоматични ип адрес и мак както ттрябва да е... от и-нет доставчика ми казват че проследили проблема до модема и всичко е както трябва но според мен всичко е от тях...

отново грешен раздел, но поне заглавието беше горе долу добре...

После без да почака и 10 минути, нова тема (да отбележа предишната даже не беше заключена...) Интернета се губи

СТИА МИ ТРИТЕ ТЕМИТЕ БЕ !!!!!!!!!! КАКВО И Е НА ТЕМАТА ?????

Имам проблем с и-нета машината беше на на модем на бтк.. и всичко си беше както трябва докато не я преместихме на близу... губи се интернета праща и получава пакети скайп отваря но и-нет страници не отваря отваря ги от време на време.. с windows 7 съм.. когато дам решенеие на проблема ми изписва че Windowsa е несъвместим с устройството ли ресурса и нещо за днс а тези от нета ми казват че проблема е в мен ?

Ама и модераторите много ги трият. И 5-ет теми да пусне, стилът им ще е еднакъв. Ами поне му оправете интернета, че май доставчика му не може.

В лаптопа има едно малко гладно синьо смърфче, което си забравил да нахраниш и за това се сърди и дърпа кабелчетата вътре из лаптопа. Решението е да мушнеш малки парченца шоколадови бисквити през отворите за охлаждане, та да може да се нахрани и да не е сърдито. И не се опитвай да носиш лаптопа за почистване, че ако се опитат да изгонят смърфчето, може да направят по-голяма беля и то да счупи нещо из лаптопа. А ако лаптопа ти се вижда топъл - просто тогава смърфчето е решило да си прави сауна парти.

Култово обяснение!

Айде отново специалистите проговориха ... за хора нямащи си никаква представа за странатта във военно отношение много смело приказвате врели некипели..

- Армия над 1 000 000 000 души мирновременна, във военноврменно положение се предполага че може да стигне до неколкократно увеличение.

:popcorn2:

Виж какво ще ви кажа помолих ви за съвет и никой не си има нов ЛЮБОВ.

Казах че чиято снимка толкова коментирате не е моята а е на моя приятелка исползвах неиния профил от феса за да се регистрирам тук

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

:D

Обява - да не се уплаши някой и тук :)

Публикувано изображение Продавам най-мощното ПЦ в момента което може да се събере.
Здравейте на всички, продавам си пц-то тай като при мен освен за гъзария не намира никакво друго приложение цената ще бъде по договаряне очаквам да пишете тук вашите оферти ако има такива които ги интересува машината.Само да допълния машината е на 2 месеца и е събирана в Германия.
Ето и характеристиките дано някой не се стресне:
MB: Asus Rampage IV Extreme LGA 2011
CPU:Core Core I7 3970x LGA 2011
RAM: 4x8GB 2400MHZ Corsair Dominator Platinum
Video: Asus Ares 2 6600Mhz DDR5 768bit GPU clock 1100mhz Dual GPU
HDD:Samsung 3000GB
SSD: 240GB Corsair Neutron Series
PSU: Corsair AX1200i
Case: Thermaltake Level 10 GT
Cooling:Corsair Hydro H100i

и цените на компонентите :)

Ще ви светна за цените за да предлагате сериозни оферти ако има ентусиасти.
MB: Asus Rampage IV Extreme LGA 2011 Цена:850
CPU:Core Core I7 3970x LGA 2011 Цена:2000лв
RAM: 4x8GB 2400MHZ Corsair Dominator Platinum 1400лв
Video: Asus Ares 2 6600Mhz DDR5 768bit GPU clock 1100mhz Dual GPU 2300лв
HDD:Samsung 3000GB Цена:300
SSD: 240GB Corsair Neutron Series Цена: 550
PSU: Corsair AX1200i 550лв
Case: Thermaltake Level 10 GT Цена: 700лв
Cooling:Corsair Hydro H100i Цена:250
Слагам точни цени иначе има вариций +-30 50лв но като цяло това е цената на хардуера а цялата сума е: 8350лв

Обява - да не се уплаши някой и тук :)

и цените на компонентите :)

....бах маа му....тоа за тия пари требва да е чопнал нещо от НАСА или Пентагона  :D

Имам не работещ хард диск с важна за мен информация maxtor 80 гб,и работещ ibm 40 гб хард диск.Въпроса ми е може ли да се рзменят тяхните дискове за да си прехвърля информацията.

бисерът си е бисер, в първия момент предизвика учудване в мен , след това яд над образователната система и въпиющата техническо безумие ,  но правилният отговор направо ме накара да избухна в смях за цялата тема  :

Става - обаче след размяната ще имаш два неработещи диска.

Точно, кратко и ясно  :D

Интересува ме как да разбера кой е кондезатора за червеният цвят на горе посоченият телевизор

Еми как кой :) червен ще трябва да е Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/topic/208422-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%82-neo-2151/#entry2493043

здравеите искам да попитам като сложа драивера на AMD Radeon HD6310 Graphics немога да намалям и увеличавам контраста а като го махна може с windows 8 pro съм,та питането ми е ако го премахна ще има ли някакъв проблем благодаря предварително

Поредният "хубостник", дето не може да изкаже една свестна мисъл... Поне има 1 запетая, понякога и това не виждаме :( На къде отива тоя свят...

пич, това със сигурност е всичко друго, но не и бисер ;)

Братле, за нас е :) Такива ги шляпваме при всяка една възможност...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.